- 5 Eylül 2010
- 1.019
- 257
- 148
- 32
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #20.001
Ve hala kilo verme derdindesin akannehir
ya canım kendime yazık felan ettiğim yok,ben size bahsettim kendi durumumdan,kilom normal biliyorum,buraya yazma amacım hem sizlerde gerçekten dengeli beslenip beslenmediğim hakkında bilgi almak(çünkü bilgi veren kimse yok) hemde olursa 1 kilo verip daha sonra bunu koruyabilmek.. burada gerçekten sizlerden çok şey öğreniyorum
kimse yok mu nerdesiniz kızlar?
nafcım bezelye pilav tavuk haslama yayla çorbası yapmaya karar verdim misafirime nasıl?
yine çorbalık buğday koydum ocağa ve yine yakmadan gideyim bybybyb
ya canım kendime yazık felan ettiğim yok,ben size bahsettim kendi durumumdan,kilom normal biliyorum,buraya yazma amacım hem sizlerde gerçekten dengeli beslenip beslenmediğim hakkında bilgi almak(çünkü bilgi veren kimse yok) hemde olursa 1 kilo verip daha sonra bunu koruyabilmek.. burada gerçekten sizlerden çok şey öğreniyorum
bende mısısırr:))guclubacismile:1hug:yok canım az değil biraz önce mesela cips yedim:kedi:
afiyet olsunn yavru kuşumKızlar napıyorsunuziki gündür yazamıyorum yediklerimi dünkünü yazmasam daha iyi :kedi: hele akşam. Dışarda gündüz bir şekilde idare ettim 6 köfte,ayran salata ekmeksiz yedim ama akşam koyverdim resmen ... Bu gün ise annemdeydim çok problem edilecek şeyler değildi genellikle sebze çeşitleriydi amaaa :)) hepsinden de yedim tabii biraz karışık oldu
olişş nasılsınn caanımtom:1hug:selam tinkerbell nasıldı alışverişşkaydirigubbakcemile2
Edacım tartılıyomusun ?
Öncelikle regl olmadım canım,
dün tartıldım 48kiloyum
evet canım 48im guclubacismileeda 48miakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?