- 7 Kasım 2007
- 789
- 166
- 323
- 40
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #20.741
melise sor şekerim :hulya:Selam şekerim kendi adıma iyiyim sen nasılsın boshayallersmile
Peynir ,zeytin de yeseydin canım az olmuş aklinialirimsmile sosis kalorili sanırım olala daha iyi bilir ama boshayallersmile
Günaydın kuşum olumunekankayizsmile
Boyama topiği hee hemen bakimm aklinialirimsmile
Aynen canım boynum tutulmuşş ağrıyo :gitme:
Misafir için yemek topiğini bulayımda fikir alayım arkadaşlardan sempatiksalakcinni
bilmiyorumkismileYooo gitmedimm burdaydım kuşum :gitme:
özgeeeeeeeee gitme artık hoşgeldinnnn :teytey: a.s.süprizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
he yaa
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Aşkummm gelmişşşşşşşşşş Şeniz Şeniz Şeniz
Hiçte söylemiyo eşek :mymeka:
o nası oluyo özgemm bilmiyorumkismilegeçici olarak yapmışlar canım :hulya:
alışırsın cnm yavaş yavaşİnşallah canım
İnşallah NaF cım ama ben hiç alışık olmadığım için bu tarz kısıtlamalara, yavaş yavaş olucak sanırım.
Birden zorlanırım galiba.
Ama sabır di mi? kaydirigubbakcemile2
günaydın şekerimmgunaydın cıcıslerrr
var canım daha zor tabi ki ama olurİnşallah eriteceğiz :lepi:
Ya kızlar hem çalışıp hem burda diet yapan var mı?
Spor işini nasıl yapıyorsunuz ben yapamıyorumda
kuzum baktım resimlerineyok kızlar beceremedim.sadfece en şişko halimi ekleyebildim albüme.diğerlerini ekleyemedim.buradan paylaşmayaı denesem.bilen varmıı
sebzeden başka pilav ekmek makarna yemiyo musun cnmöğlen ne yiyeceksiniz
hergün sebze yemekten illallah geldi
evt kaçırmışım yine herkesi...afiyet olsun kızlar çıkmışsınız yine hepiniz
cidden mi canım ayy çok sevindim.boydan olaları koyamadım.ama zamanla koycam artık sempatiksalakcinniO halini görmüştük zaten biz :kedi: baya fark etmiş yaaaa sempatiksalakcinni
amiinnnn olumunekankayizsmiledarısı başımıza hepimizin kaydirigubbakcemile3
annem haklı diimi ilk resimde arı sokmuş gibiyim :) öyle diyodu anam banamervecim naf sağolsun gönderdi bana resimlerini
yüzün çok değişmiş canım böyle süpersin :lepi:
inşallah canımm :kedi:Ben göremedim zayıf halini mervecim ama aradaki fark çok fazla eminim çok daha zayıf gözüküyorsundur.
Dilerim bende senin gibi azimli olurum.
saol şekeriimm :lepi:evet canım çok farkediyo süpersin süper:lepi:
melise sor şekerim :hulya:
bilmiyorumkismile
özgeeeeeeeee gitme artık hoşgeldinnnn :teytey: a.s.
Şeniz Şeniz
he yaa
o nası oluyo özgemm bilmiyorumkismile
alışırsın cnm yavaş yavaş
gözün de alışır miden de
ama bi tartı edin mutlaka cnm
günaydın şekerimm
var canım daha zor tabi ki ama olur
iş çıkışı veya işe giderken yürüyebilirsin
kuzum baktım resimlerine
ay gibi aydınlık ve güzel bi yüzün var cnm
kiloluyken de güzelmişsin
kilo verince daha bi yaşını göstermişsin harika olmuşsun tatlımm a.s.
azmini ve sabrını kutlarım cnm çok da akıllısın cnm öptüm kocamaaan
Şeniz Şeniz Şeniz
sebzeden başka pilav ekmek makarna yemiyo musun cnm
bi de kıyma ekle cnm içine yoksa ot gibi oluyoo
evt kaçırmışım yine herkesi...
cidden mi canım ayy çok sevindim.boydan olaları koyamadım.ama zamanla koycam artık sempatiksalakcinni
amiinnnn olumunekankayizsmile
annem haklı diimi ilk resimde arı sokmuş gibiyim :) öyle diyodu anam bana
inşallah canımm :kedi:
saol şekeriimm :lepi:
herkes bana yüzümün çok güzel oldugunu zayıf olsam herkesin bana ağzının suyunun akarak bakcanı söylüyo zaten sempatiksalakcinni
ne var ne yok görüşmeyeline anlatıyım canımcım
kuşum kaşının gözünün şekli kilon bi yana yüzün aydınlık ışıklı.. içi iyi olan insanın yüzü parlar ancak böyle.. gülümsemen de eksik değil yüzünden.. umarım hep böyle cici kalırsın..
merve 25 kilo verdi cnm daha da devam ediyor.. belki onunla konuşmanın faydası olur cnm aklında olsun..
Merak etme başlarda genelde böyle oluyor ama sonraları yeme düzenin değiştikce miden küçülecek sonrasında da kendini frenliyceksindir.Ara öğünleri mutlaka koymaya çalış ve öğün atlama en önemlisi bu bence. Hoşgeldin aramıza kaydirigubbakcemile5
Selam şekerim gel beraber zayıflayalım zemuszemus kilon çok fazla değil verirsin sıkma canını olumunekankayizsmile
naf ocemi ekledim topiğe:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15524597#post15524597
topikteki önceki msjlara bi göz atsana aklıma bişi geldi ama..
kızlar evde peynir domates hiçbişey yoktu saçma sapan bi kahvaltı oldu ama yinede yazcam.
1 dilim beyaz ekmek
1 tatlı kaşıgı krem peynir
3-4 patates kızartması(3 yaşındaki yegenim dün peşime takıldı gecede bizde kaldı ona kızartmıştım bende nasibimi aldım bayanssulusmile )
ve çay
kahvaltım öğğlenle birleşti bunu öğlen sayıyorum.ara olarak form çay ve elmalı soda
akşama fırında patatesli köfte ve yayla çorbası (nihayet adam gibi yemek yicem kaç gündür.şimdi yemeğimin malzemelerini hazırlimde yeğenimde varya yaramazvelet öldüm sabahtan beri.çocuk bakmak zor iş.ev birbirinde görmeniz lazım
anladım cnmm
ben evde üşüyorum artık.. hava souk geliyo..
ben yemekteyim kızlar
ayy canım benim yaa çok saol :kedi: opuyorumnanaktan
he sen leslieyi sormuştunya evet oldugun yerde yapıyosun.sağa sola öne arkaya adımlar var hareketler falan filan var.onlar yaptıgında 3 mil yürümüş kadar kalori harcıyomuşsun.çöp poşetini unutma sempatiksalakcinni
konuşucam :)
ara öğünlere uymaya çalışıyorum ama bazen geç yattığım için uyku düzenim bozuluyor öğlen uyanıyorum yani kahvaltı kaynıyor :) bu öğün atlamak sayılır mı?
dün ara ve ana öğünlerle dengeli beslenmeye başladım bu sabah tartıldım 200-300 gr vermişim bile :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?