Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Hadi inşallahh canım olumunekankayizsmile

Evett kız hakketten bende öyle deneyeyim şu lapayı sempatiksalakcinni

Son düzenleme:

Hayırlısı olsun mervecimm sıkma canını kuşum :teselli:

Sen ne günler geçirdin atlattın bunlarıda atlatırsın eminim :1hug: a.s.

yok nafcım hiç üzülmüyorumda 4 senenin verdiği alışkanlık yüzünden yaşadığım küçk bi boşluk var o kadar.onuda burayla doldurmaya çalışıyorum.ben farkında olmadan daha 20 yaşındayken koca bi ev kadını olmuşum haberim yokmuş senağlama

manyaakk kaydirigubbakcemile2 tmm o zaman ben kesin alırım sempatiksalakcinni
Hadi inşallahh canım olumunekankayizsmile

Evett kız hakketten bende öyle deneyeyim şu lapayı sempatiksalakcinni

dene bacım yaaa.bi gün yağsız tuzsuz kısır ye işte ölmezsin korkmaa :lepi: ince bulgurdanda yapılıyo kalındanda.inceden yaparsan haşlamıyosun aynı kısır gibi kaynar suda bekletiyosun

Tahmin edebiliyorum hislerini çok iyi anlıyorum ben
:çok üzgünüm:

Ne kadar yapıcaz peki ben şeyini çıkartmayayım işin :roflol: :roflol:

Son düzenleme:
Tahmin edebiliyorum hislerini çok iyi anlıyorum ben
:çok üzgünüm:

Ne kadar yapıcaz peki ben şeyini çıkartmayayım işin :roflol: :roflol:

nafcım her öğün için bi çay bardağı bulgur ve 3 çay bardağı su.piştikten sonra içine istediğin heeeerrrrr sebzeyi doğrayabilirsin.ama lapa gününde en önemli kural süt ve süt ürünlerinden uzak duruyosun.süt yoğurt peynir.ve tuzu 1 günlük hayatından çıkarıyosun.bulgurun içine domates salatalık merul maydanoz biber ne istersen doğra.baharatta kullnabilirsin.aralarda meyve yi.bu kaddeennn :lepi:

Kazamız mübarek olsun diyim o zaman ben sempatiksalakcinni ilk fırsatta deniycem sağol dadlımm Şeniz

Kazamız mübarek olsun diyim o zaman ben sempatiksalakcinni ilk fırsatta deniycem sağol dadlımm Şeniz

dene bakalım kk nın barbie si :lepi:
hee bu arada nafcımm.resim eklicem karar verdim.96lık resmim var ama boydan deil.boydan olmasada belli yani :) annem arı sokmuş gibisin o resimde diyo sempatiksalakcinni neyse işte bi o resmimi koycam.bide şimdiki halimden 2-3 resim.şimd dışarı çıkıyorum gelince koymaya çalışcam fıstıklar.albümede ekliyimki göremeynler ordan bakar.sonra hedefe inince o zaman da koyarım

Tamam bebişim dört gözle bekliyorum :lepi: :lepi:

Mervecim hakkında hayırlısı olsun.
İlişkide taviz verdiğin zaman yürümüyor ilişkisi.
İnşallah senin için böylesi daha hayırlıdır.

Yemek yedim kızlar.
Bir tabak çorba
bir porsiyon mantarlı tavuk
Salata
biraz dayoğurtlu bezelye havuç
Birazda ekmek

buda benim öğlen menüm
bir küçük tabak ketçaplı makarna
bir kase yoğurt
biraz salata
valla evde ne varsa onlardan az az yemeğe çalışıyorum ben.ayrıca uğraşmıyorum yani..guclubacismile

hadı kızlar çıktım ben.öpüldünüzz.

Gülegüle kuşum kaydirigubbakcemile2

Yemek yedim kızlar.
Bir tabak çorba
bir porsiyon mantarlı tavuk
Salata
biraz dayoğurtlu bezelye havuç
Birazda ekmek

Ekmek porsiyonu ne kadar aceba sempatiksalakcinni diğerleri güzel ekmek olmasa da olurmuş yani canım sempatiksalakcinni ama daha ilkgünlerin yavaş yavaş onuda azaltırsın yada kesersin olumunekankayizsmile

buda benim öğlen menüm
bir küçük tabak ketçaplı makarna
bir kase yoğurt
biraz salata
valla evde ne varsa onlardan az az yemeğe çalışıyorum ben.ayrıca uğraşmıyorum yani..guclubacismile

Güzel olmuş canım olumunekankayizsmile

Bende yemeğe gidiyorum kızlar gelince menümü paylaşırım sempatiksalakcinni zaten evden getirmiştim sempatiksalakcinni

slm kızlar benide aranıza alın evlendiğimde 52 kiloydum 2 çocuktan sonra, 68 kiloda takıldım kaldım dünden beri dikkat ediyorum hayırlısı bakalım......................

29 yaşındayım, boyum 1.65,kilom 68 ,10 kilo fazlam var................

sabah yarım kek,1kase sütlü müslü yedim arada 1 elma..........................

opuyorumnanaktanselam canım hoşgeldin aramızaolumunekankayizsmileburada arkadaşlar çok güzel yardımcı oluyorlar.destek veriyolar umarım başarırsın,başarırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…