- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #1.601
yağsız yemeye çalışsan makarnayıı yadaaz yağlaa
bakben ne yapıyor makarnayıı tabi artık onuda yemiyorum ama kepekli makarnalıyorumm sosağırlıklı yağsızmakarna yapıyorum mesela sarımsaklı yoğur üstüne salçayı az suylaa eziyorum içine nane kekik baharak pişiriyorum sarımsaklı yoğurtun üstünedöküyoprum ne yağarıyorum ne tuzbide kepekli oluyorr meselagerçi onuda yemiyorum artıkkkk
bakben ne yapıyor makarnayıı tabi artık onuda yemiyorum ama kepekli makarnalıyorumm sosağırlıklı yağsızmakarna yapıyorum mesela sarımsaklı yoğur üstüne salçayı az suylaa eziyorum içine nane kekik baharak pişiriyorum sarımsaklı yoğurtun üstünedöküyoprum ne yağarıyorum ne tuzbide kepekli oluyorr meselagerçi onuda yemiyorum artıkkkk
ben migrenden çok çektim o yüzden ba$ka $eylerde yedimmm
yok canim neden alinayimki dogrulari söyluyorsun, belirtmeyi unutmu$um kahveyi içtikten 30 dk sonra öglen yemegini yedim çorbam henüz pi$memi$ti diye
cevizi kesecegim zaten ama çikolatadan vazgeçemiyorumbirde benim migrenim var, geçenlerde dukan diyetini yapayim dedim, genelde migren krizlerim yilda 15 i geçmezken dukanla 4 günde 4 kere oldu, vede son gün 3 defa olunca biraktim bu yüzden lahana diyetini tam istedigim gibi yapamiyorum annem sürekli tembih ediyor bak yine göremiceksin diye (benim oftalmik migrenim var yani her krizde 30 dk bir$ey göremiyorum yani görüyorumda tam olarak seçemiyorum kabus gibi yani) bu yüzden hiçbir diyete tam uyamiyorum
ya düşünsene evimde 6 aydır zaten makarna pişirmedim öğlenleri iş arkadaşımın tabağından 2 çatal banıyorum hepsi bu ya yemek yaparken zaten yağ kesinlikle kullanmıyorum en fazla 1 tatlı kaşığı zeytinyağıyla bol soslu yapıyorum soslarda önemli tabi orjinal domates ve baharat sarımsak felan hazır soslarda cısss...
bide günlük muhakkak en az 2 lt.su içiyorum ve toplam 8 bardak açık şekersiz çay +1 türk kahvesi standart..
spor olayına gelince 30-1 saat arası ortalama iş yeri ev arası yürüyüşüm var 2 gün yürüyemedik acayip soğuk çünkü...
neyse inşallah başaracağım olacak olacak daha iyi olacak.. zaten cumaya sırrınıda bekliyorum sabırsılıkla...
benımkı genel bi oneriydi sakın yanlıs anlama canımmm bende bunu baska biyerden oğrenmıstım paylasmak ıstedım yanı alt tarafı ıkı lokma makarna yedim onuda bogazıma dizdiler deme
ya düşünsene evimde 6 aydır zaten makarna pişirmedim öğlenleri iş arkadaşımın tabağından 2 çatal banıyorum hepsi bu ya yemek yaparken zaten yağ kesinlikle kullanmıyorum en fazla 1 tatlı kaşığı zeytinyağıyla bol soslu yapıyorum soslarda önemli tabi orjinal domates ve baharat sarımsak felan hazır soslarda cısss...
bide günlük muhakkak en az 2 lt.su içiyorum ve toplam 8 bardak açık şekersiz çay +1 türk kahvesi standart..
spor olayına gelince 30-1 saat arası ortalama iş yeri ev arası yürüyüşüm var 2 gün yürüyemedik acayip soğuk çünkü...
neyse inşallah başaracağım olacak olacak daha iyi olacak.. zaten cumaya sırrınıda bekliyorum sabırsılıkla...
masallah de sekerim dilini ısır nazar değmesin paşayaAy oğlan haladaha uyanmadı rekor kırdı bugün
ya kızlar çok şekersiniz kesinlikle alınmıyorum hee kimseye fazla yorum yapamıyorum diye uzak olduğumu sanmayım gözüm üstünüzde forumun ablalarından sayılırım ona göre...
çok güzel gidiyo zaten maşallah formumuz umarım kilolar gittikçede dahada hava ya gireceğizzz...
evett yaa verdikçedahadikkatli olcaz çünkü vermek zoralmak kolayyya kızlar çok şekersiniz kesinlikle alınmıyorum hee kimseye fazla yorum yapamıyorum diye uzak olduğumu sanmayım gözüm üstünüzde forumun ablalarından sayılırım ona göre...
çok güzel gidiyo zaten maşallah formumuz umarım kilolar gittikçede dahada hava ya gireceğizzz...
masallah de sekerim dilini ısır nazar değmesin paşaya
düşünsenize ünv.bitirdiğim yıl 61 kiloyum ve ilk işyerimde arkadaşlar var onlara özeniyordum 50kg olan kızlara ve çok dikkat ediyordum kiloma yediğime içtiğime... Ama lisedeyken bile 55 kiloydum hiç zayıf olmadım hep balık etli bir kızdım ben..ama geçen sene 90 kiloyu gördüm tartıda artık rahat uyuyamıyor ve yürüyemiyordum.. Geçengün doğum gününde farkettim oynamaktan yorulmayan ben 2 halay çekip accık horon teptim bittim kalbim durdu sanki neden kilodan...ama zayıfladıkça hafifliyorsun resmen..
Kızlar ben pkolyum yani pplikistik over sedromu varbende regl hepdüzensizgelirdi doğum sonradüzeldi fakat bu sefer yine gecikti kesinlikle hamile değilimm yine hastalığım devreyemi girdi eğer öyleseyse kim bilir nezaamn hasta olcam offffffffffff
geçmiş olsun canım yaa...yav yokmudur bu pkonun bir çaresi... Neden oluyormuş peki...anlatsana biraz hep duyuyorum ama hiç derinlemesine incelemedim...
Canım aslında ben yanlış mı belirttim bilemiyorum ben 80 kilo ile kasım sonunda başladım bu yola şuanda 72 kiloyum..Son günlerde veremiyorum canımcım....ilk başlardaki gibi gitmiyor.spor yapmıyorum ama...
hımm şimdi anladım canım bende uzun vadede kilo veremiyorson sanmıştım gayet güzel gitmiş kilolar
sağol canım evet başlarda güzel gitti ama şimdi ne olduysa kaldı öyle anlamadım...Bende 82 ile doguma gittim ve aradan bu kadar geçen aya ragmen emziriyorum diye dogumda giden kiloları geri aldım....60 ile Hamile kaldım bu arada..iyice abarttım kilo işini ilk bebek ilk gebelik bişey olmaz dedim işte sonucu ibret olsun....Cnaım ben kaçıyorum iyi akşamlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?