Zayıflama Tavsiyelerinizi bekliyorum 💪

Marshmallovv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2020
464
489
53
Merhaba Hanımlar. Boyum 165 kilom 70 ama koronadan önce hiç 57 kg üstünü görmemiştim. Özellikle de 10 kg.ını 7 ay içinde düğünümden sonra aldım. Hep evdeyiz malum, online bi diyetisyenden liste aldım ama tavsiye vereceğiniz çaylar, hareketler, sporlar varsa tüm önerilerinize açığım.

merhaba, yeşil çay içebilirsiniz diyetisyeniniz önermiştir zaten, telefonunuza kadınlar için egzersiz programlarını indirebilirsiniz seviyeye göre size hareketleri söylüyor zaten. Ben sağlıklı beslenerek ve programdaki egzersizleri yaparak kilo verdim 🙂

Merhaba Hanımlar. Boyum 165 kilom 70 ama koronadan önce hiç 57 kg üstünü görmemiştim. Özellikle de 10 kg.ını 7 ay içinde düğünümden sonra aldım. Hep evdeyiz malum, online bi diyetisyenden liste aldım ama tavsiye vereceğiniz çaylar, hareketler, sporlar varsa tüm önerilerinize açığım.
Ben de aynıyım eskiden beri 52-55 kiloda sabittim. Evdenmeden 3 ay önce safra kesesi ameliyatı oldum sonra Şubat 2020 de evlendim, üzerine covid 19 eklenince 63-65 lı kilolarda sabit kaldım. Ara ara spor ve beslenme ile diyet yapsam da 50 Li bir rakam asla göremedim hep 60 üstü.. bu aralar tekrar diyete girmeyi planlıyorum bu kiloyla bir de hamile kalırsam dönüşü yok gibi geliyor…

Ben de aynıyım eskiden beri 52-55 kiloda sabittim. Evdenmeden 3 ay önce safra kesesi ameliyatı oldum sonra Şubat 2020 de evlendim, üzerine covid 19 eklenince 63-65 lı kilolarda sabit kaldım. Ara ara spor ve beslenme ile diyet yapsam da 50 Li bir rakam asla göremedim hep 60 üstü.. bu aralar tekrar diyete girmeyi planlıyorum bu kiloyla bir de hamile kalırsam dönüşü yok gibi geliyor…
Ben instagramda ... adlı bir hesaptan online diyet almıştım. 2 ayda 10 kg kadar gitmişti ve çok da zorlandığımı söyleyemem. Çok güzel ilerlemişti. Özellikle sizinle 2 diyetisyenin aynı anda ilgilenmesi çok güzel oluyor. Bence bi bakın hesapta da çok faydalı bilgiler paylaşılıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X