Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

günaydın hanımlarrr nasılsınızzz ...kızlar sonunda dün kargom geldii ,ürünlerimde sorun yok çok şükür doğru seçimler yapmışım ALLAH sağlıklı mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah..kızlar havakapalı ama evde durasımhiç yok cesaretlenirsem 1 saatakadar çıkayım gezmeye diyorum görüşemezsek hepinizi öptüm yarın arefe görüşemediklerimolursa şimdiden İYİ BAYRAMLAR DİLERİM BÜYÜKLERİMİN ELLERİNDEN ÖPERİM KARGOYLA HARÇLIĞIMI YOLLAYIN AMA,KÜÇÜKLERİMİNDE GÖZLERİNDEN ÖPERİM.HAYIRLI MUTLU BAYRAMLARRİNŞALLAH HERKEZ EN AZ ZARARLA DÖNERR İNŞALLAH..

Son düzenleme:
gunaydın duygucugum nasılsın ?

ben ıyıyım kuzum. dun ınanılmaz yagmur yagıyordu ıs cıkısı yuruyus yapmadım. usumenın de verdıgı etkıleymı bılmıyorum uykum geldı. esım toplantıdaydı 10 gıbı uyandır benı demıstım uyandırmamıs dınleneyım dıye. 4 gıbı uyandım wc ıcın. tekrar uyuyamadım. cunku ne valız hazır ne evı toparladım ne aksam yemegım hazır. uyumadım bır suru taze kabagım vardı onları dogradım buzluga attım, bulasık makınasını bosalttım, yenıden yerlestırdım, valızımızı hazırladım, camasırlarımı katladım, yenıden camasır yıkadım, astım. ardından kabak mucver yaptım hem kendıme hem esıme. neslının tarıfı yıyememıstım. az yaglı ama normal tarıfe uyarak yaptım fırında. kostur kostur servıse bındım valla. aksam 6 ya dogru otobuse bınecegız. ısten bıraz erken cıkıp kostur kostur esyaları alıp otogara gıdecegız ıste.

dun hıc spor yapmadım yanı. odemın bırazını atmısım ama halen cızelgedekı kıloma ulasmadım.

gunaydın sana da canım. gozunaydın ya. cok sevındım. neler almıstın sen ? ben o gunlerde pek aktıf degıldım. neler aldın anlat bakayım merak ettım :))))

bugun burda gunes var dun ınanılmaz soguk ve yagmur vardı. ama bugun de ben musaıt degılım yuruyus ıcın.

hamarat hatun iyiyimçok şükür sen nasılsın,sana şimdiden iyi yolculuklar bayramınıda kutlayım bendeçıkıyorum gezemye az sonra bayramın mubarek olsun

benim suısıtıcım hakkın rahmetiniulaşmak üzereydi su ısıtıcı ladım
dikey süpürge aldım
saç maşası aldım
birde kuzey geçen gün ateşlendi evdeki ateş ölçek koltuk altı ondan korktu birde kışın kazaklar vs.gece uykusundaonu rahatsız etmemek için dijital alındanve kulaktan ölçer ladım 1 saniyede ölçüyor sesli birde karanlıkda ypasanda sesli duyuyorsun aman oğlum ateşlenmesin kullanmayayımama eliminaltındaolsun istedim..

bunlarıaldım cnmm sağlıklı mutlu günlerdekullanmak nasip olur inşallah..
bu arada ev botunuda kargolamışlar ayın başında yolluaklardı maşallah çıkmış yola,kullanayım sende istiyordun memnun kalırsam tavsiye ederim benmikinin aynısından al takım giyeriz

leyla benım beslenme seklımde sorun yok ben duyguyu takıp edıyorum karsılıgını da alıyorum. kullandıgım agır bır hormon hapı var sık sık odem yapıyor nekadar ıyı beslensem de nekadar odem atıcı seyler yesem de. oyuzden benım ıcım rahat. kaldı kı sen 2-3 kılodan bahsedıyorsun. benım kılomu bılmıyorsun sanırım. ben haftada, o kıloyu vermeye calısıyorum. olması gereken de bu zaten.

ekmek normal dıyet lostelerınden ve herkesten az ekmek tuketıyorum ekmekte sorun yok. sebze belkı bıraz az yıyorumdur.

senın saglık sorunlarını bılmıyordum canım. cok uzuldum gercekten. ınsaallah ALLAH sıfasını versın canım. sen yıne de uzulme pes etme. hastalık bu, hepımızın basında. ınsaallah daha ıyı olacaksın zamanla.

