Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

nafcim gozlerin harika Allh nazarlardan korusun
hicde oyle tombalak bir halinde yok boy var masallah
boy kacti?

Hehee sağol canım benim ohaoldumsmile boyum 1.72 canım öyle çok değil ama basenler var bende işte akannehir bak bi tane yeşilli elbiseli resmim var ordaki gibi zayıf olmak istiyorum :kedi:

Bu arada sen kaç yaşındasın kuşum yaa baya küçük gösteriyosunn bebişinde çok tatlı maşallahh bide yüz hatlarını çok beğendimm kaşların çok güzel aklinialirimsmile

saol canim benim kaslarimi ben hariç herkes çok begeniyorkaydirigubbakcemile3
28 yasindayim kaç gosteriyorumki???sempatiksalakcinni

mehay inanmıyorum çokk çookk güzl bi bayansın.aynen nafa katılıyorum yüz hatların çok hoş cidden.veeeeeeeeee emre çookk tatlı yaaaaaaa.abl küpü maşallah çok sevimli bi anca mincıklayasım geldi dombik domdikk yerim onu yaaa

saol canim benim kaslarimi ben hariç herkes çok begeniyorkaydirigubbakcemile3
28 yasindayim kaç gosteriyorumki???sempatiksalakcinni

22-23 filan sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

naf cim bende 1.70 im ama sen daha bir uzun geldin gozume nedense :)) ben seni 1.75 1.80 arasi sandim

Anammmmm bunu iltifat olarak alıyorum hemencikk sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Böyle güzel çocukları gördüm mü çocuk doğurasım geliyo boshayallersmile

ayyyhh beni utandiriyorsunuz bir gunde bu kadar iltifat bana fazlakaydirigubbakcemile2
simardim bak simdi gidip kalorili biseylermi yesem acabasempatiksalakcinni
inan o kadar gosteriyorsun manken gibisin masallahhhhhh
Böyle güzel çocukları gördüm mü çocuk doğurasım geliyo boshayallersmile
dogur hemen basla calismalarakaydirigubbakcemile3

ben çıkıyorum kızlar.akşam üstü gelirim.mehay bayıldım emreye yaaa.kartpostal gibi maşallah

Gülegüle canım olumunekankayizsmile

Sağol canımm :kedi: Benimki yine yok şehir dışında nasıl başlayayım çalışmalara kızz sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Bende cikiyorum kizlar emre uyandi agliyor
opuldunuz

Tamam canım görüşürüz zemuszemus

nasilsiniz canlar...ben uzundur giremiyorum nete.
bugunku menum
sabah 2 dilim ekmek yumurta salatalik zeytin. tabi hepsinden azar.
ara kahve yaninda 1 tane biskuvi.
oglen bir dilim kavun
ara 5 6 tane findik.
aksam 5 tane lahana sarmasi ve 1 kase cacik

İyiyiz hazalcım sen nasılsın canım olumunekankayizsmile

Bizde Face'den geri gelemiyoruz ki foruma :roflol: :roflol: :roflol:

Akşam yemeğin az geldi gözüme canım :2: Yarın bildirime geliyosun dimi aklinialirimsmile

Son düzenleme:

iyim canim yogun gunler geciriyorum. yarin insallah bildirimi yapacagim. benimde facebook var. siz nereye takiliyorsunuz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…