Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

hıı evet oda olabilir canım bende bunu denicm yarın poğaçyı yapayımda..ays kızlar gömeck bizi yarın bunları görünce :tomato:yemekteyize döndü valla
dene bende yaş keki yapım biiii çok canım istedii yaa 1dilim yiyimmm:kedi:

kızzlarr bizii topa tutabilir dedim amaaaananiknanik

kıymalı çok ağır oluyoda:hulya:
bende çok sevmem zeytinyaglı azcık limonlu miss:)
anca beraber kanca beraber alacaksak birlikte alırık olumunekankayizsmilekıyamamm sana ben yaa olumunekankayizsmilecnm benimmmmm
ciddi ciddi canım istedi he.. pideler gözümden kaçmadı:1ninca:
benimde hepsinde gözüm kaldııı ama gözümüz dooydu şuan iştee bebemolumunekankayizsmile

bende çok sevmem zeytinyaglı azcık limonlu miss:)

benimde hepsinde gözüm kaldııı ama gözümüz dooydu şuan iştee bebemolumunekankayizsmile

he valla şimdilik gözümüz doysa yeter..kilolar gidincede koyduklarımızı yerik kaydirigubbakcemile2 buarada ben çıkıorum canım yarın değişik tariflerle gel keki yaparsanda ekle görelim alkisalkisalkis

he valla şimdilik gözümüz doysa yeter..kilolar gidincede koyduklarımızı yerik kaydirigubbakcemile2 buarada ben çıkıorum canım yarın değişik tariflerle gel keki yaparsanda ekle görelim alkisalkisalkis
yarıın görüşekkkk cntom opuyorumnanaktan

tamamm yapımda ekerim inaşah:lepi:

günaydın kızlar babam ameliyat oldu çok şükür iyi şimdi ya kızlar şu yeşim taşlı masaj yatakları hakkında fikri olan varmı annem gidiyormuş şeker tansiyon hatta kanseri tedavi ediyor demişler ben pek inanmadım dün akşam nette araştırdım biraz yarı yarıya yorumlar kimi çok memnun kimi felaket diyor annemde de şeker ve kemik erimesi var

Günaydın kızlarr :ecrin_bebek: geçmişi okuyup geliyorum

Bende yürüyebilsem keşke boshayallersmile

arkadaşlrrrrr rmenümü yazım, nafala birincii olmusuzz oleyyy

menüm....sabah 1dilim kepek ekmegii peynir çay
ögeln...yogurtt kokfles
akşam 2 ızgara köfte salataaa bolcaa.....çay 2 adet kuru pasta mandalinaa

Tebrik ederim canım :hooray:

melisdeniz ve naf tebrik ederim sizi yine kaptınız birinciliği:lepi:a.s.:teytey:

Sağol canımm haftaya sen alırsın inşallah olumunekankayizsmile

Melissssssssss :1shok: kötükedihüso
anca beraber kanca beraber alacaksak birlikte alırık olumunekankayizsmile
ciddi ciddi canım istedi he.. pideler gözümden kaçmadı:1ninca:

Ben isteticem sizin canınızıı :mymeka: Len diyet topiği değil resmen yemek topiği olmuşş kafamçokkarıştı yazık günahh canımız çekiyo burda :roflol: :roflol:

Günaydın canım gelmiş geçmiş olsun çok sevindim babanın iyi olmasına olumunekankayizsmile

Benim yatak hakkında fikrim yok canım yardımcı olamadım kusura bakma
gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…