- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #20.501
manisa nın ilçesindeyim ben canım..[/COLOR][/B]
peki siz nerdesiniz görünmüyodaboshayallersmile
manisa alaşehir zemuszemusdeyim ben..
alaşehir biliorum evet..gördeside duymuşsunuzdur ozaman
tabiki çok duydum fakat hiç gitmedim.opuyorumnanaktan
anladım..memnn oldum vereliniortakkaydirigubbakcemile3
hee doyydunmu bunlarla pekiiiaklinialirimsmilegünaydın..
bugünkü kahvaltım
2 dilim çavdar ekmeği
biraz peynir
az reçel
çay
güle güle kullan cnm klasik ama hareketliler çift renkler çünkü bence gayet güzel bi çok kıyafetle kullanabilirsin
yalnız siyah-gri değil siyah-mavi gözüküyo resimler benim bilgisayarda?
topuğunu hiç göremedim resimlerden ama çift renkli olması iyi bence..
olalaa siyah girii topuguda 5cm geçmezz:)
benim kosmo hala gelmediii aboneyim kargo getiriyor 4 küsura geliyo..
bazen de hep gecikiyor akibetinin peşine düşüyorum umarım bu ay da yaşamam o sıkıntıyı ya..
cosmoyu her ay alıyorum ama büyük marketlerden...7tl...abone olsammıki bende 4tlmi:bbo:
:kedi:
:lepi::lepi::lepi:yanlış bilmiyosam düzenli olarak gelenler olala merve mehay naf kevser melis tinkerbell bide ben özge vardı oda giremiyo artık bence öbürlerini listeden sil gelen giden yok arada bi ceee deyip gidiyolar bildirimde yapmıyolar
geeldimm cnm anaca girebildimmm misafirlerim varıdıı anca gitler geç olduu saat 12 olmuşgeceninnnn kimsede yok zatenvereliniortakmelissss yoksun bugünn
tinkerbell de yarın gelecek.. özledim valla..
kaç tırnağın kırıldı şekerimm
güneş gidince çok soğuyor hava haliyle evde çok üşüyorum ben boshayallersmile
hayırdır cnm naptı eşin bayanssulusmile
bence dağıtmamışsın cnm..
yalnız kayınvaldenin menüsünü göremedim sankimm sempatiksalakcinni
kızayımmm mııı naff sempatiksalakcinni
kızdımmm çoook kızdımm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
zemuszemus
olur o kadar cnm yoksa patlarsın böyle daha kontrollü kaydirigubbakcemile2
selam kızlarrrrrr yalan yok ramazandan sonra isteğim gitti ne bilim sonuç alamayıncada şevkim kırılmadı değil ama gene hırslandım devam rejimede ne biliyim yaaaaaaa:çok üzgünüm:
bu arada bugün bi bçk saat yürüyüş yaptım.. alışveriş için geçen kısmı saymıyorum.. yakın arkadaşım hamile ona doğum günü hediyesi olarak bebiş tulum seti, çatlak önleyici krem, göğüs ucu kremi, bi bebek şort&tişört takımı ve de arabalarına şirin bi dikkat bebek var yazısı aldım..
yalnız kızlar türkiyede herkes tutturduğuna satıyor.. aldığım kremlerden biri eczanelerde 22.5 tl, mothercare'de 14.5 tl ve de joker'de 9.5 tl idi!!!!! yuh diyorum yani.. bi de insanı salak yerine koyuyolar..
bu arada ilk kez gezdim böyle bebiş mağazalarını çok hoşuma gitti.. garip hissettim kendimi..
yalnız hamile kıyafeti yok resmen.. pijama gibi 2-3 şey yapmışlar onları da uçuk fiyatlara satıyolardı hiççç beğenmedim..
selamm kizlar nasilsiniz?? benim keyfim yerinde.bayramdan beri dikkat etmiyordum.2 kilo kadar almistim. 1 haftadir yine dikkat ediyorum. yine eski kiloma gelmisim.85.6 yim.
uzundur dikkat etmemenin acisini yasiyorum. sanki yeni diyete baslamis gibi cok acikiyorum.
bugunku menum.
sabah 2 dilim ekmek, 1 yumurta, 3 zeytin 1 domates
ara 2 fincan sekerli sutlu kahva
oglen 1 salkim uzum
ara 2 kraker
aksam bir buyuk kase salata( icinde yarim haslanmis tavuk gogusu.) yarim kizarmis dilim ekmek
selam kızlar.
akşamki menüm
yarım tabak makarna (küçük tabak)
bir tavuk but(küçükkk)
bir kase çorba
ama halada karnım açççsempatiksalakcinni
günaydın kızlar,
dün akşam evde yemek yok diye yine 1 dilim su böreği yedim yok bu böyle olmayacak akşam tavuk haşlayıp salatasını yapayım ben yoksa o verdiğim 2 kiloda 2 günde geri geleck valla :sinifsinif: havalar soğudu yataktan kalkamaz oldum sabah yine kahvaltı hazırlamaya kalkamadım bir pohaça yedim yaaa bana ne oluyor kızlarrrrrr hevesimi mi kaybettim yoksa tembellik mi çöktü naffff plateside yapmıyorum 4 gündür çok soğuk ev akşamları battaniyenin içinden çıkamıyorum
aaaaaaa naf gelmiş nasılsın canım?
günaydın fıstıklarrr opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?