- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #20.301
sen harika gidiyorsun tatlım :hulya: önemli olan buSağol olalacımm ama inan günden güne azalan paylaşımı gördükçe motivasyonum düşüyor
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine sanada iyi pazarlar Aleyküm selam canım öpüyorum çok opuyorumnanaktan
sen harika gidiyorsun tatlım :hulya: önemli olan bu
ben de üzülüyorum bazen ama bi düşer bi artar belli olmazzz ki olumunekankayizsmile
ya evet çayı şekersiz içemiyorum 2 şekerli içiyorum napsamki şekeri bıraksammı?:gitme:
bu arada öğlen menüme gelince
bir adet çıtır gevrek
çay şekerli tabi
biraz krem peynir
yarım salkım üzüm
şimdide ara için çay ve kraker
Canım çok açık ve tek şekerli olarak içmeye başlarsan şekeri yavaş yavaş kesersin bir bakmışsın şekersiz içmeye başlamışsın emin ol tadı daha güzel ben 6 senedir filan şekersiz içiyorum içtiğim hiçbir içeceğe şeker eklemiyorum sempatiksalakcinni
Aygüncüm gevrek dediğin bildiğimiz gevrek mi ?
yani simit egede gevrek denir yaaa..sositososito
SİMİT VE KAŞAR PEYNİRİ HÜPLETMEK İSTİYORUM...
ALDIĞIM KALORİYİ GÜPLETMEK İÇİN 118 DAKİKA YANİ YAKLAŞIK
İKİ SAAT YÜRÜMEM GEREKİYOR.
Açıklama :
1 tane simit yaklaşık olarak 300 kcal.
1 kibrit kutusu büyüklüğünde kaşar peyniri (30 gr) yaklaşık olarak 125 kcal.
Bu kadar az kaşar tükettiğimizi farzetsek bile bu hüpletmeyle toplam 425 kcal alıyoruz.
20 dakika yürüyerek -orta hızda- harcadığınız kalori ise yaklaşık 72 kalori.
Bunu gördükten sonra bakalım gevrek&simit yermiyiz :roflol: :roflol: :roflol:tüüüh bu olmadı işte..:1no2:
yavaş yavaş azalt cnm önce bi bçk sonra bir gerisi gelir..ya evet çayı şekersiz içemiyorum 2 şekerli içiyorum napsamki şekeri bıraksammı?:gitme:
cnm klasik öğle yemeği yeseydin keşke..bu arada öğlen menüme gelince
bir adet çıtır gevrek
çay şekerli tabi
biraz krem peynir
yarım salkım üzüm
şimdide ara için çay ve kraker
yaaa boşuna mı hesaplıyodum bütün o kalorileriiiii gram grammm sempatiksalakcinni
Bunu gördükten sonra bakalım gevrek&simit yermiyiz :roflol: :roflol: :roflol:
özgecim melis bu işin uzmanıııımelis çim cumartesi günü bizim iş yerindeki arkadaşlar gelecekler oturmaya senin bilgilerinden faydalanmak istiyorum inan yapmaya yapmaya kek yapmayı bile unutmuşum hem kolay hem çok güzel tarifler istiyorum senden akıllarında kalsın aaa ne marifetli kız desinler benim için kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana gerçekten bana fikir verin kızlar yaaa
Bende yürüyebilsem keşke boshayallersmile
Tebrik ederim canım :hooray:
saoll nafımm bende seniii ortişim
Melissssssssss :1shok: kötükedihüsoakannehirakannehir
Ben isteticem sizin canınızıı :mymeka: Len diyet topiği değil resmen yemek topiği olmuşş kafamçokkarıştı yazık günahh canımız çekiyo burda :roflol: :roflol:olduuu artık olannn
noluyo gece bu kızlara anlamadım yaaa kekler pohacalar pideler en sonunda da yaprak sarması o bitirdi beni ya olsada yesek
asyacım biz gece gece azıyoz zatennnn
Günaydın tatlım olumunekankayizsmile
Bizim kızlar coşuyolar gecelerii melis yokmu melisss hep o ayartıyo sempatiksalakcinni gerçi bu sefer kevser ayartmış kek demişş devamı gelmiş maşallah :mymeka:
hee kötü kedi ben:roflol:
aygüncüm melise bakmaaaa çokk azzz yiyoo o sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
olalaa dogruu çözmüş benii az yerim ebn yaa alıştım artıkk:lepi:
hheheh gelmiş benimmm şuçdaşiımm:içelim:slm kızlaR nasılsınız..gördünüzmü bizim tarifleri gece döktürdük biraz ama yemedik nafcım gözümüzü doyuruoz hakket gece çok canım çekmiştisırnaşık şey
ben çayııı 18 yaşından berii şekersiz içerimmmmvereliniortakya evet çayı şekersiz içemiyorum 2 şekerli içiyorum napsamki şekeri bıraksammı?:gitme:
özgemm nasılsın yaaa senle konuşmayı özledimmkafamçokkarıştımelis çim cumartesi günü bizim iş yerindeki arkadaşlar gelecekler oturmaya senin bilgilerinden faydalanmak istiyorum inan yapmaya yapmaya kek yapmayı bile unutmuşum hem kolay hem çok güzel tarifler istiyorum senden akıllarında kalsın aaa ne marifetli kız desinler benim için kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana gerçekten bana fikir verin kızlar yaaa
kızlar bugün de bi bçk saat yürüyüş yaptım
özgecim melis bu işin uzmanıııı
ilgilenirsen bende yapması kolay elmalı çizkeyk tarifi var pasta gibi ama çok hafif oluyo..
ama bence melis sana güzel bi menü yapar :hulya:
şimsikk pratikk tarifleri yazrım 1 tatlı bi tuzluuu özge olişim sende istersen yapp biraz kaloori al:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?