Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

hayır canım niye yanlış anlayım sonuçta birbirimize destek için burdayız ara sıra birbirimizin kulağını çekmek zorundayız ben pirinci hiç tüketmiyorum ki çorbamı yarma ile yaptım:)
sütüde her akşam yatmadan 1 bardak içerim lapa diyetinide 2 gün diyordum ama sanırım 1 gün de bitircem kendimi çok yorgun hissediyorum bugün

hımmm güzel fikirr
canım mantarın kalorisi çok düşük azcık yeseydin ne olacak...

öyle cnm ama diyetteyimm özel bir diyett o yüzden tattım odaoğlum için hele bi vereyimm yicem inş herşeydennn ama az azz

bende 1 gün yaptım çok kötü yaa tadı

Emirle ferihadahaa ağzı açık beklesinn gülsümle koray evlenirr çatlıcak hande emiri kapıcı kızı diye hor gördüğü ferihaya korayıdaa köylü varoş güzeli dediği gülsüme kaptırdııı gülsümm delik diye tabir ettiği kapıcıdairesinden dubleks eve transfer ay sonunda fragmanı izledimm

bende bugün lapa yaptım canım ama sabah kahvaltı yaptım kahvaltıdamı ondan yitecektik....
,

hımmm güzel fikirr

öyle cnm ama diyetteyimm özel bir diyett o yüzden tattım odaoğlum için hele bi vereyimm yicem inş herşeydennn ama az azz

diyetin adı ne kuzum...

ayy çıldıriciğim yaa ne guzel konsantre olmusum gecmısı okuyorum alıntılarımıda yapmaya baslamısın şak elektrıkler gitmezmi koskoca mega kent ist. haftanın en az 3 gunu elektrıkmı gıder yahu yarım saat bır saat gidiyor ama gidiyor sınır oldum ya hep alıntılarım gitti
nasılsınız kızlar
duygudan bugun fırca ustune fırca gelıyor pzartesi yandık sıkı yonetım varrr sag bastan saymayabaslayım kızlar

bende bugün lapa yaptım canım ama sabah kahvaltı yaptım kahvaltıdamı ondan yitecektik....
,

diyetin adı ne kuzum...

bi diyet deniyorum eğer dedikleri gibiysee sizinle paylaşamdeğilsede paylaşcam 3 gün bugün bi deneyim oulmlu olumsuz paylaşcam cnm cumayı bekle yada c.tesiyi

aslındadiyetim c.tesisabah bitcekk ozamanmı söylesemmm hıı

,

Canımm aynı burdadaa koskaca izmirde herün elektrikler kesiliyorr Yasıkı yönetim ilan ettim tama ilk hafta tanışma evresii zaten hepaynı kişiyizz bu ikini hafta hadi diyete alışmaa adapte olma evrimi ama 3 hata bittii minumum kaçamak bol su aktivitee istiyorumm tabi siteyen zorlada yaptıramam

duygucum maalesef ceviz olayını abartmışım 100gr şöyle hesapladım bir tabak aldım kabuklu ceviz koydum 6-8 adet kadar onların içini 100gr hesapladım ya soğuktanmıdır bilmem halsiz ve aç hissettim kendimi..1.715kalori hesapladım dün için ilk kez hafta içi bu kadar yükseldim tabii yarsı ceviz ve mandalinden...

bugün daha dikkat edicem kızlar makarnaya bulaşma diyorlar ama öğlen değişim tablolarına dikkat ediyorum sonuçta doktor hep 2 dilim ekmek veriyo değişim tablosunda 1 dilim ekmek 2 kaşık makarnaya denk...zaten 2 kaşık makarna yiyerek 1 dilim ekmek hakkımı kullanıyorum ekstra ekmete yemiyorum hem nefsimi köreltiyorum... istediğim şeyi yemiş oluyorum aslında geçen hafta benim asıl verme nedenim öğlen normal akşam az yememdi..öyle düşünüyorum...

