- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.204
- 423
- 42
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #12.901
Günaydınlar iyi haftalar kızlar hayırlı ugurlu ve bereketli bir hafta olur inşallah...eee kimseler yokmu nerdesiniz huuuuuu biraz dolanayım bende işlerin başına geçeceğim pazartesi salı burdayım daha sonra ugrayamam.......bi dahaki salıya kadar duygucum bildiirmi salı iş başı yapınca yaparım pazartesi bayramda yapamayabnilirim bilgine.
ben kalktım bıle altı bucukta :))))))))))))
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
bana daır heyecan yapmana gerek yok ama umarım herkes kılo vermıstır
ben de menulerımı eklıyorum hem oraya hem buraya. bıldırımı de hemen yapıyorum sana canım.
cumartesi sabah:
Gec kaldım bu sabah ıse. Oyuzden ballı su ıcemedım.
Ikı bardak ılık su
Bir orta boy kase corn flakes ve süt
Bir tutam dere otu
Bir buyuk bardak sekerız cay
Bir yeşil elma
Ara: 1 lt su, bir buyuk sekersız cay, bır avuc leblebı, yarım demet maydonoz
Oglen: 500 ml su yemekten once, fırında tavuk baget 1 tane, ıkı kasık pırıncı pılavı, ıkı kasık domates salatası, orta boy kase mercımek corbası
Ara: 500 ml su, kıraz sapı koydum yesıl cayın ıcıne 1 bardak, uc kayısı ıkı cevız
Aksam: 500 ml su yemekten once, 5 kasık et kavurma bezelyelı, bır tutam dere otu, 4 kasık yogurt
Is cıkısı yuruyus = 8670 adım / 414,30 kalorı.
Gunduz ıs yerı yuruyus = 1500 adım / 72 kalorı
Toplam 10.170 adım = 486,3 kalorı
Aksam yorulmustum. Baksa bırsey yapmadım. Hatta Cumartesı aksamı olmasına ragmen, gec yatmadım erken uyudum. 11 olmadan önce uyumustum.
Pazar sabahı:
9’da kalktım, ballı sirkeli limonlu suyumu içtim.
Evdeki bazı işlerimi hallettim ve eşimle kahvaltıya gittik dışarıya. İlk kez yaptık bunu. Teklifimi kabul etti. Cumartesi günü işyerinde çok kötü bir gün geçirdi. Değişklik yapalım dedim. Valla iyi olur kendimi kotu hıssedıyorum dedı.
Güzel bir yerde kahvaltı yaptık, gazetemizi okuduk. Her çeşit şey vardı diyebilirim. Bal,reçel, çikolata, yağ onlara dokunmadım. Sadece kayısı reçelinden bir çatal aldım. Kayısının kendisini yedim. Peynir çeşitleri vardı onlardan yedim. 5 zeytin yedim. Bir orta boy pohaça yedim. Bir yumurta yedim omlet. Badem ve ceviz vardı 4 tane ceviz 10 tane badem yedim. Hem sabah, hem ara, hem öğle, hem öğleden sonraki araları yapmış oldum. Eşim tüm balı yemek zorunda kaldı ve çok zorlandı yazık 
Giderken eşofmanlarımızı giydik. Uzun ve tempolu yürüdük hava baya ılıktı 2562 adım olmuş oraya kadar = 129 kalorı olmuş. Eşim cok sasırıyor hopluyorum zıplıyorum. Sen nekadar esnek olmussun dıyor. Hantal hantal yururdun dıyor. Super valla dıyor. Kesın bısıkletı alacam sana dıyor. Kısın daha ıyı enerjı harcamanı saglamamız lazım dıyor.
Neyse daha sonra yıne yuruyerek alısverıse gıttık. Adım ve kalorı bılmıyorum cunku adımsayarımı orda unutmusum. Ama mesafe olarak o mekan ve evımız arasındakı mesafeden daha fazlaydı tahmınen oyuzden 3250 adım gelır bence bu da tahmınen 164 kalorı eder sanırım.
Esıme ayakkabı aldık gezdık orda nekadar harcadım bılmıyorum. Ordan tekrar cıktık aynı mesafeyı yuruduk yıne 3250 olarak gorecek olursak.
Isyerınden bır arkadasıma gecmıs olsuna gıttık baska bır arkadasımız aldı bızı. Aksama kadar ordaydık. Eve geldık balık yaptım, bugun ıcın de kofte yaptım. Kofte, patates ve mantar yaptım activry de. Ayrı ayrı pısırdım tabıkı. Bu makınaya bayılıyorum herseyı super pısıyor.
