Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ya düşünsene evimde 6 aydır zaten makarna pişirmedim öğlenleri iş arkadaşımın tabağından 2 çatal banıyorum hepsi bu ya yemek yaparken zaten yağ kesinlikle kullanmıyorum en fazla 1 tatlı kaşığı zeytinyağıyla bol soslu yapıyorum soslarda önemli tabi orjinal domates ve baharat sarımsak felan hazır soslarda cısss...
bide günlük muhakkak en az 2 lt.su içiyorum ve toplam 8 bardak açık şekersiz çay +1 türk kahvesi standart..

spor olayına gelince 30-1 saat arası ortalama iş yeri ev arası yürüyüşüm var 2 gün yürüyemedik acayip soğuk çünkü...

neyse inşallah başaracağım olacak olacak daha iyi olacak.. zaten cumaya sırrınıda bekliyorum sabırsılıkla...[/QUOTE]

benımkı genel bi oneriydi sakın yanlıs anlama canımmm bende bunu baska biyerden oğrenmıstım paylasmak ıstedım yanı alt tarafı ıkı lokma makarna yedim onuda bogazıma dizdiler deme

Son düzenleme:

ya düşünsene evimde 6 aydır zaten makarna pişirmedim öğlenleri iş arkadaşımın tabağından 2 çatal banıyorum hepsi bu ya yemek yaparken zaten yağ kesinlikle kullanmıyorum en fazla 1 tatlı kaşığı zeytinyağıyla bol soslu yapıyorum soslarda önemli tabi orjinal domates ve baharat sarımsak felan hazır soslarda cısss...
bide günlük muhakkak en az 2 lt.su içiyorum ve toplam 8 bardak açık şekersiz çay +1 türk kahvesi standart..

spor olayına gelince 30-1 saat arası ortalama iş yeri ev arası yürüyüşüm var 2 gün yürüyemedik acayip soğuk çünkü...

neyse inşallah başaracağım olacak olacak daha iyi olacak.. zaten cumaya sırrınıda bekliyorum sabırsılıkla...[/QUOTE]

HII BEN EVDE YAPIYON SANDIMM YÜRÜMEN ÇOK SĞUKLARADİKKAT ET AMAN CNM VAKTİN OLURALESLİE 500 ADMI YAPEVDEE 5 DK SADECE İNDİRDİNMİ BİLGİSAYARAA İNTERNET OLMASABİLE YAAPRSINN

ÇİKOLAA YEE ŞÖYLE ŞEYLER VARYAA OĞLUMAALIYORUM KIRMIZIPAKETTE İÇİNDE PAKETLİ MİNİCİK ÇİKOLATAR OLUYOR ONU ATARSAN BÜYÜK BOY YEMEKTEN İYDİR BİRDE BUNU YAPCAKSAN ÖĞLEN AÇ AKRNINA YAAPP AKŞAM YAPMAA EN AZINDANYAKARSIN ZATEN ZAAMNLAZAYIFLAYINCE DAHA ÇOK DİKKKAT ETCEN

benımkı genel bi oneriydi sakın yanlıs anlama canımmm bende bunu baska biyerden oğrenmıstım paylasmak ıstedım yanı alt tarafı ıkı lokma makarna yedim onuda bogazıma dizdiler deme[/QUOTE]

KIZ YEDİĞİNE YİYECEĞİNE PİŞMAN OLDUUU

benımkı genel bi oneriydi sakın yanlıs anlama canımmm bende bunu baska biyerden oğrenmıstım paylasmak ıstedım yanı alt tarafı ıkı lokma makarna yedim onuda bogazıma dizdiler deme

KIZ YEDİĞİNE YİYECEĞİNE PİŞMAN OLDUUU[/QUOTE]

sorma duygucummm :26:

HII BEN EVDE YAPIYON SANDIMM YÜRÜMEN ÇOK SĞUKLARADİKKAT ET AMAN CNM VAKTİN OLURALESLİE 500 ADMI YAPEVDEE 5 DK SADECE İNDİRDİNMİ BİLGİSAYARAA İNTERNET OLMASABİLE YAAPRSINN

ÇİKOLAA YEE ŞÖYLE ŞEYLER VARYAA OĞLUMAALIYORUM KIRMIZIPAKETTE İÇİNDE PAKETLİ MİNİCİK ÇİKOLATAR OLUYOR ONU ATARSAN BÜYÜK BOY YEMEKTEN İYDİR BİRDE BUNU YAPCAKSAN ÖĞLEN AÇ AKRNINA YAAPP AKŞAM YAPMAA EN AZINDANYAKARSIN ZATEN ZAAMNLAZAYIFLAYINCE DAHA ÇOK DİKKKAT ETCEN[/QUOTE]
aman ha cikolata migreni tetikler

ya kızlar çok şekersiniz kesinlikle alınmıyorum hee kimseye fazla yorum yapamıyorum diye uzak olduğumu sanmayım gözüm üstünüzde forumun ablalarından sayılırım ona göre...

