- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #20.121
Kıyafetlerinle mi tartıldın sempatiksalakcinni
Tamam o zaman hedefin 65 olsun canım kaydirigubbakcemile2
Az az sık sık beslen beyaz ekmekten,şekerden ve tatlıdan kendini mümkün olduğunda uzak tutmaya çalış canım kaydirigubbakcemile5
Tam tahıllı ekmek veya çavdar ekmeği yiyebilirsin zemuszemus
İlk bir hafta biraz zor geçebilir ama burada bizimle menülerini de paylaşırsan sana daha iyi fikir verebiliriz canım :kedi:
selam kızlarr hepinizee güzel bi ğün olmasııı dilegiyle inşşah...
kilom 61.9olmuş:)
teşekkür ederim.ya ben bu aralar sigarayıda bıraktım onun için canım çok bişeyler çekiyo.bugün 5.günüm.böylede çok zor oluyor yesem bi türlü yemesem bi türlü..cokacimcoook ahhh ahh
Bu hafta spora ağırlık vericemmm haftalık hedefimm 500 gr yani önümüzdeki hafta olacağım kilo 66.5 ' dır :lepi:
çok güzel yaa bende başlasam böyle vermelere..sempatiksalakcinni
Başlarsın canım başlarsın hiç sıkma canını olumunekankayizsmile hep beraber çıtır olucaz olumunekankayizsmile
saolll nafımm iy vermişim bnedee birazz bozmuştum diyetii aslındaa:)Hımm anladım kuşum dur ben kızlarla da konuşayım hepsini bir atarım sana :kedi:cnm hepsiyle derken:)
Tebrik ederim canım 1 kilo vermişsinnnnn olumunekankayizsmile
tebrik edrimm çok ii vermisn sendee kuzuolumunekankayizsmileTabi kızlar ben kilo bildirimimi yapmamışımm bu hafta hiç spor yapmamama vee o kadar kaçamaklarıma rağmennnn haftalık hedefime ulaşarakk 1 kilo vermişimm veee 67 kiloyummmmmmm :lepi: :lepi: :lepi:
saolll nafımm iy vermişim bnedee birazz bozmuştum diyetii aslındaa:)
tebrik edrimm çok ii vermisn sendee kuzuolumunekankayizsmile
buğn havaaa parçalıı bulutluu üşüyomm gneeeeeeeeeee
nafım iyiyim dün fırsat bulamadımm sağol cnmmopuyorumnanaktanGünaydın şekerimm nerelerdesinn gözlerim seni aradı dün bilmiyorumkismile
Sağlık problemi değildir umarım olumunekankayizsmile
ben unutmuştum.. reglim nafımm bu hafta..Kızlarrrrrrrr nerdesinizz yaaa bildirim günü bugünnn :mymeka:
hoşgeldin şekerim.. katıl bize adapte olursun yavaş yavaş.. ilk 10 gün zor oluyor ama sonra daha kolay oluyor.. tavsiyem ilk hafta çok yüklenme hafif kıs porsiyonlarını.. sonrası daha kolay zaten..selam.benide aranıza alırmısınız?şu anda günde 40 dakika yürüyüşe başladım.boyum 1.68 kilom 76 çok kilo aldım bu sene.yemeyi biraz kıstım.sizce kaç kilo vermeliyim ve nasıl bir diyete girmeliyim yardımcı olursanız sevinirim....
asyaaa kızzzz sempatiksalakcinni biliyomusun ben gün gün tartılıyorum cıbıl cıbıl ve her günü not ediyorum.. mesela bugün diyete başlamamın 98. günü.. aman yanlış anlamayın aslında şu an korumadayım.. zaten 43. gün hedef kiloma ulaşmışım.. yani 45 gündür hedef kilo aralığındayım 51.6-52.2 arasında yani.. buna çok dikkat ediyorum çünkü eskiye dönmemeye kararlıyımm çok emek verdim çünkü..yaaaa ben iyice bıraktım kendimi kış geliyo ya yine böyle oluyo hep yaza girerken bi zayıflama telaşı yaz bitince bırakıveriyorum diyeti maalesef...
aygüncüm aramızda sigarayı bırakan arkadaşlar var senin gibi sık dişini cnm..teşekkür ederim.ya ben bu aralar sigarayıda bıraktım onun için canım çok bişeyler çekiyo.bugün 5.günüm.böylede çok zor oluyor yesem bi türlü yemesem bi türlü..cokacimcoook ahhh ahh
Nafcımm harikasınn gülüm tebrik ederimm.. :teytey: :dance:Tabi kızlar ben kilo bildirimimi yapmamışımm bu hafta hiç spor yapmamama vee o kadar kaçamaklarıma rağmennnn haftalık hedefime ulaşarakk 1 kilo vermişimm veee 67 kiloyummmmmmm :lepi: :lepi: :lepi:
süpersin tatlım aklinialirimsmileBu hafta spora ağırlık vericemmm haftalık hedefimm 500 gr yani önümüzdeki hafta olacağım kilo 66.5 ' dır :lepi:
melissss opuyorumnanaktansaolll nafımm iy vermişim bnedee birazz bozmuştum diyetii aslındaa:)
tebrik edrimm çok ii vermisn sendee kuzuolumunekankayizsmile
ayün 2008 yeniii geldin galibaa hoşgeldinn cnm..kaç kilosunnna.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?