- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #12.921
valla ne güzel maşallah annene ve kayınvalidene..
Kg bende çok beğendim darısı başımaaa..
Sen, rahat bırakmaması normal özlüypr annesi boşver kg gayet iyi dengelemen yeter
sende fazla yormakendini dikkat ett iş yaparkenn
günaydın sevgi kelebekleri arkadaşarım:
bende kapalı bir antalya sabahından sesleniyorum dünde çok yağmur yağdı bayram temizliğim yine arefe gününe kaldı...
kilo konusunda.....çokkk pişmanımmmmmmmm pişmanlardayımmmmmm kilo alıyorum anlamıyorum...
dün akşama kadar bişeyler yedim durdum asabiyetlendimm resmen yemeyince rahatsız oldum....
76 kilo oldum...olmuşumm sabahki kilommm...
bizim buralarda bayağı serinledi hatta gece heryerden şimşekler çakıyodu kış geliyo artık
ben baklava ile haş haşlı tatlı arasında gidip geliyorum bakalım üşenmezsem baklava yaparım
civcivim merhaba
merhaba canımm
kontesçim noluyo sana niye bu kadar koyverdin kendini .benki senin bir lafına sigaradan soğudum benim arkadaşım güçlüdür bu günler geçicek ama kilon sana kalıcak
bayramda tatlıları kavurmaları yiyip jübile yapıcaz ve buradan kaldığımız yerden devam .bu sefer işi sıkı tutalım da yaza kadar gitsin kilocuklar
öle moral bozmak yok .kilo aldıysak veririz biz
Selam Ercecim tam alıntı yaptım sana cevap verecektim bilgisayarım kapandı sinir oldum.
İstanbulda akşamları serin artık...Ama ben dün gündüz dışarıda kısa kolluyla gezdim.
Akşma bir şimşek çaktı bir yagmur yagdı.
Mavi haşhaşla yapılan tatlı değilmi kek gibi yapıyorsun krem şanti krema ile üzerini süslüyorsun kiviyle k.valdem çok yapar ben yemem tatlı geliyor bana nedense sevemedim onu.Sen baklava yap kalk üşenme seni gidiiiiiiiiiii
evet kek gibi şerbetli bi tatlı .amann valla elim kolum kalkmıyo bugün bissürü işim ar ben burda elimde kahve oturuyorum .bayramda eşim kızımla köye gidicek onun sıkıntısı var .yalnız olucam bu bayram gerçi ikinci günün gecesi eve gelicekler ama yinede yanlız kalıcam
evet evet üşenmiyim yarın baklava yapıyım tatlısız bayram olurmu hiçççç
dün hergün yürüdüğüm yürüyüş yolunu kilometreyle ölçtük yaklaşık 6 ile 7 arası geldi yani tur sayımıza göre
sizce nasıl kızlar adımsayarım yok kaç kalori attığımı bilemedim
aynen öyleeeee bayramda serbesttizz çaylarda şirketten :)))))))
Tabikide yaza kadar 1 er 2 şer gidecek o kilolar Allahın izniyle inşallah.
Sigarayı bıraktın ya ercecim helal sana yaaaaaaaaa ah keşke eşimde bıraksa .
bazen sigaradan kurtulduğuma ben bile inanamıyorum .o kadar bağımlısı olmuştum ki sabah aç karnına gece uyanınca ilk aklma gelen şey sigaraydı .tam 15 sene içtim o zıkkımı .çok şükür kurtuldum sizlerin desteği tartışılmaz hepinizi seviyorum çoook
benim eşimde bırktı 2 ayı geçti .dedimki beni sülalemde herkes 80 yaşını geçiyo bak şimdi ben sigarayıda bıraktım daha sağlıklıyım ,şimdi sen içmeye devam edersen beni yarı yolda bırakırsın torunlarımızı sinemya hamburgerciye parka götüremezsin dedim o kadar etkili konuşmuşum ki sigarayı bıraktı
inşallah eşinde bırakır en kısa zamanda .herşey o kadar güzel oluyoki sigarasız bş yaşam harika
oh maşallah canım sana yürüyüşe alıştın..ADım sayarım yok duyguya soralım temizlik yapıyordu.
Bende işten çıkışta eve kadar yaklak 15-20 dk bir yol yürüyorum kaç kilometre bilmiyorum.O bile hareket benim için he he he he
ercem sohbetine doyum olmuyor ama ögle aram bitti yine ugrarım ben şimdilik çıkıyroum öpüyorum kendien iyi bak.byyy
benc.tesib nerdiyse denize giriyordum zaten pazardan beri havalar serinledi bu arada tebrikler kız eriyonmaşallahgunayydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kizlarrr nasilsinizzzzzzzzzz???
