- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #20.021
:hulya:herkez facelenmişşşş aaaaaaaa bizmi kalmışızz :)
çok az kilon boyun kaçç ğülümmdelikafaduldenevet canım 48im guclubacismile
yazın adrsleriii banada:)buyrunnnnnnnnnevet canım bütün kızlar toplanıorz yavaş yavaş:)))
çok az kilon boyun kaçç ğülümmdelikafadulden
yazın adrsleriii banada:)buyrunnnnnnnnn
selam tinkerbell nasıldı alışverişşkaydirigubbakcemile2
Sağol canımm Şenizbende mısısırr:))guclubacismile:1hug:
afiyet olsunn yavru kuşum
olişş nasılsınn caanımtom:1hug:
mnümm kızlar..sabah 1 tane simit yumurta çy
ögeln çigköfte ayran ama 2 tane
akaşm.hiç..
3 adet yulaflı büsküt form çay.
,selam kızlar ben geldim ama çıkıyorum şimcik
yarın inş.bilgisayarım yapılmış olur güyaa bu akşam bakacaklardı kandırmıyorlarsa tabii inş.yapılmıştır
herkese iyi akşamlar öpüyorum hepinizi
çok az kilon boyun kaçç ğülümmdelikafadulden
yazın adrsleriii banada:)buyrunnnnnnnnn
slm olala naber cnm Ufak çapta bir alışveriş olsa da, zevkliydi Bakım kremini aldım bu arada Watsonsdan yarın hemen kullanmak istiyorum. sempatiksalakcinni Makyaj pamuğu ve kapanan allık fırçası aldım girmişken , ayakkabım vurmasın diye de koruyucu jel aldım. .Ama en çok hoşuma giden çantalar oldu( hihoyyyt Forever new dan 1 tane askılı küçük çanta aldım yaz başında gözüme kestirmiştim inmiş fiyatı da. Bej rengi artık seneye kullanırım :)) Kot aldım kendime.27-32 hihoyyyt bol bile geldi aslında. Ama tabi bende yine kilo alabilirim korkusu olduğu için bol aldım yinede.
bende iyiyim her yerim ağrıyo sabaha kadar kanepede uyuya kalmısım
Ayy kıyamam canım yaa bende bikere öyle olmuştum gözümü bir açtım sabah saat 5 sempatiksalakcinni 1 saat 1 saattir dedim gittim yatağa yattım ama belim,boynumm ağrımıştı sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Eşim evde oldumu uyandırır mutlaka :kedi: gerçi büyük bir çaba harcıyo uyandırmak için yazık üzülüyorum adama :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol:aynen benida esim kaldırıyo bide bu aralar ne olduysa sabah hiç bişey duymuyorum alarm felan artık her sabah kavga ediyoruz beni bağırarak uyandırdığı için ama adam haklı yarım saat uyandırmaya calışıyo kalkmayınca sinirleniyo-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı
üffff hava kapalı bi rüzgar varki sevmiyorum böyle havaları hep yaz olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?