• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

çok iyi bir tek suu olayııı az cnm biraz daha ggayret ett emiii bide hareket yokmuu
evet cnm suyu cogaltmam lazım bitki çayı pek içemiyorum yesil çay falan mıdem almıyor dolayısıyla suyla bunu telafı etmem lazım bugun inş. fazla icerim sporu bir kac gun yapamıcam canım erkek kardesim geldi yanımda kalıyor malesef onun yanında yapamam oyuzden ertelemek zorunda kaldım
günaydin kizlar,bugünkü diet menümde sadece meyva var,insallah bugünüde sag salim atlatirim,diet listesinin disina cikip hic kacamak yapmadim,pazar gününden bu yana yürüyüs ve karin mekigimide yapiyorum,dün eltim gördü beni incelmissin dedi:8:simdilik bu kadar sonra yine görüsürüz:16:
basarılarrr
evi toparlayıp geliyorummm hanımlarr

kolay gelsinn

günaydınnnnnnn :16: benim işinn uzunuu birascıkk kaçırdımmm :78: akşam bi dilimm tavuk göğsüü arasına damla çikolata ve muzla rulo yapılmış :26: biraz öncede bir poğaca 2 fincan normal çay :19: irademee hakim olamıyorum benn yaaa :59: bu iş böyle olmayacakk hadi bugünküü toplam 200 bilemedin 220 cal bugünü dengelemeye çalışırım ama öyle gergin oluyorumki yemediğim içinn:84: offffffff:120:

günaydınnnnnnn :16: benim işinn uzunuu birascıkk kaçırdımmm :78: akşam bi dilimm tavuk göğsüü arasına damla çikolata ve muzla rulo yapılmış :26: biraz öncede bir poğaca 2 fincan normal çay :19: irademee hakim olamıyorum benn yaaa :59: bu iş böyle olmayacakk hadi bugünküü toplam 200 bilemedin 220 cal bugünü dengelemeye çalışırım ama öyle gergin oluyorumki yemediğim içinn:84: offffffff:120:

olmaz ama böyle cnm beden kendi bedenin bize birşey söylemek düşmez belki ama sonra çok pişman olursunn elbet bunları yicen ama kg verdidğinde yee yada illede şimdi yiceksen bir ısırk ye nefsin körersinn illede yeme alışkanlıığ varsa elma ye leblebi ye tuzsuz diyet bisküvi yee zamanla düzelcek sana şunu diyim benim imnik bir oğlum var evde oyüzden çikolata biskuvi çokturr hele ben hoşbeşe hiç dayanamam amaaaaaaaaaaaa şunu yapınca artık bu alışkanlığım yok olduu
evde spor yapıyorumm 60 dk 300 kalori okadar zor oluyorkii ben 35 dk yapıyorum 200 kalori ve bir biskuvide 40 kalori var bi paket demöiyporum bak bir tanecikk çikolata anbalajının arkasına bak o tek bir çikolata 2 dk keyif kaç kalori baktım benim sporumu alıp götürüyor o gündeni ti baren abur umuru çıkardım bazen canım çekiyor geçen gün mesela bir tane biskuvinin yarını ısırdımm 20 kalori düşün yani gitti 5 dk sporum o kadarda olsun ddimm bunları düşün derim bence

Son düzenleme:
ne ara 43 sayfa olduk :53:

ben bildirimimi yapayım da geçmişi okuyamam şimdi 10buçuk gibi girer bakarım :6:

11.01.2012

sabah:

1 dilim peynir (70 cal)
iki ince dilim ekmek (120 cal)
yarım domates (8 cal)
maydonoz (7 cal)

ara:

iki şekerli çay (40 cal)

öğle:

tavuk döner (500 cal)
ayran (70 cal)

akşam:

bir kase yoğurt (100 cal)
dört kaşık makarna (150 cal)
üç kaşık çorba (50 cal)

egzersiz yok :18: kociş izin vermiyo biz kıyafetlerimizi yıkayamıyoruz da.. egzersizini düze kavuşunca yap sen yemek yeme yeter dedi bağa :19:

kalori:

sabah: 205
ara: 40
öğle: 570
akşam: 300
toplam: 1115

:27:

