Haberlerde izledim kilolu da degilmis kiz yazik neden icerler bu zayiflama haplarini anlamiyorum gecmiste bunun yuzunden yasanan ölümlerden hic mi ders almiyorlar Allah sifa versin insallah ne diyeyim :/
Zaten bunu pazarlayanlarda vicdan olsa üç kuruş para icin insan sagligiyla oynamazlar bir degil iki degil kaçıncı ölüm bu, insanlarin zayif noktalarindan faydalaniyorlar, Allah ıslah etsin..Pazarlama konusunda gayet iyiler. Bi kaç kilo bile problem haline getirilince insanlarda bu "kolay yolu" seçebiliyorlar ne yazık ki...
Yaa bende 4 ay oldu netten satilan zayiflama bitki cayini iciyorum. Normaldr hap asla kullanmam ama bu bitki cayi oldugu icin ve kullanılan bitkiler yazili oldugu icin (yalanda olabilirdi) aldim. 4 aydir gercekten faydasini gordum 12 kilo verdim. Cevremde cok kisiyede tavsiye ettim. Ama simdi cok korkuyorum valla. Keske onermeseydim kimseye. Ben zararini gormedim ama her bünyeye ayni etkiyi yapmaz. Yeni paket satin alicaktim ama vazgectim artik. Cok gerekirse aktardan ayni bitkileri alip kendim kaynatir icerim.
Yaza girmeden verilecek kilolar, dalga geçilen fazlalıklar, selülitler, çatlaklar hep kadınlara ait. Erkekler hepsinden muaf. Kilo dediğin sanki kadına endeksli. Nasıl bir baskı kurulmuş üzerimizde, bu nasıl bir eziyet? Güzelliğimiz de çirkinliğimiz de o veremediğimiz ya da fazladan verdiğimiz bir kaç kiloya bağlı sanki. Etiz biz çünkü; iki meme, bir popo, bir göbek... Hepsinin oranını belirlemişler, azıcık indeksin şaştıysa kim beğensin seni... İster zeki ol, kültürlü ol, esprili, donanımlı ol, hayat dolu, sevdi dolu ol, vücudun oranlı olmadıktan sonra, hiçbirinin kıymeti yok düşüncesi her yerden pompalanıyor.
Karnımda bir kız çocuğu var şimdi. Bu tip haberlerle aklım hep ona gidiyor. Bu kadar aciz bir çocuk yetiştirmemek için elimden geleni yapmalıyım diyorum. Obez olsun demiyorum da, sağlıklı olsun, aktif olsun ve kendini sevsin. 36 bedenin içine girmeyi hayatının gayesi olarak görmesin. Birkaç kilo fazlalığına laf edenlere bir tarafıyla gülmeyi bilsin. Mutlu olsun ve mutluluğu "çok kilo aldım, sokağa çıkmak istemiyorum" diyebilecek kadar mezura ölçülerine bağlı olmasın.
Yesil kahve zararli miymiş?Bu zayiflama ilaci deyip de satis yapanlarin yatacak yeri yok. Pis zehir tacirleri..
Allahim sen bu kizcagiza sifa ver ailesine bagisla..
Nerdeyse ben de ayni hataya düşecek yesil kahve kullanacaktim. Cok sukur kullanmadan attim..
Yesil kahve zararli miymiş?
Yaa bende 4 ay oldu netten satilan zayiflama bitki cayini iciyorum. Normaldr hap asla kullanmam ama bu bitki cayi oldugu icin ve kullanılan bitkiler yazili oldugu icin (yalanda olabilirdi) aldim. 4 aydir gercekten faydasini gordum 12 kilo verdim. Cevremde cok kisiyede tavsiye ettim. Ama simdi cok korkuyorum valla. Keske onermeseydim kimseye. Ben zararini gormedim ama her bünyeye ayni etkiyi yapmaz. Yeni paket satin alicaktim ama vazgectim artik. Cok gerekirse aktardan ayni bitkileri alip kendim kaynatir icerim.
Boyle haberleri gordukce ben de kotu oluyorum, insan iyice supheye dusuyor. Sagligimizdan olmayalim daBence zararli. Guvenmiyorum artik oyle seylere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?