hadi ben kaçar kızımı uyuttum spor zamanı

harikaa bunu duymakk çok hoşuma gidiyorr

yağsız yemeye çalışsan makarnayıı yadaaz yağlaa
bakben ne yapıyor makarnayıı tabi artık onuda yemiyorum ama kepekli makarnalıyorumm sosağırlıklı yağsızmakarna yapıyorum mesela sarımsaklı yoğur üstüne salçayı az suylaa eziyorum içine nane kekik baharak pişiriyorum sarımsaklı yoğurtun üstünedöküyoprum ne yağarıyorum ne tuzbide kepekli oluyorr meselagerçi onuda yemiyorum artıkkkk

Kızlarrrrrrrrr alın size evde yada işyeriniz müsahitse yapabileceğiniz harekettt

çömelin o Şekilde yürüyün bi yapın bakkk aynı ördek gibiii ellerinizidizinize koyunnn yapın bakalımm yapan yorum yapsınn

Son düzenleme:
haklısın cnaım saka bi yana kendimiz stediğimiz için azmetmelıyız işimizi sıkı tutmalıyızkı bırseyleri basaralım tabı bırbırımızede destek olarak
alemsinnn Hepde böyle şeyler izmirden çıkıyorr

kızlar eger makarna yemek isterdsek tabı sureklı değil 15 20 gunde bir bir tabak olmak kosuluyla en az glsemık indeksi dusuk yanı diyet için uygun olan makarna kepeklı cubuk makarna cubuk makarna olması sart cunlu ıslenmesi acısından glisemik indeksi dusuk ve sadece 6 8 dk arası pişirilmeli yagsız ıster yogurtla ıster dometes sosla afiyetle yiyin gariiii

oğlusu sallıyorum ayagımda uyusun yatırayım deneyeyım bakayım etkısnı merak ettim

yağsız yemeye çalışsan makarnayıı yadaaz yağlaa
bakben ne yapıyor makarnayıı tabi artık onuda yemiyorum ama kepekli makarnalıyorumm sosağırlıklı yağsızmakarna yapıyorum mesela sarımsaklı yoğur üstüne salçayı az suylaa eziyorum içine nane kekik baharak pişiriyorum sarımsaklı yoğurtun üstünedöküyoprum ne yağarıyorum ne tuzbide kepekli oluyorr meselagerçi onuda yemiyorum artıkkkk[/QUOTE]

ya düşünsene evimde 6 aydır zaten makarna pişirmedim öğlenleri iş arkadaşımın tabağından 2 çatal banıyorum hepsi bu ya yemek yaparken zaten yağ kesinlikle kullanmıyorum en fazla 1 tatlı kaşığı zeytinyağıyla bol soslu yapıyorum soslarda önemli tabi orjinal domates ve baharat sarımsak felan hazır soslarda cısss...
bide günlük muhakkak en az 2 lt.su içiyorum ve toplam 8 bardak açık şekersiz çay +1 türk kahvesi standart..

spor olayına gelince 30-1 saat arası ortalama iş yeri ev arası yürüyüşüm var 2 gün yürüyemedik acayip soğuk çünkü...

neyse inşallah başaracağım olacak olacak daha iyi olacak.. zaten cumaya sırrınıda bekliyorum sabırsılıkla...

Çikolata cızzzzzzz ama migrenede çikolata iyi gelirmiş diye duymuştum..Canım migrenini lahana çorbası etkilemesin dikkat et lütfen..

ben migrenden çok çektim o yüzden ba$ka $eylerde yedimmm

yok canim neden alinayimki dogrulari söyluyorsun, belirtmeyi unutmu$um kahveyi içtikten 30 dk sonra öglen yemegini yedim çorbam henüz pi$memi$ti diye
cevizi kesecegim zaten ama çikolatadan vazgeçemiyorum birde benim migrenim var, geçenlerde dukan diyetini yapayim dedim, genelde migren krizlerim yilda 15 i geçmezken dukanla 4 günde 4 kere oldu, vede son gün 3 defa olunca biraktim bu yüzden lahana diyetini tam istedigim gibi yapamiyorum annem sürekli tembih ediyor bak yine göremiceksin diye (benim oftalmik migrenim var yani her krizde 30 dk bir$ey göremiyorum yani görüyorumda tam olarak seçemiyorum kabus gibi yani) bu yüzden hiçbir diyete tam uyamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…