- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #12.941
günaydın hanımlarrr nasılsınızzz ...kızlar sonunda dün kargom geldii ,ürünlerimde sorun yok çok şükür doğru seçimler yapmışım ALLAH sağlıklı mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah..kızlar havakapalı ama evde durasımhiç yok cesaretlenirsem 1 saatakadar çıkayım gezmeye diyorum görüşemezsek hepinizi öptüm yarın arefe görüşemediklerimolursa şimdiden İYİ BAYRAMLAR DİLERİM BÜYÜKLERİMİN ELLERİNDEN ÖPERİM KARGOYLA HARÇLIĞIMI YOLLAYIN AMA,KÜÇÜKLERİMİNDE GÖZLERİNDEN ÖPERİM.HAYIRLI MUTLU BAYRAMLARRİNŞALLAH HERKEZ EN AZ ZARARLA DÖNERR İNŞALLAH..
hamarat hatun iyiyimçok şükür sen nasılsın,sana şimdiden iyi yolculuklar bayramınıda kutlayım bendeçıkıyorum gezemye az sonra bayramın mubarek olsungunaydın duygucugum nasılsın ?
ben ıyıyım kuzum. dun ınanılmaz yagmur yagıyordu ıs cıkısı yuruyus yapmadım. usumenın de verdıgı etkıleymı bılmıyorum uykum geldı. esım toplantıdaydı 10 gıbı uyandır benı demıstım uyandırmamıs dınleneyım dıye. 4 gıbı uyandım wc ıcın. tekrar uyuyamadım. cunku ne valız hazır ne evı toparladım ne aksam yemegım hazır. uyumadım bır suru taze kabagım vardı onları dogradım buzluga attım, bulasık makınasını bosalttım, yenıden yerlestırdım, valızımızı hazırladım, camasırlarımı katladım, yenıden camasır yıkadım, astım. ardından kabak mucver yaptım hem kendıme hem esıme. neslının tarıfı yıyememıstım. az yaglı ama normal tarıfe uyarak yaptım fırında. kostur kostur servıse bındım valla. aksam 6 ya dogru otobuse bınecegız. ısten bıraz erken cıkıp kostur kostur esyaları alıp otogara gıdecegız ıste.
dun hıc spor yapmadım yanı. odemın bırazını atmısım ama halen cızelgedekı kıloma ulasmadım.
gunaydın sana da canım. gozunaydın ya. cok sevındım. neler almıstın sen ? ben o gunlerde pek aktıf degıldım. neler aldın anlat bakayım merak ettım :))))
bugun burda gunes var dun ınanılmaz soguk ve yagmur vardı. ama bugun de ben musaıt degılım yuruyus ıcın.
canim ben 1 yilda 4.5 kilo verdil ama 2 kilosunu $u iki ayda verdim, ilk ay üzüntüden stresten bir$ey yiyemedim, ikinci ay ise yeme ali$kanligimi degi$tirdim, ben haftada anca yarim dilim ekmek yerdim, ama $imdi günde bir dilim bazen daha fazla yiyorum, meyve yemezdim $imdi haftada bir kaç kez yiyorum, yogurt ise fazgeçilmezim oldu günde 1 ila 3 arasi diyet meyveli yogurt yiyorum, ve çikolatadan vazgeçmi$ degilim hergün yiyorum ama beynime yerle$tirdim artik bunlari yedigimde bin kere dü$ünmüyorum "hayir kilo aldirmaz bu kadari bana" diyorum i$e yaradi sanki,
bence sende yeme ali$kanligini degi$tir, eger çok ekmek yiyorsan azalt az yiyorsan çogalt, çok sebze yiyorsan onuda azalt, ne bileyim bir hafta dene farkli $eyler ye birde öyle bak, umudunu kesme, kizlar biliyor benim ne kadar zor kilo verdigimi, 10 yildir kolesterolum var (24 ya$indayim) yani yediklerimin yagi düzgünce süzülmüyor metabolizmam tarafindan, 5-6 yildir tiroid sorunum var malesef tiroidimin etrafi kistlerle dolu, bazen tiroid hormonun dü$ük çikiyor hatta 2-3 senedir öyleydi ama bu sene tam normal, migrenim var protein çok yedigim gün illaki tutuyor, $eker almadigim günde tutuyor... yani demek istedigim benimde saglik sorunlarim var ama Allah'a $ükür sadece kilo konusunda yan etkileri var ve ben zoru ba$ardim ayda 1 kilo vermek benim için gerçekten mucize. Aglaya aglaya tartildigim günler oldu, bazen pes ettim bazen devam ettim, ve ba$armaya ba$ladim yani sende ba$aracaksan, tabi üzüleceksinde sevineceksinde ama eninde sonunda OLACAK!!
