- 5 Temmuz 2008
- 2.265
- 34
- 683
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #20.601
sabah yarım kek,1kase sütlü müslü yedim arada 1 elma..........................
slm kızlar benide aranıza alın evlendiğimde 52 kiloydum 2 çocuktan sonra, 68 kiloda takıldım kaldım dünden beri dikkat ediyorum hayırlısı bakalım......................
29 yaşındayım, boyum 1.65,kilom 68 ,10 kilo fazlam var................
sabah yarım kek,1kase sütlü müslü yedim arada 1 elma..........................
kek aa aaaaa aaaaa olmaz yene öle diyolarlmaz:
opuyorumnanaktanselam canım hoşgeldin aramızaolumunekankayizsmileburada arkadaşlar çok güzel yardımcı oluyorlar.destek veriyolar umarım başarırsın,başarırız..
Hoşgeldin canımm listeye alıyorum senide a.s.
Hergün menü paylaşımlarını bekliyoruz ve cuma günleri sabah tartılıp saat 08:00 ile 17:00 arası kilo bildirimimize bekliyoruz.
Yarım kek yerine bir dilim ekmek , peynir yesen daha az kalorili olurdu canım
teşekkürler aslında haklısınız keke yemzdimde malum dönemdeyim canım müthiş tatlı istiyo...................
Şeniz
hee doyydunmu bunlarla pekiiiaklinialirimsmile
güle güle kullan cnm klasik ama hareketliler çift renkler çünkü bence gayet güzel bi çok kıyafetle kullanabilirsin
yalnız siyah-gri değil siyah-mavi gözüküyo resimler benim bilgisayarda?
topuğunu hiç göremedim resimlerden ama çift renkli olması iyi bence..
olalaa siyah girii topuguda 5cm geçmezz:)
benim kosmo hala gelmediii aboneyim kargo getiriyor 4 küsura geliyo..
bazen de hep gecikiyor akibetinin peşine düşüyorum umarım bu ay da yaşamam o sıkıntıyı ya..
cosmoyu her ay alıyorum ama büyük marketlerden...7tl...abone olsammıki bende 4tlmi:bbo:
:kedi:
:lepi::lepi::lepi:
geeldimm cnm anaca girebildimmm misafirlerim varıdıı anca gitler geç olduu saat 12 olmuşgeceninnnn kimsede yok zatenvereliniortak
bence abone ol meliscim her ay alıyorsan.. sanırım aylık 4.7 tlye gelir o zaman.. üstelik fiyat artışlarından etkilenmiyosun abonelik boyunca ve seneler geçtikçe kıdemli oluyosun.. yani fiyat düşürüyolar kıdemli abonelere.. mesela bana 4.2 tlye geliyo..tıkelebell çok özleidmmm yarın geliyorrrrrrrrrrrrrrrrdelikafaduldenhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
benim bilgisayarda mavi gözüküyodu cnm.. 5 cm topuk da hiiiç fena deil ben günlük giyemem mesela.. güle güle kullan cnm..
kızmadım kuşummm3 tane tırnağım kırıldı canım iki tane orta parmak diğeri başparmak çok kötü duruyordu kestimm bende bayrama kadar uzar zaten sempatiksalakcinni
Kayınvalidemlere geç gittik o yüzden yemeğe gitmedik pis lahmacun yedim bende sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Evet kızmakta haklısın canım o kadar şey söyleyip gevrek yemem saçma oldu ama yiyecek başka bişey yoktu evden yemek getiremeyince maalesef olmuyor burda bişey boshayallersmile
Ben aldım da noldu kuşum benimde şevkim kırıldı bu hafta almayayım da kilo akannehir
Allah analı babalı büyütsün canım arkadaşında gülegüle kullansın aldıklarını olumunekankayizsmile
İçin depreştiyse çocuk zamanı gelmiş demekki :icecream: :icecream:
Öğle ve akşam az geldi bana canım ara öğün yapman gerekn meyveyi ana öğün yapmışsın :umursamaz: hıı diyceksin ki sen söylüyosun da kendin yapıyomusun hayır bende meyve yemiyorum ama napim olmuyoo canım istemiyo :tomato:
Ekmek olmadığı için öyledir yada hızlı yemişsindir ondan canım alışırsın zamanla sık dişini olumunekankayizsmile
Günaydın canım evet hadi topla kendini moral verelim birbirimize olumunekankayizsmile
bana da oluyodu arada kırılma bu aralar az oluyo neyse komple kesmek zorunda kalmıyorumm
menün gayet iyi cnm
bebek mağazasında gezinirken kadın olduğum için süpermenmişim gibi hissettim kaydirigubbakcemile2 çok güçlü hissettim kendimi yani erkeklerin yanında.. hoş bi duyguydu bayanssulusmile
güzel menü nafcımmDün akşamki menüm
yarım kase çorba
1 dilim kıymalı lazanya
3-4 ceviz
1 kuru incir
Sabah
1 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek
1 adet tavada yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
şekersiz çay
şimdi yeşil çay yapıcam
başlarsın kuzummAcilen spora başlamam lazım boshayallersmile
hoşgeldin selcim a.s.Günaydın kızlar.