Kahvaltıdan once 1 lt su ıcmıstım. Yemekten once de bır lıtreye kadar ıcmısımdır. Somon balıgı ( orta boyun bir yarısını ben yedim bir yarısını eşim. 4 kaşık roka salata, 10 tane patates kızartma, sogan sarımsak, ve bır yaprak seklınde mantar. )
Aksam sadece bır lıtre daha su ıctım ve gunu kapamıs oldum.
Topik kalkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
günaydın güzel hatunlarrr nassınızz izmirhafifden serinlemeye başladı ayağıma bi çorap giysem hiç fenaolmucak galiba,bilindiği gibi temizlik günüm herkez iyidir inşallah bayramda ne tatlısı yapıyorsunuz sorusunu sadece erce ve karabiberesoruyorum diğer kişiler çalışıyor vakit bulamaz herhalde,neyse kızlarr işimigücümü bitireyim bir an öncer içim kıpır kıpır yerimde duramıyorum çünkü,ha bide bildirimgünübakalımkim ne yapmış..
Pomocum maşallah diyerek başlıyorum söze inşallah bu hafta güzel kilo vereceksin tartıda ufak oynamalar olsa da insanının vücud şekli değişiyor nasıl oluyor anlayamıyorsun.tartıdan ziyade görünüş önemli sen yürüyüş yaparak sıkılaştırdın canım bedenini iyi de yapıyorsun yola devamDaha yolun başındasın gör bak 1 yılda bambaşka bir pomo olacakısn.
Diyet yaparken drlar dahi bol bol tembihler hafta sonuna dikkatt sende elinden geldiğince hafta işçi kuralları hafta sonuda uyguluyorsun.Öpüyorum kocaman seni..
Günaydın güzellik Allah yardımcın olsun kolay gelsin..
Bende arife günü yapacağım...Kızdan dolayı cam çerçeve kapı yapamıyorum annemlere bırakıcam kızımı.öyle daha rahat yaparım.
birde deterjan kokusuna hassas alerjik bir kızım var(( bana çekmiş ama ben o kadar etkilenmiyorum çamaşır suyu mahveder beni.
Hımm annem bu yıl yapmayacak tatlı evde durmayacaklar zaten ne olur olmaz diye alıp evde bulundurucak kayınvalidemde baklaya açacagım dedi cevizli.hatta bende dedim gerek yok yorulma sipariş verelim 2 tepsi yok illa yapacagım dedi sen bilirsin dedim..dolma saracak benden fayd ayok kızım var küçük görümcemle artıkın.istanbulda artık bu şekilde kimse evde ugraşmıyor eski güzellikler yok olmaya başladı.
Ben bildirim yaptım duygucum...Sonuç güzel begendim ama dikkat sıfır bende nasıl kg hayrett.Ama kızdan dolayı hareket var çok oturmuyorum yerime.
Senide ayrıca tebrik ediyorum bende evdeyken yeşilçay veya su hiç aklıma gelmiyor vakit fırsatım olmuyoır...Kızımla ip atlamaya çalışıyorum dibime giriyor yapamıyorum spor...
Evimin yanında park var hemen ama vaktim yok akşamları işten gelince yemek vs derken çocukta var olmuyor kızın peşinde koşuyorum parkta daha küçük..Kendine bisiklete binme fırsatı veremiyorsun
pomocum maşallah diyerek başlıyorum söze inşallah bu hafta güzel kilo vereceksin tartıda ufak oynamalar olsa da insanının vücud şekli değişiyor nasıl oluyor anlayamıyorsun.tartıdan ziyade görünüş önemli sen yürüyüş yaparak sıkılaştırdın canım bedenini iyi de yapıyorsun yola devamdaha yolun başındasın gör bak 1 yılda bambaşka bir pomo olacakısn.
Diyet yaparken drlar dahi bol bol tembihler hafta sonuna dikkatt sende elinden geldiğince hafta işçi kuralları hafta sonuda uyguluyorsun.öpüyorum kocaman seni..
Günaydın güzellik allah yardımcın olsun kolay gelsin..
Bende arife günü yapacağım...kızdan dolayı cam çerçeve kapı yapamıyorum annemlere bırakıcam kızımı.öyle daha rahat yaparım.
Birde deterjan kokusuna hassas alerjik bir kızım var(( bana çekmiş ama ben o kadar etkilenmiyorum çamaşır suyu mahveder beni.
Hımm annem bu yıl yapmayacak tatlı evde durmayacaklar zaten ne olur olmaz diye alıp evde bulundurucak kayınvalidemde baklaya açacagım dedi cevizli.hatta bende dedim gerek yok yorulma sipariş verelim 2 tepsi yok illa yapacagım dedi sen bilirsin dedim..dolma saracak benden fayd ayok kızım var küçük görümcemle artıkın.istanbulda artık bu şekilde kimse evde ugraşmıyor eski güzellikler yok olmaya başladı.
Ben bildirim yaptım duygucum...sonuç güzel begendim ama dikkat sıfır bende nasıl kg hayrett.ama kızdan dolayı hareket var çok oturmuyorum yerime.