hamarat hatun iyiyimçok şükür sen nasılsın,sana şimdiden iyi yolculuklar bayramınıda kutlayım bendeçıkıyorum gezemye az sonra bayramın mubarek olsun
benim suısıtıcım hakkın rahmetiniulaşmak üzereydi su ısıtıcı ladım
dikey süpürge aldım
saç maşası aldım
birde kuzey geçen gün ateşlendi evdeki ateş ölçek koltuk altı ondan korktu birde kışın kazaklar vs.gece uykusundaonu rahatsız etmemek için dijital alındanve kulaktan ölçer ladım 1 saniyede ölçüyor sesli birde karanlıkda ypasanda sesli duyuyorsun aman oğlum ateşlenmesin kullanmayayımama eliminaltındaolsun istedim..
bunlarıaldım cnmm sağlıklı mutlu günlerdekullanmak nasip olur inşallah..
bu arada ev botunuda kargolamışlar ayın başında yolluaklardı maşallah çıkmış yola,kullanayım sende istiyordun memnun kalırsam tavsiye ederim benmikinin aynısından al takım giyeriz
ne güzel kendini iyi hissetmen gbüzel görmen hiçde bencilce değil devam et böyle yapmaya enerjin hep yüksek olur
ben seni nutella ve ve emirin sudan sebep şarkısıyla hatırlıyorum:)))
günaydın hanımlarrr nasılsınızzz ...kızlar sonunda dün kargom geldii ,ürünlerimde sorun yok çok şükür doğru seçimler yapmışım ALLAH sağlıklı mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah..kızlar havakapalı ama evde durasımhiç yok cesaretlenirsem 1 saatakadar çıkayım gezmeye diyorum görüşemezsek hepinizi öptüm yarın arefe görüşemediklerimolursa şimdiden İYİ BAYRAMLAR DİLERİM BÜYÜKLERİMİN ELLERİNDEN ÖPERİM KARGOYLA HARÇLIĞIMI YOLLAYIN AMA,KÜÇÜKLERİMİNDE GÖZLERİNDEN ÖPERİM.HAYIRLI MUTLU BAYRAMLARRİNŞALLAH HERKEZ EN AZ ZARARLA DÖNERR İNŞALLAH..
leyla benım beslenme seklımde sorun yok ben duyguyu takıp edıyorum karsılıgını da alıyorum. kullandıgım agır bır hormon hapı var sık sık odem yapıyor nekadar ıyı beslensem de nekadar odem atıcı seyler yesem de. oyuzden benım ıcım rahat. kaldı kı sen 2-3 kılodan bahsedıyorsun. benım kılomu bılmıyorsun sanırım. ben haftada, o kıloyu vermeye calısıyorum. olması gereken de bu zaten.
ekmek normal dıyet lostelerınden ve herkesten az ekmek tuketıyorum ekmekte sorun yok. sebze belkı bıraz az yıyorumdur.
senın saglık sorunlarını bılmıyordum canım. cok uzuldum gercekten. ınsaallah ALLAH sıfasını versın canım. sen yıne de uzulme pes etme. hastalık bu, hepımızın basında. ınsaallah daha ıyı olacaksın zamanla.