Bende zayıflamak istiyorum ama bi türlü olmuyor.
Tutamıyorum boğazımı.
Eşimde zayıflamamı istiyor ama bende tık yok
geçmiş olsun mervecim, üşütmüşsündür, stresin de etkisi oluyo..karnım çok kötüü.acayip sancım var ama adetim yakın değil üşüttüm galiba.yatcam koltukta birazdan.offf spor yapamadım vücudumda şişlik var.
benimde yaaaaaaaaaa :gitme:
hep beraber zayıflayalım canım bize takıl hayatını yaşa sempatiksalakcinni yaşın boyun kilon kaç
87 doğumluyum. 165 boyundayım 62 kiloyum
Önümde göbeğim var ve ben onu sevmiyorum, gitsin ordan kaydirigubbakcemile
:)
Boyna gelersin kulağımdan çekersin nerdesin sen dersin :1hug:
bakayım şu resimlere merak ettimmbencede 55-56 iyidir canım yaaa.bu arada düğün resimlerine falan baktım.çok güzelsin orda.kaç kiloydun düğününde.ayrıca evin harika..
kek olmaz şekerimm 100 gr kek 500 kalori.. zaten zayıflamak için mutlaka günde 2000 kalori altına inmelisin.. ancak çok çok canın çekerse yemelisin o da arada bi..
Benim açtığım konulardan bakmıştır.
Valla bilmiyorum bişiler yapıcam olmazsa bu cuma alırım.
Cuma bildiremezsem pazartesi bildiririm olur mu:uhm:
Kek evet olmaz mı:uhm:
ben daha çok çay içiyorum cnm yerini tutmuyo ama pek yapcak bişi yokkızlar bişey sorcam.şimdi domates salatalık acayip uçuk fiyatlara çıktı.e biz diyettekilerinde kahvaltılarının olmazsa olmazı bunlar.bacula napcaz.bunların yerine ne tüketebiliriz.kahvaltı menümüzü nasıl ayarlayabiliriz.hayır pahalılıgından geçtim domateslerde lezzet yok.yesen bi dert yemesen bi dert verdiğin paraya yazık.peynir zeytin tmm her zaman oluyo hemen hemen.ee başka napcaazzz(
gayet süper cnmgünaydın kızlaarr
kahvaltım
2 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
1 kk peynir
2 adet zeytin
tek şekerli çay
vedeee 45 dakika yürüyüş.
yarım mııı laelaelaelaelaekızlar şimdi kahvaltımı yapıyorum.
-1salatalık
- yarım domates (yarısı çürüktü delikafadulden )
-2 kk beyaz peynir
-6 zeytin
-papatya ekmekler varya,onların bi yaprağı sırnaşık şey ama içini çıkardım dışını yicem :roflol:
hoşgeldinn anobis a.s.bende bende bende benide yazın 76 altı ile başladım şimdi 73 üm :)
süpersin mervecimm :lepi:bi düzeltme yapmak istiyorum canım lütfeen :lepi: 24 değil 25valla zorlu bi süreçti.psikolojim çok bozuldu.ama oldu yani.diyette 6.ayın içine girdim işte.ama zaman zaman ara verdim 1-2 hafta korudum.sıkıldıgım zamanlar bozdum bozdum tekrar başladım.ama hiçbizaman tamamen bırakmadım.ve en önemlisi yürüyüş ve spor tabisi kaydirigubbakcemile2 hoş ramazandan sonra iç yapamadım o yüzden kilo vermem durdu.ve spor yapınca yorulduguma değsin diyip kaçamakta yapmıyorum ben.işte böle böle verdim canım. :lepi:
ben sordum cnm sempatiksalakcinnikızlar bu akşam biraz yürüyüş düşünüyorum.çok yapamam rahatsızım üşütmüşüm sanırım karnımda acayip sancı ve şişkinlik var.eve gelincede mekik çekerim egzersiz yaparım.şu leslieyide yaparım yatmadan önce.
