- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #20.661
nafcım gece ismini görünce şaşırdm cnmHımm ne bilim bana çok fazla gemedi sempatiksalakcinni
Benimde canım abur cubur şeyler istiyor sürekli yaa napıcam ben boshayallersmile
O kadar çok değil canım güzel olmuş bence bayanssulusmile
Sabah yufka yerine ekmek yesen daha iyi olurdu canım olumunekankayizsmile
Lahmacun için yorum yapamıcam çünkü bende geçen gün yemiştim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Haber verdiğin için sağol canım görüşürüz zemuszemus
Mavi yeşil bisküvilerin kalorisi çok fazla olala kızıyo öyle şeyler yememize sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Hoşgeldin canım özledik :kedi: nasıl geçti olumunekankayizsmile
Selam şekerim gel beraber zayıflayalım zemuszemus kilon çok fazla değil verirsin sıkma canını olumunekankayizsmile
Evet canımm ekleyeyim mi resmini sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni yok yok yapmam öyle bişey -tatlicadiarzu-
Telefondan bağlanmaya çalışmıştım şekerim ama çok yavaştı demek ki başarmışım sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Selam mehaycım sen işlerini düzene oturt yine görüşürüz canım olumunekankayizsmile
Olmuştur yaa bi resmini koysanda görseydik dadlum sempatiksalakcinni
Ne güzel yaa senin adına sevindim canım olumunekankayizsmile bizimki 15 yıl bile demiyo gidelim yerleşelim diyo ama bende tık yok boshayallersmile
üzüldüm cnm koltuk her yerini ağrıtır insanın..Günaydın kızlarrrrrrrrrr zemuszemus
Akşam koltukta sızıp kaldığım için bişey yemedim daha doğrusu yiyemedim sempatiksalakcinni ne uyku uyudum yaa hala doymuş değilim sempatiksalakcinni
Sabah
1dilim kızarmış tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
şekersiz çayy
domates,salatalık getirmem lazım şirkette hiçbişey kalmamış sıkıldım böyle kahvaltıdan akannehir yumurtayı da dün yediğim için yapmadım -tatlicadiarzu-
ne güzel kolay gelsinnn :hulya:Bu arada hala spor anlamında bir ekşın yok bende :2: cumartesi günü yemeğe misafirim var arkadaşlarımızı çağırdım 6-7 kişi olucaz onun hazırlığı başladı şimdiden bende sempatiksalakcinni ev temizlenecek,ütüler toparlanacak,alışverişe gidilecek,mezeler ve tatlı yapılacak veee hepi topu bugün dahil 3 akşamım var sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
slm kızlar nasılsınız,
sabah yarım ızgara sosis ,1 dilim kepekekmeği
ara 1 elma yiyicem şimdilik bukadar........................
Günaydın sabah şekerleriii
Günaydınn Naffff
nafcım gece ismini görünce şaşırdm cnm
resmini koydum boyama topiğine zaten hiç de ilginç bi renk deil cnm..
üzüldüm cnm koltuk her yerini ağrıtır insanın..
afiyet olsun..
ne güzel kolay gelsinnn :hulya:
aa naf da gelmişşş ve gitmişşş
görüşmek üzere kızlar
Selam şekerim kendi adıma iyiyim sen nasılsın boshayallersmile
Peynir ,zeytin de yeseydin canım az olmuş aklinialirimsmile sosis kalorili sanırım olala daha iyi bilir ama boshayallersmile
evet canım sanırım öle ama sabahları pek yiyemiyorum ,ben akşamları acıkırım ,7 den sonra birşey yememeye çalışıyorum zor oluyo ama..........................
Süprizzzz kızlarrrrrrrrrrrrr
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Aşkummm gelmişşşşşşşşşş Şeniz Şeniz Şeniz
Hiçte söylemiyo eşek :mymeka:
evet canım sanırım öle ama sabahları pek yiyemiyorum ,ben akşamları acıkırım ,7 den sonra birşey yememeye çalışıyorum zor oluyo ama..........................
süpriz olsun diye söylemedimmmmm Şeniz
geçici olarak yapmışlar canım :hulya:
olsun kızzz geçicide olsa çözüm buldular sağolsunlar
onu da yapmaya bilirlerdi
ya kızlar ticker yaptım kopyalayamıyorum....................................
bende ramazanın içinde 4 kilo aldım
veremiyorum
ne yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?