- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #20.241
kızz ozamnda kuru olurr kurabiye..şöyle yapp cnm öllçüyüü katı yag sıvı yag olarak 2ye bölsırnaşık şey
pide ve lahmacuncokacimcoook üzrinede marul..dilim dilim soğan eyvahedigeldismile yanınada ayran kolada olabilir :roflol:
dene bende yaş keki yapım biiii çok canım istedii yaa 1dilim yiyimmm:kedi:hıı evet oda olabilir canım bende bunu denicm yarın poğaçyı yapayımda..ays kızlar gömeck bizi yarın bunları görünce :tomato:yemekteyize döndü valla
of offfff marul limonu sıkıp yiycen..ayran daha biii ymuşatır...içimizi):
soganıda maydonuzud aeksik etmicen walahi kızzz:dance:
dene bende yaş keki yapım biiii çok canım istedii yaa 1dilim yiyimmm:kedi:
kızzlarr bizii topa tutabilir dedim amaaaananiknanik
bu tamm diyet yeemgii amaaaa benim imaaltım deil yanlız:)kötükedihüso
ben soganıı severim...bazı yemeklerde güzell oluyor balıklada:)soğanda tam biiştah açıcı yani:)
olan olduu napalım..artık ben ceza alırımm-tatlicadiarzu-valla ben başlatmadım kek tarifinden sonra oldu ne olduysa:roflol:
tarifimiii pirinç zeytinyaglı galiba.ben yapmadım.:uhm:kıymalımı bu yoksa sırf pirinçmi:hulya:
tarifimiii pirinç zeytinyaglı galiba.ben yapmadım.:uhm:
ben soganıı severim...bazı yemeklerde güzell oluyor balıklada:)
olan olduu napalım..artık ben ceza alırımm-tatlicadiarzu-
bende çok sevmem zeytinyaglı azcık limonlu miss:)kıymalı çok ağır oluyoda:hulya:
benimde hepsinde gözüm kaldııı ama gözümüz dooydu şuan iştee bebemolumunekankayizsmileanca beraber kanca beraber alacaksak birlikte alırık olumunekankayizsmilekıyamamm sana ben yaa olumunekankayizsmilecnm benimmmmm
ciddi ciddi canım istedi he.. pideler gözümden kaçmadı:1ninca:
bende çok sevmem zeytinyaglı azcık limonlu miss:)
benimde hepsinde gözüm kaldııı ama gözümüz dooydu şuan iştee bebemolumunekankayizsmile
yarıın görüşekkkk cntom opuyorumnanaktanhe valla şimdilik gözümüz doysa yeter..kilolar gidincede koyduklarımızı yerik kaydirigubbakcemile2 buarada ben çıkıorum canım yarın değişik tariflerle gelkeki yaparsanda ekle görelim alkisalkisalkis
yarıın görüşekkkk cntom opuyorumnanaktan
tamamm yapımda ekerim inaşah:lepi:
kızlar slm
dün bi saat bugün bi bçk saat yürüyüş yaptım..
bu akşam da boğazımı tutamadım..
galiba kilomu koruduğumu gördükçe porsiyonları yavaş yavaş arttırıyorum.. ama böyle devam edersem iyi olmucak hiççççç...
arkadaşlrrrrr rmenümü yazım, nafala birincii olmusuzz oleyyy
menüm....sabah 1dilim kepek ekmegii peynir çay
ögeln...yogurtt kokfles
akşam 2 ızgara köfte salataaa bolcaa.....çay 2 adet kuru pasta mandalinaa
melisdeniz ve naf tebrik ederim sizi yine kaptınız birinciliği:lepi:a.s.:teytey:
anca beraber kanca beraber alacaksak birlikte alırık olumunekankayizsmile
ciddi ciddi canım istedi he.. pideler gözümden kaçmadı:1ninca:
günaydın kızlar babam ameliyat oldu çok şükür iyi şimdi ya kızlar şu yeşim taşlı masaj yatakları hakkında fikri olan varmı annem gidiyormuş şeker tansiyon hatta kanseri tedavi ediyor demişler ben pek inanmadım dün akşam nette araştırdım biraz yarı yarıya yorumlar kimi çok memnun kimi felaket diyor annemde de şeker ve kemik erimesi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?