Son düzenleyen: Moderatör:
ne ara 43 sayfa olduk :53:

ben bildirimimi yapayım da geçmişi okuyamam şimdi 10buçuk gibi girer bakarım :6:

11.01.2012

sabah:

1 dilim peynir (70 cal)
iki ince dilim ekmek (120 cal)
yarım domates (8 cal)
maydonoz (7 cal)

ara:

iki şekerli çay (40 cal)

öğle:

tavuk döner (500 cal)
ayran (70 cal)

akşam:

bir kase yoğurt (100 cal)
dört kaşık makarna (150 cal)
üç kaşık çorba (50 cal)

egzersiz yok :18: kociş izin vermiyo biz kıyafetlerimizi yıkayamıyoruz da.. egzersizini düze kavuşunca yap sen yemek yeme yeter dedi bağa :19:

kalori:

sabah: 205
ara: 40
öğle: 570
akşam: 300
toplam: 1115

:27:

ee iyimiş yaa rekor bende galibaa:)))

[sıze=3][/sıze]günaydınnnnnnn :16: Benim işinn uzunuu birascıkk kaçırdımmm :78: Akşam bi dilimm tavuk göğsüü arasına damla çikolata ve muzla rulo yapılmış :26: Biraz öncede bir poğaca 2 fincan normal çay :19: Irademee hakim olamıyorum benn yaaa :59: Bu iş böyle olmayacakk hadi bugünküü toplam 200 bilemedin 220 cal bugünü dengelemeye çalışırım ama öyle gergin oluyorumki yemediğim içinn:84: Offffffff:120:

üzülme arkadaşım bari akşamı dengele , banada dün oldu aynısı bazlamalar kekler öğlene kadar 1250 cal.hesapladım bugün daha dikkatli başladım...

havalar düzelsin artıkkkkkkkk yaz glesinnn domates gelsin salatalık glesinn biber gelsinn şeftali üzüm glesin:(((((( kışı tövbe yarabbm sevmiyorum

canım ya benımde ırademe hakım olamadım cok olmustur bugun baslayıp yarın bıten diyetler yada bır kac ay yapıp sonra kendimi salıp zar zor verdiğim 3 5 kıloyu tekrar alarak bu hatayı cok yaptıp her diyete basladıgımda cok kararlı oldugumu soyleyip sonra irademe hakım olamamam ama artık boyle olmuyacak kendime soz verdim bir oğun kacamak yapsam bile sonrakı ogunler cok sıkı sekılde devam edicek sende tamam kendine hakım olamamıs yemıssın ama bugunku pogacanın arkasından cok hafif seyler yiyip gecistirki daha cok kalori alma cık bakkala markete leblebi al acıkınca oğlen bir avuc leblebi 1 2 bardak ayran iç geciştir aksamda yap koca bir kase salata yanına azcık corba yada 1 kase yogurt diyetıne devam et bugun kacamak yaptım bozuldu deme nefsimize yenılıp bizde kacırıyoruz ama asıl olan ondan sonrakı menulerımızı sıkı tututp telafı etmek :34::34:

Bu arada hepinize kocaman günaydınlar arkadaşlar dün öğlene kadar 1250 ettiğim kalorimi akşam çok az patlıcan yemeği ve 3 dilim kepek ekmeği yedim 4 adet çok acı biberle bağırsak operasyonumu başarı ile tamamladım 1 mandalina yedim ... Toplam kalori alımım 1600 kalori dün 2,5-3 litre civarıda su içtim faydası oldu gerçekten..

