Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

:gitme:

canım yanlış hatırlamıyosam sen zaten aramıza yeni katıldın.sen üstüne alınma

vereliniortakyok canım alınmıyorum.haklısınız aslında..cokacimcoookeğer beceremezsem 1 2 iki hafta sonra yani hevesim geçerse silin beni diycem zaten.yani şutlanmadan gitmek lazım demi ama..sempatiksalakcinni

vereliniortakyok canım alınmıyorum.haklısınız aslında..cokacimcoookeğer beceremezsem 1 2 iki hafta sonra yani hevesim geçerse silin beni diycem zaten.yani şutlanmadan gitmek lazım demi ama..sempatiksalakcinni

aşk olsun canım yaa şutlamak olur mu.paylaşımda bulunman menülerini paylaşman buraya düzenli gelmen senin için daha iyi.biz herkesin iyiliği için söylüyoruz.kesinlikle hevesim geçer diye bile düşünme.

neşeli cigsel gülsu ege bunları ben hiç göremiyorum burda listede varlar ama bide hazalım var ama o kilosunu bildiriyo sanırım

işte bizde bundan bahsediyoruz nafcım.ara sıra gelenleride çıkaralım.

Evet aslında ben bir durum değerlendirmesi yapayım listede

kaydirigubbakcemile5

Hevesin geçmezzz bu yolda hep beraberizz aygüncümm zayıflamadan gitmek yokk olumunekankayizsmile kilo alsanda versende burda olmanı istiyorum benn olumunekankayizsmile

neşeli cigsel gülsu ege bunları ben hiç göremiyorum burda listede varlar ama bide hazalım var ama o kilosunu bildiriyo sanırım

Hazal kilo bildirimine geliyor ama diğer arkadaşlarımız maalesef yoklar

kızlar ben çıkıyorum...fındıkzadeye gitcem.gidip gelmem akşam üstünü bulur hemen hemende.öpüyorum sizleri.akşam lesliee yapcam.yürüyüşe çıkamıyorum havalar iyice soğuttu

kızlar ben çıkıyorum...fındıkzadeye gitcem.gidip gelmem akşam üstünü bulur hemen hemende.öpüyorum sizleri.akşam lesliee yapcam.yürüyüşe çıkamıyorum havalar iyice soğuttu

Gülegüle canımm öptüm olumunekankayizsmile

buralarda çok soğudu yaa hırkalarla oturuyoruz evde kızımda hasta oldu yine dün 39.5 kadar cıktı atesi bi türlü düşüremedim birazdan kayınvalidemgil gelcek bende onu hastaneye götürcem buarada kayınvalidemler iki üç gün bende kalabilirler giremiyebilirim buraya haberiniz olsun

Geçmiş olsun canım yaa :çok üzgünüm: tamam canımm siz iyi olun da yine haberleşiriz opuyorumnanaktan

Öğle yemeği saati geldi ama canım bişey istemiyor yarım gevreğim var kahvaltı gibi bişeyler yapıcam sanırım boshayallersmile

buarada bugünkü menm
12 gibi kahvaltımı yaptım 3br şekersiz çay,1dilim ekmek üzerine tereyağ
1kk peynir evde sebze meyve hiçbişey yok kızlar oyüzden bkadar oldu.bugün burann pazarı çarşıya çıkıcm yürüyüşte olacak benim için 2-3 saatten erken eve gelmm..gerçi gelince acıkıorum ama olsun

kızlar ben geldim kimse yok sanırımeyvahedigeldismile

Başka topikteydim canım

İyi sporlar o zaman sana cnm

Öğle menüm

yarım gevrek
1 kk peynir
3-4 zeytin
şekersiz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…