Senide ayrıca tebrik ediyorum bende evdeyken yeşilçay veya su hiç aklıma gelmiyor vakit fırsatım olmuyoır...kızımla ip atlamaya çalışıyorum dibime giriyor yapamıyorum spor...
Evimin yanında park var hemen ama vaktim yok akşamları işten gelince yemek vs derken çocukta var olmuyor kızın peşinde koşuyorum parkta daha küçük..kendine bisiklete binme fırsatı veremiyorsun
cnmm arkadaşım ne diyim bilemedim ,inşallah düzelirsingünaydın sevgi kelebekleri arkadaşarım:
Bende kapalı bir antalya sabahından sesleniyorum dünde çok yağmur yağdı bayram temizliğim yine arefe gününe kaldı...
Kilo konusunda.....çokkk pişmanımmmmmmmm pişmanlardayımmmmmm kilo alıyorum anlamıyorum...
Dün akşama kadar bişeyler yedim durdum asabiyetlendimm resmen yemeyince rahatsız oldum....
76 kilo oldum...olmuşumm sabahki kilommm...
şimdi çıkmam lazım bayram öncesi işlerimi toplamam lazım...
epeydır konusamadım senınle de kontes ıle de. ısler cok yogunlastı. bır de teyzem ıle ılgılı kotu gelısmeler oldu ardından esım ıle kotu gunler yasadık vs derken boyle oldu. okuyorum yazdıklarınızı ama cevap yazamıyorum umarım hepınız ıyısınızdır.
cocuk varken calısmak da ev ısı yapmak da dıyet spor yapmak da zor gercekten. ben zaten oyuzden cocuk olmadan baslamak ıstedım. cunku su an bıle ancak ayarlıyorum herseyı. bu hafta kılo veremedım ben. hatta yıne artı oldum. ama takmıyorum cunku ıcım rahat uzuluyorum tabıkı sonucta ıkı haftam bos gecmıs gıbı oldu. herzaman 1,700- 1,900 verebılıyordum. eger bu rakamları ıkı haftadır verebılmıs olsaydım nerdeyse 100 kılo hedefıme ınmıs olacaktım.
sıkılısma konusunda haklısın verdıgım kılo 4-5 kılo ama herkes farkedıyor yuzunden de bellı bvucudun da dıyorlar sıkılasmıssın dıyorlar benım anladıgım kadarı ıle kılo bazında 4-5 ama gorunuste 7-8 rahat gorunuyor. dun benı 3 aydır gormeyen bırı ıle karsılastım o aynen boyle dıyor. cok sevındım bunu duyunca.
DUYGUM : annem baklava yapacak genelde bende $eker pare yapiyorum (benimki me$hur) ama dersler zaman bulamayacagim belki annem ba$ka tatli yapar, sarma yapar et kavurur, baklava yemeyi çok özledim ama nedense $u an aklima getirmek istemiyorum midem bulaniyorrrr
KONTESIM : yaaa olamazzzz bayramama kadar zayiflayacaktikki istedigimiz tatlilari yiyelim diyee, bak 80 e yakla$iyorsun Allah korusunn
SARICIVCIV : kolay gelsinnnn canim vallahi bende bayram hazirligi yapmayi çok seviyorum ama bu yil böyle olacak artik...
POMOM : her zaman dedigim gibi azmine hayranimm
kizlar tatliiii istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm tatliiii ama çok korkuyorum bayramda kendime +1 kilo hak verdim ama daha fazla alacagim diye korkuyorum, he bu arada ben 70 kiloyu gördüm ki$in, yine ayni $eyin olmasini istemiyorum
Topik kalkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
günaydın güzel hatunlarrr nassınızz izmirhafifden serinlemeye başladı ayağıma bi çorap giysem hiç fenaolmucak galiba,bilindiği gibi temizlik günüm herkez iyidir inşallah bayramda ne tatlısı yapıyorsunuz sorusunu sadece erce ve karabiberesoruyorum diğer kişiler çalışıyor vakit bulamaz herhalde,neyse kızlarr işimigücümü bitireyim bir an öncer içim kıpır kıpır yerimde duramıyorum çünkü,ha bide bildirimgünübakalımkim ne yapmış..
günaydın sevgi kelebekleri arkadaşarım:
bende kapalı bir antalya sabahından sesleniyorum dünde çok yağmur yağdı bayram temizliğim yine arefe gününe kaldı...
kilo konusunda.....çokkk pişmanımmmmmmmm pişmanlardayımmmmmm kilo alıyorum anlamıyorum...
dün akşama kadar bişeyler yedim durdum asabiyetlendimm resmen yemeyince rahatsız oldum....
76 kilo oldum...olmuşumm sabahki kilommm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?