Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın..
bugünkü kahvaltım
2 dilim çavdar ekmeği
biraz peynir
az reçel
çay
hee doyydunmu bunlarla pekiiiaklinialirimsmile

iygeclerr arkadşalrr geceninn körü olmuş..menümü yazımsempatiksalakcinni
sabah 1dilimkpek ekmek,1yumurta çay
öglen yogurt
akşam 2yemek kaşıgı pilav ve bi parça tavık kaydirigubbakcemile22 mandalina...

günaydın kızlar,
dün akşam evde yemek yok diye yine 1 dilim su böreği yedim yok bu böyle olmayacak akşam tavuk haşlayıp salatasını yapayım ben yoksa o verdiğim 2 kiloda 2 günde geri geleck valla :sinifsinif: havalar soğudu yataktan kalkamaz oldum sabah yine kahvaltı hazırlamaya kalkamadım bir pohaça yedim yaaa bana ne oluyor kızlarrrrrr hevesimi mi kaybettim yoksa tembellik mi çöktü naffff plateside yapmıyorum 4 gündür çok soğuk ev akşamları battaniyenin içinden çıkamıyorum

3 tane tırnağım kırıldı canım iki tane orta parmak diğeri başparmak çok kötü duruyordu kestimm bende bayrama kadar uzar zaten sempatiksalakcinni

Kayınvalidemlere geç gittik o yüzden yemeğe gitmedik pis lahmacun yedim bende sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Evet kızmakta haklısın canım o kadar şey söyleyip gevrek yemem saçma oldu ama yiyecek başka bişey yoktu evden yemek getiremeyince maalesef olmuyor burda bişey boshayallersmile

selam kızlarrrrrr yalan yok ramazandan sonra isteğim gitti ne bilim sonuç alamayıncada şevkim kırılmadı değil ama gene hırslandım devam rejimede ne biliyim yaaaaaaa:çok üzgünüm:

Ben aldım da noldu kuşum benimde şevkim kırıldı bu hafta almayayım da kilo akannehir

Allah analı babalı büyütsün canım arkadaşında gülegüle kullansın aldıklarını olumunekankayizsmile

İçin depreştiyse çocuk zamanı gelmiş demekki :icecream: :icecream:

Öğle ve akşam az geldi bana canım ara öğün yapman gerekn meyveyi ana öğün yapmışsın :umursamaz: hıı diyceksin ki sen söylüyosun da kendin yapıyomusun hayır bende meyve yemiyorum ama napim olmuyoo canım istemiyo :tomato:

selam kızlar.
akşamki menüm
yarım tabak makarna (küçük tabak)
bir tavuk but(küçükkk)
bir kase çorba
ama halada karnım açççsempatiksalakcinni

Ekmek olmadığı için öyledir yada hızlı yemişsindir ondan canım alışırsın zamanla sık dişini olumunekankayizsmile

Günaydın canım evet hadi topla kendini moral verelim birbirimize olumunekankayizsmile

Dün akşamki menüm

yarım kase çorba
1 dilim kıymalı lazanya

3-4 ceviz
1 kuru incir

Sabah
1 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek
1 adet tavada yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
şekersiz çay

şimdi yeşil çay yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…