• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

elbet ccnm c.tei pazar ayarında ye gamzeminde dediğigibi yeşil ye biraz ılıksuda tut 2 tane ye tabi
kendiadıma hedefime ulaşasaya kadar yemicem

sız bıle yemıyorsunuz zeytın. ben de yemeyecegım. kurban bayramına kadar 8,5 kılo daha vermıs olursam ozaman yerım ancak. sonrakı hedefe kadar yıne yemem. ulasınca yerım. boyle boyle devam ederım artık zeytın konusunda

[

Kızlar kızlar p.tesi evliklik yıldönümüm ,temizlikgünüm oyüzden mutlakao gün kg'nuzu bana öğlene kadar bildirinki hemen listeyi yapayım istediğim şey başlangıçkg nuzu biliyorum zatenyeni hedef kilonuz ve p.tesi tartılıp özelime mesaj atmanız bukadr bakbaşdandiyeyimay unuttum tartılmayı ay pilim bittidemeyinhaftasonu tartılarnızkontrol edin meajolarak istememdekisebep sayfa sayfa kilonuzu aramayayım ,tememm mi kızlarrr
nıce yıollara canım kac yılı devırıyorsunuz bakalımmm:16::16:
ulen naptın herşey birbirine girmiş

aynen alıntılar bırbırıne gırmıs :33::33:

şuanda aktif olarak konu okuyan

Gamze
pomo
savaş
civciv
duygu
ben
çokkk altını çizerek belirteyim karabiber bacımm

isterseniz kilosu yakın olanlar eşleşsin yarışma yapalım..

ne dersiniz...

evet esleselım. kım kımınle yakınki ??? ben 108,50 oldum bugun ıtıbarı ıle. kımler var yakın ?????

oldugunu sanmıyorum da :(((((

evet burdayım burdayım çok isterim sizlere cevap vermeyi ama patronum burda hep iizn dönüşleir işlerde epeyce fazla bekliyor ben yanlızca ses verebiliyorum.

Ah ah sizler gibi yürüyüş yapamıyorum ben akşamları kızımı alıyoruz eşimle eve geçiyoruz yemek yap ye çamasır as topla çay vs derken spora vakit yok..Şimdilik sporsuz diyet yapacağım..dün sabah tartıldım birde akşam 100 gr gitmiş :1:

B arada zeytin muhabbeti olmuş diyetisyen bana sabahları 4 adet zeytin yiyebilirsin demişti.Hatta hiçbirşeyin lıghtını yeme de demişti..Bana diyet olarak yaptırmadı saglıklı beslenme şeklini oturtmaya çalıştı..neyse daha sonrea detayları konuşuruz.
kuuşum senin kg iyi ama tuzödem yapar zeytinde fazlasıyla var zeytin faydalı ama bir okadar zararlı,bencede 75 kg üzerindekilerözellikle zeytine dikkat etsin ama çokistenirse yeşilsuda fazlatuzu alınmışzeytin 2-3 tane yenile bilir
munu bıldırımı soyle canım mesela bugun cuma ya bu sabah buraya dunku persembe gunu yedıgın menunu yazıcaksın yarında bugunku cuma gunu yedıklerını yazıcaksın tamam mı sekercımm
evetböyle olcak bende unutuyorum arada yazıyorum bundan sonra tam menü yazılsın yani bir önceki günün tAMMENÜSÜ SABAH ARA ÖĞLE ARA AKŞAM SU TÜKETİMİ,AKTİVİTE

mesajlar birbirine girmişş neyse sonuçta hedefler aynı kilo vermek bu arada kızlar belkirteyimm de ben baya bi kilo almıştım geçen hafta tartıldığımdaki kilomu yazdım bu hafta ne olacak bakayım listedeki kilodan fazlaydım zaten bakayım bi şimdi

mesajlar birbirine girmişş neyse sonuçta hedefler aynı kilo vermek bu arada kızlar belkirteyimm de ben baya bi kilo almıştım geçen hafta tartıldığımdaki kilomu yazdım bu hafta ne olacak bakayım listedeki kilodan fazlaydım zaten bakayım bi şimdi

kontes şu 69 görelimmi artık

listedeki kiloma baktımda fazlam var ya en azından listeyle uyumlu olup farkı 3 günde nasıl sıfırlayacağım yaa

3 günde maksimum kaç kilo verilirki...

allahım sen yardım et

kızlar acil akıl verin protein diyemi yapsam 3 günlük

akşama çözünük kıyma var onu yağsız sebzeyle kavursam 90 gr.

