Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

bu arada dünkü menümüde yazayım kızlar

sabah:
bir bardak ılık su
yarım bardak sütle iki yemek kaşığı müsli

ara
elma 6 adet fındık

öğlen:
7 tane form bisküvi
bir yemek kaşığı yoğurt

akşam:
bir tabak haşlanmış yoğurtlu brokoli
iki kepçe çorba
bir dilim tb ekmek

ara
küçük portakal

aralarda su tarcın çayı yeşil çay
yaklaşık 950 kalori

Gittim evi süpürdümm makinayı çalıştırdımm oğluma mantar sote yapcam mantarları suya bastırdım geldimmm oğluma ilkkez mantar yedircem inş beğenir

ooo maşallah hamarat hatun
benim bugün hiç halim yok kafam kalkmıyo sanki evi süpürmem yemek yapmam lazım canım hiç istemiyo
birazdan pazı kavurması yapcam bakalım bugün nasıl geçicek akşama kadar sebze yemeği yicem kendimi frenlemem lazım
troit hastası olduğum için çok yoruluyorum ve sürekli bişeyler yemek istiyorum sizler kadar az yesem ölürüm heralde ben az az ama sık yemem lazım yoksa hastalanıyorum neyse artık bende yavaş yavaş vercem kiloları napalım

selam arkadaşlarım 2-3 gündür uğrayamadım pazar günü arkadaşım doğum yaptı sabah hastaneye gittik gecede ben başıda kaldım bebeği özlemişiz çok tatlı allahım bebek isteyenlere sağlıklısından tez günde versin
hastanede ne bulduysan yemek zorunda kaldım dün akşam sadece 1,5 kepçe tarhana içtim bol salata ve yeşillik yedim gecede 1 portakal yedim bugün düzene girdim tekrardan
özlemişim sizleri:)))

öğlen çok hafif olmuşş onun dışında çok güzel bana göre

valalburaları tenha gördükçe iş yapıyorum yoksakalkasım gelmiyıor oğlum uyusun hazırlıcam yemeğini
geçmiş olsun cnm sağlığına dikkat ederek ver zaten kg larını acelesi yok yeterki verr

günaydinnnbir fincan kahveyle güne basladim,oglumu okula biraktim kizimida uyuttum anca yazabiliyorum,saabah ac karni 81 bucuk ciktim,pirasa aldim,yagsiz havuclu ve pulbiberli domatesli sekilde yemek gibi yapip onu yiycem birazda limon eklerim,haslama tarzi seylerde zorlaniyorum yerken tuz olmadigi icin ,bide böyle deniyeyim,yarinda et günüm tavuk gögsü yapicam,reglim cok kötù sekilde devam ediyo canim hic bisey istemiyor,aksam erkenden yattim cocuklarla birlikte,bugün spor yaparmiyim bilmiyorum,belki ilerleyen saatlerde fikrim degisir

günaydin ercem
bende senin gibiyim,ama ben reglimden dolayi böyleyim,cok asiri kanam var buda beni halsizlestiriyor,31 yasima giricem daha hic böyle oldugu hatirlamiyorum,yatak yorgan üstüm basimbatmis gece o sekil yanidogum sonrasi ilk belki ondandir,benimde bugün sebze günüm,herkes az cok kendi bünyesini taniyo,sende bu sekil zaiflayabilirsin az ye sik ye,ben haftada bu dieti yapicam haftaya sebze agirlikli hafif seyle yiyerek vücudumu dinlendirmek istiyorum,bakalim

poti geçmiş olsun sana bişey sorabilirmiyim 3 günde 5 kiloyu nasıl verdin

canim 3 günde degil 5 günde 5 kilo dietini uyguladim gecen pazartesiden cumaya kadar,aslinda pazar kestim yemeyi 6 gün diyelim,her gün sauna ceketimi gîyîp 45 dk yürüyüs yaptim,diete nirebir uydum hic kacamak yapmadim,sporun cok etkisi oldugu düsünüyorum,sadece ietle olucak is degil,ama bu hafta regl dönemindeyim verebilirmiyim hic bilmiyorum,cünkü iki kilo birden geti aldim hafta sonu cok yememe ragmen

Bende buralardayım işleirmi toparlasam full time yanınızda olucam sayfam hep açık ama güncelem yapmadığım için tekrar tekrar giriş yapmam gerekiyor.

amin.ayy ALLAH bağışlasınn mis gibidir şimdi oo ay hastane yemekleri berbatt yaa

tünaydın poti benimde oğlan uyudu gideyim yemeğini hazırlayımmm

selam canım insan evinden başka bir yere gidince düzenini değiştiriyor nedense..Hep oluyor bu durum canım sen hemen toparlan ve bugünden başla bakalım cumaya ne kaldı :)) Duygunun sırlar dünyasındaki diyetinide merakla bekliyoruz haberin ola....Simdilik sölemiyor sır sır...

bugün akşama kadar temizlik yapıcam çok işim var çooooookkk neyse arkadaşlarım daha fazla vakit kaybetmeden çıkayım ben sağlıcakla kalın emi..

maşallah canım menün gayet güzel...Bu menünüyü sanırım dr un veriyor değilmi ? Benimki sık listeyi değiştirmiyor..Baklagillere geçirdi beni, dolmalara ve o dönemde veremedim geri sebze ve et listesine döndük...

Gittim evi süpürdümm makinayı çalıştırdımm oğluma mantar sote yapcam mantarları suya bastırdım geldimmm oğluma ilkkez mantar yedircem inş beğenir

Ayy canım nasıl çekti vallahi mantarı çok severim...Domateslimi yapacaksın canım? Kaşarı severse ogluşun kaşarlı yapabilirsin..Sevdiği yiyeceklerler bebarber yap ilk defa yiyecekse..Hadi sana kolay gelsin..

Afiyet olsun canım..Ohh mis gibi beyaz ekmek :)))Aralarda olur böyle kaçamaklar dert değil..

Maşallah poti devam diyete..2 haftadır alıştın..Bu diyetler bünye meselesi güçlüsün canım

bende çok merak ediyorumm bi tutarsaa topikçee 2 ayda fitiz fit:))

evet yazdankladırdığım domatesle yapcam yanında yoğurt yesin keçi ben nasl dayancam bilmiyorummm

canlarım merhaba Ancak gelebildim...

dünkü menüm:

sabah:1 dilim ekmek,2 mandalin,yarım üçgen peynir

öğlen: 2 dilim kepek,lahana çorbası,yoğurt

ara: 1 mandalin,yarım elma

akşam: 1büyük kase yoğurt,3 mandalin,1 havuç,1 ayva

toplam: 974 kalori

leslie 21 dk seviye 1 yaptımm aslında benim diyette spor yasak ama kendmi çok iyi hissediyorummm maşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…