Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

vayyyyyyyyy bana göre harika ahh zamanındaişin ucunuzkaçırmasaydıkk herşeyde nyer sporlaformukorurdukkk

Menün hafif canım..Kimse benim gibi ana ögünlerde yemek yemiyor..:))))))

Afiyet olsun inşallah yer canım..

leslie 21 dk seviye 1 yaptımm aslında benim diyette spor yasak ama kendmi çok iyi hissediyorummm maşallahh

ipin ucunu hemde ne kaçırdık maşallah bizlere Benim haftaya cuma 2 ay olucak diyetimin yaaa o zamnda regl olurum şişerim offff bakalım toplamda ne kadar kilo vermiş olacağım..80 ile başladım 72 iyim sporsuz ben ne zaman spora geçeceğim yahuu

maşallah canım senin bu diyett bittikten sonra hemen geri alma olasığın nedir canımcım?

planım şu buhafta bakcam dedikleri gibysee cumasonuca göre c.tesipazar normalbeslencem ama öğleden sonra 3 de yeme işlemibitcem ve ızgara tarzı beslencem
p.tesi tekrar başlıam cuma bitircem ve ayda mutlaka 5gün yapcam eğer planım tutarsaa bu cumadeğil hafta cuma şaşmazsambeşmezsemm 68 kg olcam
haageri ne kadar alırım bilmiyorum c.tesi pazar bunu görcemm ama çk arştıdımm sorun olmucak gibi yani cumasırrı vercem p.teside geri alcakmıyım onada bildireyim ona göre isteyen başlarr

buna dr kararvercekk ama şu leslie 1 seviyesi seni zorlamaz hatta leslie 500 adımı 5 dk yapabilirsin eğer orası msahittsee

6.lı rakamları görünce içim bir hoş oldu ya allahım inşallahhhhhhh bu arada sen kaç aydır diyettesin şekerim bunları paylaştıkmı birbirimzile mesela zeynepte epey kilo vermiş ama kaç ayda...

sarıcivivimm sen spor yapmadan bukadar verdin bide yapsannn 2ayda verirsin hepsini
ee verince bizi terk etmicen dimi

eee duygu hanım sen 68 olursan ben çatlarımmmmmmmmmmmKız izmirli taktım kafaya seni sen göreceksin.....Dua etcem bol bol sen vereme diye Beni geçemiyceksin.. (Şaka ha )

6.lı rakamları görünce içim bir hoş oldu ya allahım inşallahhhhhhh bu arada sen kaç aydır diyettesin şekerim bunları paylaştıkmı birbirimzile mesela zeynepte epey kilo vermiş ama kaç ayda...
ah ben 6 görsemm hastanelik olurum svinçden
ben bu yolailk mart 2011de bşsldım haziran kdar 10 kg verdim
ramazandansonraa 6 kg aldım 78 1.5 ayda 73,700 düştümm

sarıcivivimm sen spor yapmadan bukadar verdin bide yapsannn 2ayda verirsin hepsini
ee verince bizi terk etmicen dimi

Canım benim neden terkedeyim aşk olsun .Çalışıyroum biliyorsunuz her zaman böyle aktif olamıyorum..Hafta sonuda evde malum iş güç bebek eş derken giremiyorum..Yoksa fırsat buldukça ben burdayım okey...Kilo verince ben yine buralarda olurum kimler verdiği kiloları geri aldı diye takip ederim..Ben kiloları geri almamak için 3 ana ögünü sıkı yapıyorum...Sebze ve et tüketiyorum mutlaka...Verdikten sonrada bu şekilde devam edeceğim.Belkide sen o zaman yeni bir topik açarsın...Ben durakladım veremiyorum....Hepsi dogum kilosu oldugu için gidiyor bence :))))

içimden geldi fotolarımı eklemek istedim :)
bu 88 kiloluk halim

bunlarda az önce çektim 76.900

umarım 63 kilo olunca onlarıda paylaşırım

ah ben 6 görsemm hastanelik olurum svinçden
ben bu yolailk mart 2011de bşsldım haziran kdar 10 kg verdim
ramazandansonraa 6 kg aldım 78 1.5 ayda 73,700 düştümm

maşallah 10 kilo az değilki sende azim varcanım hareketlisin maşallah verirsin kiloları bu seferde..Ama geri almak yok artık yoksa seni cezalandırırız mideni küçülttün artıkın...

eee duygu hanım sen 68 olursan ben çatlarımmmmmmmmmmmKız izmirli taktım kafaya seni sen göreceksin.....Dua etcem bol bol sen vereme diye Beni geçemiyceksin.. (Şaka ha )

seni nişantaşı çouğu seni bende taktım seniii ama tatlı taktımmm senle yarış halindeyimm onagöree heran ensendeyimm

ilahi kızlar çok şekersiniz....ya nedir bu kilo sıkıntımız yaa...

verelim verelim yaz aylarında s-m tişörtlerimizle incecik pontolon ve eteklerimizle boy gösterelim...

duygu cumaya kadar çatlayacaz yaa..valla neyse sen verde ben razıyım çatlamaya hadii..kim tutar seni sarıcivciv seni gaza getirmesin bence oda gizli diyette cumaya süpriz yapcak demi civcivim...

seni nişantaşı çouğu seni bende taktım seniii ama tatlı taktımmm senle yarış halindeyimm onagöree heran ensendeyimm

Bende şekerli taktım haberin ola....Yakalayamazsın kiiii beni istediğin kadar diyet yap aç kal oh oh

ilahi kızlar çok şekersiniz....ya nedir bu kilo sıkıntımız yaa...

verelim verelim yaz aylarında s-m tişörtlerimizle incecik pontolon ve eteklerimizle boy gösterelim...

Sende şekersin canım kim daha çabuk ve hızlı verecek göreceğiz....Göstereceğiz inşallah....Kumsalda düşünüyroumda kendimi fit olarak ah ah bu yıl dogumdan sonra tatile gittik ben oramı kapa buramı kapa olarak tadına varamadım..Bu yıl fethedeceğimmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…