heee bu arada dün biri leslieyi sormuştu.olala mıydı tam hatırlamıyorum.lesliee hiçbir spor aleti olmadan yapılıyo.netten indiriyosun.mesela bende 3 millik 4 millik var,500 adımlık öğlen yürüyüşü var.böle değişik seçenekler var.hareketler yapıyosunuz ve hher mil=800 km demekmiş.yani 3 mil yürüdüğünüzde 2400 km yürümüş oluyomuşunuz.48 dk sürüyo sanırım.öle işte.dışarı çıkmaya üşenenler için süper bişey.çöp poşetinden kafa yeri kesin ve elbise gibi giyip üstüne t-shirt giyip yapın sahuna etkisi sempatiksalakcinni
ama hala anlayamadım yerimizde mi yürüyoruss sempatiksalakcinni
pratik kızsınn valla :hulya:
naf yeni kimliğinle çok havalısınn aklinialirimsmileKimler mesela mervecim boshayallersmile
Bastım parayı kazen bey de kırmızılara buladı beni :roflol: :roflol:
Hahahaaha delikafadulden delikafadulden
Bende varım diyip kaçmassın dimi anobiscimm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Tamam anlaştık bayanssulusmile
Ha gayrett bacım az kaldı vallahi :hooray:
hiç bişi yasak deil aslında cnm ama mesela 2 ufak kurabiye 400 kaloriye yaklaşıyo bunun yerine öğün yiyip gayet güzeldoyabilirsin.. porsiyonlarını ufaltman lazımmKısırda yasak mı kızlar bu aralar çok canım çekiyorda
kazen beymiymişşş sempatiksalakcinniBu hafta listede kötü fena şeyler olacak desene o zaman sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Kızz doğru söylüyorum :roflol: :roflol: 30 YTL veriyosun kırmızı yapıyolar seni şimdi kampanyası da varmış
Kutudan çıkanlar
K.K. kart
K.K. kupası ( bardakk yanii kupa diyince yanlış anlaşılmasın :roflol: )
Selülit kremi ( Ben istemiştim :roflol: )
Meyan kökü kapsülü (Ekstradan göndermiş kazen bey sağolsun sempatiksalakcinni )
ben de üye oliiim o zamannn +18seee delikafadulden
bence çok akıllısın mervecim yanındayızz cnm opuyorumnanaktan iyi gördüm seni kaydirigubbakcemile5kızlar biliyosunuz problemli giden bi ilişkim vardı.anlatmıştım size.ondan sonra bi şans daha vercem demiştim.o şans sadece bigün sürdü ama anlatmadım size.herşey netleşsin diye.bugün tam 5.gün ve konuşmuyoruz.ilk iki gün bekledim dayanmayız falan diye ne dengesiz kız demesinler diye :sinifsinif: ama bitti artık kesinleşti herşey.şimdi onun yüzünden kaybettiklerimi geri kazanmaya çalışıyorum.görüşme dediği arkadaşlarımı,akrabalarımı,facede ekleme dediklerini,hepsini yavaş yavaş geri kazanıcam.gerçekten şunu anladım,onun yüzünden yalnız bi kız oluvermişim farkında olmadan.haftasonu taksime gitmek istesem yanıma insan bulamıyorum düşünün işte.ama herşey deişecek artık
yok nafcım hiç üzülmüyorumda 4 senenin verdiği alışkanlık yüzünden yaşadığım küçk bi boşluk var o kadar.onuda burayla doldurmaya çalışıyorum.ben farkında olmadan daha 20 yaşındayken koca bi ev kadını olmuşum haberim yokmuş senağlama
çok heyecanlıı bekliyoss opuyorumnanaktandene bakalım kk nın barbie si :lepi:
hee bu arada nafcımm.resim eklicem karar verdim.96lık resmim var ama boydan deil.boydan olmasada belli yani :) annem arı sokmuş gibisin o resimde diyo sempatiksalakcinni neyse işte bi o resmimi koycam.bide şimdiki halimden 2-3 resim.şimd dışarı çıkıyorum gelince koymaya çalışcam fıstıklar.albümede ekliyimki göremeynler ordan bakar.sonra hedefe inince o zaman da koyarım
selcim maşallah opuyorumnanaktanYemek yedim kızlar.