Bugün yarım saat yürüyüşle işe geldim 2dilim ekmek ve 1 adet üçgen peynir ile tost ve şekersiz 3 çay içtim yarım litrelik suyum bitmek üzere öğlene 1.5 litreye tamamlarsam bir okadarda öğlen sonu içsem 3 litre güzel olur su gerçekten tok tutuyor..hani bide canın bişey yemek isteyince su içmek bastırıyor ...

havalar düzelsin artıkkkkkkkk yaz glesinnn domates gelsin salatalık glesinn biber gelsinn şeftali üzüm glesin:(((((( kışı tövbe yarabbm sevmiyorum

bende kısı soyle seviyorum azcık cokdeğil azcık kiloluyuz ya :1:kıyafet giyip kabanıda ustumuze gecirince yolda rahat rahat yurunuyor ay gobeğim cıktı belli oluyor ay surdan su fıskırdı diye insan strese girmiyor:52::52: ama ozellikle diyet yaparkende salatalık domates meyveler tazecik rokalar yeşillikler olsun kısın hiç tadı omuyor malesef :50:

Son düzenleme:
Bu arada hepinize kocaman günaydınlar arkadaşlar dün öğlene kadar 1250 ettiğim kalorimi akşam çok az patlıcan yemeği ve 3 dilim kepek ekmeği yedim 4 adet çok acı biberle bağırsak operasyonumu başarı ile tamamladım 1 mandalina yedim ... Toplam kalori alımım 1600 kalori dün 2,5-3 litre civarıda su içtim faydası oldu gerçekten..

Bugün yarım saat yürüyüşle işe geldim 2dilim ekmek ve 1 adet üçgen peynir ile tost ve şekersiz 3 çay içtim yarım litrelik suyum bitmek üzere öğlene 1.5 litreye tamamlarsam bir okadarda öğlen sonu içsem 3 litre güzel olur su gerçekten tok tutuyor..hani bide canın bişey yemek isteyince su içmek bastırıyor ...

vayy harikasın cnmm yok yok biz bui şi becercez

bende kısı soyle seviyorum azcık cokdeğil azcık kiloluyuz ya :1:kıyafet giyip kabanıda ustumuze gecirince yolda rahat rahat yurunuyor ay gobeğim cıktı belli oluyor ay surdan su fıskırdı diye insan strese girmiyor:52::52: ama ozellikle diyet yaparkende salatalık domates meyveler tazecik rokalar yeşillikler olsun kısın hiç tadı omuyor malesef :50:

AMA İŞTE KANDIRIYOR KIŞ KABANIN ALTINDA SAKLIYORSUN GÖBİŞİ YAZ GELİNCE TİRİL TİRİL ELBİLERDE ÇIKIYOR SİMİTLER GÖBÜŞLERR

Anam yarın tartı günüüü korkmaya başladımmmm regl öncem olduğu için inş şimemişimdirr
regl dönemimde 2 gün lapa diyeti yapcam geçen ay bir günde 700 gr vermiştimn

vayy harikasın cnmm yok yok biz bui şi becercez

AMA İŞTE KANDIRIYOR KIŞ KABANIN ALTINDA SAKLIYORSUN GÖBİŞİ YAZ GELİNCE TİRİL TİRİL ELBİLERDE ÇIKIYOR SİMİTLER GÖBÜŞLERR

aynen canım ama bu yaz eskisi gibi olmayacak inş. bizde gogsumuzu gobişimizi geregere incecik kıyafetler giyebileceğiz ayyy bu gaz bana 6 ay yeter sanırım hihi:52:

ee iyimiş yaa rekor bende galibaa:)))

hergün tavuk döner mi yesem :9:

Anam yarın tartı günüüü korkmaya başladımmmm regl öncem olduğu için inş şimemişimdirr
regl dönemimde 2 gün lapa diyeti yapcam geçen ay bir günde 700 gr vermiştimn

ben dün tartıldım 113,7 çıktım :14: ama inanmak istemiyorum.. yarın bi eczanede tartılıcam her haftada gidip orada tartılıcam.. bakalım yarın akla karar çıkacak ortaya.. en son memlekette tartıldığımda 112ydim buraya geleli kilo almış olamam ya :43:

.

günaydın kızlar nasılsınız...

mnümü yazayım hemen

sabah,light ekmekle yağsız tost

ara 5 tane çubuk kraker

öğle,1 kase çorba

ara 1 dilim light ekmek
1 dilim salam

akşam haşlanmış tavuk,az havuç salatası

toplam 900 kalori...

geçmişe bakıp geliyorum...

Back