Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

dünkü menüm
sabah

1 dilim ekmek
3 çatal menemen
şekersiz çay

şekersiz neskafe

öğle

4 kaşık pazı yemeği
1 dilim ekmek

zeytinyağlı kereviz

1 kase yoğurt üstüne tarçın döktüm kızım muhallebi zannetti mecburen muhallebi yaptım ama şekerini çok az koymuşum

akşam

fasülye turşusu yemeği
1 dilim ekmek
ufak çerez kasesinde az şakerli muhallebi

20 dakika yürüyüş
20 dakika evde spor
2 litreden fazla su

pazı kereviz ne güzel yaa ben kayseridee hiç birini bulamıyorum sadece bi markette oluyo oda her zaman değil çok nadir o markette bana çok uzak

yok tabiki, 6 dan sonra içmenni bi zararı yok akşama doğru azaltmak şu açıdan iyi sık wc çıkmıyorsun o açıdan ben günlük almam su miktarını akşama kadar alıyorum çok susamadıkçaa akşam içmiyorummm tabi ben 9 da yatan biriyimm
bi,rde aşırı su içmek miderallerin yok olmasını sağlıyor yani sulardan imneral alıyoruz yaaaşırı su içerek çok wc çıkarak o mideraller gidiyormuş böyle duymuştum 3 lt bana çok geldi kış için yaz için bence çok iyi tabiki bu benim fikrimmm

slm kızlar nasılsınız

dünkü menüm
sabah 2 dilim kepek ekmek
1kk beyaz peynir

sonra gün boyu pirinç lapası içine azcıkta yoğurt kattım

bakalım yarın sonuçlar ne olacak meraktayım....

yarın misafirim var sabah bildirim yaparım sonra gelemem belki...

menün süper canım,bende bugün arkadaşımın babasının ölüm yıldönümüydü oraya gittim,börekler,kekler,dolmalar neler vardı 2 kaşık patates salatasıyla,1 kaşık irmik helvası yedim sadece öğle öğünü saydım bunuda...

ivetttt ben geldim:87::87:bugün meyve günümdeyim,meyvelerimi yedim,kizimla nerdeyse bir bucuk saat yürüdük ,reglim bitmek üzere,kilolar eksilmee basladi

pirinc ve yogurt ikisi bir arada yenmez diye biliyorum ben,daha cok sismanlatiyo bu ikili,

ivetttt ben geldim:87::87:bugün meyve günümdeyim,meyvelerimi yedim,kizimla nerdeyse bir bucuk saat yürüdük ,reglim bitmek üzere,kilolar eksilmee basladi

cnm meyve günümdesin yazmışsın sendemi lahana çorbası diyeti uyguluyosun.merak ediyorum bu diyeti zayıflatıyomu acaba gerçekten

arkadaşının başı saolsun allah rahmet eylesin
sende kendini firenlemişsin ne güzel ben daha bu hafta anca diyet yaptığımın farkına vardım geçen hafta ooo çok abartmıştım

pazı kereviz ne güzel yaa ben kayseridee hiç birini bulamıyorum sadece bi markette oluyo oda her zaman değil çok nadir o markette bana çok uzak

sebze keşke bulabilsen çok doyurucu oluyo yada ben çok sevdiğim için bilmem ama benn kendimi 2 gündür çok zayıf hissediyorum
yaz gelsin de artık o zaman bol bol yeriz inş

iyi akşamlar kızlarrrrr

ölüyorum başağrısından oğlan çok mıy mıy herşeyee mama diyorr eşimde grip oldu birimizde birine geçerseee yandıkk
off regl gerginliğide varr uyumak istiyorum bir an önceeee

geçmiş olsun canım adaçayın varsa evde onu iç yada kekik regl gerginliğine ve ağrılarına çok iyi gelir

benim kızım gece birden önce asla uyumuyo ne güzel maşallah erkenden alıştırmışsın bebişini uykuya.geçmiş olsun cnm çabuk geçer inşallah başağrın

sahimi yaa ben beş kiloya razıyım.poticim beş günde beş kilo diyetinide anlatırmısın bana canım yaa

1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.

2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.

3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR

4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ

5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ

böyle bir diyet canım cumartesi pazar serbest :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…