- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #20.261
noluyo gece bu kızlara anlamadım yaaa kekler pohacalar pideler en sonunda da yaprak sarması o bitirdi beni ya olsada yesekbu tamm diyet yeemgii amaaaa benim imaaltım deil yanlız:)kötükedihüso
günaydın canım babana çok geçmiş olsun acil şifalar....ben hiç duymadım o yatağı nasıl bişeymiş o öyle banada pek inandırıcı gelmedigünaydın kızlar babam ameliyat oldu çok şükür iyi şimdi ya kızlar şu yeşim taşlı masaj yatakları hakkında fikri olan varmı annem gidiyormuş şeker tansiyon hatta kanseri tedavi ediyor demişler ben pek inanmadım dün akşam nette araştırdım biraz yarı yarıya yorumlar kimi çok memnun kimi felaket diyor annemde de şeker ve kemik erimesi var
günaydın canımGünaydın kızlarr :ecrin_bebek: geçmişi okuyup geliyorum
Dün öğle menüm
1 kase çorba
2 dolu kaşık pilav
4-5 patates kızartması
yoğurt
Akşam
1 kase çorba
1 bardak boza
biraz patlamış mısır
ve ceviz
40 dk spor aletlerinde spor yaptım
Bugün sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
Tavada 2 dilim sucukla 1 yumurta
4 zeytin
şimdi de şekersiz çayımı içiyorum
noluyo gece bu kızlara anlamadım yaaa kekler pohacalar pideler en sonunda da yaprak sarması o bitirdi beni ya olsada yesek
günaydın canım babana çok geçmiş olsun acil şifalar....ben hiç duymadım o yatağı nasıl bişeymiş o öyle banada pek inandırıcı gelmedi
günaydın canım
güzel bi men kızartmadan az yemişsin harika ben kızartmayı görünce tutamıyorum kendimi:kedi:
iyi yapmışsın valla irade kuvvetli maasallah
opuyorumnanaktan :kedi:
Kimsecikler yok yine bugün bende başka topiklere bakınıyorum sen napıyosun canım :hulya:
bende facede eski şarkıların olduğu biyer buldum onları dinleyip paylaşıyorumyerimseniben
Ne güzel boshayallersmile
Akşama kayınvalidemlere gidicez eşimle orda kalıcaz benim spor işi yattı akannehir acaba ne yemek yapacak sempatiksalakcinni
hımmmmmmm marifetliyse döktürür o zaman tatili kayınvalideciğinde geçireceksin yani:teselli:
Çok lezzetli oluyor yemekleri özellikle kızartması :kedi: elinden sanırım aynı şekilde bende yapıyorum ama onun yaptığı gibi olmuyo sempatiksalakcinni
Pazar öğle saatlerinde geri döneriz sanırım pazartesi eşimin seyahate gitme durumu var ütü yapmak lazım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Ütüden nefret ediyorum
aygüncüm melise bakmaaaa çokk azzz yiyoo o sempatiksalakcinnisempatiksalakcinniayy bu menüyle ben fenalık geçiririm herhalde nasıl datanıyosunuz?kafamçokkarıştı
geçmiş olsun şekerim daha da iyi olur inşgünaydın kızlar babam ameliyat oldu çok şükür iyi şimdi ya kızlar şu yeşim taşlı masaj yatakları hakkında fikri olan varmı annem gidiyormuş şeker tansiyon hatta kanseri tedavi ediyor demişler ben pek inanmadım dün akşam nette araştırdım biraz yarı yarıya yorumlar kimi çok memnun kimi felaket diyor annemde de şeker ve kemik erimesi var
nafım daha çok protein alsana kuzummm sositososito srtık spor yapıyosun biraz daha protein almalısın balımm sositosositoDün öğle menüm
1 kase çorba
2 dolu kaşık pilav
4-5 patates kızartması
yoğurt
Akşam
1 kase çorba
1 bardak boza
biraz patlamış mısır
ve ceviz
40 dk spor aletlerinde spor yaptım
Bugün sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
Tavada 2 dilim sucukla 1 yumurta
4 zeytin
şimdi de şekersiz çayımı içiyorum
he yaaa
Günaydın tatlım olumunekankayizsmile
Bizim kızlar coşuyolar gecelerii melis yokmu melisss hep o ayartıyo sempatiksalakcinni gerçi bu sefer kevser ayartmış kek demişş devamı gelmiş maşallah :mymeka:
Kızartmadan az yidimm çünkü üçe böldük arkadaşlarla hehee payıma düşeni yedim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
yürüyerek gidinnn ya da giderken azcıkk yürüyün romantik de yaparsınızz yolda elelee aklinialirimsmileNe güzel boshayallersmile
Akşama kayınvalidemlere gidicez eşimle orda kalıcaz benim spor işi yattı akannehir acaba ne yemek yapacak sempatiksalakcinni
kızartma derdiyle uğraşmayınca tüm enerji tad almaya gidiyodurr amannn yapmasınn kızartmaaa :bbo: kaydirigubbakcemile3Çok lezzetli oluyor yemekleri özellikle kızartması :kedi: elinden sanırım aynı şekilde bende yapıyorum ama onun yaptığı gibi olmuyo sempatiksalakcinni
Pazar öğle saatlerinde geri döneriz sanırım pazartesi eşimin seyahate gitme durumu var ütü yapmak lazım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Ütüden nefret ediyorum
nafım daha çok protein alsana kuzummm sositososito srtık spor yapıyosun biraz daha protein almalısın balımm sositososito
söyle eşine balık istesin akşama annesindenn bayanssulusmile
yürüyerek gidinnn ya da giderken azcıkk yürüyün romantik de yaparsınızz yolda elelee aklinialirimsmile
ben geldimmmmmm baya yoktum ramazandan sonra yani kilom aynı ne aldım ne verdim hala 72 - 71 gidip gelio offffffff yaaaaa
kızartma derdiyle uğraşmayınca tüm enerji tad almaya gidiyodurr amannn yapmasınn kızartmaaa :bbo: kaydirigubbakcemile3
yaa kurutemizleyicilerdeki ütülerden alsak eve iki cos cos gömlekler kaatgibi olsaaa
sanki bi ara pazarlıyolardı tvden öyle bi alet...:hulya:
Olala, asya27+, Cigsel2010+, NaF
kızlar selaaaam,
yazdıklarım önceki sfda kalmışş
oce aldım pastel su yeşili,pırıltılı şeker pembe ve de ne renk olduunu bilmediim bi griimsi kahve
iyiyim şekerimm sennselam olala nasılsın?
kuzucumm et yemiyosunn diye balık dedimmm sempatiksalakcinnisempatiksalakcinniTünaydın canım
Daha pazartesi günü balık komasına girdim kuşum yaa o kadar sık yiyemem ki akannehir
Kayınvalidemler arabayla 1 saatlik mesafedeler nasıl yürüyelim hehe sempatiksalakcinni
Ama gece pazarı kuruyorlar orda bakayım belki orda yürürüm boshayallersmile
Canım nerelerdesin sen yaa bilmiyorumkismile
Yapmasın zatenn midem alt üst oluyo kızartma yedim mi sempatiksalakcinni
Dışarı verip ütületsek ne güzel olur boshayallersmile Kapı çalsa ütülenecek kıyafetleri toplasalar sonra geri getirseler ahh ahhhhh boshayallersmile çok mu tembelim ne sempatiksalakcinni
pastel 24Su yeşilinin numarası kaç canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?