Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sağol nafcım hastaneden geldim şimdi geniz akıntısı varmıs sinüzüt var herhalde dedi dr.
misafirimde gelmedi daha görümcemde eklendi şimdi akşam gelceklermiş yemekli üf ne yapcam ya

sağol nafcım hastaneden geldim şimdi geniz akıntısı varmıs sinüzüt var herhalde dedi dr.
misafirimde gelmedi daha görümcemde eklendi şimdi akşam gelceklermiş yemekli üf ne yapcam ya

Gelmiş geçmiş olsun canım benim olumunekankayizsmile

kimse yokmu????????????????????????????kızlar nerdesiniz ? azcık laflayım demiştim burda ama kimse yokkkkkk

Başka konudaydım canım görmedim kusura bakma :kedi:

Ya ben 67 kiloya düştüm diye kaçamakları arttırdım kendimi frenlemem lazım boshayallersmile

hamarat mervee :hulya:

kaç tırnağın kırıldı şekerimm
güneş gidince çok soğuyor hava haliyle evde çok üşüyorum ben boshayallersmile

hayırdır cnm naptı eşin bayanssulusmile
bence dağıtmamışsın cnm..
yalnız kayınvaldenin menüsünü göremedim sankimm sempatiksalakcinni

bence de cnm üstelik takip etmen kolaylaşır..

bence de

kızlar ben çıkıyorum...fındıkzadeye gitcem.gidip gelmem akşam üstünü bulur hemen hemende.öpüyorum sizleri.akşam lesliee yapcam.yürüyüşe çıkamıyorum havalar iyice soğuttu
görüşürüz şekerim
nasıl yapılıyo bu leslie çözemedim evde yürüme bantsız falan tam bi muamma benim için anlatsanıza kızlar boshayallersmile

geçmiş olsun cnm..

Öğle yemeği saati geldi ama canım bişey istemiyor yarım gevreğim var kahvaltı gibi bişeyler yapıcam sanırım boshayallersmile
kızayımmm mııı naff sempatiksalakcinni

Öğle menüm

yarım gevrek
1 kk peynir
3-4 zeytin
şekersiz çay
kızdımmm çoook kızdımm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
zemuszemus

bence çok yorma kendini asyacım

Ya ben 67 kiloya düştüm diye kaçamakları arttırdım kendimi frenlemem lazım boshayallersmile
olur o kadar cnm yoksa patlarsın böyle daha kontrollü kaydirigubbakcemile2

selam kızlarrrrrr yalan yok ramazandan sonra isteğim gitti ne bilim sonuç alamayıncada şevkim kırılmadı değil ama gene hırslandım devam rejimede ne biliyim yaaaaaaa:çok üzgünüm:

bu arada bugün bi bçk saat yürüyüş yaptım.. alışveriş için geçen kısmı saymıyorum.. yakın arkadaşım hamile ona doğum günü hediyesi olarak bebiş tulum seti, çatlak önleyici krem, göğüs ucu kremi, bi bebek şort&tişört takımı ve de arabalarına şirin bi dikkat bebek var yazısı aldım..

yalnız kızlar türkiyede herkes tutturduğuna satıyor.. aldığım kremlerden biri eczanelerde 22.5 tl, mothercare'de 14.5 tl ve de joker'de 9.5 tl idi!!!!! yuh diyorum yani.. bi de insanı salak yerine koyuyolar..

bu arada ilk kez gezdim böyle bebiş mağazalarını çok hoşuma gitti.. garip hissettim kendimi..

yalnız hamile kıyafeti yok resmen.. pijama gibi 2-3 şey yapmışlar onları da uçuk fiyatlara satıyolardı hiççç beğenmedim..

selamm kizlar nasilsiniz?? benim keyfim yerinde.bayramdan beri dikkat etmiyordum.2 kilo kadar almistim. 1 haftadir yine dikkat ediyorum. yine eski kiloma gelmisim.85.6 yim.
uzundur dikkat etmemenin acisini yasiyorum. sanki yeni diyete baslamis gibi cok acikiyorum.
bugunku menum.
sabah 2 dilim ekmek, 1 yumurta, 3 zeytin 1 domates
ara 2 fincan sekerli sutlu kahva
oglen 1 salkim uzum
ara 2 kraker
aksam bir buyuk kase salata( icinde yarim haslanmis tavuk gogusu.) yarim kizarmis dilim ekmek

selam kızlar.
akşamki menüm
yarım tabak makarna (küçük tabak)
bir tavuk but(küçükkk)
bir kase çorba
ama halada karnım açççsempatiksalakcinni

Son düzenleme:

canım sabahki menn sadece yumurta zeytin ve domatesmi??

ayr bugünkü menüm kızlar
yarım kase tarhana çorbası-salata
2dilim ekmek
biber kızartması yoğurt
ardından sirkeli su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…