öğlen ne yasem yahu... öğlen sebze yemeği yiyeyim demi bana acil liste

akşama evde olan,çorba ,biber dolması,ve pişmeye hazır kıyma akşam seceneklerim bunlar yada hiç biri sövüş salata yoğurt yerim bir dlim kepek ekmeğiyle

öğlen liste gelmedi sebze düşünüyorum...

kontesim maşallah sen hareketlisin azıcık dikkat etsen olacak bu iş tırsmana gerek yok dag tepe düz çıkmanada gerek..Olacak sendeki gayreti enerjiyi aldım ben bu yıl başaracaksın..Ama kebapalrdan uzak dur

kontesim maşallah sen hareketlisin azıcık dikkat etsen olacak bu iş tırsmana gerek yok dag tepe düz çıkmanada gerek..Olacak sendeki gayreti enerjiyi aldım ben bu yıl başaracaksın..Ama kebapalrdan uzak dur

evet inşallah civcivim bende çok kararlıyım bu sefer olacak....

hep beraber başaracağız inşallah...

listedeki kiloma baktımda fazlam var ya en azından listeyle uyumlu olup farkı 3 günde nasıl sıfırlayacağım yaa

allahım sen yardım et

akşama evde olan,çorba ,biber dolması,ve pişmeye hazır kıyma akşam seceneklerim bunlar yada hiç biri sövüş salata yoğurt yerim bir dlim kepek ekmeğiyle

Kontesim no panikkk
kilo vermek için acelemiz yokki yıl başına kadar üstesinden geliriz 2013 e daha var
Hafta sonu evde sebze ve et yemeklerini yap ki önümüzdeki hafta rahat edesin.
Ben işyerine yemek taşımıyroum burdada yemiyorum bu aralar böyle başladım tembellik briaz benimki ama etimek ile yogurt,peynir domates salatalık yiyorum.varsa ayran içiyorum..Basit bir öglen yemeği.

evet bende pazar gününden korkuyorum...sen pazar deyince tırstımm

kendimi dağlara taşlaramı vursam ne yapsam...

ben gecen pazar seyahatteydım, ama oncekı pazar evdeydım ve gayet guzel attlattım. yagsız omlet yapmıstım, tek cıss olarak bıraz kasar yemıstım okadar tehlıkelı oldugunu bılmıyordum ve bır daha da yemedım zaten.

pazar gunu evde olup yememek ıcın dısarı cıkmak lazım,ben ozaman oyle yaptım, bol bol yurudum

Allahım sen yardım et

benimiçin o listeden fazla çıkman değil fazla çık ama yeterlikararlıol kendni zorlama lğtfen istikrarlı ol yeterki şu 69 görelimilerde bebekdüşüncen olduğunda vbe hamilekaldığında zatenkg alcann ne kadar verirsen kardır
kontesim maşallah sen hareketlisin azıcık dikkat etsen olacak bu iş tırsmana gerek yok dag tepe düz çıkmanada gerek..olacak sendeki gayreti enerjiyi aldım ben bu yıl başaracaksın..ama kebapalrdan uzak dur
evet ya bende güzel enerji aldımkontes kebaplar vedalştıki haberin yokmu
canımm bu hafta çok zor 72 yi görsem öpüp başıma koyacağım çok kilo aldım yaa

belki ay sonuna gelmeden 69'u görürüz...