evet enınde sonunda az ya da cok gıdıyor. benım ıcın baslamak ve devam etmek zaten bır mucızeydı ben bır mucızeye sahıt olurken, tartı benı bırkac kez mutlu etmedı dıye yıkılacak ya da pes edecek degılım. cok sagol canım. hakkımızda hayırlısı olsun herseyın

canım gule gule kullan. cok ıyı olmus kuzı ıcın ates olcer. uykusundan uyandırmaya bıle kıyamaz ya. anne ıste ya :)))

benım de ısıtıcım bu yıl bozulmustu ben de hepsı burada comdan almıstım. kuzenlerıme unıversıte hedıyesı sac masası almıstım. onlar cok memnun umarım sen de memnun kalırsın. bukle bukle yap saclarını da goreyım ben de. ben bıle ımrendım valla. pazar gunlerı saclarımı boyle yapsam mı dıyordum. hem masa hem duzlestırıcı olanlardan dusunuyorum aslında. zarurı bırsey olmadıgı ıcın almadım.

gule gule kullan canım hepsını. ev botunu cok sevdım cok sevımlı bırsey. sen bana ındırımı haber et kıs gelmeden alabılırım ben de. tamam takım gıyelım. ayaklarımızı cekıp eklerız resım :))))))))))

duygunun da varmıs derım artık. esım der yıne mı duygu :)))) duygu şunu ye dedı duygu bunu tavsıye ettı duygu su markayı kullanmıs tavsıye ettı duygu duygu dedıgım ıcın :)))))

ne güzel kendini iyi hissetmen gbüzel görmen hiçde bencilce değil devam et böyle yapmaya enerjin hep yüksek olur
ben seni nutella ve ve emirin sudan sebep şarkısıyla hatırlıyorum:)))

hihi demek nutella ve sudan sebep :)) bende TV de veya sokakta gözleri siyah kalemle sürmelenmi$ $öyle uzunca, öyle kizlari görünce aklima sen geliyorsun :)

Sanada iyi bayramlar canimmmmm ellerindennn öperimmmmmmmm :))
Allah güle güle kullanmayi nasip etsin canimmm hayirli olsunn

canim benim demek istedigim herkesin farkli beslenme $ekli olmali, duyguya kilo verdiren diye belki sana verdirmez belki bana aldirir, birkaç farklilik yapmalisin, benim yaptigim bu ve bu sayede verdim o iki kiloyu
kilonu biliyorum, evet normalde çok vermelisin ama hayirlisi böyle demekki, belkide birden kilo vermeye ba$laycaksin in$allah

Amin canim Allah tüm hastalara $ifa versin, ben $u an inanki hayatimdan memnunum, saglik sorunlarimdanda, benim hayatimi $u anlik etkilemiyorlar, belki ilerde tiroidimden amaliyet olacagim ama $imdilik gelecek için dü$ünüp kendimi üzmek istemiyorum, bu yüzden halimden memnunum :)

In$allah en kisa zamanda tüm hormonlarin falan düzelir canimmm

Günaydın canlarım istanbulda hava kapalı işe biraz geç geldim..
Gün içerisnden veya yarın görüşemeyebiliriz.O sebeple;
Hepinizin bayramı mübarek olsun..Hayırlı mutlu huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle.İyi bayramlar.Hepinizi öpüyorum saglıcakla kalın canlarım...

Bayramda kilo alıp geri geleceğim duygu dan fırçalara hazırlanayım :)))

Salı günü bildirim yaptığımda göreceğiz inşallah hadi ben kaçtım canlarım

Duygucum ürünlerin gelmiş sanırım sevindim güle güle kullan tatlım..Kuzi hasta olmasında derece kenarda dursun varsın..Çok rahat edeceksin bizim var eşim almıştı doktorda görüpte çok memnunuz.Gerçi 1 defa kullandık allahım evlşatlarımıza saglık versin..spor = duygu

Pomocum yola çıkıyormuş hayırlı yolcuklar tatlım..Güle güle güle gidin gelin.azim irade= pomo

Leyya vallahi son zamanlarda ataktasın nazar degmesin aman aman...nutella = leyya ben böyle anımsamak istiyorum yer etmiş zatiiiiii

Ercecim hamarat arkadaşım başladın mı baklavaya? Allah kavuştursun şimdiden senide..hamaratlık = erce

Kontesim nerelerde yahuuuu işşler güçlerden başını kaldıramıyor çalışmak = kontesim

Karabiber maşallah diyim sanada kolay gele.duygusallık 3 çocuk annesi= karabiber

merhaba arkadaşlar bende herkesin bayramını kutluyorum ,inşaallah herkes çok güzel bi bayram geçirir .kaçamaklara dikkat edebileceğimi hiçç zannetmiyorum duyguuuuu salı günü cezaları hazırla
bu sabah eşim kızım ve kayınlarım köye gitti .biz üç elti kaldık .rabbim tüm yoldakilere kazasız belasız gidip gelmeyi nasip etsin .çok yalnız hissediyorum kendimi ev bom boş kaldı .duygusala bağladım acilen toparlanmam lazım .
civcivim baklavayı akşam yapıcam nasip olursa bugün başka işlerim var
hepinizi ayrı ayrı öpüyorummmmmm

hadi bakalım gözün aydın güle güle kullan canım
ölee uzaktan ellerinden öperim olmaz gelcen bi baklavamı sarmamı böreğimi yicen arkasına bizim buralarda adettir kabuklu fıstık ve akide şekerinide yicen 20000 kalori alcanki bayram olduğunu anlıcan .kavurmayı saymadım sen sevmiyosun diye sana tavuk haşlarım
sanada iyi bayramlar canımm

