- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #20.581
ben şuan bırakmaya çalışıyorum canım 9. günüm bugün ve gitgide iyiye gidiyorum.inan çok rahatladım hem diyet yapıyorum hem sigarayla savaşıyorum bu diyet beni oyalıyor.yoksa daha zor bırakırdım herhalde..1 ay oldumu bıraktım diycem artık .sempatiksalakcinni
e yapcek bişey yok bacum.hee ben biyerde okumuştum yağsız tuzsuz kısır yiyere 15 kilo vermişti bi kız.ya zaten yağsız tuzsuz yapınca benim yaptıgım lapa meselesine uymuş oluyosun :)) ama o az yağ az tuzlu yapar bişicik olmaz
Hayırlısı olsun mervecimm sıkma canını kuşum :teselli:
Sen ne günler geçirdin atlattın bunlarıda atlatırsın eminim :1hug: a.s.
manyaakk kaydirigubbakcemile2 tmm o zaman ben kesin alırım sempatiksalakcinniYok kız vermedim bedavaya geldii hemde pahalı bir krem ve kapsül gerçekten araştırdım internetten sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Sitede +18 kısmına girebiliyosun mesela :roflol: :roflol: ilk söylediğim avantajına bak :roflol: :roflol:
İmza ekleyebiliyosun sempatiksalakcinni
Birçok yerde K.K. kartı olanlara indirim olanakları var sempatiksalakcinni Sitede yazıyor hepsini tam bilmiyorumsempatiksalakcinni
Daha bende araştırmadım ama bunlar gördüklerim, duyduklarım şekerim sempatiksalakcinni
Hadi inşallahh canım olumunekankayizsmile
Evett kız hakketten bende öyle deneyeyim şu lapayı sempatiksalakcinni
yok nafcım hiç üzülmüyorumda 4 senenin verdiği alışkanlık yüzünden yaşadığım küçk bi boşluk var o kadar.onuda burayla doldurmaya çalışıyorum.ben farkında olmadan daha 20 yaşındayken koca bi ev kadını olmuşum haberim yokmuş senağlama
manyaakk kaydirigubbakcemile2 tmm o zaman ben kesin alırım sempatiksalakcinni
Al All oraya da bulaşalım tam olsun sempatiksalakcinni
dene bacım yaaa.bi gün yağsız tuzsuz kısır ye işte ölmezsin korkmaa :lepi: ince bulgurdanda yapılıyo kalındanda.inceden yaparsan haşlamıyosun aynı kısır gibi kaynar suda bekletiyosun
Tahmin edebiliyorum hislerini çok iyi anlıyorum ben
:çok üzgünüm:
Ne kadar yapıcaz peki ben şeyini çıkartmayayım işin :roflol: :roflol:
sempatiksalakcinnineyini neyiniiiiiiisempatiksalakcinni
Tahmin edebiliyorum hislerini çok iyi anlıyorum ben
:çok üzgünüm:
Ne kadar yapıcaz peki ben şeyini çıkartmayayım işin :roflol: :roflol:
nafcım her öğün için bi çay bardağı bulgur ve 3 çay bardağı su.piştikten sonra içine istediğin heeeerrrrr sebzeyi doğrayabilirsin.ama lapa gününde en önemli kural süt ve süt ürünlerinden uzak duruyosun.süt yoğurt peynir.ve tuzu 1 günlük hayatından çıkarıyosun.bulgurun içine domates salatalık merul maydanoz biber ne istersen doğra.baharatta kullnabilirsin.aralarda meyve yi.bu kaddeennn :lepi:
Kazamız mübarek olsun diyim o zaman ben sempatiksalakcinni ilk fırsatta deniycem sağol dadlımm Şeniz
dene bakalım kk nın barbie si :lepi:
hee bu arada nafcımm.resim eklicem karar verdim.96lık resmim var ama boydan deil.boydan olmasada belli yani :) annem arı sokmuş gibisin o resimde diyo sempatiksalakcinni neyse işte bi o resmimi koycam.bide şimdiki halimden 2-3 resim.şimd dışarı çıkıyorum gelince koymaya çalışcam fıstıklar.albümede ekliyimki göremeynler ordan bakar.sonra hedefe inince o zaman da koyarım
kızlar biliyosunuz problemli giden bi ilişkim vardı.anlatmıştım size.ondan sonra bi şans daha vercem demiştim.o şans sadece bigün sürdü ama anlatmadım size.herşey netleşsin diye.bugün tam 5.gün ve konuşmuyoruz.ilk iki gün bekledim dayanmayız falan diye ne dengesiz kız demesinler diye :sinifsinif: ama bitti artık kesinleşti herşey.şimdi onun yüzünden kaybettiklerimi geri kazanmaya çalışıyorum.görüşme dediği arkadaşlarımı,akrabalarımı,facede ekleme dediklerini,hepsini yavaş yavaş geri kazanıcam.gerçekten şunu anladım,onun yüzünden yalnız bi kız oluvermişim farkında olmadan.haftasonu taksime gitmek istesem yanıma insan bulamıyorum düşünün işte.ama herşey deişecek artık
Yemek yedim kızlar.
Bir tabak çorba
bir porsiyon mantarlı tavuk
Salata
biraz dayoğurtlu bezelye havuç
Birazda ekmek
hadı kızlar çıktım ben.öpüldünüzz.
Yemek yedim kızlar.
Bir tabak çorba
bir porsiyon mantarlı tavuk
Salata
biraz dayoğurtlu bezelye havuç
Birazda ekmek
buda benim öğlen menüm
bir küçük tabak ketçaplı makarna
bir kase yoğurt
biraz salata
valla evde ne varsa onlardan az az yemeğe çalışıyorum ben.ayrıca uğraşmıyorum yani..guclubacismile
slm kızlar benide aranıza alın evlendiğimde 52 kiloydum 2 çocuktan sonra, 68 kiloda takıldım kaldım dünden beri dikkat ediyorum hayırlısı bakalım......................
29 yaşındayım, boyum 1.65,kilom 68 ,10 kilo fazlam var................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?