- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #1.301
Gittim evi süpürdümm makinayı çalıştırdımm oğluma mantar sote yapcam mantarları suya bastırdım geldimmm oğluma ilkkez mantar yedircem inş beğenir
bu arada dünkü menümüde yazayım kızlar
sabah:
bir bardak ılık su
yarım bardak sütle iki yemek kaşığı müsli
ara
elma 6 adet fındık
öğlen:
7 tane form bisküvi
bir yemek kaşığı yoğurt
akşam:
bir tabak haşlanmış yoğurtlu brokoli
iki kepçe çorba
bir dilim tb ekmek
ara
küçük portakal
aralarda su tarcın çayı yeşil çay
yaklaşık 950 kalori
ooo maşallah hamarat hatun
benim bugün hiç halim yok kafam kalkmıyo sanki evi süpürmem yemek yapmam lazım canım hiç istemiyo
birazdan pazı kavurması yapcam bakalım bugün nasıl geçicek akşama kadar sebze yemeği yicem kendimi frenlemem lazım
troit hastası olduğum için çok yoruluyorum ve sürekli bişeyler yemek istiyorum sizler kadar az yesem ölürüm heralde ben az az ama sık yemem lazım yoksa hastalanıyorum neyse artık bende yavaş yavaş vercem kiloları napalım
günaydin ercemooo maşallah hamarat hatun
benim bugün hiç halim yok kafam kalkmıyo sanki evi süpürmem yemek yapmam lazım canım hiç istemiyo
birazdan pazı kavurması yapcam bakalım bugün nasıl geçicek akşama kadar sebze yemeği yicem kendimi frenlemem lazım
troit hastası olduğum için çok yoruluyorum ve sürekli bişeyler yemek istiyorum sizler kadar az yesem ölürüm heralde ben az az ama sık yemem lazım yoksa hastalanıyorum neyse artık bende yavaş yavaş vercem kiloları napalım
poti geçmiş olsun sana bişey sorabilirmiyim 3 günde 5 kiloyu nasıl verdin
arkadaşım havalar soğuk zaten dikkat et kendine bağışıklık sistemin çökmesin şok diyetlerle
amin.ayy ALLAH bağışlasınn mis gibidir şimdi oo ay hastane yemekleri berbatt yaaselam arkadaşlarım 2-3 gündür uğrayamadım pazar günü arkadaşım doğum yaptı sabah hastaneye gittik gecede ben başıda kaldım bebeği özlemişiz çok tatlı allahım bebek isteyenlere sağlıklısından tez günde versin
hastanede ne bulduysan yemek zorunda kaldım dün akşam sadece 1,5 kepçe tarhana içtim bol salata ve yeşillik yedim gecede 1 portakal yedim bugün düzene girdim tekrardan
özlemişim sizleri:)))
günaydinnnbir fincan kahveyle güne basladim,oglumu okula biraktim kizimida uyuttum anca yazabiliyorum,saabah ac karni 81 bucuk ciktim,pirasa aldim,yagsiz havuclu ve pulbiberli domatesli sekilde yemek gibi yapip onu yiycem birazda limon eklerim,haslama tarzi seylerde zorlaniyorum yerken tuz olmadigi icin ,bide böyle deniyeyim,yarinda et günüm tavuk gögsü yapicam,reglim cok kötù sekilde devam ediyo canim hic bisey istemiyor,aksam erkenden yattim cocuklarla birlikte,bugün spor yaparmiyim bilmiyorum,belki ilerleyen saatlerde fikrim degisir
selam arkadaşlarım 2-3 gündür uğrayamadım pazar günü arkadaşım doğum yaptı sabah hastaneye gittik gecede ben başıda kaldım bebeği özlemişiz çok tatlı allahım bebek isteyenlere sağlıklısından tez günde versin
hastanede ne bulduysan yemek zorunda kaldım dün akşam sadece 1,5 kepçe tarhana içtim bol salata ve yeşillik yedim gecede 1 portakal yedim bugün düzene girdim tekrardan
özlemişim sizleri:)))
bu arada dünkü menümüde yazayım kızlar
sabah:
bir bardak ılık su
yarım bardak sütle iki yemek kaşığı müsli
ara
elma 6 adet fındık
öğlen:
7 tane form bisküvi
bir yemek kaşığı yoğurt
akşam:
bir tabak haşlanmış yoğurtlu brokoli
iki kepçe çorba
bir dilim tb ekmek
ara
küçük portakal
aralarda su tarcın çayı yeşil çay
yaklaşık 950 kalori
bugün akşama kadar temizlik yapıcam çok işim var çooooookkk neyse arkadaşlarım daha fazla vakit kaybetmeden çıkayım ben sağlıcakla kalın emi..
Gittim evi süpürdümm makinayı çalıştırdımm oğluma mantar sote yapcam mantarları suya bastırdım geldimmm oğluma ilkkez mantar yedircem inş beğenir
az önce kızıma beyaz ekmekten tost yaptım yemedi ben yedim ama ilk defa beyaz ekmek yedim içimede sinmedi hiç.yemesem atılcaktı daha yemez çünkü ekmeği atmakta günah diye atamadım.gerçekten kızlar anne olarak zayıflaması çok daha zormuş yaaa hem nefsimizi tutmak zorunda çok kalıyoruz hemde yavrularımızın midesine girmeyen bizim midemize giriyo.
günaydinnnbir fincan kahveyle güne basladim,oglumu okula biraktim kizimida uyuttum anca yazabiliyorum,saabah ac karni 81 bucuk ciktim,pirasa aldim,yagsiz havuclu ve pulbiberli domatesli sekilde yemek gibi yapip onu yiycem birazda limon eklerim,haslama tarzi seylerde zorlaniyorum yerken tuz olmadigi icin ,bide böyle deniyeyim,yarinda et günüm tavuk gögsü yapicam,reglim cok kötù sekilde devam ediyo canim hic bisey istemiyor,aksam erkenden yattim cocuklarla birlikte,bugün spor yaparmiyim bilmiyorum,belki ilerleyen saatlerde fikrim degisir
bende çok merak ediyorumm bi tutarsaa topikçee 2 ayda fitiz fit:))selam canım insan evinden başka bir yere gidince düzenini değiştiriyor nedense..Hep oluyor bu durum canım sen hemen toparlan ve bugünden başla bakalım cumaya ne kaldı :)) Duygunun sırlar dünyasındaki diyetinide merakla bekliyoruz haberin ola....Simdilik sölemiyor sır sır...
Ayy canım nasıl çekti vallahi mantarı çok severim...Domateslimi yapacaksın canım? Kaşarı severse ogluşun kaşarlı yapabilirsin..Sevdiği yiyeceklerler bebarber yap ilk defa yiyecekse..Hadi sana kolay gelsin..
Afiyet olsun canım..Ohh mis gibi beyaz ekmek :)))Aralarda olur böyle kaçamaklar dert değil..
Maşallah poti devam diyete..2 haftadır alıştın..Bu diyetler bünye meselesi güçlüsün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?