Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

çok saolasın bilgilendirdiğin için canım ya sende bu diyeti uyguluyomusun fesleğencim uyguluyosan eğer faydasını gördünmü en az üç kilomun acil gitmesi lazım<sağlık açısından zararlımı acaba merak ediyorum

ben pazartesi başlayacağım canım buna ama daha önce uygulamıştım gerçekten güzel kilo verdiriyor kaç kilosun şimdi sen

sağlık açısından ne kadar zararlı bilmiyorum ama şok diyet işte mutlaka zararları vardır ama ben bi zararını görmedim

ben pazartesi başlayacağım canım buna ama daha önce uygulamıştım gerçekten güzel kilo verdiriyor kaç kilosun şimdi sen

canım ben dün diyetisyen tartısında 67.900 gr geldim.17 kilo verdim artık kilolar tıkandı gibime geliyo her hafta bir kilo veriyodum şimdi üç haftada bir kiloya düştüm.acaba yapsam fazydasını görürmüyüm vücudum çünkü alıştı artık kilo vermeye azda ydiğim halde veremiyorum.o yüzden sadece bir şok diyetlik kilom kaldı diye bu diyeti yapmaya karar verdim p.tesi başlıcam kısmetse bende

bazen galiba vücudu şoklamak gerekiyor canım çok güzel kilo vermişsin ama bence şuan sen verdiğin kiloları sabitleme dönemindesin geri almamak için yavaş yavaş veriyorsun diyetisyenin ne diyor şuanki durumuna

hiç duraklama dönemi yaşamadığım için azda olsa halen verebildiğim için şanslı görüyo beni ve metobolizman aşırı hızlı çalışıyo dedi ama artık son kez şok diyetle diyetmi bitirmek istiyorum sonrasıda koruma proğramına geçmek istiyorum cnm sence bukadar kilodan sonra vücudumda suda olmadığı için 5 kilo verebilirmiyim bende

merhabalar herkeseeee

süpersin arkadaşım ya ben dün asker evine gittim o kadar çeşitten hepsinden bi kaşık derken gitti benim diyet ama bugün çok dikkat ettim bakalım yarın sabah tartılıcam acı gerçeği görmek lazım :)
akşam yemek yemedim şimdi bir meyve ile süt içmeyi düşünüyorum 1 saat sonra falanda yatıcam kırgın hissediyorum malum havalar çok soğuk inşallah hasta olmam

metobolizman iyi çalışıyorsa ve hiç kaçamak yapmazsan 5 olmasada 3 verirsn sanırım gerçi verecek kilonda kalmamış ama denemekte fayda var en azından aklında kalmaz :)

metobolizman iyi çalışıyorsa ve hiç kaçamak yapmazsan 5 olmasada 3 verirsn sanırım gerçi verecek kilonda kalmamış ama denemekte fayda var en azından aklında kalmaz :)

haklısın fesleğencim denemekten zarar gelmez beş günde bir kilo bile versem yeter bana üç haftada vermekten iyidir.ama cnm doktorumun bana en önermediği sebze patates hiç yemesen daha iyi olur diyor.bu diyetin ilk gününde sınırsız patates yiyerek zayıflanabiliyomu bide daha çok kilo almam dimi ne kadar pimpirikliyim dimi:)))

meraba arkadaşım..inşallah sadece yorgunluktur hasta olmassız inşallah

vaa mevzu kilo olunca pimpirikli olmak çok normal canım haşlanmış patatesin 100gr mı 100 kalori akşama kadar 1kilo yesen ki bence yiyemezsin:) 1000 kal eder oda kilo aldırmaz sanırım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...416-5-gunde-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz.html burdan bi bak istersen

zeynebim eger bünyen güclüyse bu diete basla,seker tuz,yag,yok bu diette,baslarda cok halsiz birakiyo,isteigin kadar yenebilir deniliyo diette ama iki patatesten sonra ben tikaniyorum,toplasan 5 patatesim oluyo,o günü,benim icin en zor gùn meyve ve yumurta günü,yumurta yiyemedigim icin yogurt yiyorum,bu hafta sanirim bünyem alisti,pek halsizlik cekmesim,bende merak ediyorum bakalim buhafta ne kadar gidecek,hic ama hic kacamak yapmadim

poticim tuzdamı yiyemiyoruz bu diyette ben çok accık tuz eklerim sadece tadını değiştirsin diye tuzsuz yiyeceği midem almıyo çünkü hemen bulantı yapar.inşallah gecen haftki gibi 5 kilo verirsin emeğine değer cnm

canim sen ne kadar verdin ilk ba$ladigin zaman? peki 5 günün sonunda neler yiyorsun? sonra hep tekrarliyormusun? çok soru sordum kusura bakma ama bugün bunalimdayim lahana diyetini yapiyorum 4 günüm kaldi sadce 100gr verdim morelim çok bozuldu, acaba 5 günde 5 kilo diyetiyle 5 günde 1 veya yarim kilo verebilirmiyim sence? yani beni motive edebilecek bir kaç kilo gitse devam edecegim ama yok olmayinca olmuyor

19.01 menum:
sbah:
sekersız cay
1 tane domates
1 tne salatalık
1 tane yesıl zeytın
1 dılım kepek ekmegı
2 catal beyaz peynır
ara:2 tane kayısı +ılıksu
aksam:1 kaseden dha az mercımek corbası(bol kırmızı bıberlı)
sulu kofte yemegı(3 adet kofte 2 adet patets elma dılım.
1 ıkı catal yogurt artı slata
yarım armut
ara öğün
yagsız form mısır patlagı 1 tane
toplamm:1000 kalorı

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler uygulamaya çalışacam ama dolabımı açtığımda üzerime hiçbişey olmuyor okadar üzüluyorumki bugüne kadar hep zayıflamak istededim ama hiç çaba göstermedim ama simdi çok azimliyim nasıl olacak bilmiyorum bu arada nilüfercim eyer tartın varsa akşam hiçbişey yeme ve sabah ac karna bide çıplak tartıl o senin gerçek kilondur eyer tartın yoksa eczanede tartıl ama unutma dijitaller herzaman 3.4 kg fazla gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…