- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #20.061
nafcim gozlerin harika Allh nazarlardan korusun
hicde oyle tombalak bir halinde yok boy var masallah
boy kacti?
Hehee sağol canım benim ohaoldumsmile boyum 1.72 canım öyle çok değil ama basenler var bende işte akannehir bak bi tane yeşilli elbiseli resmim var ordaki gibi zayıf olmak istiyorum :kedi:
Bu arada sen kaç yaşındasın kuşum yaa baya küçük gösteriyosunn bebişinde çok tatlı maşallahh bide yüz hatlarını çok beğendimm kaşların çok güzel aklinialirimsmile
saol canim benim kaslarimi ben hariç herkes çok begeniyorkaydirigubbakcemile3
28 yasindayim kaç gosteriyorumki???sempatiksalakcinni
naf cim bende 1.70 im ama sen daha bir uzun geldin gozume nedense :)) ben seni 1.75 1.80 arasi sandim
mehay inanmıyorum çokk çookk güzl bi bayansın.aynen nafa katılıyorum yüz hatların çok hoş cidden.veeeeeeeeee emre çookk tatlı yaaaaaaa.abl küpü maşallah çok sevimli bi anca mincıklayasım geldi dombik domdikk yerim onu yaaa
ayyyhh beni utandiriyorsunuz bir gunde bu kadar iltifat bana fazlakaydirigubbakcemile2mehay inanmıyorum çokk çookk güzl bi bayansın.aynen nafa katılıyorum yüz hatların çok hoş cidden.veeeeeeeeee emre çookk tatlı yaaaaaaa.abl küpü maşallah çok sevimli bi anca mincıklayasım geldi dombik domdikk yerim onu yaaa
inan o kadar gosteriyorsun manken gibisin masallahhhhhh22-23 filan sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ayy hep genc gosteriyorsun derlerdide hic 22 23 diyen olmamisti 24 derlerdi hep:hulya:
gitgide genclesiyorum sanirim sempatiksalakcinniben seneye bu zamanlar beni 18 yasinda gorebilirsiniz hazir olun-tatlicadiarzu-
Anammmmm bunu iltifat olarak alıyorum hemencikk sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
dogur hemen basla calismalarakaydirigubbakcemile3Böyle güzel çocukları gördüm mü çocuk doğurasım geliyo boshayallersmile
ben çıkıyorum kızlar.akşam üstü gelirim.mehay bayıldım emreye yaaa.kartpostal gibi maşallah
ben çıkıyorum kızlar.akşam üstü gelirim.mehay bayıldım emreye yaaa.kartpostal gibi maşallah
ayyyhh beni utandiriyorsunuz bir gunde bu kadar iltifat bana fazlakaydirigubbakcemile2
simardim bak simdi gidip kalorili biseylermi yesem acabasempatiksalakcinni
inan o kadar gosteriyorsun manken gibisin masallahhhhhh
dogur hemen basla calismalarakaydirigubbakcemile3
Bende cikiyorum kizlar emre uyandi agliyor
opuldunuz
nasilsiniz canlar...ben uzundur giremiyorum nete.
bugunku menum
sabah 2 dilim ekmek yumurta salatalik zeytin. tabi hepsinden azar.
ara kahve yaninda 1 tane biskuvi.
oglen bir dilim kavun
ara 5 6 tane findik.
aksam 5 tane lahana sarmasi ve 1 kase cacik
İyiyiz hazalcım sen nasılsın canım olumunekankayizsmile
Bizde Face'den geri gelemiyoruz ki foruma :roflol: :roflol: :roflol:
Akşam yemeğin az geldi gözüme canım :2: Yarın bildirime geliyosun dimi aklinialirimsmile
iyim canim yogun gunler geciriyorum. yarin insallah bildirimi yapacagim. benimde facebook var. siz nereye takiliyorsunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?