Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

bugünkü menüm

sabah 1 yumurta
2 dilim kaşar
1 fincan çay tek şekerle 170

ara havuç 1 tane

öğlen yarmalı nohutlu yoğurt çorbası 270
1 dilim ekmek 90

ara üzgünüm küçük bi dilim patatesli kek 252

akşam yine çorba içeceğim 270

1.5 l su
1 l elma çayı
2 fincan yeşil çay

1052 kal akşamda 3 bardak çay içsem 40 kal de o bu kadar :)

duyfer canım bu dünkü menümdü yorumunu bekliyorum :)

ÖNCELİKLE NE EKMEĞİ BEYAZ EKMEKSE İÇİNİ ÇIKAR VE KIZAR ASLINDA TÜM EKMEKLERİ KIZARTSAK DAHA İYİ KALORSİ DÜŞÜYOR
KEK KAÇAMAĞINA BİRŞEY DEMİCEMM DEMEK TAM HAZIR DEĞİLSİN O BİR DİLİM DEĞİL BİR LOKMA OLABİLİRDİİ
ÇORBLARINDADAHHAFİF ŞEYLER TERCİH ETSENNN DAHA İYİ OLMAZMII

işte buda bizim cezamızzamanında bu kadar abarmasaydık şimdi sucuklu yumurta yerdik

evet hafta sonu sucuklu yumurta yicem ben biz sucuğumuzu pastırmamızı kendimiz yapıyoruz ve yaparken kendiminkini sırf et baharat ve sarımsak ile yaptım yağ hiç yok etin sinirlerine kadar aldım kendiminkini yaparken :) hafta sonu 1 yumurta ve 5 dilim sucuk yicemm

pastırmayıda kendiminkini çok tuzsuz yaptım yine yağsız etten

su 2 litreyi geçiyo canım,spor pek yapmıyorum açıkçası hergün mekik çekmeye çalışıyorum göbek bölgemim sıkılaşması lazım...

bravo selinayy mekikde sonuçdabi eforr hiç yapmamaktan iyidir

lütfen dikkat etttt 5 dk keyif için kendini yapmaa tmm ye amaaz ye olurmuu söylediğin gibi 1 yumurta 5 tane sucuk

Kızlarrrrrrrrrr listenizi verirkenn
su
birki çayı
ve sporlarınızı unutmayın bildirmeye

mazereti olanlar dışında aktivite istiyorum ister uçun ister kaçın ister zıplayın ister dans edin ben herkezde bi aktivite bekliyorummm buhafta böyle geçsin p.tesideni tibarensıkıyönetim ilan ediyorummmm
lale devri bittiii

ÖNCELİKLE NE EKMEĞİ BEYAZ EKMEKSE İÇİNİ ÇIKAR VE KIZAR ASLINDA TÜM EKMEKLERİ KIZARTSAK DAHA İYİ KALORSİ DÜŞÜYOR
KEK KAÇAMAĞINA BİRŞEY DEMİCEMM DEMEK TAM HAZIR DEĞİLSİN O BİR DİLİM DEĞİL BİR LOKMA OLABİLİRDİİ
ÇORBLARINDADAHHAFİF ŞEYLER TERCİH ETSENNN DAHA İYİ OLMAZMII

ya günah olmasın ama ben beyaz ekmeğin içini gerçekten hiç sevmiyorum sadece dışını yiyorum içinide kuşlar yiyor
kek evet haklısın keşke bi lokma olsaydı işte onun ceremesini bugün çekiyorum lapa yiyerek

Selinay canım maşallah..Tebrik ederim canım aralarda sıvı tüketiyorsun değilmi? Yeşil çay olabilir mesela..

Oh hfeslicim maşallah afiyet olsun şimdiden ama abartma...Dozun da ye tatlım...Önce gözünü doyur olurmu :))) Ayy benimde canım çekti......