çok güzel gidiyo zaten maşallah formumuz umarım kilolar gittikçede dahada hava ya gireceğizzz...

Ay oğlan haladaha uyanmadı rekor kırdı bugün
masallah de sekerim dilini ısır nazar değmesin paşaya

evett yaa verdikçedahadikkatli olcaz çünkü vermek zoralmak kolayy

düşünsenize ünv.bitirdiğim yıl 61 kiloyum ve ilk işyerimde arkadaşlar var onlara özeniyordum 50kg olan kızlara ve çok dikkat ediyordum kiloma yediğime içtiğime... ama lisedeyken bile 55 kiloydum hiç zayıf olmadım hep balık etli bir kızdım ben..ama geçen sene 90 kiloyu gördüm tartıda artık rahat uyuyamıyor ve yürüyemiyordum.. geçengün doğum gününde farkettim oynamaktan yorulmayan ben 2 halay çekip accık horon teptim bittim kalbim durdu sanki neden kilodan...ama zayıfladıkça hafifliyorsun resmen..

evet yaabende 90doğuma girdimm belim ağrıyordu hep çok terliyordummm youluyordumm bende kolay kolay yorulmam hemencik yorluuyordumm birde insanın şekli değişiyorr yaa
ben hep zayıftım ama kendmi bildim bileli ilkkez böyle bir sorunum olduu belki o yüzden rahat yemek yedimm nasıl olsa verirdim düşüncesiylee ama çok zormuş büyük konuşmayım amakedime böyle bir haksızlık yapmam birdaha 2.bebeğide düşünüyorum ama çk dikkat etcemm

Kızlar ben pkolyum yani pplikistik over sedromu varbende regl hepdüzensizgelirdi doğum sonradüzeldi fakat bu sefer yine gecikti kesinlikle hamile değilimm yine hastalığım devreyemi girdi eğer öyleseyse kim bilir nezaamn hasta olcam offffffffffff

geçmiş olsun canım yaa...yav yokmudur bu pkonun bir çaresi... neden oluyormuş peki...anlatsana biraz hep duyuyorum ama hiç derinlemesine incelemedim...

geçmiş olsun canım yaa...yav yokmudur bu pkonun bir çaresi... Neden oluyormuş peki...anlatsana biraz hep duyuyorum ama hiç derinlemesine incelemedim...

yani ben ergenliğe girdim gireli hep düzensizdim yılda 2-3 kere olduğum olurduu yumurtlama zorluğu adet düzensizliği hatta kontrol altında olmazsan alalh korusun kansere kadar giden bir hastalık ömür boyuu sürcek ben doğal yoldan ne güzel regl oluyordum bu ay geçikti kilo vermem şart kg iyi dğeil bu rahatsızlıkta çocuk sahibi olmaki çin 1.5 yıl bekledim çok şükür doğal yoldan oldu yine tedavi gerekmedi dr bana ilk dediği şey neydi biliyormusun bu hastalıkta olupta hamile kalman çok güzel yani zorlaya bilirmiş regl olamayınca yumurtlayamıyorsun çünkü neyse böyle birşeyy inş regl gelirde rahatlarımm

Canım aslında ben yanlış mı belirttim bilemiyorum ben 80 kilo ile kasım sonunda başladım bu yola şuanda 72 kiloyum..Son günlerde veremiyorum canımcım....ilk başlardaki gibi gitmiyor.spor yapmıyorum ama...

hımm şimdi anladım canım bende uzun vadede kilo veremiyorson sanmıştım gayet güzel gitmiş kilolar

hımm şimdi anladım canım bende uzun vadede kilo veremiyorson sanmıştım gayet güzel gitmiş kilolar

sağol canım evet başlarda güzel gitti ama şimdi ne olduysa kaldı öyle anlamadım...Bende 82 ile doguma gittim ve aradan bu kadar geçen aya ragmen emziriyorum diye dogumda giden kiloları geri aldım....60 ile Hamile kaldım bu arada..iyice abarttım kilo işini ilk bebek ilk gebelik bişey olmaz dedim işte sonucu ibret olsun....Cnaım ben kaçıyorum iyi akşamlar..

iyi akşamlar canım güle güle

ben geldim kızlar sporumu yaptım
leslie indirdim pc ye 21 dk onu yaptım
200 sırt hareketimi yaptım
ev topladım ev süpürdüm sildim çamaşır serdim kızımla boğuştum

lapa diyetim iyi gidiyor az kaldı akşama hiç kaçamağım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…