- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #1.581
fesli fesli ordamısın heyo heyo vallahi ben geçmişe pek bakamadım ama sende zamanında epey kilo vermişssin önceki sayfada alıntıda gördüm maşallah canim...İstesen başarırsın o kek vs seni etkilemez ben öyle hissediyorum 1 kere başaran bir daha başarır...Bir süre konu komşuya gitme...Ögünlerinde çorba yerine et ve sebze peynir yogurt tüket yada unonun denge lıght ekmeklerinden 1 tane ye süt ve ayranıda sakına ihmal etme bu şekilde sık ve az ye tatlım..Nohutu pirinçi zamanla yersin öncelik yukarıdaki gibi olsun..Agır katı diyetler yapmaktan kaçın be güzelim saklınlı beslenmek olsun hedefin..Yanlış anlama beni lütfen...
bu arada hızlı yemek yiyenlere benden bi tavsiye arkadaşlar yemeğinizi tabağınıza çook sıcakken koyun yemeye başlayın sıcak olduğu için yavaş yavaş yiyeceksiniz ve tabağın yarısına geldiğinizde doyduğunuzu hissedeceksiniz :)
canım mantarın kalorisi çok düşük azcık yeseydin ne olacak...
hayır canım niye yanlış anlayım sonuçta birbirimize destek için burdayız ara sıra birbirimizin kulağını çekmek zorundayızben pirinci hiç tüketmiyorum ki çorbamı yarma ile yaptım:)
sütüde her akşam yatmadan 1 bardak içerim lapa diyetinide 2 gün diyordum ama sanırım 1 gün de bitircem kendimi çok yorgun hissediyorum bugün
hayır canım niye yanlış anlayım sonuçta birbirimize destek için burdayız ara sıra birbirimizin kulağını çekmek zorundayızben pirinci hiç tüketmiyorum ki çorbamı yarma ile yaptım:)
sütüde her akşam yatmadan 1 bardak içerim lapa diyetinide 2 gün diyordum ama sanırım 1 gün de bitircem kendimi çok yorgun hissediyorum bugün
hımmm güzel fikirr
öyle cnm ama diyetteyimm özel bir diyett o yüzden tattım odaoğlum için hele bi vereyimm yicem inş herşeydennn ama az azz
bende bugün lapa yaptım canım ama sabah kahvaltı yaptım kahvaltıdamı ondan yitecektik....
,
bende bugün lapa yaptım canım ama sabah kahvaltı yaptım kahvaltıdamı ondan yitecektik....
,
diyetin adı ne kuzum...
ayy çıldıriciğim yaa ne guzel konsantre olmusum gecmısı okuyorum alıntılarımıda yapmaya baslamısın şak elektrıkler gitmezmi koskoca mega kent ist. Haftanın en az 3 gunu elektrıkmı gıder yahu yarım saat bır saat gidiyor ama gidiyor sınır oldum ya hep alıntılarım gitti
nasılsınız kızlar
duygudan bugun fırca ustune fırca gelıyor pzartesi yandık sıkı yonetım varrr sag bastan saymayabaslayım kızlar
hadi ben kaçar kızımı uyuttum spor zamanı
duygucum maalesef ceviz olayını abartmışım 100gr şöyle hesapladım bir tabak aldım kabuklu ceviz koydum 6-8 adet kadar onların içini 100gr hesapladım ya soğuktanmıdır bilmem halsiz ve aç hissettim kendimi..1.715kalori hesapladım dün için ilk kez hafta içi bu kadar yükseldim tabii yarsı ceviz ve mandalinden...
Bugün daha dikkat edicem kızlar makarnaya bulaşma diyorlar ama öğlen değişim tablolarına dikkat ediyorum sonuçta doktor hep 2 dilim ekmek veriyo değişim tablosunda 1 dilim ekmek 2 kaşık makarnaya denk...zaten 2 kaşık makarna yiyerek 1 dilim ekmek hakkımı kullanıyorum ekstra ekmete yemiyorum hem nefsimi köreltiyorum... Istediğim şeyi yemiş oluyorum aslında geçen hafta benim asıl verme nedenim öğlen normal akşam az yememdi..öyle düşünüyorum...
haklısın cnaım saka bi yana kendimiz stediğimiz için azmetmelıyız işimizi sıkı tutmalıyızkı bırseyleri basaralım tabı bırbırımızede destek olarak,
Canımm aynı burdadaa koskaca izmirde herün elektrikler kesiliyorr Yasıkı yönetim ilan ettim tama ilk hafta tanışma evresii zaten hepaynı kişiyizz bu ikini hafta hadi diyete alışmaa adapte olma evrimi ama 3 hata bittii minumum kaçamak bol su aktivitee istiyorumm tabi siteyen zorlada yaptıramam
alemsinnnHepde böyle şeyler izmirden çıkıyorr
duygucum maalesef ceviz olayını abartmışım 100gr şöyle hesapladım bir tabak aldım kabuklu ceviz koydum 6-8 adet kadar onların içini 100gr hesapladım ya soğuktanmıdır bilmem halsiz ve aç hissettim kendimi..1.715kalori hesapladım dün için ilk kez hafta içi bu kadar yükseldim tabii yarsı ceviz ve mandalinden...
bugün daha dikkat edicem kızlar makarnaya bulaşma diyorlar ama öğlen değişim tablolarına dikkat ediyorum sonuçta doktor hep 2 dilim ekmek veriyo değişim tablosunda 1 dilim ekmek 2 kaşık makarnaya denk...zaten 2 kaşık makarna yiyerek 1 dilim ekmek hakkımı kullanıyorum ekstra ekmete yemiyorum hem nefsimi köreltiyorum... istediğim şeyi yemiş oluyorum aslında geçen hafta benim asıl verme nedenim öğlen normal akşam az yememdi..öyle düşünüyorum...
oğlusu sallıyorum ayagımda uyusun yatırayım deneyeyım bakayım etkısnı merak ettimKızlarrrrrrrrr alın size evde yada işyeriniz müsahitse yapabileceğiniz harekettt
çömelin o Şekilde yürüyün bi yapın bakkk aynı ördek gibiii ellerinizidizinize koyunnn yapın bakalımm yapan yorum yapsınn
oğlusu sallıyorum ayagımda uyusun yatırayım deneyeyım bakayım etkısnı merak ettim
Çikolata cızzzzzzz ama migrenede çikolata iyi gelirmiş diye duymuştum..Canım migrenini lahana çorbası etkilemesin dikkat et lütfen..
cnm çok sağlıksız güne başlıyorsun bedenseni bedenin ama yazmadanedemicem aç karnınaiştahnı kessin diye kahve içiyorsun yadaseviğin için bilemicem amamideni delersin allah korusunn yine iç amakahvaltından ödün vermek bakkahvaltı günün en önemli öğünü yağ yeme tuz yeme reçel bal yeme bol yeşillik az tuz lu peynir peynir özlede alman geek yok tuzluysa ılık sudabeklet birazzeytin kızarmış kepek adaçavdar yada t.b ekmeği mis gib iştee sen illede bir yerden kesceksen çikolatanı cevizini kes ceviz 700+ ortalamçikolata150-200 kalori olsaa bitti sen tek seferde 1000 yakın aldınnn
inş alınmıyorsundur dediklerime kötü birşey de demedim seni düşündüğüm için yazdımm yoksa beden senin bedenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?