Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

yaaaa ben iyice bıraktım kendimi kış geliyo ya yine böyle oluyo hep yaza girerken bi zayıflama telaşı yaz bitince bırakıveriyorum diyeti maalesef...

teşekkür ederim.ya ben bu aralar sigarayıda bıraktım onun için canım çok bişeyler çekiyo.bugün 5.günüm.böylede çok zor oluyor yesem bi türlü yemesem bi türlü..cokacimcoook ahhh ahh

selam kızlarr hepinizee güzel bi ğün olmasııı dilegiyle inşşah...

kilom 61.9olmuş:)

Hımm anladım kuşum dur ben kızlarla da konuşayım hepsini bir atarım sana :kedi:

Tebrik ederim canım 1 kilo vermişsinnnnn olumunekankayizsmile

teşekkür ederim.ya ben bu aralar sigarayıda bıraktım onun için canım çok bişeyler çekiyo.bugün 5.günüm.böylede çok zor oluyor yesem bi türlü yemesem bi türlü..cokacimcoook ahhh ahh

Allah yardımcın olsun canımm olumunekankayizsmile

Beyaz leblebi yiyebilirsin hem tok tutar hemde bişeyler yeme isteğini bastırır sositososito

Ben seni listeye alıyorumm o zaman :lepi:

Her cuma sabah tartılıp en geç akşam 17:00 ' e kadar kilo bildirimi yapıyoruz canım haberin olsun kaydirigubbakcemile2

Tabi kızlar ben kilo bildirimimi yapmamışımm bu hafta hiç spor yapmamama vee o kadar kaçamaklarıma rağmennnn haftalık hedefime ulaşarakk 1 kilo vermişimm veee 67 kiloyummmmmmm :lepi: :lepi: :lepi:

Bu hafta spora ağırlık vericemmm haftalık hedefimm 500 gr yani önümüzdeki hafta olacağım kilo 66.5 ' dır :lepi:

Hımm anladım kuşum dur ben kızlarla da konuşayım hepsini bir atarım sana :kedi:cnm hepsiyle derken:)

Tebrik ederim canım 1 kilo vermişsinnnnn olumunekankayizsmile
saolll nafımm iy vermişim bnedee birazz bozmuştum diyetii aslındaa:)

Tabi kızlar ben kilo bildirimimi yapmamışımm bu hafta hiç spor yapmamama vee o kadar kaçamaklarıma rağmennnn haftalık hedefime ulaşarakk 1 kilo vermişimm veee 67 kiloyummmmmmm :lepi: :lepi: :lepi:
tebrik edrimm çok ii vermisn sendee kuzuolumunekankayizsmile

Bugün bildirim günüü ve kimsecikler yok ortalıkta :dilcikar:

Günaydın şekerimm nerelerdesinn gözlerim seni aradı dün bilmiyorumkismile

Sağlık problemi değildir umarım olumunekankayizsmile
nafım iyiyim dün fırsat bulamadımm sağol cnmmopuyorumnanaktan

Kızlarrrrrrrr nerdesinizz yaaa bildirim günü bugünnn :mymeka:
ben unutmuştum.. reglim nafımm bu hafta..

hoşgeldin şekerim.. katıl bize adapte olursun yavaş yavaş.. ilk 10 gün zor oluyor ama sonra daha kolay oluyor.. tavsiyem ilk hafta çok yüklenme hafif kıs porsiyonlarını.. sonrası daha kolay zaten..

yaaaa ben iyice bıraktım kendimi kış geliyo ya yine böyle oluyo hep yaza girerken bi zayıflama telaşı yaz bitince bırakıveriyorum diyeti maalesef...
asyaaa kızzzz sempatiksalakcinni biliyomusun ben gün gün tartılıyorum cıbıl cıbıl ve her günü not ediyorum.. mesela bugün diyete başlamamın 98. günü.. aman yanlış anlamayın aslında şu an korumadayım.. zaten 43. gün hedef kiloma ulaşmışım.. yani 45 gündür hedef kilo aralığındayım 51.6-52.2 arasında yani.. buna çok dikkat ediyorum çünkü eskiye dönmemeye kararlıyımm çok emek verdim çünkü.. zaten yaşla kilo korusak bile kas kaybediyoruzzz..

aygüncüm aramızda sigarayı bırakan arkadaşlar var senin gibi sık dişini cnm..

Nafcımm harikasınn gülüm tebrik ederimm.. :teytey: :dance:
yalnız fıstığım sen 1.72sin 60 kg olunca dal gibi manken gibi olursun zaten.. aman gülüm yaaa bebiş yaparken zayıf olcam diye 55lere inme sakınn ebru şallıdan daha cetvel olursun sempatiksalakcinni bak sonraaa lmaz:

Bu hafta spora ağırlık vericemmm haftalık hedefimm 500 gr yani önümüzdeki hafta olacağım kilo 66.5 ' dır :lepi:
süpersin tatlım aklinialirimsmile
kol da çalış lastikle sarkabiliyo kollar kilo verince..bayanssulusmile

saolll nafımm iy vermişim bnedee birazz bozmuştum diyetii aslındaa:)

tebrik edrimm çok ii vermisn sendee kuzuolumunekankayizsmile
melissss opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kızlar bugün hayatımda ilk kez fondöten denedimm

40 yaşından sonra hep kullanırım herhalde ama şimdi özel günlerde kullanırım sanırım sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…