Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Dün öğle menüm
1 kase çorba
2 dolu kaşık pilav
4-5 patates kızartması
yoğurt

Akşam
1 kase çorba

1 bardak boza
biraz patlamış mısır
ve ceviz

40 dk spor aletlerinde spor yaptım

Bugün sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
Tavada 2 dilim sucukla 1 yumurta
4 zeytin

şimdi de şekersiz çayımı içiyorum

Son düzenleme:
bu tamm diyet yeemgii amaaaa benim imaaltım deil yanlız:)kötükedihüso
noluyo gece bu kızlara anlamadım yaaa kekler pohacalar pideler en sonunda da yaprak sarması o bitirdi beni ya olsada yesek
günaydın canım babana çok geçmiş olsun acil şifalar....ben hiç duymadım o yatağı nasıl bişeymiş o öyle banada pek inandırıcı gelmedi
Günaydın kızlarr :ecrin_bebek: geçmişi okuyup geliyorum
günaydın canım

güzel bi men kızartmadan az yemişsin harika ben kızartmayı görünce tutamıyorum kendimi:kedi:

Günaydın tatlım olumunekankayizsmile

Bizim kızlar coşuyolar gecelerii melis yokmu melisss hep o ayartıyo sempatiksalakcinni gerçi bu sefer kevser ayartmış kek demişş devamı gelmiş maşallah :mymeka:

Kızartmadan az yidimm çünkü üçe böldük arkadaşlarla hehee payıma düşeni yedim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

bende facede eski şarkıların olduğu biyer buldum onları dinleyip paylaşıyorumyerimseniben

Ne güzel boshayallersmile

Akşama kayınvalidemlere gidicez eşimle orda kalıcaz benim spor işi yattı akannehir acaba ne yemek yapacak sempatiksalakcinni

hımmmmmmm marifetliyse döktürür o zaman tatili kayınvalideciğinde geçireceksin yani:teselli:

Çok lezzetli oluyor yemekleri özellikle kızartması :kedi: elinden sanırım aynı şekilde bende yapıyorum ama onun yaptığı gibi olmuyo sempatiksalakcinni

Pazar öğle saatlerinde geri döneriz sanırım pazartesi eşimin seyahate gitme durumu var ütü yapmak lazım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Ütüden nefret ediyorum

ayyyyyy sorma ütüyü bende hiç sevmiyorum

ayy bu menüyle ben fenalık geçiririm herhalde nasıl datanıyosunuz?kafamçokkarıştı
aygüncüm melise bakmaaaa çokk azzz yiyoo o sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

geçmiş olsun şekerim daha da iyi olur inş
yatak para tuzağıdır bence cnm :hulya:

nafım daha çok protein alsana kuzummm sositososito srtık spor yapıyosun biraz daha protein almalısın balımm sositososito
söyle eşine balık istesin akşama annesindenn bayanssulusmile

he yaaa
geçen hiç aklımda yokken poaça düşürmüşlerdi aklıma kafamçokkarıştı
ama bu sabah tok karnına görünce resimleri hiç de canım çekmedii :lepi:

Ne güzel boshayallersmile

Akşama kayınvalidemlere gidicez eşimle orda kalıcaz benim spor işi yattı akannehir acaba ne yemek yapacak sempatiksalakcinni
yürüyerek gidinnn ya da giderken azcıkk yürüyün romantik de yaparsınızz yolda elelee aklinialirimsmile

ben geldimmmmmm baya yoktum ramazandan sonra yani kilom aynı ne aldım ne verdim hala 72 - 71 gidip gelio offffffff yaaaaa

kızartma derdiyle uğraşmayınca tüm enerji tad almaya gidiyodurr amannn yapmasınn kızartmaaa :bbo: kaydirigubbakcemile3
yaa kurutemizleyicilerdeki ütülerden alsak eve iki cos cos gömlekler kaatgibi olsaaa
sanki bi ara pazarlıyolardı tvden öyle bi alet...:hulya:

Olala, asya27+, Cigsel2010+, NaF
kızlar selaaaam,

yazdıklarım önceki sfda kalmışş

oce aldım pastel su yeşili,pırıltılı şeker pembe ve de ne renk olduunu bilmediim bi griimsi kahve

Tünaydın canım

Daha pazartesi günü balık komasına girdim kuşum yaa o kadar sık yiyemem ki akannehir

Kayınvalidemler arabayla 1 saatlik mesafedeler nasıl yürüyelim hehe sempatiksalakcinni

Ama gece pazarı kuruyorlar orda bakayım belki orda yürürüm boshayallersmile

ben geldimmmmmm baya yoktum ramazandan sonra yani kilom aynı ne aldım ne verdim hala 72 - 71 gidip gelio offffffff yaaaaa

Canım nerelerdesin sen yaa bilmiyorumkismile

Yapmasın zatenn midem alt üst oluyo kızartma yedim mi sempatiksalakcinni

Dışarı verip ütületsek ne güzel olur boshayallersmile Kapı çalsa ütülenecek kıyafetleri toplasalar sonra geri getirseler ahh ahhhhh boshayallersmile çok mu tembelim ne sempatiksalakcinni

Olala, asya27+, Cigsel2010+, NaF
kızlar selaaaam,

yazdıklarım önceki sfda kalmışş

oce aldım pastel su yeşili,pırıltılı şeker pembe ve de ne renk olduunu bilmediim bi griimsi kahve

Su yeşilinin numarası kaç canım ?

selam olala nasılsın?
iyiyim şekerimm senn

kuzucumm et yemiyosunn diye balık dedimmm sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ütü olayı berbat bence.. tişört falan olsa neyse ama erkek kumaş pantolonu ve gömleği ütülemek tam bi ölüm
üstelik çalışıyosun sen gülüm
o aleti tvde görmüştüm buharlı tutyosun eşyalar askıdayken iki fos fos ütü bitiyodu bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…