Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

bugün sadece bi nefes çektim yok içemdim sonrada kendime kızdım canına yazık sigara yüzünden ölcen dedim kendimle mücadele ediyorum bugün hiç i.çmedim inşallah yarında içmicem belkide bu şekilde bırakırım off çok zor şu illetten kurtulmak

Naynnn erce naynnn lütfen canım kızın için saglıgına dikkat etmen gerekiyor..
Belkide vesile olur canım kimbilir sen bırakmaya çalış bakalım..

[I]Duygu canım haklısın sütun sorunu olabilir boşver önemli değil...Yorma kendini[/I]

Canım benim bende dogal saç rengin ise bu oynama derim ben...
Yıllarca saçlarını renkten renge sokan benden böyle birşeyi duymak garip olabilir ama tavsiye etmem saç alışınca hep istiyor...Hee yıpranma olmayabiliyor saçın cinsine baglı...Ben şanslıyım sanırım..

eve canım ıste annem de ole dıyor ama kendı sac rengım bu bnm bole mat duruyor canlı tonlar ıstıorum ama kararsızım gercekten degısıklıge ıhtayıcım var(::26:

selam kizlar nasilsiniz? benim hiç ama hiç zamanim olmadi bu saate kadar, zaten okula sabah gittim ak$am 8 e dogru evdeydim
okulda telefonumdan tüm yazilanlari okudum ama cevap yazamadim nedense :47:

bu arada midem dünkine göre daha iyi dün hem belim hem midem hem böbreklerim hemde karnim acayip $ekilde agiriyordu, ama bugün midem ve kaburga kismim agiryor sanirim gaz var çünkü bir$ey dola$iyor gibi :84:

bugünki menüm

sabah : 125gr diyet yogurt 3 yemek ka$igi müsli, yarim fincan sütlü kahve

ögle : 125gr diyet yogurt, 1 tabek dolmalik biberli ye$il fasulye (ha$ladim hiç yag ve salça koymadan teflonda, pi$tikten sonra üzerine yarim çay ka$igi zeytin yagi koydum :56: )

ak$am : 1 kase yagsiz domates çorbasi, 1 servis ka$igi dolu tavuk döner (altina ve üstüne peçete koydum ve tüm yagini aldim bastira bastira), 1 çay ka$igi pilav

ara : 1 yemek ka$igi müsli, bir kaç parça kuru papaya

toplam : 840 kalori :32::32: kendimden çok memnunum :nazar::nazar::nazar:

cnm tuzda olsa iyide oğlum ıspanak falan yemıyor ona corbasını yapıyorum kendıum dıyetteyım dıye ıspanagı sadece kavuruyorum ee eşimde için pirinç falan olmazsa yemıyor ona normal yemegını yapıyorum yanı yarım kılo ıspanak alıyorum 3 e bolup 3 ayrı sekılde pişiriyorum eşim asırı etcı bende et sevmem sebzeciyim ona et turu seyler pişirdiğimde kendime ayrıo yemek yapmak zorunda kalıyorum yıne sebze pişiriyorumm off off durumum boyle yanı sekerımmm ben mantar falan severım corbasını falan yaparm eşim hayatta ymek tekrardan ona bı cexıt corba bırde yemek yapmak zorunda kalıyorummmm

2 3 gunde tamamdır kıvamına gelmıs sekerımmmm:52::52::52::52::52::55:

ayyyyyy yemeklerdenmii bahsettinizz benn yemekk yapmayıı hiçç sevmiyorumm
12 yıldırda bu böyleee

günaydınnnn hanımlarr metreolojinden müjdeli haber geldi 2 daha böyle olcakmış sonra soğuk hava terk ediyor bizi bahar geliyormuş tabi ALLAH bilir yine

