- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #20.461
ohaoldumsmileaf buyiir..sengözlerimebaksanab
ohaoldumsmileaf buyiir..sengözlerimebaksanab
:gitme:
canım yanlış hatırlamıyosam sen zaten aramıza yeni katıldın.sen üstüne alınma
vereliniortakyok canım alınmıyorum.haklısınız aslında..cokacimcoookeğer beceremezsem 1 2 iki hafta sonra yani hevesim geçerse silin beni diycem zaten.yani şutlanmadan gitmek lazım demi ama..sempatiksalakcinni
aşk olsun canım yaa şutlamak olur mu.paylaşımda bulunman menülerini paylaşman buraya düzenli gelmen senin için daha iyi.biz herkesin iyiliği için söylüyoruz.kesinlikle hevesim geçer diye bile düşünme.
işte bizde bundan bahsediyoruz nafcım.ara sıra gelenleride çıkaralım.
şöyle yapalım o zaman.belki gün içinde sohbete zamanı omayanlarımız var.hergün menü paylaşımında bulunmayan,ve cumaları bildirime geciken,mazereti olmadan önceden haber vermeden hiç bildirim yapmayanları çıkaralım
vereliniortakyok canım alınmıyorum.haklısınız aslında..cokacimcoookeğer beceremezsem 1 2 iki hafta sonra yani hevesim geçerse silin beni diycem zaten.yani şutlanmadan gitmek lazım demi ama..sempatiksalakcinni
neşeli cigsel gülsu ege bunları ben hiç göremiyorum burda listede varlar ama bide hazalım var ama o kilosunu bildiriyo sanırım
kızlar ben çıkıyorum...fındıkzadeye gitcem.gidip gelmem akşam üstünü bulur hemen hemende.öpüyorum sizleri.akşam lesliee yapcam.yürüyüşe çıkamıyorum havalar iyice soğuttu
buralarda çok soğudu yaa hırkalarla oturuyoruz evde kızımda hasta oldu yine dün 39.5 kadar cıktı atesi bi türlü düşüremedim birazdan kayınvalidemgil gelcek bende onu hastaneye götürcem buarada kayınvalidemler iki üç gün bende kalabilirler giremiyebilirim buraya haberiniz olsun
kızlar ben geldim kimse yok sanırımeyvahedigeldismile
buarada bugünkü menm
12 gibi kahvaltımı yaptım 3br şekersiz çay,1dilim ekmek üzerine tereyağ
1kk peynir evde sebze meyve hiçbişey yok kızlar oyüzden bkadar oldu.bugün burann pazarı çarşıya çıkıcm yürüyüşte olacak benim için 2-3 saatten erken eve gelmm..gerçi gelince acıkıorum ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?