- Konu Sahibi Betul_20162010
- #7.921

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımm baya güzel bir günnn olmuşşşgünaydın arkadaslar dünkü menüm
sabah
peynir zeytin yeşil çay ekmek
öğle
fasülye yoğurt bir dilim ekmek
2 litre su ve bir bucuk saat yürüyüş aksam sinemada film izlerken de mısır yedim yürüyerek eve döndük 23.30 falandı eşim dondurma alalım dedi ama aldırmadım![]()
çerezzz ve bunu akşam yapman cısssssssss olmuşşşş onun duşunda 60 kg luk bir anne adayına tekrar hoşgeldin diyorummmdünden beri kaç kez yazayım dedim hep yarım kaldı... umarım bu biter
ben 4.5 aylık öğretmen bir anneyim..
55 kg ile hamile kaldım şimdi 60kg
amacım 55 in altına düşmek
hep bişeler yemek istiyorumm spora hala başlayamadım
yaklaşık bir haftadır yediklerime dikkat ediyorum
ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum
çayı kahveyi zaten şekersiz içerim
işte ben buyummm.)
dünkü menüm
sabah : abartmadan zeytin ,peynir, haşlanmış yumurta ekmek ,çay
ara : 2 havuç
öğle : yoğurtlu karışık ot kavurma, bir yeşil biber
ara : 3 çatal pasta
akşam :azıcık bulgur pilavı, yoğurtlu brüksel lahanası
akşamdan sonra :çerezzzzzzzzzzz:)))
evet yaaaa çok güzel bizde oğlana bisiklet bindirdikkk bi markete gittik geldikkkgünaydınnnn güzeller nasılsınız
harika miss gibi bir hava var dışarda![]()
bende o yüzden böyle bir dilekte bulundım eşler evdee müsafirler ziyaretlerr gezmelerrr sabahtan iyi dilekte bulunayım dedimumarım dileğin hepimiz için gerçek olur hafta sonları eşim evde olduğu için ben çok kaöaMAK yapıyorum![]()
gelemmiibugün yürüyüşe çıkıcam bende yanımada bi arkadaş bulmam lazım
birazda sahil keyfi ohhh yaz geldi .çok şükür![]()
tamam cnm sana iyi yolculuklar tşk ler haber vediğini içinduygucum ben pazartesi ankaraya gidcem o yüzden kilo bildirimi yapamıyabilirim
ben haftaya bildireyim
bende isteerim bir porsyon harika gözüküyor yarın pazardan ben de alcam çok kıskandımmmm
selam arkadaslar anca gelebildim yaa..ne var ne yok?herkes iyi mi?gecmiside sonra okuyaabilirim ancak burda gec oldu uyku vakti.saglicakla kalin
dunun menusu
Kahvalti:
Sekersiz cay
Domates+salatalik azcik zeytinyagli naneli
1 dilim ekmek
1yumurta-haslanmis
1kkbeyaz peynir-2 dilim kasar
Ara:1muz yesil cay
Ogle:biraz salatalik 2lokma ekmek
Ara:2 lokma tahinli corek+3 kuru uzum
Aksam:3 kasik fellah kofte+2tane tahinli corek+1 kasik patates manti!!!!!!!!!!!!!!!
Yatmadan sirkeli ilik su
Su :2lt
Spor:tempolu yuruyus yaptim disarda-evde de hic oturmadim desem yeridir
günaydın arkadaşlarım
erce ben geleyim senle yürüyüşe sahilde ohh ne güzel olurdu
karabiberim geçmiş olsun sanada
hımm baya güzel bir günnn olmuşşş
çerezzz ve bunu akşam yapman cısssssssss olmuşşşş onun duşunda 60 kg luk bir anne adayına tekrar hoşgeldin diyorummm
evet yaaaa çok güzel bizde oğlana bisiklet bindirdikkk bi markete gittik geldikkk
bende o yüzden böyle bir dilekte bulundım eşler evdee müsafirler ziyaretlerr gezmelerrr sabahtan iyi dilekte bulunayım dedim
gelemmii
tamam cnm sana iyi yolculuklar tşk ler haber vediğini için
bende isteerim bir porsyon harika gözüküyor yarın pazardan ben de alcam çok kıskandımmmm
vayyyyyyyyy spor harikaaa kankamn benimmmmenüde iyi de fellah köfte nedirr:26::26::26:
sigarasız 12 günüm bitiyor çok şükür rabbime beni bu illetten kurtarıyo![]()
çokkk güzel görünüyo ellerine sağlık
bi an gözümün önüne mantı geldi
allahım lahanayı bile mantıya benzetebilme kapasitem var yahu![]()
çerezzz ve bunu akşam yapman cısssssssss olmuşşşş onun duşunda 60 kg luk bir anne adayına tekrar hoşgeldin diyorummm
teşekkürler...
