Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Hoşgeldin canımm listeye alıyorum senide a.s.

Hergün menü paylaşımlarını bekliyoruz ve cuma günleri sabah tartılıp saat 08:00 ile 17:00 arası kilo bildirimimize bekliyoruz.

sabah yarım kek,1kase sütlü müslü yedim arada 1 elma..........................

Yarım kek yerine bir dilim ekmek , peynir yesen daha az kalorili olurdu canım

kek aa aaaaa aaaaa olmaz yene öle diyolar lmaz:

Şeniz

Öğle menüm
Yarım kase çorba
1 dilim lazanya
yoğurt

Lazanya görmek istemiyorum -tatlicadiarzu-

opuyorumnanaktanselam canım hoşgeldin aramızaolumunekankayizsmileburada arkadaşlar çok güzel yardımcı oluyorlar.destek veriyolar umarım başarırsın,başarırız..

saol canım inşallah başarırız yaaa.....................

öğlen ,yumurta salatası yağsız,yarım grissini

akşamda ,yoğurlu ıspanak yemeyi düşünüyorum..................................

kızlar bugün sabahtan fasülyeci geçiyodu bi sürü alıp dondurucuya attım

yemek pişir ye derken saat 3 e geliyooo ki çoluk çocuk falan da yok..

bu arada acaip saçımı boyayasım var.. ama aldığım boyada kampanya bitmiş her yerde 5 tl pahalıya satılıyo sinir oldumm

bi kaç saate yürüyüşe çıkarım sanırım.. akşam buz kesiyo hava..

sel resimlerine bakiim dedim ama göremedimm bu arada 5000'e yakın profil ziyaretçin var kuzumm

bu arada kedi çok hoş ve orjinal olmuşş

Son düzenleme:
kızlar sıze kendızı ıhbar edebılcegınız kacamklarınızı engelmek adına bı topıcık actımm ıhbar hattımız herkese acık lınkı verıyorum 1 takım ve 9 takımdn herkesın ıhbar hattına kacamak yapmadan once ıhbar etmelerını rıca edıyorumm

sadce eglenerek zayıflamak ıstıyorum lutfen paylasımlarınız da samımıyetı ve şamatayı bol tutunuz

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/394517-alo-kacamak-yapabilirim-ihbar-hattii.html

hayırlı olsunn

Olalacımmmmm hoşgeldin canım sempatiksalakcinni sende al karttan beraber takılalım +18 de sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Hemen bakayım sempatiksalakcinni

Olala, aygün2008, NaF, selinay2002

bütün kızlarrr toplanmışızzzz

akşam alo kaçamak hattını arıyabilirim diye düşünüyorumm laelaelaelaelae

naf kızzzz kırmızı kırmızı pek havalısınn seni topikten sorumlu KK üyesi yapalımm aklinialirimsmile

Öğle menüm
Yarım kase çorba
1 dilim lazanya
yoğurt

Lazanya görmek istemiyorum -tatlicadiarzu-
nerden buluyosun o kadar lazanyayı sempatiksalakcinni

Olalacımmmmm hoşgeldin canım sempatiksalakcinni sende al karttan beraber takılalım +18 de sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Hemen bakayım sempatiksalakcinni
hemennn geliyorrrrrummmmm aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Olurr sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

nerden buluyosun o kadar lazanyayı sempatiksalakcinni

hemennn geliyorrrrrummmmm aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Dün akşam yaptım kuzucum şirkete kızlara da getirdim biraz bol yapmışım da sempatiksalakcinni akşama yemem artık midem bi hoş oldu sempatiksalakcinni

afiyet olsunn cnmm

ya herkess geliyooor sonra hoooop yokoluyoooor

görüşmek üzere kızlar..

Patron çağırmıştı beni ancak gelebildim yerime boshayallersmile

Gülegüle canım olumunekankayizsmile Şeniz

kızlar ben sigarayı bırakalı yaklaşık 5 ay olacak bıraktığımda 60 kiloydum aslında çok kilo aldım sayılmaz şu nette satılan tek umut adlı tozla bıraktım tabi psikolojik destekde aldım denebilir ama iş kafada bitirmek. Bu arada menüm ara 2 bisküvi öğlen 1 kase k.flakes 2 bardak tek şekerli çay

Çok sevindim adına canım olumunekankayizsmile

Öğle yemeğinde böyle şeylere karşıyım ben çok çok çok zor durumda yenmeli bence boshayallersmile tabi bu benim fikrim canım sempatiksalakcinni

haklısın canım ama işyerimde yemek yapılmıyor sadece dışardan söylenebiliyor oda sırf kebap pide türü şeyler ev yemeği yada çorba bile yok üstelik bu kadar az yememe rağmen kilo ne kadar zor gidiyor biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…