menüm
aç karnına kirazsaplı form çayı
dün kahvaltı yapmadımm canım istemedi kuzeye pekmez tahin yedirirken bir ısırıklık ekmeğe banıp yedim tıkdı
ara hurma
yeşil çay
nescafe 2 bir arada kahve ve kremalı kalmamış evdee sadece kahve
öğle : salata yağsuz tuzsuz 2 kaşık çorba 2 çatal taze fasulye 1 dilim ekmek
ara :yeşil çay
hurma
akşam: 3 kaşık pirinç pilavı normal usul yani yağda var tuzda 3 kaşık taze fasulye 2 kaşık yoğurt sınırsız salata 1 dilim ekmek (ekmeği keşke yemeseydim)
1.5 su
100 mekik
30 yan mekik
twistır 1 kaç dk
eliptik 37 dk
leslie 1mil
kaçamak olarak bir tane öğlen kaymaklı bisküvi yedim 1 tanecik 40 kalori

selam kizlar nasilsiniz? benim hiç ama hiç zamanim olmadi bu saate kadar, zaten okula sabah gittim ak$am 8 e dogru evdeydim

bu arada midem dünkine göre daha iyi dün hem belim hem midem hem böbreklerim hemde karnim acayip $ekilde agiriyordu, ama bugün midem ve kaburga kismim agiryor sanirim gaz var çünkü bir$ey dola$iyor gibi :84:

bugünki menüm

ögle : 125gr diyet yogurt, 1 tabek dolmalik biberli ye$il fasulye (ha$ladim hiç yag ve salça koymadan teflonda, pi$tikten sonra üzerine yarim çay ka$igi zeytin yagi koydum :56: )

ak$am : 1 kase yagsiz domates çorbasi, 1 servis ka$igi dolu tavuk döner (altina ve üstüne peçete koydum ve tüm yagini aldim bastira bastira), 1 çay ka$igi pilav

valla çok başarılı bir menüüü tekrar geçmiş olsunn canım
ayyyyyy yemeklerdenmii bahsettinizz benn yemekk yapmayıı hiçç sevmiyorumm
12 yıldırda bu böyleee
bende yemeyi seviyorumm

Duygucum birde ben şöyle daha azimlendim 65 kilo dedi y adr bir rahatlama oldu bende kolaymı 80 kilodan geldim buralara neyse kış mevsimi dolayısıyla heryerdede karlar vardı hava erken kararıyor herkeste bir koşturma akşamları evlerinde oluyor herkes.Biraz havalar düzeldi soguk ve yagmur olsada bazn öglen saatleir güneş oluyor...İnsanlar dışarıda ve ve ve ben işten ev egiderken kaç kişi ile karşılaşıyorum hepsinden aynı cevap daha sen ne kadar zayıfladın kaç kilo verdin iyiysin aman daha zayıflama ee diyorum birde yaz olunca herkes sokaklarda oo daha ne övgüler alıcaksın civciv diyorum sıkı sıkı saırlıyorum diyetime 65 oldum am akayıi kopartmak yok diyorum eşime.Bu halim dogumdan önceki halimdi beni,m için fark yok önemli olan değişiklik benim için 55 görmek...o zaman tamam derim...Kendimi ilk evlendiğim yıllardaki gibi görmek istiyorum...Ben kendimle savaş veriyorum..

İnş anlatabişlmişimdir karıştı sanki

civcim kaç ayda verdin canımm sennn
b,de az az yiyeyerek verdinn değilmii

kızlarr günaydın evet bugünde kapalı ve yağmurlu ama haftasonu çok güzel olacak meterolojinin yalancısıyım..

geçen hafta aldığım kiloları vermenin heyecanıyla bugün sabahta tartım iyi gösterdi

dünkü menüm:

sabah:2 dilim ekmek,6 adet siyah zeytin

öğlen:4 kaşık taze fasulye,1 dilim kepek ekmeği,2 kaşık yoğurt,4 kaşık salata

ara:1 dilim kepek ekmeğine yarım3gen peynirle tost

akşam:1 marulu yıkadım tam salata yapacakken duygu dün yalancı kısırdan bahsetti aklıma düştü...hemen küöük bir kapaklı yumurta tavasına takriben 100gr bulgur koydum onu suyla haşladım suyunu çekince yazdan yaptığımız acı biberli domatesli sos vardı nane maydonozda var üstüne döküp harmanladım kısıra benzer bişey oldu marullara dürdüm dürdüm yedimm

ara:1 elma bir portakal,1 bitter tadelle (152calori)

2,5lt su+8 bardak açık şekersiz çay+1 türk kahvesi

sanırım marul afedersiniz kabız yaptı acayip zorlandımm,bol meyve yemeyi düşünüyorum bugün

dün akşam tüm evi baştan sona süpürdümm...paspaslar kocisten balkon yıkadımmm...gece gece deli kadın demişlerdir dışarda şakır şakır yağmur...

