- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #1.741
dünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
3 çatal menemen
şekersiz çay
şekersiz neskafe
öğle
4 kaşık pazı yemeği
1 dilim ekmek
zeytinyağlı kereviz
1 kase yoğurt üstüne tarçın döktüm kızım muhallebi zannettimecburen muhallebi yaptım ama şekerini çok az koymuşum
akşam
fasülye turşusu yemeği
1 dilim ekmek
ufak çerez kasesinde az şakerli muhallebi
20 dakika yürüyüş
20 dakika evde spor
2 litreden fazla su
mrb oncelikle zayiflama yolunda basarilar dilerim sana, msjlarinda sirf diyet deil spora da agirlik wermen cok guzel bende kilo wermeye calisiyorum yaklasik 15-17 kilo fazlam war..
Yukarida ki msjinda aksam 6 dan sonra su icmenin sakincali oldugunu soylemissin ne acidan sakincali merak ettim, ben gece gunduz sabah ogle dikkat etmeden su icen biriyim we suyuda cok sewiyorum gunde 3 lt iciyorum aceba cok mu ki???
dünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
3 çatal menemen
şekersiz çay
şekersiz neskafe
öğle
4 kaşık pazı yemeği
1 dilim ekmek
zeytinyağlı kereviz
1 kase yoğurt üstüne tarçın döktüm kızım muhallebi zannettimecburen muhallebi yaptım ama şekerini çok az koymuşum
akşam
fasülye turşusu yemeği
1 dilim ekmek
ufak çerez kasesinde az şakerli muhallebi
20 dakika yürüyüş
20 dakika evde spor
2 litreden fazla su
slm kızlar nasılsınız
dünkü menüm
sabah 2 dilim kepek ekmek
1kk beyaz peynir
sonra gün boyu pirinç lapası içine azcıkta yoğurt kattım
bakalım yarın sonuçlar ne olacak meraktayım....
yarın misafirim var sabah bildirim yaparım sonra gelemem belki...
ivetttt ben geldim:87::87:bugün meyve günümdeyim,meyvelerimi yedim,kizimla nerdeyse bir bucuk saat yürüdük ,reglim bitmek üzere,kilolar eksilmee basladi
cnm meyve günümdesin yazmışsın sendemi lahana çorbası diyeti uyguluyosun.merak ediyorum bu diyeti zayıflatıyomu acaba gerçekten
menün süper canım,bende bugün arkadaşımın babasının ölüm yıldönümüydü oraya gittim,börekler,kekler,dolmalar neler vardı 2 kaşık patates salatasıyla,1 kaşık irmik helvası yedim sadece öğle öğünü saydım bunuda...
pazı kereviz ne güzel yaa ben kayseridee hiç birini bulamıyorumsadece bi markette oluyo oda her zaman değil çok nadir o markette bana çok uzak
sebze keşke bulabilsen çok doyurucu oluyo yada ben çok sevdiğim için bilmem ama benn kendimi 2 gündür çok zayıf hissediyorum
yaz gelsin de artık o zaman bol bol yeriz inş
ivetttt ben geldim:87::87:bugün meyve günümdeyim,meyvelerimi yedim,kizimla nerdeyse bir bucuk saat yürüdük ,reglim bitmek üzere,kilolar eksilmee basladi
yok canım yaa yazında yok kayseride pazarlarda bile bulamıyorum
aaaa çok şaşırdım orda çiftçi yok mu
yok canim ben su bes günde bes kilo dieti varya onu yapiyorum,lahana dietini ben yaptim ama icemedim midem bulandi,ama esim 7 kilo vermisti lahana corbasiyla
iyi akşamlar kızlarrrrr
ölüyorum başağrısından oğlan çok mıy mıy herşeyee mama diyorr eşimde grip oldu birimizde birine geçerseee yandıkk
off regl gerginliğide varr uyumak istiyorum bir an önceeee
iyi akşamlar kızlarrrrr
ölüyorum başağrısından oğlan çok mıy mıy herşeyee mama diyorr eşimde grip oldu birimizde birine geçerseee yandıkk
off regl gerginliğide varr uyumak istiyorum bir an önceeee
sahimi yaa ben beş kiloya razıyım.poticim beş günde beş kilo diyetinide anlatırmısın bana canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?