- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #20.481
slm ben bahar. hepinizle tanıstıgıma şimdiden memnun oldum. bende kilomdan rahatsızım ama bir türlü kilo veremiyorum
sağol nafcım hastaneden geldim şimdi geniz akıntısı varmıs sinüzüt var herhalde dedi dr.
misafirimde gelmedi daha görümcemde eklendi şimdi akşam gelceklermiş yemekli üf ne yapcam ya
kimse yokmu????????????????????????????kızlar nerdesiniz ? azcık laflayım demiştim burda ama kimse yokkkkkk
hamarat mervee :hulya:haklısın canım valla bi dilim ekmek daha az kalorili.kendimi avutuyorum işte.yaa ev temi aslındada babam bu hafta gececi.bütün hafta uyuyo olcak evde gündüzlerive ben hiç iş yapamicam.ancak akşamları yapabilirim o da ne kadar olur düşünün işte.o yüzden bugün yapimde güzelce.
kaç tırnağın kırıldı şekerimmBen fikir verdim ama beğenmedin herhalde hıhh naniknanik
Benim tırnaklarıma nazar değdi sanırım kenarlardan kırıldı bende hepsini kestim yeniden uzatıcam sempatiksalakcinni
Hoşgeldin cnm a.s.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine olumunekankayizsmile
Deprem mii akannehir
Günaydın canım güzel bir kahvaltı olmuş kaydirigubbakcemile2
Sıkma canını bugün toparlarsın kendini canım olumunekankayizsmile
Tahta kurusu formları sevmiyorum ben yaa katır kutur bişiyy sempatiksalakcinni
Günaydın şekerim Şeniz
pazartesi sendromuna yakalandım sanırım akannehir
İzmir de serinn bugün kısa kollu giydim ama üşüyorum :kedi:
hayırdır cnm naptı eşin bayanssulusmileCumartesi akşam
Foruma ve eşime kızgınlığım yemekten çıktı yinee
2 tane pis lahmacun yedim :kedi: ( sokak lahmacunu kaydirigubbakcemile3 ben pis lahmacun diyorum ama dükkanda satılıyor)
ayran içtim
Pazar günü
sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
2-3 çatal sucuklu yumurta
2-3 tane zeytin
salatalık
şekersiz çay
Kahvaltı öğle saatine denk geldiği için öğle yemeği yok
Akşam
4-5 tane kızartma balık (sardalya)
salata
5-6 tane zeytin
2 dilim ekmek
3-4 tane ceviz vee günün bombasıı 2 haftadır canım istiyordu ama yemiyordumm kazandibiiiii :kedi: yedim bir porsiyon :kedi:
Bugün sabah
1 patatesli poğaça ( geç kaldım patron bastı ancak poğaça yiyebildim )
şekersiz çay
bence de cnm üstelik takip etmen kolaylaşır..yanlış bilmiyosam düzenli olarak gelenler olala merve mehay naf kevser melis tinkerbell bide ben özge vardı oda giremiyo artık bence öbürlerini listeden sil gelen giden yok arada bi ceee deyip gidiyolar bildirimde yapmıyolar
nafcım kimse kırılmaz merak etme.eğer mazeretsiz şekilde bende böyle yaparsam benide silebilirsin yani.bence listeyi düzenle geçen hafta bildirim yapmayanlara bak.bu cumada aynı şey olursa artık silersin canım.en azından kiminle yarışıyoruz kim var kim yok tam olarak blelim
evet canım haklısın.özgede gelebilirse 9-10 kişiyiz işte.
bence deşöyle yapalım o zaman.belki gün içinde sohbete zamanı omayanlarımız var.hergün menü paylaşımında bulunmayan,ve cumaları bildirime geciken,mazereti olmadan önceden haber vermeden hiç bildirim yapmayanları çıkaralım
görüşürüz şekerimkızlar ben çıkıyorum...fındıkzadeye gitcem.gidip gelmem akşam üstünü bulur hemen hemende.öpüyorum sizleri.akşam lesliee yapcam.yürüyüşe çıkamıyorum havalar iyice soğuttu
geçmiş olsun cnm..buralarda çok soğudu yaa hırkalarla oturuyoruz evde kızımda hasta oldu yine dün 39.5 kadar cıktı atesi bi türlü düşüremedim birazdan kayınvalidemgil gelcek bende onu hastaneye götürcem buarada kayınvalidemler iki üç gün bende kalabilirler giremiyebilirim buraya haberiniz olsun
kızayımmm mııı naff sempatiksalakcinniÖğle yemeği saati geldi ama canım bişey istemiyor yarım gevreğim var kahvaltı gibi bişeyler yapıcam sanırım boshayallersmile
kızdımmm çoook kızdımm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinniÖğle menüm
yarım gevrek
1 kk peynir
3-4 zeytin
şekersiz çay
bence çok yorma kendini asyacımsağol nafcım hastaneden geldim şimdi geniz akıntısı varmıs sinüzüt var herhalde dedi dr.
misafirimde gelmedi daha görümcemde eklendi şimdi akşam gelceklermiş yemekli üf ne yapcam ya
olur o kadar cnm yoksa patlarsın böyle daha kontrollü kaydirigubbakcemile2Ya ben 67 kiloya düştüm diye kaçamakları arttırdım kendimi frenlemem lazım boshayallersmile
Tünaydın canım
Daha pazartesi günü balık komasına girdim kuşum yaa o kadar sık yiyemem ki akannehir
Kayınvalidemler arabayla 1 saatlik mesafedeler nasıl yürüyelim hehe sempatiksalakcinni
Ama gece pazarı kuruyorlar orda bakayım belki orda yürürüm boshayallersmile
Canım nerelerdesin sen yaa bilmiyorumkismile
Yapmasın zatenn midem alt üst oluyo kızartma yedim mi sempatiksalakcinni
Dışarı verip ütületsek ne güzel olur boshayallersmile Kapı çalsa ütülenecek kıyafetleri toplasalar sonra geri getirseler ahh ahhhhh boshayallersmile çok mu tembelim ne sempatiksalakcinni
ne kadar uğraşmıştın ki cnm? ben ilk 10 gün gr verememiştim düşün yani..selam kızlarrrrrr yalan yok ramazandan sonra isteğim gitti ne bilim sonuç alamayıncada şevkim kırılmadı değil ama gene hırslandım devam rejimede ne biliyim yaaaaaaa:çok üzgünüm:
Ya ben 67 kiloya düştüm diye kaçamakları arttırdım kendimi frenlemem lazım boshayallersmile
selam kızlar.
akşamki menüm
yarım tabak makarna (küçük tabak)
bir tavuk but(küçükkk)
bir kase çorba
ama halada karnım açççsempatiksalakcinni
selamm kizlar nasilsiniz?? benim keyfim yerinde.bayramdan beri dikkat etmiyordum.2 kilo kadar almistim. 1 haftadir yine dikkat ediyorum. yine eski kiloma gelmisim.85.6 yim.
uzundur dikkat etmemenin acisini yasiyorum. sanki yeni diyete baslamis gibi cok acikiyorum.
bugunku menum.
sabah 2 dilim ekmek, 1 yumurta, 3 zeytin 1 domates
ara 2 fincan sekerli sutlu kahva
oglen 1 salkim uzum
ara 2 kraker
aksam bir buyuk kase salata( icinde yarim haslanmis tavuk gogusu.) yarim kizarmis dilim ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?