:26::26: utandım
merak etme hergün takipteyim düşsün internete haber etcem sanaa
göz kalemi rimelbenle bütünleşti zateno gözleri kapkara obyamazsam çıplak hissediyorum kendimi,
çok yaşa evladım el öpenlerin çok olsunnn
herkez kilo alcak emin ol civ civimceza filan yok bayram nedeniyle kapalıyız:))))))
ateşb ölçerhazır olsun ama kullanmayalım yaaa öyle bi durumolmasın hani olurda olursa ALLAH korusun hemencikdüşsün
kontes çokyoğun bu aralarkarabiberde
ah ercem döktürmüştür şimdi orda olmak vardıııı
leyya hARİKA SENİNDE DEDİĞNİ GİB AMAN NAZARDEĞMESİN O ÜZÜLDÜMÜ BENDE ÜZLÜYORUM YAAKIYAMIYORUM ONAA
AMİN Kazasız belasız aman herkez yavaşgitsin geçolsun güçolmasın
YOKYOKİZİNLİSİNİZ HEPİNİZ yiyin garii:)))
şimdi ercenin evinde olmak vardı

oyy nasılda öğrenmiş arkadaşınıı harikasın ercem yaaaa bene sarma yap başka birşey istemem hiçyükolmam kıvrılırım bir yeree bi tenceresarmayı önünme koy bak bakalıkgıkım çıkıyormuuvarsın 100000 kalori alayım

BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN KIZLARR

HEPINIZI COK AMA COK SEVIYORUM

HEPINIZI ÖPÜYORUM KOCAMANNNN

bu sefer az kalorili bir gün dilemicemmmm, bayram hergün degil yaaaa

kizlar buruk bir sevinç var içimdeeee, bugün tartildimmm ve benim hedefim bayrama kadar 65 kilo olmaktiii, vee az önce tartildimmm, 65.1!!! buruk bir sevinç çünkü bu önüzdeki bir haftada 67.1 i görecegimden eminimm

ya$asinnn tatli yemekkkk

bana bir diyet arkadaşıııı lazım:) birbirmizi gaza getirip kilo vermemiz sağlayan birileri lazım:S

banada çok acıl lazım yolum yok uzun destek ıstıyorum bırbırımıze destek olalım senın dedıgın gıbı gaza getırelım kaç gundur gezinıyorum sıtedede herkes çoktan kaynaşmış bızde kaynaşalım verelım şu kıloları=)bu arada herkezın bayramı mubarek olsun=)

kimsecikler ugramami$$, ularim herkes çok güzel bir bayram geçirmi$tirrr

kizlar ben önceki seneler gibi tatliyi çok fazla abartmadim, çok yedim ama eskisi gibi degil, saolsun midem fazla izin vermedi, çok yagli oldugundan midem bulaniyor geceleri bu yüzden gündüz çok abartmiyorumm (yinede 8 tane tatli yiyorumdur, ama yemek düzgün yemiyorumm)

ve kilomu hegün takip ettim, ediyorum

per$emde 65.1
cuma 65.9
cumartesi : 66.2
pazar : 66.8

görüldügü gibi 1.700 kilo aldim ( yani 1 ayda verdigim kiloyu 3 günde aldim, bugün misafir gelmezse dikkat edecigim

bu arada çok fena kabizim yine, karnim öyle sancilaniyorki, dün sandimki apandisim varr ama sonra geçti

sagol canım.cok tatlısın gıttık geldık sukur sag salım. Sen nasılsın bayram nasıldı ? Hepınızı ozledım gercekten.

Azım konusunda bayramda da ıyıydım cok kucuk sayılabılecek kacamaklarım olmustur gayet basarılı goruyorum kendımı. Kılo vermedım sadece odem gıtmıs. 104,70 dustum tekrar. Bu hafta spora cok asılacagım. 1 kılo vermem lazım en az. Hatta 103 olmak ıstıyorum aynı kıloda olmaktan dolayı sıkıldım 2-3 haftadır boyleyım.

utanıp durma yahu. Napıyım cok sevıyorum ben senı.

Kızlar ben duygu ıle bayramlastım telefonda. Bıcı bıcı ne guzel sesı varmıs bızım duyguşumuzun. :)))))))

tamam kuzum haber edersın. Dusunuyorum ben de almayı.

Mrb kızlar,

nasılsınız ? Bayram nasıldı umarım guzel bır tatıl olmustur guzel vakıt gecırmıstır herkes ve umarım kılolar alınmamıstır :)))))

ben bu bayram herzamankınden daha cok kosusturmacalı gecırdım ama guzel bır bayramdı. Kılo verdıgımı farkedıyorlardı cok hosuma gıttı bu. Ayrıca annemı ve bır suru akrabamızı gordum. Kaynanam ve esımın aılesı ıle de sıcak bır ortam oldu gayet guzeldı kısaca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…