Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam tinkerbell nasıldı alışverişşkaydirigubbakcemile2

slm olala naber cnm Ufak çapta bir alışveriş olsa da, zevkliydi Bakım kremini aldım bu arada Watsonsdan yarın hemen kullanmak istiyorum. sempatiksalakcinni Makyaj pamuğu ve kapanan allık fırçası aldım girmişken , ayakkabım vurmasın diye de koruyucu jel aldım. .Ama en çok hoşuma giden çantalar oldu ( hihoyyyt Forever new dan 1 tane askılı küçük çanta aldım yaz başında gözüme kestirmiştim inmiş fiyatı da. Bej rengi artık seneye kullanırım :)) Kot aldım kendime.27-32 hihoyyyt bol bile geldi aslında. Ama tabi bende yine kilo alabilirim korkusu olduğu için bol aldım yinede.

Son düzenleme:
bende mısısırr:))guclubacismile:1hug:

afiyet olsunn yavru kuşum

olişş nasılsınn caanımtom:1hug:
Sağol canımm Şeniz
mnümm kızlar..sabah 1 tane simit yumurta çy
ögeln çigköfte ayran ama 2 tane
akaşm.hiç..
3 adet yulaflı büsküt form çay.

Akşam niye yemedin kuzu Yapma öyle öğün atlama Metabolizman yavaşlamasın opuyorumnanaktan

Günaydın kızlarrrrr boshayallersmile geçmişi okuyup geliyorum hemen

,

Bugünde yapamazlarsa paralıycam onları zaten :mymeka:

çok az kilon boyun kaçç ğülümmdelikafadulden

yazın adrsleriii banada:)buyrunnnnnnnnn

Sen bize toplu ö.m. at canım bildiğim kadarıyla seninki kapalı denemedim ama :kedi:

Gülegüle kullan cnm boshayallersmile

Dün akşam

1 dilim tam tahıllı ekmek
4 adet ızgara inegöl köfte
2 kaşık yoğurt
2 tofee şeker

20 dk bisiklet

Spor yapamıyorum yaa bu hafta bana bişey oldu eyvahedigeldismile dün yağmur yağdı çıkamadım yemek yedikten sonra da uyku bastırdı 1 saat zor dayandım sonra gittim yattım :çok üzgünüm:

Sabah
1.5 dilim tam tahıllı ekmek
yarım kk peynir
yarım kaşarlı domates
1 zeytin
2 parça sucuk

birazdan yeşil çayımı içicem kaydirigubbakcemile2

bende iyiyim her yerim ağrıyo sabaha kadar kanepede uyuya kalmısım

Ayy kıyamam canım yaa bende bikere öyle olmuştum gözümü bir açtım sabah saat 5 sempatiksalakcinni 1 saat 1 saattir dedim gittim yatağa yattım ama belim,boynumm ağrımıştı sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Eşim evde oldumu uyandırır mutlaka :kedi: gerçi büyük bir çaba harcıyo uyandırmak için yazık üzülüyorum adama :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol:aynen benida esim kaldırıyo bide bu aralar ne olduysa sabah hiç bişey duymuyorum alarm felan artık her sabah kavga ediyoruz beni bağırarak uyandırdığı için ama adam haklı yarım saat uyandırmaya calışıyo kalkmayınca sinirleniyo-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı

Hahaaa benimde başımda bi top atmadığı kalıyo adamın :roflol: :roflol: hoş onuda atsa duymam ya ben sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

üffff hava kapalı bi rüzgar varki sevmiyorum böyle havaları hep yaz olsa

Dün yağmur yağdı burda sabaha karşı yine yağmış ama şimdi sıkıcı tık yok
:hulya:

Kimsecikler yok bugün şakkıdı

Yeşil çayımla birlikte bikaç tane bisküvi yiycem şimdi cokacimcoook

selam kızlar.bugün lapa günüm..daha yataktan kalkalı 10 dk oldu dün gece matraxa takılmışım bilenler vardır belki.4 e geliyodu gözlerimi kaparken.
neyse şimdi lapamı yapııp yicem.sonrada yürüyüşe çıkabilirim.bu sabah cuma sandım ben.tartıldımda.kilo almış görünüyorum.ama üzülmedim şaşırmadım.çünkü bu hafta çerez çemezi çok kaçırdım.du bakalım bugün lapamı yapimde belki su toplamıştır vücudum.yarın sabah net belli olur

Özgeeee bu mesajım sana balımm Şeniz

Seviyorum :asigim:
:1rolleyes:

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…