Sizleri kiskandim yaaaa biz donuyoruz gece 1 ila 5 derece arasi oluyor 2 haftadirKaloriferleri açtik geçen hafta!! Sizde üzülüyorsunuzki hava serinledi diye
Kizlar derslerim çok yogun ba$imda agiriyor yorgunluktan ve uykusuzluktan he birde stresten
bu yil bayram hiç iyi olmayacak çünkü burda okullar tatil olmadigi için mecbur gidecegim zatende sinavlarim var
kilo konusunda yupppppppppppppppppppiiiiiiiiiii
Gururlaaa 65.4
Tartildigimda o kadar sevindimki anlatamam sanki 55 olmu$um gibi, ki$in çok güzel ve pahali bir tunik almi$tim ve 2-3 kilo alinca popo kismi cok dar geldigi için giyemedim içim gidiyordu hep o kadar begenmi$timki pahaliysada aldim (genelde çok pahali $eyler giymem) dolabimda bekliyordu 8-9 aydir, veee $imdi denedimm tam oldu hatta bol bile geliyor çok mutluyummmm bayramda giyecegimmmmm
ercem denizegiroyrdum c.tesi ah güzel izmirimmmbizim buralarda bayağı serinledi hatta gece heryerden şimşekler çakıyodu kış geliyo artık
ben baklava ile haş haşlı tatlı arasında gidip geliyorum bakalım üşenmezsem baklava yaparım
valla inan aklımdadeğil cnm yaaa hiç öyle dikkat etmiyorum kaloriyi bakıp sıfırlıyorum adımsayarıdün hergün yürüdüğüm yürüyüş yolunu kilometreyle ölçtük yaklaşık 6 ile 7 arası geldi yani tur sayımıza göre
sizce nasıl kızlar adımsayarım yok kaç kalori attığımı bilemedim
duygum : Annem baklava yapacak genelde bende $eker pare yapiyorum (benimki me$hur) ama dersler zaman bulamayacagim belki annem ba$ka tatli yapar, sarma yapar et kavurur, baklava yemeyi çok özledim ama nedense $u an aklima getirmek istemiyorum midem bulaniyorrrr
kontesım : Yaaa olamazzzz bayramama kadar zayiflayacaktikki istedigimiz tatlilari yiyelim diyee, bak 80 e yakla$iyorsun allah korusunn
sarıcıvcıv : Kolay gelsinnnn canim vallahi bende bayram hazirligi yapmayi çok seviyorum ama bu yil böyle olacak artik...
Pomom : Her zaman dedigim gibi azmine hayranimm
kizlar tatliiii istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm tatliiii ama çok korkuyorum bayramda kendime +1 kilo hak verdim ama daha fazla alacagim diye korkuyorum, he bu arada ben 70 kiloyu gördüm ki$in, yine ayni $eyin olmasini istemiyorum
DUYGUM : annem baklava yapacak genelde bende $eker pare yapiyorum (benimki me$hur) ama dersler zaman bulamayacagim belki annem ba$ka tatli yapar, sarma yapar et kavurur, baklava yemeyi çok özledim ama nedense $u an aklima getirmek istemiyorum midem bulaniyorrrr
KONTESIM : yaaa olamazzzz bayramama kadar zayiflayacaktikki istedigimiz tatlilari yiyelim diyee, bak 80 e yakla$iyorsun Allah korusunn
SARICIVCIV : kolay gelsinnnn canim vallahi bende bayram hazirligi yapmayi çok seviyorum ama bu yil böyle olacak artik...
POMOM : her zaman dedigim gibi azmine hayranimm
kizlar tatliiii istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm tatliiii ama çok korkuyorum bayramda kendime +1 kilo hak verdim ama daha fazla alacagim diye korkuyorum, he bu arada ben 70 kiloyu gördüm ki$in, yine ayni $eyin olmasini istemiyorum
Evet canım görüşemedik saglıgın keyfin yerinde olsunda gerisi boş canım..Teyzen ve eşin ile ilgili sorunları halledebilmişsin sanırıım sevindim.( ne oldugunu bilmiyorum geçmişe bakamadım yazdın mı bilemiyorum ama) 3 günlük dünyada herkesle iyi geçinmek saglıklı olmak ne kadar zor değilmi? Her geçen gün birşeyler oluyor bugünlerimize şükürler olsun.
Olsuın olsun sakına dert etme bu hafat + çıkan diger hafta fazlasıyla telafi edebiliyorsun bunu biliyorsun.
