• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama

Reklam kokusu alıyorum üzgünüm. Bir öneride bulunacaksanız da bunu isim vermeden yapabilirsiniz kendi başlığında. Soranlara özelden yazabilirsiniz. Bu bir dert de olmadığı için "Bir derdim var" başlığında bulunması kafadan yanlış, muhtemelen fazla kişi görsün reklam yapayım diye açmışsınız. Ayrıca zayıflama ilaçları metabolizmayı mahvettiği için hiç sağlıklı da değildir.

Kurum kuruluş reklamı yapmıyorum tek 1 kişi satmıyor bunu eczane ismi vermiyorum ki zayıflamak insanların derdi bana göre ilaçlar sağlıklı değil evet önemli olan doğrusunu zararlı olmayanını bulmak

Kurum kuruluş reklamı yapmıyorum tek 1 kişi satmıyor bunu eczane ismi vermiyorum ki zayıflamak insanların derdi bana göre ilaçlar sağlıklı değil evet önemli olan doğrusunu zararlı olmayanını bulmak

Gayet marka adı vermişsiniz dalga mı geçiyorsunuz?

Aboo etme eyleme ben şakacıktan şeetim yakışıyormu sana hiç hıı cısss kızarım bak:KK67:
Bana ne cok pis ispitleyecegim hepinizi :sus: en buyuk kralice ben olucam :KK14:en havali uye olucam :işsiz:pro uyeliginin esamesi okunmayacak

Gectigim topiklerde firtina gibi esecegim :63:

Tum uyeler hey gidinin evveli diye ic gecirecekler :olamaz:

Ayyy neymisim ben ya iyice costum :KK45:

Dalgamı geçiyorsun cümlesini yanlış yerde kullanmışın sanırım daha öncede konu açtım terleme önleyici bi krem kullandım ve bezeler oldu agrı yaptı tavsiye etmiyorum kullanıp beze çıkan varsa bırakın geçiyor dedim isimde verdim kimse reklam demedi olumsuz sonuç olunca reklam olmuyo olumlu sonuçta mı Reklam oluyor ayrıca seni neden bu kdr ilgilendirdi bu konu anlamadım

Bana ne cok pis ispitleyecegim hepinizi :sus: en buyuk kralice ben olucam :KK14:en havali uye olucam :işsiz:pro uyeliginin esamesi okunmayacak

Gectigim topiklerde firtina gibi esecegim :63:

Tum uyeler hey gidinin evveli diye ic gecirecekler :olamaz:

Ayyy neymisim ben ya iyice costum :KK45:
Sakın ool şampiyon :D

Lipomagnegin sahibi degilse.
Bence reklam degil yaptigi hanimlar.
Urun adi vermis sadece
O urunde boy boy kk da bile reklami gecen bi urun kullanmis tavsiyede bulunuyo he yerimi yok degil ama reklamda degil bu.

Dalgamı geçiyorsun cümlesini yanlış yerde kullanmışın sanırım daha öncede konu açtım terleme önleyici bi krem kullandım ve bezeler oldu agrı yaptı tavsiye etmiyorum kullanıp beze çıkan varsa bırakın geçiyor dedim isimde verdim kimse reklam demedi olumsuz sonuç olunca reklam olmuyo olumlu sonuçta mı Reklam oluyor ayrıca seni neden bu kdr ilgilendirdi bu konu anlamadım

Neyse daha fazla münakaşaya girmek istemiyorum sizinle nasılsa konunuz kapatılacak.

Lipomagnegin sahibi degilse.
Bence reklam degil yaptigi hanimlar.
Urun adi vermis sadece
O urunde boy boy kk da bile reklami gecen bi urun kullanmis tavsiyede bulunuyo he yerimi yok degil ama reklamda degil bu.

:KK200:Bu kadar basit anlamak değil mi

Onu bilemiyorum hiç sormadım da benim için önemli olan eczaneden TEMin edebilmem ve gerçekten az yemek yedirip dinç tutması cok şey denedim ya çarpıntı yaptı yada midemi bulandırdı bununla şimdilik iyi gidiyo bakalım devamı Nasıl olcak

Onu bilemiyorum hiç sormadım da benim için önemli olan eczaneden TEMin edebilmem ve gerçekten az yemek yedirip dinç tutması cok şey denedim ya çarpıntı yaptı yada midemi bulandırdı bununla şimdilik iyi gidiyo bakalım devamı Nasıl olcak
Kaç tane var kutuda
Kutusu ne kadar

saymadım ki hiç 3 kutu almıştım tek kutusu 80 falandı sanırım net hatırlamıyorum vede ben 3 ay önce aldım hiç kullanamamıştm 3 haftadır kullanıyorum

Ya birara eşim sormuştu araştırmıştım ben bunu
Sanki zayıflamak için değilde gıda takviyesi gibi bir işlevi var diye düşünmüştüm
Yani spor ve diet yapan zaten zayıflar
Siz diet yaptınızmı 3 hafta ne yediniz

Kaç tane var kutuda
Kutusu ne kadar

İnternetten bi hap sipariş etmiştim eskiden tamam yedirmedi hiç Hemde ama cok yan etkisi vardı fena çarpıntı ağız kuruluğu halsizlik yapıyodu cay denedim oda hep midemi bulanıdırıp kusturıyodu bana bi bu sağlıklı geldi

saymadım ki hiç 3 kutu almıştım tek kutusu 80 falandı sanırım net hatırlamıyorum vede ben 3 ay önce aldım hiç kullanamamıştm 3 haftadır kullanıyorum
Ben hiçbir zayıflama ilacını sağlıklı bulmuyorum.
Boğazı tutup spor yapılması en doğrusu.

Ya birara eşim sormuştu araştırmıştım ben bunu
Sanki zayıflamak için değilde gıda takviyesi gibi bir işlevi var diye düşünmüştüm
Yani spor ve diet yapan zaten zayıflar
Siz diet yaptınızmı 3 hafta ne yediniz

Bu zayıflatıcı bi ilaç değil vitamin ağırlıklı işte cok vitamin aldığın için yemek ihtiyacı hissettirmiyor bence spor yapmadım diyette sadece az yedim diyet yapmayı bıraktım cok önce çünkü diyet yapıp zayıflayınca bıraktığın an kat kat alıyosun önemli olan az yemeyi öğrenmek midemi buna alıştırmak istiyorum

Ayyy simdi saat olmus 1.30
Durdunuz durdunuz ulen ben buraya bi yazayim
Iki kilo verdim herkes faydalansin
Gram faydam da yok prim falan da yok
Rahat rahat uyurum mu dediniz
Pfffffffffff :işsiz:
Misyonunuz tamamlandiysa rahat olun
Yarin sabah kosarak alcam bundan :kahve:

Back
X