Zayıflamak için dukan tavsiye ederim

Celine88

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
47
0
6
35
Ankara
geçen sene mayıs da dukan diyetine başladım. gerçekten çok etkili. aksine hiç bir hastlık vs çıkmadi. tüm kan değerlerim yarı yarı ya düştü. herkesin yapmasini öneririm. hem basit hem de kolay besinler yiyiorsunz. dip not: kilo verirken nekadar su ve yağdan kaybettiginz çok önemlidir. kilo vermek tartı üstün de zayıflamak önemli değil. bunun ayrıntılı bilgileri için msj atabilirsiniz. :54:

Son düzenleme:
geçen sene mayıs da dukan diyetine başladım. gerçekten çok etkili. aksine hiç bir hastlık vs çıkmadi. tüm kan değerlerim yarı yarı ya düştü. herkesin yapmasini öneririm. hem basit hem de kolay besinler yiyiorsunz. dip not: kilo verirken nekadar su ve yağdan kaybettiginz çok önemlidir. kilo vermek tartı üstün de zayıflamak önemli değil. bunun ayrıntılı bilgileri için msj atabilirsiniz. :54:

PAEL; arkadaşim yeni üye olduğumdan özel msj atamiyorum cvbini burdan yazıyorum umarım okursun...

canım eğer kitap alırsan çok iyi olur çünkü; ben kitap okudum olayı kafada bitirdim. diyet saf proteinden oluşmaktadır. 0 karbonhidrat ve 0 şeker. yani sürekli et balık tavuk şeklin de olucak sabah kahvaltilarinda yumurta light peynir light kaşar şeklinde olcak herşeyin light olucak. eger başlarsan detayli anlatirim sana. ben 12 kilo verdim. ne açlik var ne başka bişey. spor da yapmadım. yapsam belki daha fazla verirdim. 1 sene için de kilo dönüşümü herşeyi yememe rağmen 1.5 kilo olarak döndü sadece.. bu da mucizevi bir rakamdır.

Back