acele etme olcan biliyorum bu gayretle olcak

P.TESİ HERKEZ KG SUNUÖZELİMEMESAJ ÇEKTİĞİNDE BEN ONU AYARLICAMMM CANOLAR

HEPMUTLU OL O ZAMAN

6 ZEYTİN Mİ:53::53::53::53:CNMZEYTİN ÇOKOLMUŞ TUZLUOLDUĞU İÇİN ÖDEM YAPAR KG ALDIRIR AKLINDA OLSUN YEŞİL ZEYTİN ODA 2-3 TANE YE HERGÜN YEME ,EKMEĞİN RENGİ İNŞALLAHESMERDİR,AKŞAM EKMEK YEMEMEN İYİ OLMUŞ
SENİN KG YAKIN OLDUĞUN KİŞİYLE EŞLEŞTİREYİMMİ İ

benım yakınım var mı ? benı eslestırır mısın canım

evet inşallah civcivim bende çok kararlıyım bu sefer olacak....

hep beraber başaracağız inşallah...

Benim basit öğle yemeği önerim = 3 adet köfte yerine geçiyor bu yüzden akşam et yemeceksin sebze yiyeceksin sebze yemeğinde te olabilir normal.anlaştıkmı?? kontesim enerjiyim benim...

P.TESİ HERKEZ KG SUNUÖZELİMEMESAJ ÇEKTİĞİNDE BEN ONU AYARLICAMMM CANOLAR

HEPMUTLU OL O ZAMAN

6 ZEYTİN Mİ:53::53::53::53:CNMZEYTİN ÇOKOLMUŞ TUZLUOLDUĞU İÇİN ÖDEM YAPAR KG ALDIRIR AKLINDA OLSUN YEŞİL ZEYTİN ODA 2-3 TANE YE HERGÜN YEME ,EKMEĞİN RENGİ İNŞALLAHESMERDİR,AKŞAM EKMEK YEMEMEN İYİ OLMUŞ

benım yakınım var mı ? benı eslestırır mısın canım
P.TESİ GÜNÜ KİLOLARI GÖRÜNCCE EŞLEŞTİRCEM İNŞALLAH

evet burdayım burdayım çok isterim sizlere cevap vermeyi ama patronum burda hep iizn dönüşleir işlerde epeyce fazla bekliyor ben yanlızca ses verebiliyorum.

Ah ah sizler gibi yürüyüş yapamıyorum ben akşamları kızımı alıyoruz eşimle eve geçiyoruz yemek yap ye çamasır as topla çay vs derken spora vakit yok..Şimdilik sporsuz diyet yapacağım..dün sabah tartıldım birde akşam 100 gr gitmiş :1:

B arada zeytin muhabbeti olmuş diyetisyen bana sabahları 4 adet zeytin yiyebilirsin demişti.Hatta hiçbirşeyin lıghtını yeme de demişti..Bana diyet olarak yaptırmadı saglıklı beslenme şeklini oturtmaya çalıştı..neyse daha sonrea detayları konuşuruz.

bebek varken hersey bırraz daha zor, sen calısıyor musun ? bır de calısıyorsan ısın daha zor bebekle ama bak bebek olmasına ragmen duyfer spora cok guzel vakıt ayırıyor onu ornek almak lazım.

ben gecen pazar seyahatteydım, ama oncekı pazar evdeydım ve gayet guzel attlattım. yagsız omlet yapmıstım, tek cıss olarak bıraz kasar yemıstım okadar tehlıkelı oldugunu bılmıyordum ve bır daha da yemedım zaten.

pazar gunu evde olup yememek ıcın dısarı cıkmak lazım,ben ozaman oyle yaptım, bol bol yurudum

merhaba canım,
haklısın evde olunca dolaba gidiliyor.
can sıkıntısından mesela meyve yerine domates salatalık tükebilirsin..
Boş durdukça yemek yiyesi geliyor insanın bende arada alatalık alıp yiyorum limonluyorumda oh mis misssss

Back
X