KIyamam ben sana canım benim...1 kek dilimi 1 güne bedel degermi?? Kaçamak yapmak anlık güzel ama ya sonrası allahım yardım et bize.....

iştee bende bunu demek istiyorum midende şaşırıyor seinbu yaptıklarınaaa üzme onuu annesi bir gün ödül verip bir gün işgence çektirmee birşeye alışsın odaa

kıyamam ben sana canım benim...1 kek dilimi 1 güne bedel degermi?? Kaçamak yapmak anlık güzel ama ya sonrası allahım yardım et bize.....

bende onu anlatmaya çlıştımm
duygu canımcım mesajını bekliyorum....

ufak bir işim vardı dur bulayımm

ay çok korktummm dövecek sankii

Oh hfeslicim maşallah afiyet olsun şimdiden ama abartma...Dozun da ye tatlım...Önce gözünü doyur olurmu :))) Ayy benimde canım çekti......
dozu bu işte hiç ekmek yok sadece 1 yumurta 5 dilim sucuk oda okadar yağsızki pişirirken tava yanmasın diye bi kaç damla su damlatıyorum sanada gönderiyim canım ver adresini :)

KIyamam ben sana canım benim...1 kek dilimi 1 güne bedel degermi?? Kaçamak yapmak anlık güzel ama ya sonrası allahım yardım et bize.....

evet canım maalesef öyle ama bide şöyle bi durum var ben onu yemesem beynim onu sürekli isteyecek ve açlık metabolizmam devreye girecek ben arada ufak kaçamaklara karşı değilim kendim adına söylüyorum kimseye karışamam tabi günlük 1200 kal geçmediğim sürece benim için sorun yok

fesli fesli ordamısın heyo heyo vallahi ben geçmişe pek bakamadım ama sende zamanında epey kilo vermişssin önceki sayfada alıntıda gördüm maşallah canim...İstesen başarırsın o kek vs seni etkilemez ben öyle hissediyorum 1 kere başaran bir daha başarır...Bir süre konu komşuya gitme...Ögünlerinde çorba yerine et ve sebze peynir yogurt tüket yada unonun denge lıght ekmeklerinden 1 tane ye süt ve ayranıda sakına ihmal etme bu şekilde sık ve az ye tatlım..Nohutu pirinçi zamanla yersin öncelik yukarıdaki gibi olsun..Agır katı diyetler yapmaktan kaçın be güzelim saklınlı beslenmek olsun hedefin..Yanlış anlama beni lütfen...

ay çok korktummm dövecek sankii

aşk olsun kıyarmıyımm sadece hızlandırıyorum durumu

tabiki cnm hangimiz yapmıyoruz kii ama biraz yol alaım zaten hafa bir ödüllendircezazıcık sıkalım onu demek istiyorum ama yinede sen nasıl mutlu olcaksan öylee yappp

bu arada hızlı yemek yiyenlere benden bi tavsiye arkadaşlar yemeğinizi tabağınıza çook sıcakken koyun yemeye başlayın sıcak olduğu için yavaş yavaş yiyeceksiniz ve tabağın yarısına geldiğinizde doyduğunuzu hissedeceksiniz :)

Aynen öyle herkes mutlu oldugu şekilde yapsın bencede..

katılıyorum
hepimiz dayanamadığımız zaafları var
dün mesela oğluma mantar yaptımmm sadece ona yedirmeden önce tattım zaten tatmadan oğluma birşey yedirmem bozku olur yavanolurr ben kahroolmadımmı oldum kaçkere heletadınada bakınca ( ayıptırsöylemesi çok güzel olmuş ) kaç kere kaşık ağzıma gitti bozmadım bugün 3 gün diyetimdee gayet başarılıyımm birde regl ödemim olmasaa neyse istersen onu yemezkafanı dağıta bilir insan ha ne olur yersin sonrada üzülürsün çünkü bizim kaçamak fazla yapma lüksümüz yok
çikolatamı istiyorsun bir parça muza kakao ban
evdeböremi var ucundan ısır

zor ama böyle olmalıı

canım mantarın kalorisi çok düşük azcık yeseydin ne olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…