Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

duygu cumaya kadar çatlayacaz yaa..valla neyse sen verde ben razıyım çatlamaya hadii..kim tutar seni sarıcivciv seni gaza getirmesin bence oda gizli diyette cumaya süpriz yapcak demi civcivim...

Heyo heyo ben bu hafta herkesden birşeyler bekliyorum ummadık taş baş yararmış neden olmasın kontesim )) Sen bakma duyguya veremez o bak görrr

selamm arkadaşlar ben geldimm hafta sonundan sonra kendimi topladım sonundaaa yeşil çaylarıma geri döndümmmmm
dün sabah
peynir domates şekersiz çay 3 zeytin birazda maydanoz yedim

öğle: yeşil mercimek çorbası

ara:2 çilek

akşam yeşil salata az nohut

ara: yaseminli yeşil çayy ( çook güzel kokuyor :) )

akşam tv izlerkende bacak hareketleri yaptım bugün elma diyetine başladımm ama kk ündeki gibi kahvaltı dışında sadece elma tüketmicem farklı besinlerde alıcam ama elma ağırlıklı olucak hem elmanın bir çok faydası var tavsiye ederimm

slm kızlar bnde çoğu bayan gibi kilo problemi yaşıyorum maleseff..butun gun oturduğum yerde çalışıyorum birde iştahım var kı sormayın yemek yemeği ozellıkle tatlı yemeği çok seviyorum bu iştahım nasıl kapanır nasıl kılo verırım bılmıyorum bı umut spora basladım bır ay oldu değişen bişey yok..24 yaşında 72 kilo bi bayanım ve bu duruma cok sınır oluyorumm..yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum :179:

Sende şekersin canım kim daha çabuk ve hızlı verecek göreceğiz....Göstereceğiz inşallah....Kumsalda düşünüyroumda kendimi fit olarak ah ah bu yıl dogumdan sonra tatile gittik ben oramı kapa buramı kapa olarak tadına varamadım..Bu yıl fethedeceğimmm[/QUOTE]

inşallah canım fit olan arkadaşlar antalyaya gelin tatile beraber sahilleri fethederiz....ayyy 36 beden olduğum zamanlar vardı olabilirim heralde tekrar...geçen hafta verdiğim 1,5 kilo çok belli oluyor bu arada herkez vermişsin dedi...ben pazar hariç çok dikkat ettim pazarın günahını çıkarıyorum zaten bu hafta lahanaya talim ama öğlen 4 kaşık makarna yedim :))))

boyum 163 canım yaa benim kilom göğüs ve sırt bölgesinde popo sorunum yok zaten :)

Negüzel canım benim popom ve basenlerim var kilo vermeyle çözebilirmiyiz bilmiyorum o yüzden spora hemen başlamak istiyorum.Kilo verince omur yapısının ve gögüslerin küçüleceğinden bahsetmişti benim diyetisyen..Of bu kilolar of

Hadi bakalım yeni diyetin hayırlı olsun...

hoşgeldin canım bende oturarak çalışıyorum..Spor +diyet cnım..Bir diyetisyenden yardım alabilirsin..Bütün kan tahlilleirni yaptırınca sana uygun bir diyet listesi hazırlayacakdır.Bu şekilde ilk başlarda zorlanırsın daha sonra alışıyorusn..Ve sık besleniyorsun aç kalmıyorsun.Ben aralarda hurma yiyorum tatlı olarakl :)))

inşallah canım fit olan arkadaşlar antalyaya gelin tatile beraber sahilleri fethederiz....ayyy 36 beden olduğum zamanlar vardı olabilirim heralde tekrar...geçen hafta verdiğim 1,5 kilo çok belli oluyor bu arada herkez vermişsin dedi...ben pazar hariç çok dikkat ettim pazarın günahını çıkarıyorum zaten bu hafta lahanaya talim ama öğlen 4 kaşık makarna yedim :))))[/QUOTE]

sendemi antalyadansın canım ahh bu yaz ayları insanı öldürüyor haftada 2-3 kere denize gidiyorum neresi sakin nerde insan az sahil sahil dolaşıyorum insanların gözüne kötü görünmüyeyim die aaaa kızın kilolarına bak demesinler die D ama inş bu yaz çoook fit bir şekilde denize gidicemm :))

inşallah canım fit olan arkadaşlar antalyaya gelin tatile beraber sahilleri fethederiz....ayyy 36 beden olduğum zamanlar vardı olabilirim heralde tekrar...geçen hafta verdiğim 1,5 kilo çok belli oluyor bu arada herkez vermişsin dedi...ben pazar hariç çok dikkat ettim pazarın günahını çıkarıyorum zaten bu hafta lahanaya talim ama öğlen 4 kaşık makarna yedim :))))[/QUOTE]

makarna cızzzzz ben 1 buçuk aydır agzıma pilav makarna sürmedim..Şekerli bişeylerden yemedim..Olursun tabi canım..Ben de kilo veriyorum ama tepki vermiyro kimse çünkü dogumdan önce 60 kiloydum..Hamilelik ve dogum emmesi derken şuan bu haldeyim...Bu kilolardan kurtulmamı bekliyor herkes...60.ın altına inersem herkes şaşırır..Yaklaşık 2 sene olmadı bu kiloya geçeli..

