- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #1.761
1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.
2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.
3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR
4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ
5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ
böyle bir diyet canım cumartesi pazar serbest :)
çok saolasın bilgilendirdiğin için canım ya sende bu diyeti uyguluyomusun fesleğencim uyguluyosan eğer faydasını gördünmü en az üç kilomun acil gitmesi lazım<sağlık açısından zararlımı acaba merak ediyorum
ben pazartesi başlayacağım canım buna ama daha önce uygulamıştım gerçekten güzel kilo verdiriyor kaç kilosun şimdi sen
canım ben dün diyetisyen tartısında 67.900 gr geldim.17 kilo verdim artık kilolar tıkandı gibime geliyo her hafta bir kilo veriyodum şimdi üç haftada bir kiloya düştüm.acaba yapsam fazydasını görürmüyüm vücudum çünkü alıştı artık kilo vermeye azda ydiğim halde veremiyorum.o yüzden sadece bir şok diyetlik kilom kaldı diye bu diyeti yapmaya karar verdim p.tesi başlıcam kısmetse bende
bazen galiba vücudu şoklamak gerekiyor canım çok güzel kilo vermişsin ama bence şuan sen verdiğin kiloları sabitleme dönemindesin geri almamak için yavaş yavaş veriyorsun diyetisyenin ne diyor şuanki durumuna
menün süper canım,bende bugün arkadaşımın babasının ölüm yıldönümüydü oraya gittim,börekler,kekler,dolmalar neler vardı 2 kaşık patates salatasıyla,1 kaşık irmik helvası yedim sadece öğle öğünü saydım bunuda...
hiç duraklama dönemi yaşamadığım için azda olsa halen verebildiğim için şanslı görüyo beni ve metobolizman aşırı hızlı çalışıyo dedi ama artık son kez şok diyetle diyetmi bitirmek istiyorum sonrasıda koruma proğramına geçmek istiyorum cnm sence bukadar kilodan sonra vücudumda suda olmadığı için 5 kilo verebilirmiyim bende
metobolizman iyi çalışıyorsa ve hiç kaçamak yapmazsan 5 olmasada 3 verirsn sanırım gerçi verecek kilonda kalmamış amadenemekte fayda var en azından aklında kalmaz :)
merhabalar herkeseeee
süpersin arkadaşım ya ben dün asker evine gittim o kadar çeşitten hepsinden bi kaşık derken gitti benim diyet ama bugün çok dikkat ettim bakalım yarın sabah tartılıcam acı gerçeği görmek lazım :)
akşam yemek yemedim şimdi bir meyve ile süt içmeyi düşünüyorum 1 saat sonra falanda yatıcam kırgın hissediyorum malum havalar çok soğuk inşallah hasta olmam
haklısın fesleğencim denemekten zarar gelmez beş günde bir kilo bile versem yeter bana üç haftada vermekten iyidir.ama cnm doktorumun bana en önermediği sebze patates hiç yemesen daha iyi olur diyor.bu diyetin ilk gününde sınırsız patates yiyerek zayıflanabiliyomu bide daha çok kilo almam dimi ne kadar pimpirikliyim dimi:)))
vaa mevzu kilo olunca pimpirikli olmak çok normal canım haşlanmış patatesin 100gr mı 100 kalori akşama kadar 1kilo yesen ki bence yiyemezsin:) 1000 kal eder oda kilo aldırmaz sanırım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...416-5-gunde-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz.html burdan bi bak istersen
çok saol fesleğencim yardımların için inşallah aynaya baktığında istediğin kiloda çabucak görürsün kendiniiii:)
zeynebim eger bünyen güclüyse bu diete basla,seker tuz,yag,yok bu diette,baslarda cok halsiz birakiyo,isteigin kadar yenebilir deniliyo diette ama iki patatesten sonra ben tikaniyorum,toplasan 5 patatesim oluyo,o günü,benim icin en zor gùn meyve ve yumurta günü,yumurta yiyemedigim icin yogurt yiyorum,bu hafta sanirim bünyem alisti,pek halsizlik cekmesim,bende merak ediyorum bakalim buhafta ne kadar gidecek,hic ama hic kacamak yapmadim
zeynebim eger bünyen güclüyse bu diete basla,seker tuz,yag,yok bu diette,baslarda cok halsiz birakiyo,isteigin kadar yenebilir deniliyo diette ama iki patatesten sonra ben tikaniyorum,toplasan 5 patatesim oluyo,o günü,benim icin en zor gùn meyve ve yumurta günü,yumurta yiyemedigim icin yogurt yiyorum,bu hafta sanirim bünyem alisti,pek halsizlik cekmesim,bende merak ediyorum bakalim buhafta ne kadar gidecek,hic ama hic kacamak yapmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?