• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama günlüğüm ; hedefim 47 kg vermek !

Meraba,ben aranıza yenı katıldım,ben de zayıflamak istiyorum,canım,inşallah bir birimize destek olarak zayıflarız,Allah yardımcımız olsun,ben karabugday diyeti yapıyorum,inşallah istediyim kiloyu görürüm.Burdan bir birimize destek olalım,benim başlangc kilom 96.bu gun 1 ay oldu diyet yaptıgım,ayda 1 tartılırım bu gun tartılıb yazıcam kılomu ,inşallah kı,vermişimdir bir kac kilo,ama spor yapmıyorum,kilom hafifledıkten sonra yapmayı duşunurem.Hepimize başarılaaar,bana da destek olun kızlarııım:54:

Selam :)

Karabugday diyeti de yeni cikti sanirim, hicbir bilgim yok ama umarim faydasini gorursun tatlim..

Nasil dayaniyorsun 1 ay tartilmadan hayret, ben hic dayanamiyorum..

Tabiki sana da destek olurum. Her zaman beklerim :)

baştan sona bir solukta okudum azmine hayran kaldım:) bende her sabah diyet yapıcam kaçamak tok diye kalkan ancak akşama yarın kesin diye yatanlardanım 23 yaşında 1 çocuk annesiyim kendimi bildim nbileli kilolu biriyim 110 kilo ile diyete başladım şu an 85 kiloyum ama 70 i gördüm 1 yılda tekrar aldım kendime bahaneler bulmuyorum ama çok zor 1 yıl geçirdim çok mutsuz yorgun günlerim oldu normalde iradeli biriyimdir:)
pazartesi den itibaren bende başlıyorum çok katı bir diyet yapacağım ama önceden 15 günde 8 kilo verdiğim bir diyet ve sonrasından almadığım..
söylediğimde herkes çok saçma diyecek ama paylaşayım uzun yıllar azerbeycanda ikamet ettim orda bir dr ile tanıştım ve 19 yaşında menepoza girmiş reflü ülseri olan iki ayda 4 kez mide kanaması geçirmiş biriydım derdime care ararken dr bana su orucunu tavsiye etti çok saçma geldi ama menepozdan kurtulup anne olmak istemem sebebiyle başladım 15 gün sadece su içtim hiç halsizlik yorgunluk vb olmadı öğretmenim çalilma hayatıma devam ettim ve 15 gün sonunda mide kapakçığım düzelmiş reflü ortadan kalkmıştı ve en en en önemlisi önemlisi adet görmeye başladım...
pazartesi günü yine su orucuna başlıyorum yine çalışıyorum ve kendimi çok iyi hissediceğime eminim...

Merhaba tatlim :) öncelikle hos geldin gunlugume.. daha once kilo vermeyi basarmissin, kalan kilolari da saglikla verirsin umarim..

Bu sadece sivi ile beslenme olayi sanirim bir kadin doktorun agir hastalari tedavi amacli uyguladigi bir yontem diye biliyorum ama tam emin degilim. Etraftan oyle duymustum..

Yani arkadaslar boyle bir olay var yani..

Ama zayiflama amacli oldugunu sanmiyorum, dedigim gibi tedavi amacli bir diyet galiba ama icerigini bilmiyorum..

Hatta Azeri bir dr du sanirim belkide senin gittigindir..

Ama boyle bir diyeti zayiflama amacli kullanman bence de dogru olmaz, sagligina dikkat et, doktoruna danisman gerekli diye dusunuyorum..

