Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

olalacim haklisin bende bu ara pek giremiyorum malum bebekle ilgileniyorum o uyanikken durmuyor giremiyorum uyuyuncada islerimi yapiyorum tam geceyim diyorum uyaniyor ...aslinda girememek kotu benim acimdan motivasyonum dusuyor ve habire yiyorum ama mecburiyet iste (((

bugünkü kahvaltı menüm
bir dilim ekmek
biraz menemen
4 5 zeytin
çay
şu andada bir tane nar yedim
gece yatmadan önce yarım saat göbek eritme hareketleri yaptım..nasiiii.

Evet et yemiyorum aslında hafta sonu etli bişeyler yemek lazım sempatiksalakcinni
Ben bi araştırayım o aleti sempatiksalakcinni

selam kizlar nasilsiniz???

Selam canım kendi adıma iyiyim sen nasılsın boshayallersmile

pastel 24
şişede çok koyu ve cart duruyor
ama tek kat sürünce örtücü ve çok daha farklı ve açık hoş bi renk çıkıyo
bana su yeşili gibi geldi adını karıştırmadıysam

Çarşıya gittiğimde bakayım bende sağol canım olumunekankayizsmile
iyiyim bende canım
ben şimdi çıkıyorum kızlar görüşmek istiyorum herkesi öptüm by

Gülegüle asyacımm opuyorumnanaktan

kızlar topiimiz çok sessizzz kalıyoo habire F5 yapıyorum ama tık olmuyo

öptüm hepiciğinizi

Patron çağırdı acil çıktım sayfayı bile kapatamadım canımm kusura bakmayın haber veremedim :kedi:

Meğersem pizza almış gelin paylaşalım da yiyelim dedi :kedi: yemeğimi de yemiş oldum böylece zemuszemus

Allah yardımcın olsun mehaycım
su anda bulasiklar beni bekliyor mesela mutfaginda supurulup silinmesi lazim...ben 10 dakikaya geliyorum canlar....

Kolay gelsin cnm sositososito

slm kızlaR nasılsınız..gördünüzmü bizim tarifleri gece döktürdük biraz ama yemedik nafcım gözümüzü doyuruoz hakket gece çok canım çekmiştisırnaşık şey

Kızlarr nerdesinizz neden bu kadar boşlandı bu topik anlayamıyorumm :mymeka:

Kimse doğru düzgün menülerini bile paylaşmıyor !

slm kızlaR nasılsınız..gördünüzmü bizim tarifleri gece döktürdük biraz ama yemedik nafcım gözümüzü doyuruoz hakket gece çok canım çekmiştisırnaşık şey

Selam cnm evet gördüm gece coşmuşsunuzz sempatiksalakcinni mesaj başlıklarına yazsaydınız bari dikkat açken bakmayın diye :roflol: :roflol:

buarada menümü yazıp yürüyüşe çıkıcm
sabah-2br şekersiz çay,2dilim kepekli ekmek,1kk peynir,patlıcan közleme,1domates,yumurta
ardından sirkeli su
ara-1elma
öğle yok kahvaltımı geç yapmıştım yürüşten gelince ara olarak şu verdiğimiz poğaça tarifini yapmayı düşünüyorm akşamada taze fasulye bol salata vede pilav
kilo almışım dikkat etmm lazım bugünde spor başladımkaydirigubbakcemile2 bakalım haftaya birinciliği kapabileckmiyim..gece yine melisle denk gelirsek ayartırzya birbirmizi hadi hayırlısı:hulya:sempatiksalakcinni

62 olmuşum benden başka kilo alan olmadı sanırım..cezadan korkuyodum alırım diye yırttım sanırım sırnaşık şey

Poğaça yiyeceğine öğle yemeği yemeni tavsiye ederim canım boshayallersmile

canım sanırım aç dolaştığımız için oluyo gece gerçekten açıkıyorumcokacimcoook

Aç dolaşmak mı bilmiyorumkismile ben acıktıkça bişeyler atıştırıyorum canım kendini aç bırakma kuru meyve,ceviz,fındık bu tarz şeyler bulundur yanında acıktın mı kurtarıcın olsun olumunekankayizsmile

62 olmuşum benden başka kilo alan olmadı sanırım..cezadan korkuyodum alırım diye yırttım sanırım sırnaşık şey

Özge de kilo almış evinde tartılıp bildirecekti ama ses çıkmadı bilmiyorumkismile

Bu haftaki listeyi hiç beğenmedim :umursamaz: ikinci üçüncü bile seçemedik lmaz:

Kilo aldım bildirime gitmeyeyim mantığı mı var anlamadım ki gamyoncuiremsu

Biraz işlerim foruma bakmıyorum yazmaya çalışırım çıkmadan

bugünkü kahvaltı menüm
bir dilim ekmek
biraz menemen
4 5 zeytin
çay
şu andada bir tane nar yedim
gece yatmadan önce yarım saat göbek eritme hareketleri yaptım..nasiiii.
bence gayet iyi tatlım çayına şeker atıyo musun??

afiyet olsun cnm

Bu haftaki listeyi hiç beğenmedim :umursamaz: ikinci üçüncü bile seçemedik lmaz:

Kilo aldım bildirime gitmeyeyim mantığı mı var anlamadım ki gamyoncuiremsu
olsun nafcım sen iyi gidiyosun bozma konsantreni guclubacismile
bence de yanlış..

Biraz işlerim foruma bakmıyorum yazmaya çalışırım çıkmadan
kolay gelsin cnm

yürüyüşe çıkıcam ben de
yamur yağıp istanbul leş gibi olmadan seviyorum şu hafif sonbahar havasını boshayallersmile

kızlar bende siyatik ağrısı başladı..
dr'a gidene kadar bisiklete ve pilatese ara verdim..
sadece hafif hafif yürüyüşle yetiniyorum boshayallersmile

nafcım iyi pazarlar tatlımm Şeniz
özgeye selam Şeniz

Sağol olalacımm ama inan günden güne azalan paylaşımı gördükçe motivasyonum düşüyor

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine sanada iyi pazarlar Aleyküm selam canım öpüyorum çok opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…