Bir tabak çorba
bir porsiyon mantarlı tavuk
Salata
biraz dayoğurtlu bezelye havuç
Birazda ekmek
kuzum sanki çok makarna görüyorum menüde karıştırmıyosam eğer tabisi..buda benim öğlen menüm
bir küçük tabak ketçaplı makarna
bir kase yoğurt
biraz salata
valla evde ne varsa onlardan az az yemeğe çalışıyorum ben.ayrıca uğraşmıyorum yani..guclubacismile
hoşgeldin cnmslm kızlar benide aranıza alın evlendiğimde 52 kiloydum 2 çocuktan sonra, 68 kiloda takıldım kaldım dünden beri dikkat ediyorum hayırlısı bakalım......................
29 yaşındayım, boyum 1.65,kilom 68 ,10 kilo fazlam var................
kızlar bugün sabahtan fasülyeci geçiyodu bi sürü alıp dondurucuya attım
yemek pişir ye derken saat 3 e geliyooo ki çoluk çocuk falan da yok..
bu arada acaip saçımı boyayasım var.. ama aldığım boyada kampanya bitmiş her yerde 5 tl pahalıya satılıyo sinir oldumm
bi kaç saate yürüyüşe çıkarım sanırım.. akşam buz kesiyo hava..
kızlar sıze kendızı ıhbar edebılcegınız kacamklarınızı engelmek adına bı topıcık actımm ıhbar hattımız herkese acık lınkı verıyorum 1 takım ve 9 takımdn herkesın ıhbar hattına kacamak yapmadan once ıhbar etmelerını rıca edıyorumm
sadce eglenerek zayıflamak ıstıyorum lutfen paylasımlarınız da samımıyetı ve şamatayı bol tutunuz
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/394517-alo-kacamak-yapabilirim-ihbar-hattii.html
hayırlı olsunn
nerden buluyosun o kadar lazanyayı sempatiksalakcinniÖğle menüm
Yarım kase çorba
1 dilim lazanya
yoğurt
Lazanya görmek istemiyorum -tatlicadiarzu-
hemennn geliyorrrrrummmmm aklinialirimsmile aklinialirimsmileOlalacımmmmm hoşgeldin canım sempatiksalakcinni sende al karttan beraber takılalım +18 de sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Hemen bakayım sempatiksalakcinni
afiyet olsunn cnmmaa olalallaacıım..evet haklısın makarna dünden kalmıştı bende yedim napiim..sempatiksalakcinni
Olala, aygün2008, NaF, selinay2002
bütün kızlarrr toplanmışızzzz
akşam alo kaçamak hattını arıyabilirim diye düşünüyorumm laelaelaelaelae
naf kızzzz kırmızı kırmızı pek havalısınn seni topikten sorumlu KK üyesi yapalımm aklinialirimsmile
nerden buluyosun o kadar lazanyayı sempatiksalakcinni
hemennn geliyorrrrrummmmm aklinialirimsmile aklinialirimsmile
afiyet olsunn cnmm
ya herkess geliyooor sonra hoooop yokoluyoooor
görüşmek üzere kızlar..
kızlar ben sigarayı bırakalı yaklaşık 5 ay olacak bıraktığımda 60 kiloydum aslında çok kilo aldım sayılmaz şu nette satılan tek umut adlı tozla bıraktım tabi psikolojik destekde aldım denebilir ama iş kafada bitirmek. Bu arada menüm ara 2 bisküvi öğlen 1 kase k.flakes 2 bardak tek şekerli çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?