- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #20.161
bugün çok yavaş burası bende çıkıyorum şimdilik görüşürüz canım bybyy
nafcım 71im aynıym
canım açıköğretim bürosuna gittim.öğrenci belgesi lazımdıda.sonra kahvaltıya arkadaşım çagırdı.kahvaltıdan sonra beraber unutma beniyi izledik.şimdi oturuyorum.birazdan eve gitcemde eve gidene kadar saat 5i geçer diye hemen ark bilgisayarından girim dedim.dün kilom fazlşa çıkmıştı bugün eski kişlomda çıktım ama bakalım artık bu hafta salmıştım pazarteisnden itibaren başlıcam sıkı bi şekilde.şimdilik çıkıyorum eve gitcem.öpükldünüzzzzzz
Hayırdır cnm bilmiyorumkismile sağlığın iyidir umarım boshayallersmile
sağol canım sağlık olarak bi sorunum yok bakarsan bi sorun yok bayramdan sonra pek toparlayamadım kendimi,birazda eşimin ailesiyle sorunlar yaşıyorum herhalde ondandır
kısa zamanda geçer umarım.
listeye bi bakıyım diye girdim ama daha yayınlamadın herhalde nafcım
naf canım öncelikle özür dilerim geç bildirm yaptım için malesef kilo almışım 62 kiloyum
Sağlığın iyi olsun da canım kiloyu yine verirsin sıkma canını boshayallersmile kimsenin seni üzmesine izin verme boşver olumunekankayizsmile
Yayınlamaya utandım gamyoncuiremsu
iyice çoğaldı bildlrlm yapmayan arkadaslar
neden ben kilo aldım diye mi:roflol::roflol:
3 hafta dedim ama bu hafta da bekleyeyim dediğim üyeler var listeden çıkartmadan hadi belki gelir dediğimm
Amaa yok yok yokk :enbuyukkk:
3 hafta dedim ama bu hafta da bekleyeyim dediğim üyeler var listeden çıkartmadan hadi belki gelir dediğimm
Amaa yok yok yokk :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?