evet enınde sonunda az ya da cok gıdıyor. benım ıcın baslamak ve devam etmek zaten bır mucızeydı ben bır mucızeye sahıt olurken, tartı benı bırkac kez mutlu etmedı dıye yıkılacak ya da pes edecek degılım. cok sagol canım. hakkımızda hayırlısı olsun herseyın
canım gule gule kullan. cok ıyı olmus kuzı ıcın ates olcer. uykusundan uyandırmaya bıle kıyamaz ya. anne ıste ya :)))
benım de ısıtıcım bu yıl bozulmustu ben de hepsı burada comdan almıstım. kuzenlerıme unıversıte hedıyesı sac masası almıstım. onlar cok memnun umarım sen de memnun kalırsın. bukle bukle yap saclarını da goreyım ben de. ben bıle ımrendım valla. pazar gunlerı saclarımı boyle yapsam mı dıyordum. hem masa hem duzlestırıcı olanlardan dusunuyorum aslında. zarurı bırsey olmadıgı ıcın almadım.
gule gule kullan canım hepsını. ev botunu cok sevdım cok sevımlı bırsey. sen bana ındırımı haber et kıs gelmeden alabılırım ben de. tamam takım gıyelım. ayaklarımızı cekıp eklerız resım :))))))))))
duygunun da varmıs derım artık. esım der yıne mı duygu :)))) duygu şunu ye dedı duygu bunu tavsıye ettı duygu su markayı kullanmıs tavsıye ettı duygu duygu dedıgım ıcın :)))))
göz kalemi rimelbenle bütünleşti zateno gözleri kapkara obyamazsam çıplak hissediyorum kendimi,hihi demek nutella ve sudan sebep :)) bende TV de veya sokakta gözleri siyah kalemle sürmelenmi$ $öyle uzunca, öyle kizlari görünce aklima sen geliyorsun :)
Sanada iyi bayramlar canimmmmm ellerindennn öperimmmmmmmm :))
Allah güle güle kullanmayi nasip etsin canimmm hayirli olsunn
herkez kilo alcak emin ol civ civimceza filan yok bayram nedeniyle kapalıyız:))))))Günaydın canlarım istanbulda hava kapalı işe biraz geç geldim..
Gün içerisnden veya yarın görüşemeyebiliriz.O sebeple;
Hepinizin bayramı mübarek olsun..Hayırlı mutlu huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle.İyi bayramlar.Hepinizi öpüyorum saglıcakla kalın canlarım...
Bayramda kilo alıp geri geleceğim duygu dan fırçalara hazırlanayım :)))
Salı günü bildirim yaptığımda göreceğiz inşallah hadi ben kaçtım canlarım
Duygucum ürünlerin gelmiş sanırım sevindim güle güle kullan tatlım..Kuzi hasta olmasında derece kenarda dursun varsın..Çok rahat edeceksin bizim var eşim almıştı doktorda görüpte çok memnunuz.Gerçi 1 defa kullandık allahım evlşatlarımıza saglık versin..spor = duygu
Pomocum yola çıkıyormuş hayırlı yolcuklar tatlım..Güle güle güle gidin gelin.azim irade= pomo
Leyya vallahi son zamanlarda ataktasın nazar degmesin aman aman...nutella = leyya ben böyle anımsamak istiyorum yer etmiş zatiiiiii
Ercecim hamarat arkadaşım başladın mı baklavaya? Allah kavuştursun şimdiden senide..hamaratlık = erce
Kontesim nerelerde yahuuuu işşler güçlerden başını kaldıramıyor çalışmak = kontesim
Karabiber maşallah diyim sanada kolay gele.duygusallık 3 çocuk annesi= karabiber
AMİN Kazasız belasız aman herkez yavaşgitsin geçolsun güçolmasınmerhaba arkadaşlar bende herkesin bayramını kutluyorum ,inşaallah herkes çok güzel bi bayram geçirir .kaçamaklara dikkat edebileceğimi hiçç zannetmiyorum duyguuuuu salı günü cezaları hazırla
bu sabah eşim kızım ve kayınlarım köye gitti .biz üç elti kaldık .rabbim tüm yoldakilere kazasız belasız gidip gelmeyi nasip etsin .çok yalnız hissediyorum kendimi ev bom boş kaldı .duygusala bağladım acilen toparlanmam lazım .