Naynnn erce naynnn lütfen canım kızın için saglıgına dikkat etmen gerekiyor..
Belkide vesile olur canım kimbilir sen bırakmaya çalış bakalım..

[I]Duygu canım haklısın sütun sorunu olabilir boşver önemli değil...Yorma kendini[/I]

kızlarrr özellikle erce: çok zor bir anlatım olacak ama amcamı akciğer kanserinden kaybettik daha 45 yaşındaydı oğlu 15ine yeni girmişti tam bir evladın babaya ihtiyacı olduğu yaşta...ama kaybettik tek sebebi sigaraydı işin garibi hastalığını öğrenene kadar tek bi kere öhö dediğini bile duymadık hiççç bir sorunu yoktu dalyan gibiydii...ama olmadı o dalyan gibi adam eridi eridi son ayında okadar acı çekiyorduki hep morfinle uyutuldu..... ve biz sadece kemikleri sayılan bir mevtayı gömdükkk...canınızı sıkmış olmayayım ama bu pis illet böyle bişey.....Allahın bize tertemiz verip yarattığı bu bedenimizi neden bu pis dumanla zehirlemek,ve alkol ve uyuşturucu insanları anlamıyorum...ve bence sigara ve alkol kullanan bir ailenin çocuğu çok kolay bu alışkanlıklara ve uyuşturucuya alışır...çünkü okulda öğrendiği kötü alışkanlıklarla evdeki durum zıttır..oda bunun ehemmiyetini emin olun ayırt edemez...

kızlarrr özellikle erce: çok zor bir anlatım olacak ama amcamı akciğer kanserinden kaybettik daha 45 yaşındaydı oğlu 15ine yeni girmişti tam bir evladın babaya ihtiyacı olduğu yaşta...ama kaybettik tek sebebi sigaraydı işin garibi hastalığını öğrenene kadar tek bi kere öhö dediğini bile duymadık hiççç bir sorunu yoktu dalyan gibiydii...ama olmadı o dalyan gibi adam eridi eridi son ayında okadar acı çekiyorduki hep morfinle uyutuldu..... ve biz sadece kemikleri sayılan bir mevtayı gömdükkk...canınızı sıkmış olmayayım ama bu pis illet böyle bişey.....Allahın bize tertemiz verip yarattığı bu bedenimizi neden bu pis dumanla zehirlemek,ve alkol ve uyuşturucu insanları anlamıyorum...ve bence sigara ve alkol kullanan bir ailenin çocuğu çok kolay bu alışkanlıklara ve uyuşturucuya alışır...çünkü okulda öğrendiği kötü alışkanlıklarla evdeki durum zıttır..oda bunun ehemmiyetini emin olun ayırt edemez...

bende amcamı akciğer kanserinden kaybettim biliyorum o süreci ama işte sağlık eldeyken insan ilerisini çokta fazla düşünmüyo
bir çok kereler bırakmayı denedim başaramadım tekrar başladım inşallah bu sefer bu illetten kurtulcam
aklıma her sigara geldiğinde kızıma bakıp torunlarımı görmek onlarla sinemaya gitmek tatlı bi ananane olmak istiyorum ama sigara bunları elimden alabilir diye kendimi korkutuyorum
bugün ikinci günüm iyi hissediyorum eşim yanımda sigara içti ama canım hiç istemedi inşallah bu sefer kurtulcam bu illetten
desteklerinizi bekliyorum kızlar

kızlarr günaydın evet bugünde kapalı ve yağmurlu ama haftasonu çok güzel olacak meterolojinin yalancısıyım..