ben yanlış cümle kurmuşum. 4,5 aylık bebeği olan (karnımda değil, kucağımda), öğretmen bir anneyim :)
nefis gorunuyor elineb saglik
haklısın canım ya umarım düzelir bu durum artık eskisi gibi olmak istiyorumpersephonecik canım benim kendine böyle haksızlık yapma sen kendini böyle sevmezsen her sey daha kötüye gider yapma bunu kendine sen etkilenmiyorum desende bilinç altına yerleşir bu düşüncelerin sonrada nasılsa böyleyim der saldırırsın yemeklereçok değerli olduğunu bil canım benim
![]()
canım benim yaa büyük güç veriyorsun bana valla çok sağolrica ederim canim :) ben içimden geçenleri yazdim, zaten ayni dertten müzdaribiz, bak yemin ederimki ben öyle az buz degil tam $eker bagimlisiyim dedigim gibi kek nutella görünce agzim sulaniyor o an canimi feda ederim yiyebilmek için, ruyalarimda bile tatli görüyorum, ben sana tamamen birak demiyorum çünkü bende birakamam yava$ yava$ olacak,
mesela ben ilk yemin ettigimde 2 gün için etmi$tim, 3. gün birazcik yedim sonra tekrar ettim 2 gün için, ve baktim oluyor, 1 hafta için ettim ama yemin ederken misafirl gelmedikten sonra x gün tatli bir$ey yemicem diyorum yani misafirler önümde yerken duramicagimi biliyorum
ba$armaliiz, canim, ben o kadar bunaldimki, hergün dua ediyorum krizim tutmasin diye, sende hergün et, ben sanada dua ederim yeterki kurtulalim bu illetten
sebzelere gelince, mesela kabagi aliyorum dograyip ocaga koyuyorum üzerine biraz su, biraz salça tuz biber hatta ye$il veya kirmizi biber katiyorum suyunu çeken kadar pi$iriyorum öyle lezzetli oluyor, mantari, brüksel lahanasi, ispanak, bunlari hep yapiyorum, hatta 2 ka$ik esmer pirinç atiyorum güzel oluyor gerçekten denemelisin, suyunu atmadiktan sonra tadi güzel oluyor
umudunu sakin kesme, ba$aracagiz, zaten ali$inca artik çok tatli geliyor yiyemiyor insan inanki canimm ikizimmm![]()
amiin canım amiiin, kaçamaksız pazarlar diliyorum ben deKacamaksiz bir hafta sonuu dilerim canlar
ay valla çok sevindim canım senin adına. inşallah bir daha sürmeyeceksin o zehiri ağzınasigarasız 12 günüm bitiyor çok şükür rabbime beni bu illetten kurtarıyo![]()
haklısın canım ya umarım düzelir bu durum artık eskisi gibi olmak istiyorum
canım benim yaa büyük güç veriyorsun bana valla çok sağol![]()
ben sebze sevmem pek yemiyorum Allah'ın gücüne gitmesin de sevemiyorum tatlarınııspanak severim enginar severim bi de bezelye. diğerleriyle aram yok
![]()
ben de yemin edicem hatta ettim başladım haftaya pazara kadar şekerli şeyler abur cuburlar yasak bana.
dua edelim gerçekteni bir süredir kendimi manevi yönden güçsüz hissediyorum. bunun da etkisi var bu duruma gelmemde...
genciz ikimiz de ikiziim, incecik çıtırlar olucaz allahın izniyle![]()
canim kilonun az oldugundan emindim bu yüzden sordum
bak bende öyleydim inanki bir deri bir kemiktim yani kilo verdim sonra hastalandim ve bir haftada 2-3 kilo verdim çok kötü oldum, sonra kendi kendime dedimki bu kiloyu korumam lazim dahada çok dikkat ettim ama etrafimdaki herkes çok zayif oldugumu söylüyordum ben inanmiyordum bile, sonra birgün nasil oldu bilmiyorum ama DANK etti aynaya baktim iç çama$irlarimla bi baktimki kar$imdaki iskelet gibi bir kiz! sonra kilo almaya karar verdim , sende kendine aynada bak kilolu olmadigina inandir kendini, yada daha çok ilerlemeden doktora git takintindan bahset, lütfen ama sakin ihmal etme
ah şu psikoloji ah şu beynim elimde değil takıntı yapıp yapmamak kafam başka bi yerde olmak zorunda hep anca o zaman normal oluyorum birazcık öyle iğrenç birseyki tam bi kısır döngü, filmi sürekli başa sarıp sarıp izliyorum çok yorgunum artık düşünüyorum insanlar ne hastalıkları atlatıyor herhalde bende bunu atlatabilirm diyebugün az ama sağlıksız yedim fakat kalori sınırını aşmadım belki ordan kurtarmışımdır ama yine de yanlıs yaptığımın bilincindeyim
![]()
bulgur kofteside deniyor ama ben ilk yedigimde arkadasim boyle soylemisti adini bende oyle ogrendimhımm baya güzel bir günnn olmuşşş
evet yaaaa çok güzel bizde oğlana bisiklet bindirdikkk bi markete gittik geldikkk
bende o yüzden böyle bir dilekte bulundım eşler evdee müsafirler ziyaretlerr gezmelerrr sabahtan iyi dilekte bulunayım dedim
gelemmii
tamam cnm sana iyi yolculuklar tşk ler haber vediğini için
vayyyyyyyyy spor harikaaa kankamn benimmmmenüde iyi de fellah köfte nedirr:26::26::26:
keskeeeehep birlikte spor yapsak sahilde cçay içsek ahh ahh ne kadar güzel olurdu
duygu o parfümün çakmasını aldım aman allahım ilk defa çiçek kokusu dışında bi koku sıktım bayıldım resmen aşık oldum bide orjinaline bakıcam nasıl kokuyomuş gerçeği
ben çok beğendim bide eşim gelsin test ediyim bakalım beğencekmi![]()
aklin fikrin hamur isinde haaaçokkk güzel görünüyo ellerine sağlık
bi an gözümün önüne mantı geldi
allahım lahanayı bile mantıya benzetebilme kapasitem var yahu![]()
sigarasız 12 günüm bitiyor çok şükür rabbime beni bu illetten kurtarıyo![]()
senideseni kutluyorumm..12 gün içmediysen,dayanabildiysen bundan sonrası daha kolayy.
