- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
- #3.341
al bnden de o kadar, sadece corba salata yıcem dıorum ama kocacıgıma yaptıklarııııımmmmonlardan da azıcık yesem dıorum. belkı 1-2 catal alırım dıorum. ama tadına bakınca canım ıster gerısı gelırse
:18: yapma minnak yapma
adam gıbı otur corbanı iç salatanı ye dıorum kendı kendime. güzel bi salata yapıcam cunku. kıvırcık, domates, brokoli, karnabahar,kırmızı bıber (üstünede yogurt) doyuyorum zaten sadece o salatayla bıle ama gözüm ac işte !!!
terbıyelı arpa şehrıyelı tavuk suyu corbası yaptım. (terbıyesınde yumurta sarısı ve lımon var) dedıgım salatayıda yapıcam. kocacıgıma patates havuc soganlı tavuk haslama ve pılav yaptım.
irademe sahıp olmaya calışıcam. ac insanları ve peygamber efendımızı dusunucem... karnımı cok doyurmıcam. sende dusun duygucum doymadan kalkalım sofradan şekerim.
valla ben yaptığım tüm yemeklere tuz yok denecek akdar az yaş bir yemek kaşıığı kadar koyuyorum mesele eşim çok seviyorr makarna ama bol yağlı dün haşladım kendmi azcık ayırdım eşiminkine bol yağ koydum sosladımm kendim yağsız tuzsuzz sadece azıcık aroma olsun diye salçalıyaptım..
ama bugün cnmm yoğurt çorbası çekti ama tam yoğurt çorbası tereyağlı naneli offffffff ama yok yola devamm benim bu ayın sonunda en kötü 68 olmam lazımm