Zayıflama Serüvenim(103,2 kg dan 81 kg - 81 kg dende 65 kg düşüşüm)

canım azminden dolayı seni ayakta alkışlıyorum .. o akupuntur olayı bende de oldu ve inan cektiğin eziyete değmez o iğneler kulaklarımda iltihaplı yaralar yaptı çok fenaydı.. bende devamlı alıp veren insanlardanım ne yazıkki ilk ergenlik döneminde 68 den 58 e indim ama hastanelik olmuştum tek tip beslenmekten .. neyse ikincisinde doktora gittim 76 la başladım 70 de bıraktı unv de tek kendim olduğumdan evde yemek yapmaya üşendim ve 62 ye kadar düştüm.. ancak sonra iş hayatımda 1 senede 84 e fırladım :S sonra düğün falan derken 79 u gördüm ama onuda 1 sene içinde evlendikten sonra 93 e yükselttim diyet yapmadan 90 a indim şuan 83,5 um ama en büyük korkum kilo verdikten sonra kilomu koruyamamak ..seni bu yüzden merakla takip edicem umarım istediğin kiloya inersin cnm ve kilonu sabitlersin ..

Merhaba!
Çok güzel anlatmışsın kendini... Motivasyonunu tekrar kazanmak için günlük açtığını söylemişsin ama yazıların gayet motive olduğunu gösteriyor. :) Zaten insan nasıl davranırsa öyle de oluyor bir süre sonra.
Umarım mücadelenin sonuna istediğin gibi ulaşırsın, elimden geldiğince takip edeceğim seni.

tsk ederım cnm , ama suan o azımden eser yok , akupumtur tamamen para aldtmacası ıgnelerın ıstah falan azaltıgı yok , ben sadece 2 kere gıttım doktora sonrasında bıraktım devam etmedim verdım kıloyu daha ıgneler kulağımdayken gerı aldım cok gecmıs olsun cnm . ben sımdıye kadar hem aldım hıc ınıs cıkıs yasamadım daha doggrusu 5 sene sonunda ancak sorun oldu kılolar benım gözümde , canm snde cok güzel kılolar vermıssın tebrık ederım , ben su aralar moralmen pek ıyı degl ruh halım kılo vermemede yansıyor tabı , cok sukur sağlık sorunu yasamadım , sabitlemekten korkmuyorum cunku dıyet uygulamadığım ıcın sabıtlemekte zorlanmam dıye düşünüyorum cnm , ıs sadece dengelemekte bıtıyor bı 65 duseyımde sonrasında dahada ınmeyı hedeflıcem ,sımdıye kadar bana burun kıvıran herkesın gıptayla bakmasını ıstıyorum sen dıyet uyguluyormusun , neler yapıyorsun kılo vermek ııcn

Merhaba cnm ;
Cok tsk ederım evet cnm gayet motıveydım ama su sıralar saldım kendımı ne kılo alıyorum ne kılo verıyorum , ve bunun ıcın gayret etmek gelmiyor ıcımden hal ole oluncada motıvasyon yerlerde , ınsanın mutlu olması cok onemlıymıs ,moralın nasılsa hersey o sekılde etkılenıyor, umarım tatlım ulaşırım , artık bende eskı halımden daha da ıı bı hale donerım

yok aslında ölee sabit bir diyet yapmıyorum yani evde ne pişiyosa ondan yiyorum ama ben daha çok sabahtan akşama doğru hafifletiyorum yediklerimi sabah daha yumurtaymış falan o tarz tam teşekküllü bir kahvaltıyla başlıyorum aralarda meyve yada yeşil çay falan o tarz şeyler öğlen protein ağırlıklı akşamda sebze .. ama değişiyo tabi misafir oluyo gittiğim yerler oluyo ama 3 haftada 6,5 kilo verdim şuan sabitim ama herhalde atlatırım bahara geçişten büyük ihtimal .. su olayı senin dediğin gibi gece 3 kere wc koşuyorum eşim bile alıştı wc ışığını açık bırakıyo düşüp bir yerimi kırmıyım diye gece :) hiç bir şeyden mahrum kalmak istemiyorum çünkü daaha önceki rejimlerimde hep bir yerlerden kıstım bu sefer sabitlemek istiyorum ve madem kilom sabit kalıcak yediğim şeyleri değiştirmeye gerek duymadım sadece saatlerini değiştirdim ..6 dan sonra yememeye çalışıyorum .. ben kola bağımlısıydım onu kestim ayranı hayatıma soktum olay bitti diyebilirim