civcivim baklavayı akşam yapıcam nasip olursa bugün başka işlerim var
hepinizi ayrı ayrı öpüyorummmmmm
hadi bakalım gözün aydın güle güle kullan canım
ölee uzaktan ellerinden öperim olmaz gelcen bi baklavamı sarmamı böreğimi yicen arkasına bizim buralarda adettir kabuklu fıstık ve akide şekerinide yicen 20000 kalori alcanki bayram olduğunu anlıcan .kavurmayı saymadım sen sevmiyosun diye sana tavuk haşlarım
sanada iyi bayramlar canımm
bana bir diyet arkadaşıııı lazım:) birbirmizi gaza getirip kilo vermemiz sağlayan birileri lazım:S
bana bir diyet arkadaşıııı lazım:) birbirmizi gaza getirip kilo vermemiz sağlayan birileri lazım:S
günaydın canlarım istanbulda hava kapalı işe biraz geç geldim..
Gün içerisnden veya yarın görüşemeyebiliriz.o sebeple;
[ı]hepinizin bayramı mübarek olsun..hayırlı mutlu huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle.iyi bayramlar[/ı].hepinizi öpüyorum saglıcakla kalın canlarım...
Bayramda kilo alıp geri geleceğim duygu dan fırçalara hazırlanayım :)))
salı günü bildirim yaptığımda göreceğiz inşallah hadi ben kaçtım canlarım
duygucum ürünlerin gelmiş sanırım sevindim güle güle kullan tatlım..kuzi hasta olmasında derece kenarda dursun varsın..çok rahat edeceksin bizim var eşim almıştı doktorda görüpte çok memnunuz.gerçi 1 defa kullandık allahım evlşatlarımıza saglık versin..spor = duygu
pomocum yola çıkıyormuş hayırlı yolcuklar tatlım..güle güle güle gidin gelin.azim irade= pomo
leyya vallahi son zamanlarda ataktasın nazar degmesin aman aman...nutella = leyya ben böyle anımsamak istiyorum yer etmiş zatiiiiii
ercecim hamarat arkadaşım başladın mı baklavaya? Allah kavuştursun şimdiden senide..hamaratlık = erce
kontesim nerelerde yahuuuu işşler güçlerden başını kaldıramıyor çalışmak = kontesim
karabiber maşallah diyim sanada kolay gele.duygusallık 3 çocuk annesi= karabiber
:26::26: Utandım
merak etme hergün takipteyim düşsün internete haber etcem sanaa
göz kalemi rimelbenle bütünleşti zateno gözleri kapkara obyamazsam çıplak hissediyorum kendimi,
çok yaşa evladım el öpenlerin çok olsunnn
herkez kilo alcak emin ol civ civimceza filan yok bayram nedeniyle kapalıyız:))))))
ateşb ölçerhazır olsun ama kullanmayalım yaaa öyle bi durumolmasın hani olurda olursa allah korusun hemencikdüşsün
kontes çokyoğun bu aralarkarabiberde
ah ercem döktürmüştür şimdi orda olmak vardıııı
leyya harika seninde dediğni gib aman nazardeğmesin o üzüldümü bende üzlüyorum yaakıyamıyorum onaa
amin kazasız belasız aman herkez yavaşgitsin geçolsun güçolmasın
yokyokizinlisiniz hepiniz yiyin garii:)))
şimdi ercenin evinde olmak vardı
Oyy nasılda öğrenmiş arkadaşınıı harikasın ercem yaaaa bene sarma yap başka birşey istemem hiçyükolmam kıvrılırım bir yeree bi tenceresarmayı önünme koy bak bakalıkgıkım çıkıyormuuvarsın 100000 kalori alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?