- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #20.561
canım çogumuzun çizelgeleri var ama naf arkadaşımız listeyle ilgileniyo.o koyar birazdan müsait oldugunda.ben 71 kiloyum.96 dan düştüm 71 e ve hedefime 6 kilom kaldı
Kek olmaz tabiki çok kalorilii onun yerine 2 dilim ekmek yesen daha iyiydi canım :2:
Beyaz un ve şekerden uzak durman lazım çokkk canın çekmedikçe olumunekankayizsmile
Kevser ekmeği görmedi bence az yemişsin diyecekti canım ama normal bir kahvaltı olumunekankayizsmile
Bacumm bende şirkette yiyemiyorum her zaman ama alternatif bulmak lazım sempatiksalakcinni
Ben geçen cuma tablosunu paylaşayım seninle ordan bakarsın canım boshayallersmile
ayy canım tam 24 kilo vermşsin nasıl başardın bunu?nekadar sürede verdin peki?kafamçokkarıştı
listeden çıkarmamız gereken 4 kişi görüyorum nafcım.hiç uğramayanlar
naafffffffff sempatiksalakcinni senin adın aşşada niye kırmızı gııı turkbayragi
kızlar şimdi kahvaltımı yapıyorum.
-1salatalık
- yarım domates (yarısı çürüktü delikafadulden )
-2 kk beyaz peynir
-6 zeytin
-papatya ekmekler varya,onların bi yaprağı sırnaşık şey ama içini çıkardım dışını yicem :roflol:
bende bende bende benide yazın 76 altı ile başladım şimdi 73 üm :)
Maşallah ne güzel azimlisiniz valla tebrik ediyorum mervecim seni a.s
O zaman daha dikkat edeyim.
Öğle yemeğinde iş yerinn ticketiyle yiyoruz.
Tatlı yemicem, çorba ve ana yemekten alıcam, bir de salata.
Bakalım ne var bu gün yemekte
bi düzeltme yapmak istiyorum canım lütfeen :lepi: 24 değil 25valla zorlu bi süreçti.psikolojim çok bozuldu.ama oldu yani.diyette 6.ayın içine girdim işte.ama zaman zaman ara verdim 1-2 hafta korudum.sıkıldıgım zamanlar bozdum bozdum tekrar başladım.ama hiçbizaman tamamen bırakmadım.ve en önemlisi yürüyüş ve spor tabisi kaydirigubbakcemile2 hoş ramazandan sonra iç yapamadım o yüzden kilo vermem durdu.ve spor yapınca yorulduguma değsin diyip kaçamakta yapmıyorum ben.işte böle böle verdim canım. :lepi:
Anlaştık NaF
He bide bende Sigarada var kızlar
Keşke bırakabilsenn
Kimler mesela mervecim boshayallersmile
Bastım parayı kazen bey de kırmızılara buladı beni :roflol: :roflol:
Hahahaaha delikafadulden delikafadulden
Bende varım diyip kaçmassın dimi anobiscimm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Tamam anlaştık bayanssulusmile
Ha gayrett bacım az kaldı vallahi :hooray:
nafcım valla bildirim yapmadı yazdıgın 4 kişi zaten ilk defa bildirime gelmemezlik yapmadılar ve paylaşımdada bulunmuyolar.
naf nası kırmzıı oldun gıı hakket :lepi:
Kısırda yasak mı kızlar bu aralar çok canım çekiyorda
çok fazla yağlı ve tuzlu yapmadıgın sürece,gereğinden fazla yemediğin sirece raatlıkla yiyebilirsin canım.
Bu hafta listede kötü fena şeyler olacak desene o zaman sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Kızz doğru söylüyorum :roflol: :roflol: 30 YTL veriyosun kırmızı yapıyolar seni şimdi kampanyası da varmış
Kutudan çıkanlar
K.K. kart
K.K. kupası ( bardakk yanii kupa diyince yanlış anlaşılmasın :roflol: )
Selülit kremi ( Ben istemiştim :roflol: )
Meyan kökü kapsülü (Ekstradan göndermiş kazen bey sağolsun sempatiksalakcinni )
kızlar biliyosunuz problemli giden bi ilişkim vardı.anlatmıştım size.ondan sonra bi şans daha vercem demiştim.o şans sadece bigün sürdü ama anlatmadım size.herşey netleşsin diye.bugün tam 5.gün ve konuşmuyoruz.ilk iki gün bekledim dayanmayız falan diye ne dengesiz kız demesinler diye :sinifsinif: ama bitti artık kesinleşti herşey.şimdi onun yüzünden kaybettiklerimi geri kazanmaya çalışıyorum.görüşme dediği arkadaşlarımı,akrabalarımı,facede ekleme dediklerini,hepsini yavaş yavaş geri kazanıcam.gerçekten şunu anladım,onun yüzünden yalnız bi kız oluvermişim farkında olmadan.haftasonu taksime gitmek istesem yanıma insan bulamıyorum düşünün işte.ama herşey deişecek artık
Anlaştık NaF
He bide bende Sigarada var kızlar
Eee ne kaldı o zaman diycek kız sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
anaammm işe başlayınca bende yaptırırım gııı sositososito ne diceemm kreme ek olarak para virdin mi hihoyyyt
kk kart ne işee yarıyo nafcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?