Evet bak ben dedim tartı önemli değil görüntü önemli....Ben dün akşam bir elbisemi denedim dolabımda duuryordu bana göre boyu kısaydı denedim aaa dizlerimde boyu nasıl olur nasıl olur derken tuzlu şekerli ye hareketsız hayat derken 60kiloda olsam poponm vardı elbiseyi havaya kaldırıyordu boyu kısalıyordu sanırım.şimdi de ilom 59-60 arası kg ama daha farklıyım .
Az daha dikkat etsem o kilo dahada gidecekte hafta sonları ve aksamları evde abartıyorum yemegi...Bilinöli yapıyorum sanıyorum diyet dönemde çok dikkatliydim.
benc.tesib nerdiyse denize giriyordum zaten pazardan beri havalar serinledi bu arada tebrikler kız eriyonmaşallah
sagol canım. azmım ıkı haftadır yuzumu guldurmuyor ama olsun yıne de.
Sağol canım sanada kolay gelsin..
Kızımla biraz zor oluyor işler güçler :))))))) varlıgı yetiyor şükürler olsun.
Hafta sonu çayımı yudumlarken kahvaltıda nutella kavanazonu yarılamışım çayı şekersiz içiyorum bu yüzdende tatlı yemem gerekiyor sen geldin aklımaaaaaaaaaaa
leyya çok seviyor nutellayı diye...
öylemiolduu aa aşk olsun benigördünveçıktınhaaa,benimde işim vardı öyle baktımç ıktım zatenduygucumm gelmişşşşş ama benim çıkmam lazım yemek yapıcam bissürü işim pöfffff
ev işi hiç bitmiyo istifa edesim varrrrrr
ooohhh ne güzel yaa bende denize bayiliyorum, $öyle yalniz çikacaksin bir saat yürüyeceksin sonra bir kayaya oturup denize bakarak dü$üneceksinn, en çok istedigim $ey ayy filozof gibii
evet kizzzz eriyorum MASALLAH Allah'ima binlerce $ükür in$allah böyle devam eder, 4 kilo versem dahada vermek istemem :) kilo verdigimi farkettiler ama yüzüm çok gitti, yinede kendime güvenim geldiii rengarenk giyinmek istiyorumm kendimi güzelll hatta çok güzell hissediyorummm (çok bencilce ama)
canim ben 1 yilda 4.5 kilo verdil ama 2 kilosunu $u iki ayda verdim, ilk ay üzüntüden stresten bir$ey yiyemedim, ikinci ay ise yeme ali$kanligimi degi$tirdim, ben haftada anca yarim dilim ekmek yerdim, ama $imdi günde bir dilim bazen daha fazla yiyorum, meyve yemezdim $imdi haftada bir kaç kez yiyorum, yogurt ise fazgeçilmezim oldu günde 1 ila 3 arasi diyet meyveli yogurt yiyorum, ve çikolatadan vazgeçmi$ degilim hergün yiyorum ama beynime yerle$tirdim artik bunlari yedigimde bin kere dü$ünmüyorum "hayir kilo aldirmaz bu kadari bana" diyorum i$e yaradi sanki,
bence sende yeme ali$kanligini degi$tir, eger çok ekmek yiyorsan azalt az yiyorsan çogalt, çok sebze yiyorsan onuda azalt, ne bileyim bir hafta dene farkli $eyler ye birde öyle bak, umudunu kesme, kizlar biliyor benim ne kadar zor kilo verdigimi, 10 yildir kolesterolum var (24 ya$indayim) yani yediklerimin yagi düzgünce süzülmüyor metabolizmam tarafindan, 5-6 yildir tiroid sorunum var malesef tiroidimin etrafi kistlerle dolu, bazen tiroid hormonun dü$ük çikiyor hatta 2-3 senedir öyleydi ama bu sene tam normal, migrenim var protein çok yedigim gün illaki tutuyor, $eker almadigim günde tutuyor... yani demek istedigim benimde saglik sorunlarim var ama Allah'a $ükür sadece kilo konusunda yan etkileri var ve ben zoru ba$ardim ayda 1 kilo vermek benim için gerçekten mucize. Aglaya aglaya tartildigim günler oldu, bazen pes ettim bazen devam ettim, ve ba$armaya ba$ladim yani sende ba$aracaksan, tabi üzüleceksinde sevineceksinde ama eninde sonunda OLACAK!!
mmmmm nutelllllaaaaaaaa, ya topikteki herkes beni hatirliyor nutella görünce, yeni gözdem nutella degilde ba$ka bir marka çokokrem gibi artik onu yiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?