Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

amin canımm inşallah.hee 57 kiloyken bile harika görünüyosun maşallah peri kızı gibi bence kendine uçuk hedefler koyupta canını sıkma.55 tam ideal sana Şeniz

Tamam şimdilik öyle olsun.
Duruma göre hareket ederim.
Bi kaç beden büyüdüm.
Eski kıyafetlerim olmuyor.
En azından hamile kalana kadar zayıflayayım

bencede 55-56 iyidir canım yaaa.bu arada düğün resimlerine falan baktım.çok güzelsin orda.kaç kiloydun düğününde.ayrıca evin harika..

Nerden gördün kız sempatiksalakcinni

Dışarıda mı tartılacaksın peki ?

Hemen bu sabahtan başlayayım.
2 Dilim ev yapımı kek.
Bir kupa böğürtlen çayı.
Ayrıca evde netim yok hafta sonu bildirim yapamam

Kek miii akannehir akannehir

Cuma günü bildirim günü zaten canım benimde evde yok internetim pazar günleri paylaşımda bulunamıyorum bu yüzden problem olmaz yani

selin profilinden baktım nafcıımm

Benim açtığım konulardan bakmıştır.

Valla bilmiyorum bişiler yapıcam olmazsa bu cuma alırım.
Cuma bildiremezsem pazartesi bildiririm olur mu:uhm:

Kek evet olmaz mı:uhm:

cuma sabah işe giderken eczanede falan tartılma şansın yok mu canım.
neyse sen tartı alana kadar idare edelim.ama bildirimlerini ihmal etme

kızlar bişey sorcam.şimdi domates salatalık acayip uçuk fiyatlara çıktı.e biz diyettekilerinde kahvaltılarının olmazsa olmazı bunlar.bacula napcaz.bunların yerine ne tüketebiliriz.kahvaltı menümüzü nasıl ayarlayabiliriz.hayır pahalılıgından geçtim domateslerde lezzet yok.yesen bi dert yemesen bi dert verdiğin paraya yazık.peynir zeytin tmm her zaman oluyo hemen hemen.ee başka napcaazzz (

cuma sabah işe giderken eczanede falan tartılma şansın yok mu canım.
neyse sen tartı alana kadar idare edelim.ama bildirimlerini ihmal etme

Temem...
Siz kaç kilosunuz kızlar listeyi bi öne koysanızda bende fikir sahibi olsam ollmaz mı:uhm:

günaydın kızlaarr
kahvaltım
2 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
1 kk peynir
2 adet zeytin
tek şekerli çay
vedeee 45 dakika yürüyüş.

canım çogumuzun çizelgeleri var ama naf arkadaşımız listeyle ilgileniyo.o koyar birazdan müsait oldugunda.ben 71 kiloyum.96 dan düştüm 71 e ve hedefime 6 kilom kaldı

Kek olmaz tabiki çok kalorilii onun yerine 2 dilim ekmek yesen daha iyiydi canım :2:

Beyaz un ve şekerden uzak durman lazım çokkk canın çekmedikçe olumunekankayizsmile

evet kesercim. cokmu yoksa???

Kevser ekmeği görmedi bence az yemişsin diyecekti canım ama normal bir kahvaltı olumunekankayizsmile

Bacumm bende şirkette yiyemiyorum her zaman ama alternatif bulmak lazım sempatiksalakcinni

Temem...
Siz kaç kilosunuz kızlar listeyi bi öne koysanızda bende fikir sahibi olsam ollmaz mı:uhm:

Ben geçen cuma tablosunu paylaşayım seninle ordan bakarsın canım
boshayallersmile

günaydın kızlaarr
kahvaltım
2 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
1 kk peynir
2 adet zeytin
tek şekerli çay
vedeee 45 dakika yürüyüş.

Aygünn tebrik ederim canım çok güzell
:lepi:
canım çogumuzun çizelgeleri var ama naf arkadaşımız listeyle ilgileniyo.o koyar birazdan müsait oldugunda.ben 71 kiloyum.96 dan düştüm 71 e ve hedefime 6 kilom kaldı

Evet paylaşıcam birazdan yewrım sempatiksalakcinni

--------BAŞLANGIÇ KİLO------ŞİMDİKİ KİLO---------HEDEF KİLO
NaF---------------73-------------------------68----------------------------60-----1 kilo verdi
oyelken--------79.7-----------------------71.5--------------------------65-----1.400 gr almış (Kendi evinde tartılıp yeniden bildirecek)
neseli45--------85.9-----------------------82.5-------------------------68-----Henüz bildirim yapmadı
melisdeniz----66 --------------------------61.9------------------------59-----1 kilo verdi
Cigsel2010----71.6-----------------------72.1-------------------------65-----Henüz bildirim yapmadı
mehay----------68--------------------------62---------------------------55-----Kilosunu korumuş
merve52--------96-------------------------71---------------------------65------Kilosunu korumuş
Ggulsu----------63--------------------------60.5-----------------------57------Henüz bildirim yapmadı
asya27----------64--------------------------59---------------------------50------500 gr almış
ege1979--------97.2-----------------------92.1------------------------85------Henüz bildirim yapmadı
_kvsr_-----------66--------------------------62--------------------------55------1.100 gr almış
Hazalim1985-100-------------------------85.6-----------------------60------Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
olala------------55.7-------------------------51.7-----------------------51.2---Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
tinkerbell2----62.2-----------------------53.5-------------------------52------Kilosunu korumuş
angel2030-----65--------------------------63.3-------------------------55------Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
aygün2008-----76--------------------------76---------------------------65------Aramıza yeni katıldı

Geçen cuma tablosu... Bilgi amaçlıdır...

Son düzenleme:
kızlar şimdi kahvaltımı yapıyorum.
-1salatalık
- yarım domates (yarısı çürüktü delikafadulden )
-2 kk beyaz peynir
-6 zeytin
-papatya ekmekler varya,onların bi yaprağı sırnaşık şey ama içini çıkardım dışını yicem :roflol:

ayy canım tam 24 kilo vermşsin nasıl başardın bunu?nekadar sürede verdin peki?kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…