Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Günaydınnnnnnnnnnnnnn kızlarrr kaydirigubbakcemile2

Akşam kimse uğramamış :mymeka:

Dün Akşam
Öğle yemeğini çok kaçırmışım acıkmadığım için yemek yemedim

1 bardak boza içtim
2 ceviz
2 tane meyve şekerlemesi

20 dk bisiklet kaydirigubbakcemile2 sporu çok ihmal ettim bu hafta :mymeka:

Sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
tavada 1 yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
1 bardak meyve suyu

şimdi de şekersiz çay içicem olumunekankayizsmile

Biraz işim var halledeyim gelicem kızlar opuyorumnanaktan

Kızlarrrrrrrr nerdesinizz yaaa bildirim günü bugünnn :mymeka:

selam.benide aranıza alırmısınız?şu anda günde 40 dakika yürüyüşe başladım.boyum 1.68 kilom 76 çok kilo aldım bu sene.yemeyi biraz kıstım.sizce kaç kilo vermeliyim ve nasıl bir diyete girmeliyim yardımcı olursanız sevinirim....

Hoşgeldinnnnn alırız tabiki canımmm gel beraber zayıflayalım olumunekankayizsmile a.s.

İdeal kilonu hesapladın mı canım ? 1.68 boy 58 kilo olmalı diye biliyorum ben 10 kilo eksik olmalı diyorlar ya ondan dedim :kedi:

Ama sen kendini hangi kiloda görmek istiyorsun ?

Biz belirli bir diyet yapmıyoruz canım herşeyden az az günde 3 ana 3 ara öğün yiyerek ve spor yaparak zayıflamaya çalışıyoruz ve başarıyoruz da zemuszemus

ben 65 ken kendimi çok iyi hissediyordum.yani 65 66 olsam bana yeter..10 kilo versem bana yeter.haftada 1 kilo vermek için ne yapmam lazım?

tartıldım şimdi 59 kiloyum naf 500 gr.cık daha almışım:çok üzgünüm:

Kıyafetlerinle mi tartıldın sempatiksalakcinni

ben 65 ken kendimi çok iyi hissediyordum.yani 65 66 olsam bana yeter..10 kilo versem bana yeter.haftada 1 kilo vermek için ne yapmam lazım?

Tamam o zaman hedefin 65 olsun canım kaydirigubbakcemile2

Az az sık sık beslen beyaz ekmekten,şekerden ve tatlıdan kendini mümkün olduğunda uzak tutmaya çalış canım kaydirigubbakcemile5

Tam tahıllı ekmek veya çavdar ekmeği yiyebilirsin zemuszemus

İlk bir hafta biraz zor geçebilir ama burada bizimle menülerini de paylaşırsan sana daha iyi fikir verebiliriz canım :kedi:

159-160 felan boyum canım

Sağol canımm Şeniz

Akşam niye yemedin kuzu Yapma öyle öğün atlama Metabolizman yavaşlamasın opuyorumnanaktan
nPIM canım istemediki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…