- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #1.321
canlarım merhaba Ancak gelebildim...
dünkü menüm:
sabah:1 dilim ekmek,2 mandalin,yarım üçgen peynir
öğlen: 2 dilim kepek,lahana çorbası,yoğurt
ara: 1 mandalin,yarım elma
akşam: 1büyük kase yoğurt,3 mandalin,1 havuç,1 ayva
toplam: 974 kalori
canlarım merhaba Ancak gelebildim...
dünkü menüm:
sabah:1 dilim ekmek,2 mandalin,yarım üçgen peynir
öğlen: 2 dilim kepek,lahana çorbası,yoğurt
ara: 1 mandalin,yarım elma
akşam: 1büyük kase yoğurt,3 mandalin,1 havuç,1 ayva
toplam: 974 kalori
bende çok merak ediyorumm bi tutarsaa topikçee 2 ayda fitiz fit:))
aY hadibakalım çokmerak ediyorum yahuuu 2 ayda süperrrrrr çatlattın benii
evet yazdankladırdığım domatesle yapcam yanında yoğurt yesin keçi ben nasl dayancam bilmiyorummm
leslie 21 dk seviye 1 yaptımm aslında benim diyette spor yasak ama kendmi çok iyi hissediyorummm maşallahh
leslie 21 dk seviye 1 yaptımm aslında benim diyette spor yasak ama kendmi çok iyi hissediyorummm maşallahh
maşallah canım senin bu diyett bittikten sonra hemen geri alma olasığın nedir canımcım?
ipin ucunu hemde ne kaçırdık maşallah bizlereBenim haftaya cuma 2 ay olucak diyetimin yaaa o zamnda regl olurum şişerim offff bakalım toplamda ne kadar kilo vermiş olacağım..80 ile başladım 72 iyim sporsuz ben ne zaman spora geçeceğim yahuu
planım şu buhafta bakcam dedikleri gibysee cumasonuca göre c.tesipazar normalbeslencem ama öğleden sonra 3 de yeme işlemibitcem ve ızgara tarzı beslencem
p.tesi tekrar başlıam cuma bitircem ve ayda mutlaka 5gün yapcam eğer planım tutarsaa bu cumadeğil hafta cuma şaşmazsambeşmezsemm 68 kg olcam
haageri ne kadar alırım bilmiyorum c.tesi pazar bunu görcemm ama çk arştıdımm sorun olmucak gibi yani cumasırrı vercem p.teside geri alcakmıyım onada bildireyim ona göre isteyen başlarr
buna dr kararvercekk ama şu leslie 1 seviyesi seni zorlamaz hatta leslie 500 adımı 5 dk yapabilirsin eğer orası msahittsee
ah ben 6 görsemm hastanelik olurum svinçden6.lı rakamları görünce içim bir hoş oldu ya allahım inşallahhhhhhh bu arada sen kaç aydır diyettesin şekerim bunları paylaştıkmı birbirimzile mesela zeynepte epey kilo vermiş ama kaç ayda...
sarıcivivimm sen spor yapmadan bukadar verdin bide yapsannn 2ayda verirsin hepsini
ee verince bizi terk etmicen dimi
ah ben 6 görsemm hastanelik olurum svinçden
ben bu yolailk mart 2011de bşsldım haziran kdar 10 kg verdim
ramazandansonraa 6 kg aldım 78 1.5 ayda 73,700 düştümm
içimden geldi fotolarımı eklemek istedim :)
bu 88 kiloluk halim
Eki Görüntüle 328132
bunlarda az önce çektim 76.900
Eki Görüntüle 328136 Eki Görüntüle 328137
umarım 63 kilo olunca onlarıda paylaşırım
eee duygu hanım sen 68 olursan ben çatlarımmmmmmmmmmmKız izmirli taktım kafaya seni sen göreceksin.....Dua etcem bol bol sen vereme diye Beni geçemiyceksin.. (Şaka ha )
eee duygu hanım sen 68 olursan ben çatlarımmmmmmmmmmmKız izmirli taktım kafaya seni sen göreceksin.....Dua etcem bol bol sen vereme diye Beni geçemiyceksin.. (Şaka ha )
seni nişantaşı çouğu seni bende taktım seniii ama tatlı taktımmm senle yarış halindeyimm onagöree heran ensendeyimm
ilahi kızlar çok şekersiniz....ya nedir bu kilo sıkıntımız yaa...
verelim verelim yaz aylarında s-m tişörtlerimizle incecik pontolon ve eteklerimizle boy gösterelim...
Fesli canım maşallahın var senin şiş halin bu mu?? Göbek ve popoyu ben göremedim...Boyun kaç canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?