Canım harikasın gerçekten ben de seni hep takip edeceğim. İnş hep birlikte vereceğiz bu kiloları. Okurken kendimi okuyormuş gibi hissettim..Başarılar sana bu yolda

bende sabahı sıkı tutup aksamı daha hafıf yemeye çalışıyordum , 3 haftada cok güzel vermıssın cnm , benm artık vücut alıştı sanırım gıtmıyor , evet ya cok çıkıyorum wc ye , yakında orda uyucam aman dıkkat et cnm sakatlama bı yerını wc uğruna lısteler zaten bana gore deıl cnm dedıgım gıbı herseyden yıyorum ama yedıgımıde erıtıyorum ve ertesı gun hafıf yiyeceklerle dengeliyorum, aynen madem sabt kalacak alışkanlıklarda zor degıstıgıne gore farklı bı yol ızlemek lazım bende kola bağımlısıydım , günde 2.5 lt rahat btıyordu sımdı onuda braktım cok cannm ısterse 1 bardak falan ıcıyorum yınede

Canım harikasın gerçekten ben de seni hep takip edeceğim. İnş hep birlikte vereceğiz bu kiloları. Okurken kendimi okuyormuş gibi hissettim..Başarılar sana bu yolda

sagol cnm benım ınss verırız hep brlıkte daha bı dünya yazacak seyler var aslında cnmyazsam roman olur derler ya aynen o cinsten yanı ama en ozetı bole oldu umarım hepımız başarılı oluruz :26:

yok yok verirsin şimdi bahara geçiş vücut kendini hazırlıyo ondan dolayı insanlar bu aylarda kilo verimi yavaşlıyo ,bahar ayındaysa hızlanıyo ..ondan kilo verimi yavaş tatlım çoğu kişinin ölee... aynen yaww liste elime geçince okuyorum tamamda ben o listeye göre yemek yapamamki hep..:26: vercez tatlım bu kiloları.. ben vallaa baya gaza getirdim kendimi ..
kilolar bizden korksun ne diyim

takiptesin tatlım her zaman arkandayız.. kendini yalnız hissetme baya kilo vermişsin 65 neki oooo gider gider...

inşallah tatlım benım yemek yapmak neysede lısteyı okuyunca doymucam hıssı oluşuyor bende ole oluncada doymuyorum bu kılolar gıdecek ınsallah , bende tam gazla gıdıyordum ama tosladım suanda duvara destegınız ıcın cok tsk ederım

Dynasty ---> Tam bir motivasyon meleği

ben tam 6 gündür sabitim ama memnunum demekki bu kiloya bidaha çıkamıycam hızlı inseydim bu kilodan aynen o hızla alırdım .. bide bişey okumuştum bayaa zaman önce; eğer bir kiloda sabit kaldıysanız ve kilo veriminiz durduysa o kiloda geçmişte baya takılmışsınız demekmiş vücut hafızaya aldığından o kiloyu metabolizmanız hemen bırakmazmış o kiloyu .. ne diyim umarım bizimkiler unutur bu kilolarıda bidaha görmezler

Dynasty ---> Tam bir motivasyon meleği

kuzucummm utandım vallahi sen kararlı olduğundan benim söylediklerim seni motive ediyo ..olay sende bitiyo yani

evet uzun bı sure 83 82 81 cıvarında gezmıstım keşke o zamanlar ıplerımı ele alıp kılo vermeye calıssaymısım gercı su aralar yaataktan çıkasım bısey yıyesım geliyor kac saat oldu kalkalı anca bıseyler yıyorum ve anca çıktım yataktan :26:

veririzz veririzz no panic.. o baya geç kalmışsın dikkat et yediklerine akşam saldırırsın yemeklere yoksa ..:26: vallaa bende evi temizledim ancaa oturdum aslında yapılcak iş arasam bulurumda sağa sola bakmayınca göze batmıyolar havada acayip nem var bacaklarım kollarım ağrıyo.. kaplıca yaşım gelmiş diyorum anneme oo geç kaldın diyo :)

verırız ıns canm hayatım bı yoluna gırse , valla gıptayla bakıyorum huzurlu bı hayat gecırenlere , 1 kepçe sıkıcık çorbası ıctım , bırde 1 bardak camlıca . aslında hıc yıyesım yoktuda annem zorla yedırdı . gecmıs olsun cnm ızmırde falan mı oturuyorsun , yasın kac kı hem ınsan hıssetıgıı yastadır

günaydın herkese ;
yıne mutsuz bı sabaha uyandım bakalım gun nasıl sonuçlanacak

harıkasın ,bastan sona okudum yazını ,zaten senı 80 89 topıgınden takıp edıyorum :) :)
bende 97 kgdan 83 kg düştüm ama bu surek epey uzun surdu.70 kg olmak ıstıyorum .
1 saat yuruyus bol su ve yesılcay tuketıyorum,1 saat kosubandında yuruyorum ,yurumeden oncede 1 kupa turk kahvesı ıcıyorum azıcık sütle bırlıkte.metabolızmamı hızlandırıyo cunku,ama su sıra bı ılerı bı gerı dırencını kıramıyorum bı onerın varmı arkadasım bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…