Geçen hafta aldığım kiloları vermenin heyecanıyla bugün sabahta tartım iyi gösterdi

dünkü menüm:

Sabah:2 dilim ekmek,6 adet siyah zeytin

akşam:1 marulu yıkadım tam salata yapacakken duygu dün yalancı kısırdan bahsetti aklıma düştü...hemen küöük bir kapaklı yumurta tavasına takriben 100gr bulgur koydum onu suyla haşladım suyunu çekince yazdan yaptığımız acı biberli domatesli sos vardı nane maydonozda var üstüne döküp harmanladım kısıra benzer bişey oldu marullara dürdüm dürdüm yedimm

sanırım marul afedersiniz kabız yaptı acayip zorlandımm,bol meyve yemeyi düşünüyorum bugün

dün akşam tüm evi baştan sona süpürdümm...paspaslar kocisten balkon yıkadımmm...gece gece deli kadın demişlerdir dışarda şakır şakır yağmur...

bensiz kısır ha insan gel duygu derrr :50:

Güle güle kestanem yine gel ya senle pek sık sohbet edemiyoruz.

Sağol canım...inşallah..
Hedefini unutma...
80 kiloyken kimse bana zayıfla demedi ben belim agrıyor çabuk yoruluyorum diye bu yola çıktım...
Şuanda 65 kiloyum eşim bile maşallah diyor.. :nazar:Nazar degmesin diye bişey demiyorum diyor...Bunları duymak beni dahada hırslandııryor..Mayısa kadar ipin ucunu bırakmıycam...Hatta hiç unutmuyıorum sen 6.lı rakamları görünce hamburgerleri vss yemiştin...Burda yazmıştın düşünmüştüm bendemi yapsam bende 67 yim diye yok dedim biraz daha vereyim yok dedim dr gideyim öle böle derken ben hala kutlama yapmadım...Verdiğim 1-2 kiloyu tekkrar geri almamak için korkuyorum....Çünkü ibrenin hemen aşağılar ainmesini istiyorum bu yüzden çıkmasın şimdilik kalsın kutlama Nisanda yaparım kutlamayı evlilik yıldönümüğz çünkü
:16::16:

sana imreniyorumm inşallahh bir gün bende 6 lı rakamlarıı görürümm
3 gün güzel yapsamm diğer günn ödül verdimm kendimee ve olduğumm yerde sayıyorumm
eşimm her yatağa girdiğimizde diyetii naptınn devamm değilmii diyorr
okadar çokk istiyorkii zayıf olmamıı

Duygucum cevapladığın için tşkler..Meyveli yorgudu hafta sonu bende deneyim bakalım....Çiğnemeyi beceriyor benimki maşallah kıymayı çiğnediğine göre sıpam benim..:nazar:

Gamzem sendende bekliyorum..

seninkii kaç aylık canımm
ben bazen 1 elma doğruyorumm tavayaa 3 tane kadarda kuru kaysı koyuyorumm buynuu 1 çay bardağı kadar suda kızık olarak haşlıyorumm soğuyunca blendırdan geçirip yoğurduna yada muhallebisine katıyorumm
bezende az bişii cicibe ekliyordumm amaa blendırımm bozulduu şimdi yapmıyorummm
elma rendeliyorumm muzla onu veriyorummm
keşke bende daha önce katı meyve sıcağıı alysaymışımm sizinkiler hangii marka

merhaba arkadaşlar
bugün doktora gittim bronşit olmuşum tam 14 tane iğne verdi :18::18:
geçmiş olsunn canımm

bugünki menüm

sevindimm canımm bugünn kendinden memnunn olmanaa

geçen hafta aldığım kiloları vermenin heyecanıyla bugün sabahta tartım iyi gösterdi

dünkü menüm:

sabah:2 dilim ekmek,6 adet siyah zeytin

oh mis gibii olmuşşş mutlu mutlu kirlet geri canımm

Back
X