- Konu Sahibi Bensu_Zayifliyor
evet çok terletiyomuş :)
yürüyüşe başlamam lazım ya da leslie mi yapsam ?
çalıştığın için leslie olabilir :) ama hareket şart
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet çok terletiyomuş :)
yürüyüşe başlamam lazım ya da leslie mi yapsam ?
öğleyin köfte yedim yanında da şu kırmızı biber sosundan aldım biraz ve bir tanede biber turşusu yedim..
o mu açtı iştahımı ne oldu..
şu an çok aç hissediyorum daha doğrusu aç değilimde böyle canım bişeyler çekiyor devamlı..
korkuyorum![]()
diren bensu....acı yok acı yok...
bizde blok komşunuz araser lily86 ve ben bir ziyarete geldim...komşu komşunun tiyosuna muhtaçtır diyerekten...
Hoş geldiniz komşularım :)
tam kriz zamanında geldiniz ama olmadı böyle
neyse geçti gibi zaten, sütlü bi içecekle bastırdım biraz, akşamı da hafif atlatırsam süper olacak ..
başarılar arkadaşım sakın bırakma diyeti kolay gelsin :)
İyi geceler kizlar.bende bir haftadir diyetteyim.90 kg yum.bu sefer basarmak istiyorum.o yuzden burdaki topikleri takip edip motive olmak istiyorum.hepimize kolay gelsin.
baştan sona bir solukta okudum azmine hayran kaldım:) bende her sabah diyet yapıcam kaçamak tok diye kalkan ancak akşama yarın kesin diye yatanlardanım 23 yaşında 1 çocuk annesiyim kendimi bildim nbileli kilolu biriyim 110 kilo ile diyete başladım şu an 85 kiloyum ama 70 i gördüm 1 yılda tekrar aldım kendime bahaneler bulmuyorum ama çok zor 1 yıl geçirdim çok mutsuz yorgun günlerim oldu normalde iradeli biriyimdir:)
pazartesi den itibaren bende başlıyorum çok katı bir diyet yapacağım ama önceden 15 günde 8 kilo verdiğim bir diyet ve sonrasından almadığım..
söylediğimde herkes çok saçma diyecek ama paylaşayım uzun yıllar azerbeycanda ikamet ettim orda bir dr ile tanıştım ve 19 yaşında menepoza girmiş reflü ülseri olan iki ayda 4 kez mide kanaması geçirmiş biriydım derdime care ararken dr bana su orucunu tavsiye etti çok saçma geldi ama menepozdan kurtulup anne olmak istemem sebebiyle başladım 15 gün sadece su içtim hiç halsizlik yorgunluk vb olmadı öğretmenim çalilma hayatıma devam ettim ve 15 gün sonunda mide kapakçığım düzelmiş reflü ortadan kalkmıştı ve en en en önemlisi önemlisi adet görmeye başladım...
pazartesi günü yine su orucuna başlıyorum yine çalışıyorum ve kendimi çok iyi hissediceğime eminim...
baştan sona bir solukta okudum azmine hayran kaldım:) bende her sabah diyet yapıcam kaçamak tok diye kalkan ancak akşama yarın kesin diye yatanlardanım 23 yaşında 1 çocuk annesiyim kendimi bildim nbileli kilolu biriyim 110 kilo ile diyete başladım şu an 85 kiloyum ama 70 i gördüm 1 yılda tekrar aldım kendime bahaneler bulmuyorum ama çok zor 1 yıl geçirdim çok mutsuz yorgun günlerim oldu normalde iradeli biriyimdir:)
pazartesi den itibaren bende başlıyorum çok katı bir diyet yapacağım ama önceden 15 günde 8 kilo verdiğim bir diyet ve sonrasından almadığım..
söylediğimde herkes çok saçma diyecek ama paylaşayım uzun yıllar azerbeycanda ikamet ettim orda bir dr ile tanıştım ve 19 yaşında menepoza girmiş reflü ülseri olan iki ayda 4 kez mide kanaması geçirmiş biriydım derdime care ararken dr bana su orucunu tavsiye etti çok saçma geldi ama menepozdan kurtulup anne olmak istemem sebebiyle başladım 15 gün sadece su içtim hiç halsizlik yorgunluk vb olmadı öğretmenim çalilma hayatıma devam ettim ve 15 gün sonunda mide kapakçığım düzelmiş reflü ortadan kalkmıştı ve en en en önemlisi önemlisi adet görmeye başladım...
pazartesi günü yine su orucuna başlıyorum yine çalışıyorum ve kendimi çok iyi hissediceğime eminim...
Kilo vermiş olablirsnz ama hiç sağlıklı değil+menapoza girmemişsiniz sadece kilo nedeniyle hormonlarınızın düzeni bozulmuş o kadar... Menopoz - adet döneminin geri dönüşümü olmayan bi şekilde bitmesidirbaştan sona bir solukta okudum azmine hayran kaldım:) bende her sabah diyet yapıcam kaçamak tok diye kalkan ancak akşama yarın kesin diye yatanlardanım 23 yaşında 1 çocuk annesiyim kendimi bildim nbileli kilolu biriyim 110 kilo ile diyete başladım şu an 85 kiloyum ama 70 i gördüm 1 yılda tekrar aldım kendime bahaneler bulmuyorum ama çok zor 1 yıl geçirdim çok mutsuz yorgun günlerim oldu normalde iradeli biriyimdir:)
amarikada da ve avrupanın bir çok yerinde su orucu merkezleri var araştırırsanız görursunuz ..Kilo vermiş olablirsnz ama hiç sağlıklı değil+menapoza girmemişsiniz sadece kilo nedeniyle hormonlarınızın düzeni bozulmuş o kadar... Menopoz - adet döneminin geri dönüşümü olmayan bi şekilde bitmesidir
amarikada da ve avrupanın bir çok yerinde su orucu merkezleri var araştırırsanız görursunuz ..
ayrıca menepoza girdim 3 yıl boyunca hiç adet olmadım gitmediğim jınekolog kalmadı hepsi menepoz dedi su orucu vucudun organları tamir etmesidir şifa orucu diye araştırırsanız zaten görürsünüz ama dr kontrolu olmadan yapılmamalı zaten oda ayrı mesele...