- 8 Mayıs 2024
- 439
- 273
- 23
- 31
- Konu Sahibi blackwiccan
Merhaba kızlar.. Kilo verme yolculuğunda bazen tek başına ilerlemek zor olabiliyor. Ben de sizin deneyimlerinizden ilham almak ve birlikte motive olmak için bu başlığı açtım.
Hedefim 12 kilo vermek ve daha sağlıklı beslenmek.Kalori hesabı yaparak sağlıklı öğünler tüketmeye başladım.Gunluk almam gereken kalori miktarından daha az almaya calisiyorum.Abur cubur yok alkol yok.Evde egzersiz yapıyorum.
Tıkandığım nokta gece acikmalari bununla baş edebilen varsa aydınlatsın lütfen
Bir ara gece yemek yemiyordum 6 bucuktan sonra bu haftada hiç bişey yapmadan 1 kilo vermiştim.
Ayy bı tane günde 7 dklik egzersiz videosu buldum 7 günde 2 beden incelmeyi iddia ediyor. Bugün ona da başladım sabah aç karnına ise yararsa buraya da yazicam mutlaka..
Hangi diyet spor yöntemi sizin için işe yaradı?
Suanki boy kilo oranınız ne ?hedefiniz kaç kilo?
Şu an başlamak isteyip cesaret edemeyenlerde yazssin birlikte hareket edelim

Bu arada boyum= 165
Kilom = 77.2
Hedef= 65

Hedefim 12 kilo vermek ve daha sağlıklı beslenmek.Kalori hesabı yaparak sağlıklı öğünler tüketmeye başladım.Gunluk almam gereken kalori miktarından daha az almaya calisiyorum.Abur cubur yok alkol yok.Evde egzersiz yapıyorum.
Tıkandığım nokta gece acikmalari bununla baş edebilen varsa aydınlatsın lütfen

Bir ara gece yemek yemiyordum 6 bucuktan sonra bu haftada hiç bişey yapmadan 1 kilo vermiştim.
Ayy bı tane günde 7 dklik egzersiz videosu buldum 7 günde 2 beden incelmeyi iddia ediyor. Bugün ona da başladım sabah aç karnına ise yararsa buraya da yazicam mutlaka..
Hangi diyet spor yöntemi sizin için işe yaradı?
Suanki boy kilo oranınız ne ?hedefiniz kaç kilo?
Şu an başlamak isteyip cesaret edemeyenlerde yazssin birlikte hareket edelim

Bu arada boyum= 165
Kilom = 77.2
Hedef= 65