canım hoş geldin bu arada boyun kaç?

verirsin verirsin hemen şu anda tövbe et ve sağlıklı beslen az ye çok hareket et sporun diyet yapmadan hiç bir faydası yok,sonrasında zararı bile var unutma..75 kiloydum ilk spor denemelerimde diyetisyen notlarıma baktım 75 kiloda dikkat etseydim verseydim 61 e inseydim sonrasında kademeli olarak 90 kiloya çıkmazdım çokk pişmanım arkadaşlarımla yürüyüş yapardık 1 saat sonrasında börekçiye gider 1 porsiyon börek yerdik,spor salonuna giderken öğlenleri makarna akşamları köfte piyaz yerdik kısma mısma yok..sonuç ekstra 15 kilo daha..

bu yüzden derhal boğazdan kesmek lazım naçizane tavsiyem...

canım göğüs ve sırt daha kötü bence yada benim başımda o var ondan zor geliyor insanlarım karnı kat kat durur benim sırtım
göğsüm zaten 95 i tam dolduruyor oda minimizer sütyende kilo verince en çok giymek istediğim destekliler

Ah be feslicim hepimizin derdi bambaşka değilmi? Hadi verelimde kiloları sonrsında bakarız kalanlara cnaımcım..Dert etme ama gögüs büyük olunca seksi oluyor

[sendemi antalyadansın canım ahh bu yaz ayları insanı öldürüyor haftada 2-3 kere denize gidiyorum neresi sakin nerde insan az sahil sahil dolaşıyorum insanların gözüne kötü görünmüyeyim die aaaa kızın kilolarına bak demesinler die D ama inş bu yaz çoook fit bir şekilde denize gidicemm :))[/QUOTE]

evet canım heryerde zor ama antalyada kilolu olmak daha zordur sıcakta ağırlık bastıkça basar valla yazın ben haftada veya 15 günde bir giderdim denize ondada beachlere gitmedim valla direkt göze batıyosun çünkü..lara halk plajı güzel oluyo kalabalıkta kaynıyosun arada...

cnm boyum 1.68 ama iştahım kesilsee zaten sorun kalmıcakk :) bakalım denıcemm burda yazılanları..zayıflama hapı ıçmeyi bile dusundumm..bı arkdasm var eczacı bı ılac tavsıye ettı bıtkısel fln dıe zararı yok dıe ama korkuyorumm (=

ah be cnaım senin hedefinde 9 kilocuk varmış dişini sıksan verirsin..Patates kızartması olmamış ama..daha ne olsun zaten yaglı ve tatlı

valla oyle ama gıtmıyo ıste kaldılar
ya benım adam evde ya sınır oluyorum ıstıyo benımkıde can yazık banada yıyorum ama yınede olculu yemeye calısıyorum
bak sımdı spor yapcam mesela atmaya calısıyorum boylede..
fazla kılosu olan daha cabuk verıyo aslında...

iyi boyuna göre kilon çok değil zayıflama hapını kesinlikle tavsiye etmiyorum...bu haplarda subitramin maddesi var fazla oranda çok ölümler oldu çokk ben kullanmaya teşebbüs ettim arkadaşlarımla bende moronlaşma oldu arkadaşın biride ben gibiydi, diğerinin kalbi sıkıştı bıraktık sonra 1 ay sonra bir kaç kişi öldü bu haptan kesinlikle tavsiye etmiyorum...

merhaba potimm
benim reglimde genç kızlığımdan beri felaket geçer iüç tane felan çarşaf değiştiririm her taraf batıyo yani anlıcağın
bebişimin olmamasınıda troitin etkisi var bence
hayatımdan cipsleri abur cuburları bir çıkartsam çabucak kilo veririm ben metobolizman normalden iki kat fazla çalışıyomuş doktoruma göre
maşallah sende çok güzel kilo veriyosun
doğumdan sonra kimisi çok regl oluyo kimisi az zamanla normale dönersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…