ben bırakalı 5 yıl oldu.harika bir duygu.. sigara kullanmıyorum demek ayrıcalık. kendimi çok özel hissediyorum.
seni içtenlikle destekliyorummm.
ay dur bi de öpecemm...![]()
gule gule saglikla buyutçerezzz ve bunu akşam yapman cısssssssss olmuşşşş onun duşunda 60 kg luk bir anne adayına tekrar hoşgeldin diyorummm
teşekkürler...
ben yanlış cümle kurmuşum. 4,5 aylık bebeği olan (karnımda değil, kucağımda), öğretmen bir anneyim :)
canlarim topigimizin gencecik kizlari birbirinizi en iyi siz anliyorsunuz belkide.bunaltmayin kendinizi.biraz yardim biraz dikkat biraz paylasim biraz spor olacak bu is insaallah..haklısın canım ya umarım düzelir bu durum artık eskisi gibi olmak istiyorum
canım benim yaa büyük güç veriyorsun bana valla çok sağol![]()
ben sebze sevmem pek yemiyorum Allah'ın gücüne gitmesin de sevemiyorum tatlarınııspanak severim enginar severim bi de bezelye. diğerleriyle aram yok
![]()
ben de yemin edicem hatta ettim başladım haftaya pazara kadar şekerli şeyler abur cuburlar yasak bana.
dua edelim gerçekteni bir süredir kendimi manevi yönden güçsüz hissediyorum. bunun da etkisi var bu duruma gelmemde...
genciz ikimiz de ikiziim, incecik çıtırlar olucaz allahın izniyle
amiin canım amiiin, kaçamaksız pazarlar diliyorum ben de
ay valla çok sevindim canım senin adına. inşallah bir daha sürmeyeceksin o zehiri ağzına![]()
leyyacim o kadar yorgunluga iyi yemissin yinedekaçamakla dolu bir gün geçirdim yaa, ama kilo alirmiyim bilemem, çünkü tam 7 saat hiç oturmadim i$ yerinde
sabah-ögle kari$ti :
1 ka$ik pilavli yumurta
3 kk peynir (hem diyetinden hem normalinden)
1 tatli ka$igi çikolata
1,5 yemek ka$igi tahin-pekmez (tahini çoktu)
ara : yarim dilim kek bir avuç müsli 2 expresso i$ yerindeki kiz kek yapmi$ti bende yedim
ak$am : eve geldigimde annemler yoktu ve tezgahin üstünde aylardir sayikladigim SÜTLAC!!
yarim kaseden az sütlaç
1 kase müsli
1 çatal eri$te
toplam : 1220 kalori
yarin toparlanacagim
2-3 litre su
7 saat ayakta kaldim spor yapmaya gücüm kalmadi
canim seni çok iyi anliyorum ben birkaç yildir ya$iyorum bunu ama bu aralar daha iyim, ben farkettimde kendi kendime "ben yarin hiç $undan bundan yemicem" desem o gün illaki yicem, ama birkaç haftadir yemin ediyorum, ve o tatliyi yemicemi bildigim için canim o kadar istemiyor, acaba sendemi yemin etsen? ama bo$u bo$una yemin etmek çok günah eger tutamam diyorsan hiç deneme, bence bu illet çok ilerlemeden doktora git, cesaretini topla
bu arada gunaydin arkadaslar
dun ki menum
Kahvalti:
Sekersiz cay
Domates+salatalik
1 yuvarlak kucuk ekmek+3 kokteyl sosis(sosunuda yedim biraz)
1yumurta-haslanmis
3zeytin-1ceviz+5kuru uzum
Ara: sekersiz neskafe
Yesil cay
Ogle:3 kasik pirincli ispanak
1elma
Aksam:2 kasik son patates mantisi
Araatlamis misir(bu sefer cok yedim)+1ceviz+10 kadar kuru uzum
Yesil cay
Yatmadan sirkeli ilik su
Su :1,5 lt ancak olmustur
Spor:alisveriste gezinmece![]()
kendime hiç güvenemiyorum canım yemem desemde ne olur ne olmazah o güveni kendimde görsem zaten sorunu çözmüş olucam ama olmuyor olmuyor