Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Günaydın herkeze

Kahvaltımı ettim herzaman ki klasik .Şimdi de yeşil çay içiyorum
Nafcım yarın erken çıkıcağım için tartıldım sabah . 53.5 çıktım İyi almamışım en azından geçen haftaya göre

Günaydın canım afiyet olsun olumunekankayizsmile

Tamam kaydettim boshayallersmile

Öğle yemeğine hiçbişey yok bugün mecburen dışarıdan söyledik :kedi: ne yediğimi yazmıycam :kedi:

selam kizlar nasilsiniz???
bugunku menumu yazayim hemen
sabah: 1 kase kellogs k
ara 1 kellogs barre ve kahve
oglen 2 etimek ve 1 tabak kabak salatasi
ara evde meyve kalmadigi icin 1 havuc
aksam 2 dilim cavdar ekmegi 3-4 kasik kiymali patates yemegi ve salata

mrb kızlar kahvaltımı yaptım geldim.lapa yapmadım.ama akşam yemeği yerine lapa yicem.aman napim yaa fazla çıkarsam çıkarım.her zaman olmuyo sonuçta.bu hafta pek diyet gibiolmadı benm için

mrb kızlar kahvaltımı yaptım geldim.lapa yapmadım.ama akşam yemeği yerine lapa yicem.aman napim yaa fazla çıkarsam çıkarım.her zaman olmuyo sonuçta.bu hafta pek diyet gibiolmadı benm için

aynen benim icinde olmadi canim ama bugun super bir gunle diyete basladim yeniden..
nafcimne olur ne olmaz yarim giremezsem beni 62 olarak gec veremedim yine ben boshayallersmileneyseki almadimdayerimseniben

naf gitmişin bende çıkıyım bari tek başıma kalmışım

skm kızlar ben geldi ama çıkıyorum yürüyüşe çıkıcm gelince yazarım bibakayım dedim sizesırnaşık şey

Ben yemeğe gittim siz gelmişsiniz gamyoncuiremsu

Selam mehaycım kendi adıma iyiyim sen nasılsın canım olumunekankayizsmile

Bu arada menün çok güzel zemuszemus

Afiyet olsun canım :hulya: benimde bu hafta hiç diyet olmadı ne diyet ne spor :mymeka:

yok istegi kabul etmedinki bakayim bacimkafamçokkarıştı

Face mi sempatiksalakcinni

aynen benim icinde olmadi canim ama bugun super bir gunle diyete basladim yeniden..
nafcimne olur ne olmaz yarim giremezsem beni 62 olarak gec veremedim yine ben boshayallersmileneyseki almadimdayerimseniben

Tamam canımm
kaydirigubbakcemile5

ivetsempatiksalakcinni
canim bende iyiyim bugun yeniden basladim insallah bu sekil devam eder..uzun suredir duzene sokamamistim inan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…