- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #20.701
Sabır canım zamanla düzene girer sıkma canını olumunekankayizsmileİnşallah canım
İnşallah NaF cım ama ben hiç alışık olmadığım için bu tarz kısıtlamalara, yavaş yavaş olucak sanırım.
Birden zorlanırım galiba.
Ama sabır di mi? kaydirigubbakcemile2
gunaydın cıcıslerrr
kızlar günaydın.dün sadece sabah menümü paylaşabilmiştim.sonra dışarı çıktım biliyosunuz.resim mesim koyamadım tabisi :) ama koycam şmdi koymaya çalışcam.inşallah beceririm
saol canım kopyalanacak yer değişmiş yaptım teşekkürler..........................
İnşallah eriteceğiz :lepi:
Ya kızlar hem çalışıp hem burda diet yapan var mı?
Spor işini nasıl yapıyorsunuz ben yapamıyorumda
Benn Benn sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Havalar güzelken eve gider gitmez parka gidiyodum belediyenin spor aletleri var ya onlarda 45-50 dk spor yapıyodum sonra evde pilates yapıyodum ama bu hafta komple boşladım sempatiksalakcinni
Hıı birde ara sıra bisiklet sürüyorum boshayallersmile
günaydın kızlar yeniler hoşgelmişler foruma giremeyenlerde iyiki geri gelmişler :)
dün akşam yarım haşlanmış tavuk göğüsü ve bol miktarda salata yedim meyva olarakda 1 aktiva ya kızlar ben bu aktivayı yiyorum ama 1 gün yemeyip bırakayım hemen şişkinlik oluyor onu yemeye başladığımdan beri kilo vermem azaldı olala sen bilirsin bu aktivanın kalorisi nasıl alternatif ne yiyebilirim
yanlız değilsin naff bu hafta bende boşladım platesi ama bu akşam tekrar başlayacağım mutlaka (3 gündür aynı şeyi diyorum ama başlayamadım ama neyse)
günaydın arkadaslar ne güzel kalabalığız bugün
özgee hoşgeldin canım sonunda yaptırdın mı bilgisayarı
Ya benim çevremde arkadşaım yok hiç, tek başıma gitmek istemiyorum.Benn Benn sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Havalar güzelken eve gider gitmez parka gidiyodum belediyenin spor aletleri var ya onlarda 45-50 dk spor yapıyodum sonra evde pilates yapıyodum ama bu hafta komple boşladım sempatiksalakcinni
Hıı birde ara sıra bisiklet sürüyorum boshayallersmile
sel cim valla ben pek spor yapamıyorum ne yalan söyleyim
günaydın arkadaslar ne güzel kalabalığız bugün
özgee hoşgeldin canım sonunda yaptırdın mı bilgisayarı
hoşbulduk canım geçici olarak çözüm buldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?