Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

canım açıköğretim bürosuna gittim.öğrenci belgesi lazımdıda.sonra kahvaltıya arkadaşım çagırdı.kahvaltıdan sonra beraber unutma beniyi izledik.şimdi oturuyorum.birazdan eve gitcemde eve gidene kadar saat 5i geçer diye hemen ark bilgisayarından girim dedim.dün kilom fazlşa çıkmıştı bugün eski kişlomda çıktım ama bakalım artık bu hafta salmıştım pazarteisnden itibaren başlıcam sıkı bi şekilde.şimdilik çıkıyorum eve gitcem.öpükldünüzzzzzz

Anladım canım tamam öptüm seni opuyorumnanaktan

--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF---------------73-------------------------68----------------------------60-----1 kilo verdi
oyelken--------79.7-----------------------71.5--------------------------65-----1.400 gr almış (Kendi evinde tartılıp yeniden bildirecek)
neseli45--------85.9-----------------------82.5-------------------------68-----Henüz bildirim yapmadı
melisdeniz----66 --------------------------61.9------------------------59-----1 kilo verdi
Cigsel2010----71.6-----------------------72.1-------------------------65-----Henüz bildirim yapmadı
mehay----------68--------------------------62---------------------------55-----Kilosunu korumuş
merve52--------96-------------------------71---------------------------65------Kilosunu korumuş
Ggulsu----------63--------------------------60.5-----------------------57------Henüz bildirim yapmadı
asya27----------64--------------------------59---------------------------50------500 gr almış
ege1979--------97.2-----------------------92.1------------------------85------Henüz bildirim yapmadı
_kvsr_-----------66--------------------------62--------------------------55------1.100 gr almış
Hazalim1985-100-------------------------85.6-----------------------60------Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
olala------------55.7-------------------------51.7-----------------------51.2---Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
tinkerbell2----62.2-----------------------53.5-------------------------52------Kilosunu korumuş
angel2030-----65--------------------------63.3-------------------------55------Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
aygün2008-----76--------------------------76---------------------------65------Aramıza yeni katıldı

ONUR KONUĞUMUZ
eyllull
:asigim: :asigim:

Evet arkadaşlar 01.10.2010 Cuma günü saat 17:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;

Günün Birincileri : NaF & melisdeniz( 1 kilo ile ) :hooray:

Kilosunu koruyan arkadaşlar eminim haftaya kupalar sizlere gelecek olumunekankayizsmile

Veee kilo alan arkadaşlar eminim haftaya en azından eski kilolarınıza geri dönmüş olacaksınız olumunekankayizsmile

Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz sefalar getirdiniz a.s.

Beraber nice kupalara opuyorumnanaktan nice sevgi,saygı dolu paylaşımlara opuyorumnanaktan

NOT : Arkadaşlar 3 hafta boyunca mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar listeden çıkartılacaktır... Bilgilerinize sunarım.

Bu hafta listeden kendi isteği ile ayrılan arkadaşımız nazlıbahar' dır.
Düzenli paylaşım yapabileceği bir dönemde yeniden aramıza katılmak üzere 62.8 kg ile listemizden ayrılmıştır.

Bu hafta listeden çıkartılan arkadaşlarımız feyza85 & imral' dir.
Kendileri ile ilgili hiçbir şahsi problemimizin olmadığını ve düzenli kilo bildirimi yapabilecekleri bir dönemde kendilerini yeniden aramızda görmek istediğimizi belirtirim.

Son düzenleme:
sağol canım sağlık olarak bi sorunum yok bakarsan bi sorun yok bayramdan sonra pek toparlayamadım kendimi,birazda eşimin ailesiyle sorunlar yaşıyorum herhalde ondandır
kısa zamanda geçer umarım.

Sağlığın iyi olsun da canım kiloyu yine verirsin sıkma canını boshayallersmile kimsenin seni üzmesine izin verme boşver olumunekankayizsmile

listeye bi bakıyım diye girdim ama daha yayınlamadın herhalde nafcım

Yayınlamaya utandım gamyoncuiremsu

yaa öğlen bi arkadaşa gittim oda içli pişi yapmış dayanamadım 2 tane yedim.napsamki kalkıp yarım saat yürüyüşmü yapsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…