ZAYIFLAMA YOL ARKADAŞI ARIYORUM

16ayse10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
14
7
34
Merhaba Arkadaşlar;
Son zamanlarda dur durak bilmeden kilo alan, ve bi türlü zayıflayamayan biriyim.Ve bu işi tek başıma yapamayacağım anladım, desteğe ihtiyacım var. Benim gibi düşünen arkadaşlar var ise beraber bi kota koyalım kendimize ve birlikte zayıflayalım. Birbirimize destek olalım.
Birbirimize yapmamamız gerekenleri söyleyelim,konuşalım,tartışalım vs.vs.

Ben 1.60 boyunda 75 Kiloyum :KK43: :KK43: Olmak istediğim kilo 60 :)
Bayrama biraz da olsa zayıf girmek istiyorum, belki 15 kilo veremem ama 5 kilo versem bile kar :)

Varmı benimle bu yolda yürüyecek olan ??????

var canım var bende varım. bende bi kaç gündür kendime yol arkadaşı arıyorum. elma sirkesine sarımsak turşusu kurdum ona başlıycam. zaten sadece iftar yapıyorum. sahurda pek fazla bir şey yemiyorum. fakat spor yapamam gibi geliyor. migrenim var aç karnına kendimi zorlarsam giriyor. dediğin gibi bir program dahilinde başlayalım. benimde vermem gereken 20 kilo var. 90 kiloyum 168 boy.

Selam canım benim boy 163, kilo 70, hedef 60. Şimdiye kadar 5 kilo verdim bu aralar biraz salmıştım şimdi tekrar toparlamaya çalışıyorum.

Tamam O Zaman canlar başlarız beraber
Hepimizin fazla kiloları hemen hemen aynı
benim kendimi tekrar sevebilmem için 15 kilo vermem gerekiyor:KK43:
Benim en büyük zafım TATLI

Tamam O Zaman canlar başlarız beraber
Hepimizin fazla kiloları hemen hemen aynı
benim kendimi tekrar sevebilmem için 15 kilo vermem gerekiyor:KK43:
Benim en büyük zafım TATLI
Aaaah ah tatlı benim de vazgeçilmezim. Artık dikkatli yiyorum az az.

Kızlar başlıyormuyuzzz?????? 1tanesi ve surevan

Başlangıç kilomuzu yazalım ilk olarak

ben şuan tam tamına 76 kiloyum:mad::mad: bayrama kadar 70 düşsem bari:KK61:

Selam kızlar ben de kilo vermek istiyorum. 72,6 kiloyum boyum 1.65 hedefim 65 bugün pirinç lapası yapıyorum. Sizler nasıl bir diyet uygulayacaksınız ?

Bende varım boy 160 kılom 76 dı 1 ayda 69 a dustm ve artkk veremıyorm ne zaman baalıyorzz kızlar

Selam diyet uygulamıyorum ama dikkatli ve az yemeye çalışıyorum. Ayrıca egzersizlerimi yapmaya çalışıyorum.

Iyi akşamlar kızlar
bende suan bir diyet uygulamiyorum suan sadece ekmek ve şeker den uzak durmaya çalışıyorum ve arada spor yapıyorum
birde yeni başladım sabahlari limonlu şu içiyorum bakalım bi etkisi olacak mı

Iyi akşamlar kızlar
bende suan bir diyet uygulamiyorum suan sadece ekmek ve şeker den uzak durmaya çalışıyorum ve arada spor yapıyorum
birde yeni başladım sabahlari limonlu şu içiyorum bakalım bi etkisi olacak mı
Çok iyi nerden başlasan kardır

Sabah 5:30'da açık havada bir saat yürüyüş yaptım. Öğleden sonra da yarım saat Yürüdüm. Akşam 9'da da 46 dakika tempolu yürüyüş koşu bandında. Biraz önce duştan çıktım.
Dün pirinç lapası Yaptım. 1 kg verdim. Bugün de yapayım dedim.
Sabah pirinç lapası yedim. Öğlen kızım tavuk istedi ızgara tavuk söyledik. Ondan yedim dayanamadım ama ekmek yemedim. Yanında yağsız salata be zero cola.

Akşama doğru sıkıntıdan kavun yedim. Bir dilim mozaik pasta ve yarım tost ekmeği Sucuklu tost.

Bugünü böyle bitirdim.

Sabah 5:30'da açık havada bir saat yürüyüş yaptım. Öğleden sonra da yarım saat Yürüdüm. Akşam 9'da da 46 dakika tempolu yürüyüş koşu bandında. Biraz önce duştan çıktım.
Dün pirinç lapası Yaptım. 1 kg verdim. Bugün de yapayım dedim.
Sabah pirinç lapası yedim. Öğlen kızım tavuk istedi ızgara tavuk söyledik. Ondan yedim dayanamadım ama ekmek yemedim. Yanında yağsız salata be zero cola.

Akşama doğru sıkıntıdan kavun yedim. Bir dilim mozaik pasta ve yarım tost ekmeği Sucuklu tost.

Bugünü böyle bitirdim.

Çok iyi tebrik ederim ama sadece keşke Mozaik pastayı yemeseydin

Bende oruç tutamadigim için bugün ekmeksiz kahvaltı yaptım ogleden sonra 1 saat Yürüdüm akşam da tavuk sote yedim biraz yogurtla
doydun mu derseniz hayirrrraama artık doymak için yemiyorum zamanında bol bol yedik de ne oldu basenn göbek olarak geri döndü

Çok iyi tebrik ederim ama sadece keşke Mozaik pastayı yemeseydin
Ya sıkıntıdan yedim belki regl Olduğum için tatlı isteğinden yedim.. Tabi ki yemesem iyi olurdu ama akşam yemeği yemedim zaten.
Yarın telafi edicem. Bir de akşam yürüyüşten sonra 30 tane de mekik çektim. Onu yazmayı unutmuşum.

Kızlar ne yapalım Biliyormusunuz kaçamak yaptigimiz zaman kendimize ceza verelim
sebebim_ask sen ne ceza vereceksin kendine bakalım ?

X