- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #20.141
nafım iyiyim dün fırsat bulamadımm sağol cnmmopuyorumnanaktan
ben unutmuştum.. reglim nafımm bu hafta..
Nafcımm harikasınn gülüm tebrik ederimm.. :teytey: :dance
yalnız fıstığım sen 1.72sin 60 kg olunca dal gibi manken gibi olursun zaten.. aman gülüm yaaa bebiş yaparken zayıf olcam diye 55lere inme sakınn ebru şallıdan daha cetvel olursun sempatiksalakcinni bak sonraaalmaz:
süpersin tatlım aklinialirimsmile
kol da çalış lastikle sarkabiliyo kollar kilo verince..bayanssulusmile
İyi olmana sevindim tatlım tamam seni de regl olarak kaydediyorum listeye olumunekankayizsmile
Sağol canımm 60 olayım resimlerimden duruma göre karar veririz hayatım kaydirigubbakcemile5
Pilates lastiği ile çalışıyorum kollarıda canım kaydirigubbakcemile2
oohoooo herkescikler çıkmışşş ben yine saffff saffff kendi kendiciğime konuşuyomuşumm
nafım bence yılbaşına kalmadan hedefine ulaşıp dilediğinn kıyafeti giyebileceksinn gönlüne göre...
tinkerbell de düğüne gidecekti bugün...
nesibe26 birgün sohbete de bekleriz
tabi gelirim canımda son zamnlar bıraktım herşeyi onun için bakalım yeniden başladım ama morelen çökmüş durumdayım toparlıyomıyorumopuyorumnanaktan
kızlar slm ben geldim ama tartılamadım henüz..bugün çocuk bakıyorum yine..oda uyuyo çıkamadım dışarı
selam kizlar nasilsiniz. bildirimi yapiyorum.adetliyim 87 kiloyum. dun 86 kiloydum anlamadim gitti.
kevserrrrr sonunda ben sana tartı alıcam bitane sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
duyanda çok pahalı bişey sanıck sempatiksalakcinni her gün alınacak bişey çıkıyo tartıya bitürlü sıra gelmio valla..sırnaşık şey
duyanda çok pahalı bişey sanıck sempatiksalakcinni her gün alınacak bişey çıkıyo tartıya bitürlü sıra gelmio valla..sırnaşık şey
buarada kızlar bana sabit hatları arayabileceğim bi kampanya varmı söylermisinz yaa..benimki askerdeya şimdi cebi arayınca kartı dayanmıomuş oyüzden konuşamıyoruz ben arıcam ama nasıl yapcm bilemiyorum
Reklama girebilir sempatiksalakcinni
ozaman mektup at canım:roflol:
buarada nafcm benim çoc uyandı tartılmaya gidip gelelm biz gelince bildirimmi yaparım
mervede hala bildirim yapmadı dimi naf yoksa benmi göremedim
bu arada seni tebrik ediyorum verdiğin kilo için
ayrıca haftaya istediğin kiloya ulaşırsın inşallah
bu hırsla gidersen hedefe kolay gideceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?