• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Günlüğüm

Psikolog_Gizem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2016
6
7
36
31
Evet arkadaşlar, yeni yıla radikal bir kakarla giriyorum: ne olursa olsun zayıflayacağım!
Uzun uzun yazmaya gerek yok.
Şimdiye kadar çok diyet yaptım, belirli periyotlarla spor da yaptım. Güzel kilolar da verdim fakat hepsini geri aldım.
Öğrendiğim şey şu oldu: Düşünce tarzını değiştirmedikçe, duygusal boşluğa düştüğün anda yemek yemeye devam ettikçe, diyet psikolojisinden çıkınca yemeklere tekrar abanınca kiloların geri dönüşü kaçınılmaz!
Bundan sonra sağlıklı beslenerek, günlük sporumu yaparak istediğim kiloya düşeceğim.
Amcım da bunu yaşam tarzına dönüştürebilmek, umarım başarırım.
Spor programım eliptik bisikletle günlük yarım saat spor yapmak şeklinde gerçekleşecek.
Boyum 1.58 kilom 73.7. hedefim, nisan sonuna kadar 20 kilo vermiş olmak.
Arada buraya gelip motivasyon için güncelleme yapacağım.
Hadi bakalım.

Evet arkadaşlar, yeni yıla radikal bir kakarla giriyorum: ne olursa olsun zayıflayacağım!
Uzun uzun yazmaya gerek yok.
Şimdiye kadar çok diyet yaptım, belirli periyotlarla spor da yaptım. Güzel kilolar da verdim fakat hepsini geri aldım.
Öğrendiğim şey şu oldu: Düşünce tarzını değiştirmedikçe, duygusal boşluğa düştüğün anda yemek yemeye devam ettikçe, diyet psikolojisinden çıkınca yemeklere tekrar abanınca kiloların geri dönüşü kaçınılmaz!
Bundan sonra sağlıklı beslenerek, günlük sporumu yaparak istediğim kiloya düşeceğim.
Amcım da bunu yaşam tarzına dönüştürebilmek, umarım başarırım.
Spor programım eliptik bisikletle günlük yarım saat spor yapmak şeklinde gerçekleşecek.
Boyum 1.58 kilom 73.7. hedefim, nisan sonuna kadar 20 kilo vermiş olmak.
Arada buraya gelip motivasyon için güncelleme yapacağım.
Hadi bakalım.
Hayırlı olsun günlüğün umarım istediğimiz kiloya düşeriz

Back