markette onu da gördüm elim gitti ama almadım ya gittim kiraz saplıyı aldım, kiraz sapı vücuttaki fazla suyu atıyormuş, diüretikmiş de... Eki Görüntüle 398151
ben hiç sevmem bu form çaylarnı falan denemedim o yüzden.ama bi arkadaşım tavsiye etti içtim bu kayısılı çok güzel benim hoşuma gitti hatta 5 market dolaştım bulmak için
bunuda bi denersin[/QUOTE
teşekkr ederim canım yarın gidip alacağım
canım yeşil çay içeceksen ya aktalardan al ya da doğuşun mu ne teneke kutuda varmış ondan al poşet çayları ben pek tavsiye etmiyorum ama kayısılıyı bende bağırsak çalıştırmak için içiyordum ama bol su içtiğimden bağırsaklarım alıştı artık tavsiye edebileceğim bunlar
diyet te kendi diyetini oluştur yediğinin yarsını yemeye çalış bence en güzel diyet bu ve çok canının çektiği şeyleride tadımlık yersen amacına ulaşırsın
Ben de doğadan güllü yeşilçay içiyorum. Artık zayıflamayı geçtim tadı çok güzel.
kızlar bugün markete gittim doğadan kayısılı form çayı alacaktım ama içindekileri okuyunca vazgeçtimsinameki varmış içinde bence siz de kullanmayın çünkü içerken bağırsaklar güzel çalışır ama bırakınca kabızlık yapar devamlı sinameki içmek bağırsakları tembelleştirir haberiniz olsun
sineamekinin bırakılınca kabızlık yaptığını bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?