Doktora gitdim bununla ilgili sordum ama tahlila gondermedi yemegine dikkat et dedi sadece. Kan testi yaptirdim sadeceSerenay93 çikolata ye :)
şaka bir yana da bi doktora gitseniz, neden kilo kaybediyorsunuz, belki bi tiroid sorununuz var? tahlil yaptırsanız?
ideal kilonuzun altındasınız ama çok da zafiyet geçircek gibi görünmüyorsunuzdur sanırım?
Cok iyiAy çıldırcam ben mutfağın önünden geçsem alıyorum
Vururum seni :) :) :)Ben kendımı bıldım bbılelı 54-56 kilo arasında gidip gelıyorum boyun 168 bana da her görduğüm kişi ayyy çok zayıfsınn belın kopcak nerdeyse der. Ama ınan bı otuşta 1 ekmek yerım, aburcubur durmadan yerımAma almıyorum napımmmm
Nisanlim beni zayif sevse de oda farketdi kirmadan soyluyor biraz kilo ala bilirsin diye. Iyiymis. Nerdeyse aya 1 kilo almissiniz. Istemesemde yemeye calisicam artikBen ben ben ama aldım kilomu cok sükur millet dalga geciyordu evinizde yemek yok mu diyeama aralarinda en saglikli beslenen de bendim ,hic ekmek tüketmiyordum tatli hamur işi hic sevmezdim hâla sevmem en son esim o zaman sevgiliydik bana cok zayifsin deyince hirs yaptim üniversite okuyodm o zaman her sabah gözlemeciye gittik yedim yedim yedim ama tatliya hic dokunmadim ekmek oranini arttirdim eskiden bi dilim peynirle doyuyordum ama gozlemelerden sonra daha cok yer oldum aluskanlik haline geldi dolma sarma yerdim ekmeksiz sonra ekmekle tuketmeye basladim kücuk degisiklikler sayesinde ideal kiloma ulastim bi 6 kilo almistim 7 ayin sonunda..
Midem kazininca cikolata tarzi seyler yiyorum. Ama aksam oldumu agzima hicbirsey atamiyorum istahim kesiliyo birden. Dediklerinizi yapacagim tesekkur ederimAramiza hos geldiniz hep derim kilo vermek zor almak dahada zor Allah cc kolaylik versin, anlatayim ; ben oncelikle laflardan bikmistim siniri bozuluyor yediginizden fazla enerji harcarsaniz kilo alamazsiniz ara ogun sart ve pogaca simit gibi seyler lazim mideniz hafif kazinmaya baslayinca hemen bu tarz seyler yiyin cok saglikli beslenme degildir ama yinede cok hizli alirsiniz hafta sonlarida cok hareket etmeyin yemek.yiyin ve fazla enerji harcamamaya bakin bakin nasil aliyorsunuz birde doktora gorunun eger yiyip alamiyorum diyorsaniz bagirsakta parazit olabilir oda yoksa istah acici ignelerle istahinizi acsinlar cok zorlanirsaniz cok zor bazen nefret ediyordum bu durumdan ama cok hizli aldim saglikli olsun derseniz bur diyestisyen en ideali o ayri.
Cok iyi
Teslim oldumVururum seni :) :) :)
Ben sürekli limon yiyordum degisik zevklerim vardi limonu suya sıkıp icmek mi megersem zayıflatıyormus bunu biraktim mesela,meyve yiyordum midem doluyordu yemege yer kalmiyordu bida yanlis meyve canavariydim resmen ,yani yemelisin ama yemek ekmek ben hala tatli yemem nefret ederim buna ragmen kilom iyi :) makarna ye yatmadan mayonezli tok olsam bile zorluyordum bi tabak hizli kilo alirsin boylece kolay gelsinNisanlim beni zayif sevse de oda farketdi kirmadan soyluyor biraz kilo ala bilirsin diye. Iyiymis. Nerdeyse aya 1 kilo almissiniz. Istemesemde yemeye calisicam artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?