Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

naf miden nası başladın mı ilaçlara

cart mor oce sürdüm bugün pastel limited editionun ama 3 kez sürmezsen kutudaki renkten çok açık oluyo..

İyi olmana sevindim tatlım tamam seni de regl olarak kaydediyorum listeye olumunekankayizsmile

Sağol canımm 60 olayım resimlerimden duruma göre karar veririz hayatım kaydirigubbakcemile5

Pilates lastiği ile çalışıyorum kollarıda canım kaydirigubbakcemile2

nafım bence yılbaşına kalmadan hedefine ulaşıp dilediğinn kıyafeti giyebileceksinn gönlüne göre...

oohoooo herkescikler çıkmışşş ben yine saffff saffff kendi kendiciğime konuşuyomuşumm

Özel mesajıma bakıyordum canım :kedi:

nafım bence yılbaşına kalmadan hedefine ulaşıp dilediğinn kıyafeti giyebileceksinn gönlüne göre...

Amin inşallah canım

tinkerbell de düğüne gidecekti bugün...

Evettt kaydirigubbakcemile2

Bende yemeğe gidiyorum olalacım öptüm görüşürüz

tabi gelirim canımda son zamnlar bıraktım herşeyi onun için bakalım yeniden başladım ama morelen çökmüş durumdayım toparlıyomıyorumopuyorumnanaktan

Hayırdır cnm bilmiyorumkismile sağlığın iyidir umarım boshayallersmile

kızlar slm ben geldim ama tartılamadım henüz..bugün çocuk bakıyorum yine..oda uyuyo çıkamadım dışarı

kevserrrrr sonunda ben sana tartı alıcam bitane sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

selam kizlar nasilsiniz. bildirimi yapiyorum.adetliyim 87 kiloyum. dun 86 kiloydum anlamadim gitti.

Selam canımm kendi adıma iyiyim sen nasılsın boshayallersmile Regl döneminde vücut şiş oluyor canım senide almayayım listeye istersen bilmiyorumkismile

buarada kızlar bana sabit hatları arayabileceğim bi kampanya varmı söylermisinz yaa..benimki askerdeya şimdi cebi arayınca kartı dayanmıomuş oyüzden konuşamıyoruz ben arıcam ama nasıl yapcm bilemiyorum

buarada kızlar bana sabit hatları arayabileceğim bi kampanya varmı söylermisinz yaa..benimki askerdeya şimdi cebi arayınca kartı dayanmıomuş oyüzden konuşamıyoruz ben arıcam ama nasıl yapcm bilemiyorum

Reklama girebilir sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
mervede hala bildirim yapmadı dimi naf yoksa benmi göremedim
bu arada seni tebrik ediyorum verdiğin kilo için
ayrıca haftaya istediğin kiloya ulaşırsın inşallah
bu hırsla gidersen hedefe kolay gideceksin

mervede hala bildirim yapmadı dimi naf yoksa benmi göremedim
bu arada seni tebrik ediyorum verdiğin kilo için
ayrıca haftaya istediğin kiloya ulaşırsın inşallah
bu hırsla gidersen hedefe kolay gideceksin

Evet asyacım merve de henüz gelmedi boshayallersmile

Sağol canım benimm inşallahhh haftaya hedef kiloma ulaşıcam ve bu kilolar çarçabuk gidecekler benden sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…