Merhaba , yeni katıldım aranıza.Bugün başladım diyete eğer müsade varsa bende bu gruba dahil olmak istiyorum ^_^ Sizlerle konuşmak hem daha motive edici olur hem ara ara ne kadar olduğumu kaç kilo verdiğimi yada veremediğimi yazarım.Dikkat etmeyip veremezsem utanırım kendimden ve daha da özen gösteririm kaçamaklarımı azaltırım diye düşünüyorum :56: :)

Merhaba , yeni katıldım aranıza.Bugün başladım diyete eğer müsade varsa bende bu gruba dahil olmak istiyorum ^_^ Sizlerle konuşmak hem daha motive edici olur hem ara ara ne kadar olduğumu kaç kilo verdiğimi yada veremediğimi yazarım.Dikkat etmeyip veremezsem utanırım kendimden ve daha da özen gösteririm kaçamaklarımı azaltırım diye düşünüyorum :56: :)

Hos geldin tatlim :)

Her zaman beklerim, mutlaka gel buralara.. inan cok faydasini gorursun..

Kendini sorumlu hissediyorsun, yemene icmene ozen gosteriyosun..

Sen kac kilosun?

Hos geldin tatlim :)

Her zaman beklerim, mutlaka gel buralara.. inan cok faydasini gorursun..

Kendini sorumlu hissediyorsun, yemene icmene ozen gosteriyosun..

Sen kac kilosun?

Heyyo heyoo :1: :54: 1 hafta öncesine kadar 58'dim , umarım hala 58'imdir :) boyumda 164.Haftada iki gün toplamda 4 saat spor yapıyorum,he birde evde egzersiz yapmaya nedense üşeniyorum bende son 2 gündür evde saçma sapan göbek atıyorum,mezdeke,kolbastı vs. falan oynuyorum.Kısacası elimden geldiğince tepiniyorum :52: Umarım kurtulurum şu fazlalıklardan,birilerinden görüp özenmezsem çabuk pes ederim gibime geliyor :18:

Heyyo heyoo :1: :54: 1 hafta öncesine kadar 58'dim , umarım hala 58'imdir :) boyumda 164.Haftada iki gün toplamda 4 saat spor yapıyorum,he birde evde egzersiz yapmaya nedense üşeniyorum bende son 2 gündür evde saçma sapan göbek atıyorum,mezdeke,kolbastı vs. falan oynuyorum.Kısacası elimden geldiğince tepiniyorum :52: Umarım kurtulurum şu fazlalıklardan,birilerinden görüp özenmezsem çabuk pes ederim gibime geliyor :18:

kilonda baya azmış senin :)

çabucak verirsin umarım :16:

Çok güzel olmuş menün canıım:54: mücvere bayılırım:9:

ahh mücver güzeldi ama kızartma olduğu için ağırdı biraz, o yüzden bütün akşam midem yandı..

neyse kendim yaptığım zaman fırında yapıcam:9:

Eve biraz once geldim :)

Aksam yemegi yemedim daha, gec kaldim bugun..

Eşin balik yiyelim disarda diyo ama cok yorgunum tekrar giyin disari cik useniyorum..

Su baliga da bi alisamadim ya ekmek yemiyorum ya yaninda doydugumu hissetmiyorum :)

Günaydınlaaar :16::52::33:

evet herkes nasıl bakalım:51:

umarım hepiniz iyisinizdir..

ben dün akşamı unuttum bile, sabah güzel kahvaltımı yaptım, şimdi bitki çayımı ve suyumu içicem..

hafta sonunu hafif atlatmaya çalışıcam..

ceza olarak da ev işi yazdım kendime, işten bugün biraz erken gidebilirsem eve camları, koltukları silicem, mutfağı ve banyoyu temizlicem.. spora başlamadım bari kalori yakarım böylece :1:

şu an hiçbir şeye halim yok ama eve gidene kadar enerjimi artırmam lazım..

Merhaba arkadaslar..

Uzun bir aradan sonra yine buradayim..

Aslinda hicbirseye hevesim kalmadigindan diyeti falanda biraktim. Duzensiz beslenmeye devam ettim. Neyseki kilo almadim.

Su an kilom 116,5 kg..

Bundan sonra her gun girmeye calisacagim ve eskisi gibi menulerimi de yazarim.

Back
X